Theartemis Palace 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.110
№14 viesnīcas reitingā Retimna
8.3 Numurs
8.3 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.3 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Retimnā, netālu no pludmales. Tas sastāv no divām ēkām - centrālās ēkas un piebūves ēkas, kas atrodas pāri ielai viena no otras. Sastāv no vienas galvenās 4 stāvu ēkas (3 lifti) un viena papildu. 4 stāvu ēka (2 lifti). Tā celta 1987. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota jebkuras kategorijas tūristu atpūtai. Theartemis Palace Hotel var būt lielisks sākumpunkts, lai iepazītu salas arhitektūru, vēsturi un dabu, kā arī trešās lielākās Krētas pilsētas rosīgo naktsdzīvi.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2011. gada augustā . No visā m Retimnas viesnī cā m š ī , manuprā t, ir vienī gā , kur ir viss iekļ auts. Vakara animā cija ir neuzbā zī ga, 23.00 viss beidzā s. Bet citā s viesnī cā s tas nebija pieejams. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2011. gada augustā . No visā m Retimnas viesnī cā m š ī , manuprā t, ir vienī gā , kur ir viss iekļ auts. Vakara animā cija ir neuzbā zī ga, 23.00 viss beidzā s. Bet citā s viesnī cā s tas nebija pieejams. Grieķ u meitene Irina "dara" ar bē rniem. Bijā m ar 8 gadus vecu bē rnu, viņ am bija garlaicī gi. Nu vismaz vē lā k ieradā s viņ a vecuma krievu bē rni, kuri paš i izklaidē jā s. Jū ra ir tuvu 1-2 minū š u gā jiena attā lumā . No 10 dienā m mierī gi bija tikai 3 dienas, pā rē jā s bija viļ ņ i. Par ē dienu: paņ ē mā m puspansiju. sortiments ir tā ds pats kā all inclusiv, tikai dzē rieniem cenas ir nenormā las! tē ja vai ū dens 3 eiro! Tā tad, ja dodaties ar bē rniem, tad ņ emiet viss iekļ auts! Ļ oti gribē jā m nokļ ū t Santorini, bet nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, no Retimnas neviens netika. Tas ir vieglā k no Heraklionas, kur kuģ is vienmē r var atstā t ostu. Uz Knosu devā mies paš i. Man patika, bet izrā dā s ne lē tā k kā doties ekskursijā s uz ielas, bet ir vairā k "hemoroī du". Kopē jais iespaids par ceļ ojumu ir labs, paš iem grieķ iem nebija lī dz galam skaidrī ba: pret krieviem izturas labi, lai gan viņ i neriebjas tū ristu apmā nī t. . Ar viņ iem jau no sā kuma jā sazinā s, jā runā , jā jautā par viņ a ģ imeni, bē rniem un tikai pē c tam viņ i tavā vietā visu izdarī s kā nā kas. Lai visiem jaukas brī vdienas! Ja brauc uz Retimnu un pat ar maziem bē rniem, tad tikai Theartemidā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā vasaras sā kumā . Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , lī dz jū rai ir apmē ram 5 minū tes. Tā kā viesnī ca atrodas Retimnonā , visas pludmales ir pā ri ceļ am, viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , un tas ir labā k, jo ir tavernas un veikali pirmajā . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā vasaras sā kumā . Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , lī dz jū rai ir apmē ram 5 minū tes. Tā kā viesnī ca atrodas Retimnonā , visas pludmales ir pā ri ceļ am, viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , un tas ir labā k, jo ir tavernas un veikali pirmajā . Viesnī cā dzī voja visu vecumu pā rstā vji, domā ju, ka nevienam nebū s garlaicī gi. Ē diens garš ī gs, zivis bija katru dienu, jū ras veltes apmē ram reizi 3 dienā s, moussaka, spinā tu pī rā gi, pusdienas protams pieticī gā kas par vakariņ ā m, bet vienmē r pietika visiem. No augļ iem vienmē r bijuš i melones, arbū zi, ā boli, bumbieri, apelsī ni, kivi, jū nijā vē l bija aprikozes. Ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Apmeklē jā m Krē tas vakaru, dejotā ji ļ oti jautri dejoja, tad visi tiek izvilkti, super, super, super. . . Viesnī cas personā ls runā grieķ u un angļ u valodā , ļ oti draudzī gs un patī kams. Viņ i tī ra labi un tī ri, neatkarī gi no dzeramnaudas, ja jū s kaut ko prasī siet, viņ i to nomainī s un informē s jū s bez jautā juma. Arī meitenes reģ istratū rā ir jaukas, internetā pat bez maksas iedeva karti. Viesnī ca atrodas uz ielas, pilsē tā visas viesnī cas atrodas š ā di, tā pē c naktī gulē jā m ar aizvē rtā m durvī m un ieslē dzā m kondicionieri, neko nedzirdē jā m. Vispā r maš ī nu maz, bet lai nemaz nepamostos. Ir iespē jams ar skatu uz baseinu, tur pa nakti ir klusā ks, bet mums patika mū su skats, no vienas puses skats uz jū ru, no otras uz kalniem. Stā vu dizains (3 un 4) atš ķ iras no stā viem (1 un 2), augš ē jie ir modernā ki, par istabā m nezinu, jo biju tikai savā istabā . Istaba normā la, tī ra, salī dzinoš i liela vannas istaba izklā ta ar mozaī kas flī zē m, stikla duš a, fē ns. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, un uz grī das mums kaut kā izdevā s tos mainī t 2 reizes dienā . Kopumā ar viesnī cu esam pilnī bā apmierinā ti un, ja atkal dosimies uz Krē tu, bū sim priecī gi palikt tajā paš ā viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem. Jū ra tuvumā.3 min. , Divas ē kas, un otrajā ir labs iekš telpu baseins + hidromasā ž as baseins, atpū tas zona-terase - ē nā uz brī niš ķ ī gā m mī kstajā m mē belē m. … Tomēr ▾ Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem. Jū ra tuvumā.3 min. , Divas ē kas, un otrajā ir labs iekš telpu baseins + hidromasā ž as baseins, atpū tas zona-terase - ē nā uz brī niš ķ ī gā m mī kstajā m mē belē m. No viesnī cas - brī niš ķ ī ga ekskursija uz aktī vo klosteri ar vietē jo iedzī votā ju Ralfu piektdienā s kā jā m kalnos . Un noteikti! ! ! ceļ ot ar dzeltenu vilcienu uz kalniem. Brī niš ķ ī gas ekskursijas kalnos uz klosteri un ciemiem. Kiosks blakus otrai ē kai pa ceļ am uz jū ru. Otrā ē kā pā ri ceļ am istabiņ as klusas, pa nakti gulē jā m ar atvē rtu logu, odu nav, kondicionieri ir klusie aparā ti. Katru vakaru no 9 lī dz 11 koncerti, var dejot. Mē s lieliski atpū tā mies! Lai ietaupī tu naudu, labā k ceļ ot jū nijā , bet š ogad 20. jū ra vairā kas dienas bija vē traina, bet ū dens silts 24. Tač u 1. jū lijā jū ra maģ iski kļ uva mierī ga un ļ oti silta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Nastia7
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Mē s devā mies no NEVA Kopumā viesnī ca nav slikta cena acc. kvalitā te Uzreiz reģ istrā cija istabiņ a lieliska uzkopš ana katru dienu Ē diens labs Ņ ē mā m all inclusive, kas ļ oti apmierinā ti ar aukstumu, nepaliek ē diens daudzveidī gs kvalitā te Nav rindu, viss mierī gi Vakarā dzī vā mū zika Lielā kais pluss ir jū ra. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Mē s devā mies no NEVA Kopumā viesnī ca nav slikta cena acc. kvalitā te Uzreiz reģ istrā cija istabiņ a lieliska uzkopš ana katru dienu Ē diens labs Ņ ē mā m all inclusive, kas ļ oti apmierinā ti ar aukstumu, nepaliek ē diens daudzveidī gs kvalitā te Nav rindu, viss mierī gi Vakarā dzī vā mū zika Lielā kais pluss ir jū ra. Lī dz jū rai 5 minū tes pludmale lieliskas pū derainas smiltis ieeja laba Lietussargs un 2 sauļ oš anā s krē sli 9 eiro savā cē js nā k 11.30 pludmalē atstā tie dvieļ i aizgā ja pusdienā s neviens neko neaiztiek krastmala Katru dienu braucā m uz pilsē tu Zvanot pa karte 4 eiro. Bija septembrī laiks bija brī nums. Viesnī cā ir daudz pensionā ru. Domā ju, ka ar bē rniem bū s garlaicī gi. Neko pā rdabisku neredzē si, ja viesnī ca neatrodas centrā , vajag paņ emt auto. Kalnains reljefs nabadzī gs un netī rs. Ja dodaties uz š o viesnī cu, salī dzinot ar citā m, tas nav slikti, bū siet apmierinā ts.
аватар uselina
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s devā mies no ceļ ojumu aģ entū ras Neva - es nevaru teikt, ka man viss patika. Pirmkā rt, kad man jautā ja, ko es gribu skatu no loga - ielu vai dā rzu - es, protams, teicu dā rzu. . . bet, kad ierados viesnī cā . Es sapratu, ka dā rzam nozī mē uz ielu. … Tomēr ▾ Mē s devā mies no ceļ ojumu aģ entū ras Neva - es nevaru teikt, ka man viss patika. Pirmkā rt, kad man jautā ja, ko es gribu skatu no loga - ielu vai dā rzu - es, protams, teicu dā rzu. . . bet, kad ierados viesnī cā . Es sapratu, ka dā rzam nozī mē uz ielu. . ja viņ iem ir koks logam priekš ā , tas nozī mē dā rzu. Par laimi, viņ a zinā ja valodu un varē ja mainī t istabu bez papildu samaksas. Starp citu, viesnī ca nezina krievu valodu un negrib zinā t.
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs - jums ir zupa vakariņ ā s un daudz desertu. Augļ i ir diezgan slikti - tie nav gluž i gatavi = to nav tik daudz.
Mums patika pati viesnī cas teritorija - lai gan baseins ir liels tī rī bas ziņ ā , atstā j daudz ko vē lē ties - daž as plastmasas krū zes un karotes peldē ja.
Tuvu jū rai - 5 minū tes no spē ka - pati jū ra tī ra un dibens smilš ains)
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka viesnī ca, netā lu no jū ras, lieliski numuriņ i. Virtuve ir laba, bet ne pā rā k daudzveidī ga, salī dzinot, piemē ram, ar š ī s paš as kategorijas zvaigž ņ u Spā niju. Jauka pludmale. Starp citu, Krē tai - tas ir retums, jo. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, netā lu no jū ras, lieliski numuriņ i. Virtuve ir laba, bet ne pā rā k daudzveidī ga, salī dzinot, piemē ram, ar š ī s paš as kategorijas zvaigž ņ u Spā niju. Jauka pludmale. Starp citu, Krē tai - tas ir retums, jo. visa sala ir viena cieta klints. Retimnas pilsē ta absolū ti atbilda mū su prasī bā m: liela veikalu, ielu, restorā nu izvē le (bija, kur doties). Nepavisam nav garlaicī gi, pat ja neuzturaties viesnī cā ! Naktsklubu ir maz, ja gribi tusē t visu nakti – tas ir Malijā ! Noī rē jā m maš ī nu. Apceļ ojā m visu salu un sapratā m, ka esam izdarī juš i pareizo pilsē tas izvē li. Skaistuma ziņ ā ar Retimno var konkurē t tikai Agios Nikolos, tač u pludmales nav vispā r, lai gan ir arī vietas, kur doties. Elounda ir skaista, bet pā rā k maza. Un Hanjas pilsē ta ir mazā k skaista un arī bez pludmales. Grieķ ija ir visē rtā kā valsts atpū tai! Un mē s apmeklē jā m daudzas valstis!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2010. gada jū lijā . Nu ko lai saka, pirmkā rt, kā citur, "ī paš a" attieksme pret krievu tū ristiem. Restorā nā ir divas izkā rtnes: viena krievu valodā raksta, ka no restorā na neko nevar izņ emt utt. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2010. gada jū lijā . Nu ko lai saka, pirmkā rt, kā citur, "ī paš a" attieksme pret krievu tū ristiem. Restorā nā ir divas izkā rtnes: viena krievu valodā raksta, ka no restorā na neko nevar izņ emt utt. , Otra visā s sveš valodā s - ja jums ir alerģ ija pret daž iem produktiem, tad mē s jums pagatavosim atseviš ķ i. ! ! ! Un par "krievu" alerģ ijā m viņ i nedomā ! Pati viesnī ca un apkalpoš ana ir ok. Ē diens 4 personā m - tas bija pā rsteidzoš i, zivju bija ļ oti maz, un jū ras velš u nebija vispā r, lai gan restorā nos visapkā rt bija daudz. Animā cija ir ļ oti vā ja. Viesnī ca atrodas 3. lī nijā , lai gan nav tā lu no jū ras. Protams, pirmajā dienā viņ i sanervozē jā s ar istabas maiņ u (protams, ka atdeva uz trokš ņ ainu ielu). Viesnī cas gide Aleksandra vienkā rš i strā dā pretī gi, tikš anā s nemitī gi tiek pā rceltas, viņ a ieradā s daž as dienas pē c mū su ieraš anā s, piemē ram, lai mums palī dzē tu, bet patiesī bā stumtu ekskursijas! Nu vispā r pā rē jais sanā ca vidē ji. Peldē š ana ir problemā tiska, viļ ņ i vienmē r ir lieli. Jā , mē s gā jā m no "Neva Travel" - tū risma aģ entū ra arī nav strū klaka, darbs uz 3. Bija cilvē ki no "Natalie Tour" - tur viss kaut kā sakā rtotā ks.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 2010. gada jū nijā . Man viss ļ oti patika. Lī dz pludmalē m 5 minū tes, lī dz vecpilsē tai - 25 minū tes. Reģ istratū rā ir 2 izejas - 1 uz galveno ielu, 2 - uz kluso uz pludmalē m. Istabas tika tī rī tas katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2010. gada jū nijā . Man viss ļ oti patika. Lī dz pludmalē m 5 minū tes, lī dz vecpilsē tai - 25 minū tes. Reģ istratū rā ir 2 izejas - 1 uz galveno ielu, 2 - uz kluso uz pludmalē m. Istabas tika tī rī tas katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Ē dinā š ana pē c "viss iekļ auts" sistē mas, varbū t pusdienā s neliela gaļ as un zivju ē dienu izvē le, bet izsalkuš i nebijā m, daudz dā rzeņ u, augļ u, deserti, valrieksti un mandeles, saldē jums, bā rā - kokteiļ i, stiprajiem alkoholiskajiem dzē rieniem, pietiekama izvē le. Personā ls ļ oti draudzī gs, visi runā angliski. Atpū tnieku kontingents ir daž ā ds: gan jaunieš i, gan veci cilvē ki. Daudzi krievi, protams, vā cieš i, franč i, briti, somi. Retimno, kur atrodas viesnī ca, diezgan liela teritorija. Restorā nā jū s varat ieturē t brokastis (saī sinā tā versija) no pulksten 5 no rī ta. Sausā s devas var pasū tī t, ja dodaties ekskursijā , depozī ts par aukstuma somu ir 10 eiro, tad tā s tiek atdotas. Ļ oti ē rti. Izbraukš anas dienā telpa tiek atbrī vota lī dz 12:00, ir bagā ž as glabā tuve, lī dz izbraukš anai rokassprā dzes netiek izņ emtas, var paē st pusdienas, izmantot bā ru utt. . Viesnī ca sastā v no 2 ē kā m, kas atrodas pā ri ceļ am, ir pazemes eja 25 metru garumā , lī dz tai nokā pj lifti, nav absolū ti nekā du diskomfortu, jū s dodaties pa taisno uz restorā niem un baseinu. Teritorija ir ļ oti labi kopta un tī ra.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Grieķ ijā bija pirmā reize, vienmē r bija nepamatots priekš stats un es nolē mu braukt, lai bū tu objektī vā ks : ) Sā kš u no sā kuma. . . Mē s ieradā mies vē lu pulksten 3:00, jo lidostā (Domodedovo, VIM-AVIA) kavē jā s 9 stundas. … Tomēr ▾ Grieķ ijā bija pirmā reize, vienmē r bija nepamatots priekš stats un es nolē mu braukt, lai bū tu objektī vā ks : )
Sā kš u no sā kuma. . .
Mē s ieradā mies vē lu pulksten 3:00, jo lidostā (Domodedovo, VIM-AVIA) kavē jā s 9 stundas. Skaidrs, ka viņ i sabruka no noguruma. Istaba tika pieš ķ irta ar piekļ uvi brauktuvei, nebija spē ka strī dē ties, un š ī nav tā valsts, kur dot 10 dolā rus un pieprasī t komplektu))). Es paliku pie drauga DBL naktsmī tnes, jo. pieņ ē mā m aktī vā s brī vdienas, tad ī paš i nebē dā jā m, jo ​ ​ pa logiem paveras skats uz brauktuvi. Mē s tikko devā mies gulē t viesnī cā . Istaba diezgan plaš a ar 2-vietī gu un viesu dī vā nu (uz kura ar lielu prieku gulē ja mana draudzene))).
Ledusskapis bez mini bā ra (tukš s!! ! ), bet ar ledu : ))) Bijā m patī kami pā rsteigti, kad ieraš anā s vakarā ledusskapī atradā m 2 š ķ ī vjus ar aukstajā m uzkodā m un 2 mazos. vī na pudeles. . .
Katru dienu tī ra, bet neiesaku kaut ko atstā t uz galdiem. . . Uz balkona uz galda savas neuzmanī bas dē ļ atstā ju SIM karti, kas bija mazā somiņ ā , bet diemž ē l izmeta tī rot galdu....Š is laikam bija vienī gais negatī vais moments..... citā di ar visu esam ļ oti apmierinā ti. . . Togad uz Spā niju devā mies apmē ram. Maljorka, domā jā m, ka labā k nevar bū t. . . bet izrā dī jā s, ka ir labā kas vietas.
Iesaku ī rē t auto, tikai tad varē si novē rtē t visu salas burvī bu. Auto nomā t uz salas nav problē mu, ī rē jā m caur pazī stamu uzņ ē mumu ar pasaules reputā ciju HERTZ! Tas varē tu bū t nedaudz dā rgā ks, bet kvalitā te un serviss ir visaugstā kajā lī menī...
Vispā r man patika burtiski viss....Krē ta, Retimna, jū ra, cilvē ki utt.
Iesaku visiem, nenož ē losiet! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар degulya
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā mē s ar vī ru pavadī jā m savu medusmē nesi no 2009. gada 27. jū nija. Bija tur 15 dienas. Viesnī ca ir ļ oti laba. Pastaiga lī dz jū rai apmē ram 3-4 minū tes. Tā kā viesnī ca atrodas Retimnā , pā ri ceļ am ir visas pludmales, viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , un tas ir labā k, jo pirmajā ir pilns ar krodziņ iem un veikaliem. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā mē s ar vī ru pavadī jā m savu medusmē nesi no 2009. gada 27. jū nija. Bija tur 15 dienas.
Viesnī ca ir ļ oti laba. Pastaiga lī dz jū rai apmē ram 3-4 minū tes. Tā kā viesnī ca atrodas Retimnā , pā ri ceļ am ir visas pludmales, viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , un tas ir labā k, jo pirmajā ir pilns ar krodziņ iem un veikaliem.
Viesnī cā dzī voja ļ oti daudzu tautī bu pā rstā vji, tač u lielā kā daļ a bija krievi, franč i un grieķ i. Tā pat viesnī cā dzī voja briti, vā cieš i, holandieš i, libā nieš i, ķ ī nieš i, rumā ņ i u. c.
Vecuma kategorija no skolē nu uzņ ē mumiem lī dz pensionā riem. Ir visi vecumi, jebkā di uzņ ē mumi, domā ju, ka nevienam nebū s garlaicī gi.
Lai gan uzturē š anā s laikā viesnī cā , izņ emot daž ā du valstu meiteņ u un zē nu paziņ u gadī jumus, nebija citas tautu vienotī bas, krievi ar krieviem, franč i ar francū ž iem utt.
Ē diens ir garš ī gs, bet katru dienu nav liela izvē le. Daž reiz vienkā rš i lieliska izvē le, daž reiz pieticī ga. Tas attiecas uz karstā m, salā tiem un zupā m. Un vienmē r olī vas, olī vas, tomā ti, gurķ i, grieķ u jogurts (mmm) ar ķ iplokiem un zaļ umiem un visā di burkā ni, kā posti, marinē ti gurķ i. Bija vē l kaut kas, ko es neatceros.
Katru dienu bija zivis, jū ras veltes apmē ram reizi 3 dienā s, musaka, spinā tu pī rā gi, pica, lazanja (un citi cepumi) pamī š us, zupas arī mijā s, pē c kā das sistē mas ē diens mainā s, nesapratā m, jo ​ ​ otrā nedē ļ a. neatkā rtojiet pirmo. Pusdienas noteikti ir pieticī gā kas nekā vakariņ as, nav pat zupu un mazā k ē dienu.
No augļ iem vienmē r bijuš i melones, arbū zi, ā boli, bumbieri, apelsī ni, kivi, jū nijā vē l bija aprikozes. Ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, ī paš i viņ u nacionā lā s kū kas.
Salā ti pā rsvarā bija makaroni (krievi to neē da), bet bija arī garš ī gi no aunazirņ iem, diedzē tiem kvieš iem, pupiņ ā m, bija kaut kas lī dzī gs mū su mencu aknā m. Noteikti siers, siers un desiņ as, viss garš ī gi. Kopumā izsalcis tu neaizbrauksi. Starp citu, viss iekļ auts ē d ē damistabā , ļ oti vienkā rš s izskats un nā c kā gribi, vismaz brokastī s, vismaz vakariņ ā s, bet viņ i ē da brokastis un vakariņ as restorā nā , vī rieš i ienā k tikai biksē s, interjers ir bagā tā ks. Kā pē c nesaprata. Bet AI joprojā m ir izdevī gā k, jo. cenas Retimnā ir salī dzinā mas, ja ne dā rgā kas nekā Maskavā .
Animatori viesnī cā ir liels mī nuss, slinki bomž i, tā di ir divi: Rebeka š ķ iet vā ciete un Dž esika no Portugā les. Krievu valodā , izņ emot paldies un uz redzē š anos, viņ i neko nezina, un krievi viesnī cā ir vismaz 25%. Jā , un tas, ko viņ i iztē rē ja, bija vā jš uz 2-ku. Viņ i runā franč u, angļ u un portugā ļ u valodā . Labi š ovi tikai no ā rpuses: Krē tas vakars (tas ir kaut kas! 6 dejotā ji nodejoja, tad visi izvelk, super, super, super. . . ), vē derdejas arī tiek uzvilktas uz deju grī das, daudz dejo ar daž ā diem zobens, spieķ i, ļ oti aizraujoš s, maģ isks burvju mā kslinieka Tonija š ovs, bē rni tikai č ī kst, un pieauguš ajiem ir ne mazā ka interese.
Viesnī cas personā ls runā grieķ u un angļ u valodā , ļ oti draudzī gs un patī kams. Visi vienkā rš i dievinā ja mū su bā rmeni un bā rmeņ us.
Viņ i tī ra labi un tī ri, neatkarī gi no dzeramnaudas, ja jū s kaut ko prasī siet, viņ i to nomainī s un informē s jū s bez jautā juma. Arī meitenes reģ istratū rā ir jaukas, internetā pat bez maksas iedeva karti.
Viesnī ca atrodas uz ielas, š ajā pilsē tā visas viesnī cas atrodas tā , tā pē c naktī gulē jā m ar aizvē rtā m durvī m un ieslē dzā m kondicionieri, neko nevarē ja dzirdē t. Vispā r maš ī nu maz, bet lai nemaz nepamostos. Ir iespē jams ar skatu uz baseinu, pa nakti ir klusā ks, bet mums patika mū su skats, no vienas puses skats uz jū ru, no otras uz kalniem. Stā vu (3 un 4) dizains atš ķ iras no stā va (1 un 2), augš ē jie stā vi ir modernā ki, par apakš ē jo stā vu numuriem nezinu, jo bija tikai savā istabā .
Istaba normā la, tī ra, salī dzinoš i liela vannas istaba izklā ta ar mozaī kas flī zē m, stikla duš a, fē ns. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, un uz grī das mums kaut kā izdevā s tos mainī t 2 reizes dienā .
Kopumā ar viesnī cu esam pilnī bā apmierinā ti un, ja atkal dosimies uz Krē tu, bū sim priecī gi palikt tajā paš ā viesnī cā .


iemiesojums mtoplov
Tas ir nepieciešams, lai mēs to zinātu.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums lusi-allax
Septembrī nolēmām atpūsties Theartemis Palas 4 * viesnīcās, smēķēju, gribu zināt vai ir īpašas smēķēšanas zonas, ja nē, ko darīt?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в Ретимно, недалеко от пляжа. Состоит из двух зданий – центрального и корпуса Annex, расположенных через дорогу друг от друга. Состоит из одного основного 4-этажного корпуса (3 лифта) и одного доп. 4-этажного корпуса (2 лифта). Построен в 1987 г. Последняя реновация проводилась в 2016 г. Отель идеально подойдёт для отдыха любой категории туристов. Отель Theartemis Palace может стать прекрасной отправной точкой для знакомства с архитектурой, историей и природой острова и оживлённой ночной жизнью третьего по величине города острова Крит.

Atrašanās vieta Отель расположен в местечке Ретимно, в 1 км от центра города. Расстояние до международного аэропорта — 79 км.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля. Между отелем и пляжем автомобильная дорога. Пляжные полотенца выдаются под депозит. Песчаный пляж в черте города Ретимно — прекрасное место для отдыха жарким летним днём. Пляж оборудован зонтиками от солнца и шезлонгами, здесь есть кабинки для переодевания, душевые и туалеты.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 конференц-зала вместимостью 60 и 200 человек и 2 банкетных зала на 280 и 350 человек. Основной ресторан Daphne (местная и интернациональная кухня, 07:00-10:00, 12:00-14:30, 18:30-21:30, макс. 270 чел.), a'la carte ресторан Semeli (местная и интернациональная кухня, 12:30-15:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Вечерняя развлекательная программа. Греческий вечер и вечер живой музыки и танцев — каждые 2 недели.
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 245 номеров. Из них 8 номеров для инвалидов.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Markou Portaliou 26 , Ретимнон, 74100, Греция
Tālruņi: (+30) 2831053991
Tīmekļa vietne: Theartemis Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.