Talea Beach 3*– Atsauksmes

21
Novērtējums 5.910
pamatā
21 atsaukt
№36 viesnīcas reitingā Retimna
6.8 Numurs
7.3 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.2 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīcai ir kompakta zaļā zona. Atrodas gleznainā vietā. Smilšainajā krastā zivju restorāni un kafejnīcas. Blakus autobusu pietura. Vienkārši skaitļi. Lieliski piemērots relaksējošām brīvdienām, kā arī tiem, kas plāno daudz ceļot pa salu. Sastāv no galvenās ēkas un bungalo.Vairāk →
аватар knatali37
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā nu gandrī z nejauš i nokļ uvā m š ajā viesnī cā , plā nojā m vē l vienu, bet tā jau bija pieturā . Izvē lē jā s no tā , kas bija pusstundas laikā . Join Up lidoja tikai no Harkovas, un nebija daudz no kā izvē lē ties. … Tomēr ▾ Tā nu gandrī z nejauš i nokļ uvā m š ajā viesnī cā , plā nojā m vē l vienu, bet tā jau bija pieturā . Izvē lē jā s no tā , kas bija pusstundas laikā . Join Up lidoja tikai no Harkovas, un nebija daudz no kā izvē lē ties. mē s ar vī ru plā nojā m svinē t kā zu gadadienu skaistā valstī . Un es jums uzreiz teikš u – mums izdevā s tikt pie goda. Jautā jumu par lidojumu nav, viss bija laikā , un ā tri pagā ja. Trī s stundas un Urrā ! Krē ta tiekamies. Grieķ ijā bijā m pirmo reizi. Kas mū s patī kami pā rsteidza uzreiz, ieradā mies agri un jau 4 no rī ta bijā m viesnī cā , pieraduš i gaidī t Turcijā , Ē ģ iptē , norē ķ ini 14. . . bijā m gatavi uz visu, bet uzreiz tikā m iekā rtojuš ies patī kamā pā rsteigums. Aizmigā m kā beigti, pē c pā ris stundā m jau gā jā m brokastī s. Brokastis nedaudz pā rsteidza: 7 dienas tieš ā nozī mē viena un tā pati: desa savī ta caurulē , siers arī ), piemē ram, virtuļ i, neparasts olu kultenis, graudaugi, piens, tomā ti un gurķ i. Viņ am arī jā notī ra galds pē c sevis, arī š is bija atklā jums (lī dz š im tā du nebiju satikusi), mū s tas nemaz netraucē ja, bet neparasti.
Pē c brokastī m viņ i mainī ja mū su istabu. Uz skaista, ar skatu uz jū ru, un viņ i par to neņ ē ma ne santī ma. Uzreiz jā saka, ka grieķ i ir brī niš ķ ī ga tauta. Apkalpojoš ais personā ls ir vienkā rš i LIELISKS!!! ! ! Viņ u ir ļ oti maz, bet viņ i vienmē r smaida, cenš as palī dzē t it visā . Reģ istrē joties uz nedē ļ u, uzreiz paņ ē ma maksu 10 eiro. Un 10 eiro depozī ts par kondicionieri un TV pultī m. Uz istabas rē ķ ina teikš u tā : liela ar normā lā m mē belē m, tī ru veļ u un dvieļ iem. Ledusskapis, kondicionieris viss darbojā s. Tī rī š ana mums bija tikai vienu reizi, bet, godī gi sakot, mums tā nebija ī sti vajadzī ga, istabā bijā m ļ oti reti. Pusdienas un vakariņ as ir parastas: izsalcis nebū si, galvenais, lai viss svaigs un ja gaļ a ir gaļ a, nevis soja daž ā dā s variā cijā s. Un neaizmirsī sim, ka tā s ir trī s zvaigznes un Eiropa, tā pē c, lai viss iekļ auts, dodieties uz Turciju.
Vienī gais negatī vais, pareizā k sakot, neē rtī bas ir tas, ka pludmales bā rs ir maksas, un, lai dabū tu kolu vai alu, ir jā iet uz restorā nu otrajā stā vā . Mē s atradā m izeju) nopirkā m kolu un alu veikalā ) un par to neuztraucā mies. Par viesnī cas atraš anā s vietu: ideā li!!!! ! . Skaists lī cis, ā rpus viesnī cas uzreiz daudz veikalu, auto nomas. Noteikti nomā jiet automaš ī nu, Grieķ ija ir jā redz. Divā s dienā s nobraucā m 600 km. Skati ir nereā li, daž ā du krā su variā ciju jū ra. Es personī gi iesaku viesnī cu. par š o naudu (dabū jā m 1000 dolā rus par diviem) viss kā rtī bā . Tī rs, kluss un mierī gs, un jū s vienmē r varat atrast vainas visā . Tā pē c rezervē jiet tū lī t un nebaidieties. Jums tas patiks. Lai visiem jaukas brī vdienas Rā dī t mazā k
Вид из номера
аватар ser_____Witness77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Visa problē ma ir tā da, ka telpas projektē juš i/bū vē juš i greizi celtnieki - vannasistabā nav ventilā cijas sistē mas un pareizs grī das slī pums ū dens novadī š anai - lī dz ar to smird no garderobes (nelabi sapelē jis). … Tomēr ▾ Visa problē ma ir tā da, ka telpas projektē juš i/bū vē juš i greizi celtnieki - vannasistabā nav ventilā cijas sistē mas un pareizs grī das slī pums ū dens novadī š anai - lī dz ar to smird no garderobes (nelabi sapelē jis). Tā pē c no koferiem mantas pat neizkā pa - saburzī tas, bet ne smirdī gas). Vannas istabā ir arī.60/60 cm sile - es nejokoju) un...lupatu aizkars)) - tā pē c tur vienmē r ir mitrums.
Savā di, ka ē diens ir normā ls - sortiments ir ierobež ots, bet visi ē dieni ir kvalitatī vi. No rī ta bez olu kultenes. . .
VISS grieķ u izpratnē ir bez bā ra pludmalē , pē c dzē riena jā skrien uz galvenā restorā na 2. stā vu vai jā ņ em par 2-3 eiro pludmales bā rā .
Tī rī bas un caurspī dī guma ziņ ā jū ra ir laba, bet pludmalē vietas ir par maz, it ī paš i negaisa laikā...sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, lietussargi mazi - nenosedz visu ķ ermeni.
No izklaides - vakara krodziņ i (ap 50 eiro par vakariņ ā m diviem, kas neē da/nepiedzē rā s savā viesnī cā ) / auto noma - uz katra soļ a / ekskursijas - 30-50 eiro no cilvē ka vai brauciens uz Retimnu iepirkš anā s promenā dē (ap 8 eiro no cilvē ka turp un atpakaļ ).
Mē s noorganizē jā m sev ekskluzī vu ekskursiju, dodoties pā rgā jienā tuvē jā kalnā - apmē ram 3 stundas augš ā un apmē ram 2 stundas lejā - tā pē c es ceru, ka jū s pā rspē sit mū su rekordu))...Mē s kalnā redzē jā m planē još o ē rgli, daudz savvaļ as kazas un paš ā augš ā bija iekalts koka krusts...ainava no paš as augš as ir burvī ga!
аватар jansol5
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Jū lijā uz 7 dienā m lidojā m uz Krē tas salu Grieķ ijā . Izvē lē jā s Bali atraš anā s vietu ar Talea Beach Hotel. Ģ imene ar diviem bē rniem vecumā no 5 un 13 gadiem. Norē ķ ins. Ieradā mies vakarā , ā tri tikā m iekā rtoti istabā . … Tomēr ▾ Sveiki. Jū lijā uz 7 dienā m lidojā m uz Krē tas salu Grieķ ijā . Izvē lē jā s Bali atraš anā s vietu ar Talea Beach Hotel. Ģ imene ar diviem bē rniem vecumā no 5 un 13 gadiem.
Norē ķ ins. Ieradā mies vakarā , ā tri tikā m iekā rtoti istabā . Reģ istratū rā tajā brī dī bija viesnī cas gide, viņ a tikai palī dzē ja ar tulkojumu. Krieviski viesnī cā neviens nerunā , bet lauzī tu angļ u valodu principā saprot.
Numurs. Saskaņ ā ar mū su rezervā ciju (Ģ imenes numurs) mums tika pieš ķ irta istaba bungalo pirmajā stā vā ar nelielu terasi un piekļ uvi zā lienam. Sā kumā mums tas nepatika un pat domā jā m par pā rvietoš anu, bet tad atradā m lielu plusu. Jū s vienmē r varat uzklā t segu uz zā liena un sauļ oties vai vienkā rš i skatī ties filmu. Numurā ir divas gultas, no kurā m viena ir divstā vu gulta. Pati istabiņ a nav maza, mē s č etri esam ē rti. Vannas istabā ir duš as paliktnis un aizkars. Kondicionieris, TV, ledusskapis darbojā s pareizi. Es gribu atzī mē t, ka elektrī bai nav ī paš u karš u, jū s varat atstā t gaisa kondicionieri un doties uz pludmali, lai telpā nebū tu karsts.
Ē diens. Pē c reģ istrē š anā s uzreiz devā mies vakariņ ā s. Sanā ca beigā s, tā pē c vairs nav daudz palicis. Pavā ri, viesmī ļ i un bā rmeņ i ir lieliski. Restorā nā vienmē r ir bijis prieks bū t. Uz galdiem ir galdauti, galdi tiek tī rī ti pē c katra viesa, trauki ir tī ri, bā rs ir atvē rts visu dienu. Brokastī m, pā rslas, deserti, graudaugi; pusdienā s un vakariņ ā s 2-3 piedevas, gaļ as un zivju ē dieni. Es tikai vē los, lai bū tu vairā k daž ā du dā rzeņ u un augļ u, pretē jā gadī jumā mē s nekad neesam izsalkuš i.
Viesnī ca. Mē s zinā jā m, kur mē s ejam. Viesnī cas teritorija neliela, viens baseins, ap kuru 10-15 sauļ oš anā s krē sli. Bet es atzī mē ju, ka pat tik mazā platī bā viņ i pievē rš uzmanī bu zā lienam, kokiem un ziediem. Vakarā patī kami pasē dē t uz soliņ a, pē c baseina vai no jū ras ē rti pa zā lienu aiziet uz istabu. Talea atrodas pirmajā krasta lī nijā , t. i. ir sava pieeja pludmalei. Ja jū s ejat no viesnī cas uz ceļ a (1-2 minū tes), tad ir arī lielveikals, aptieka un krodziņ i.
Kopē jais iespaids ir lielisks. Mē s gaidī jā m mazā k. Viesnī ca klusa un mierī ga, personā ls pieklā jī gs un izpalī dzī gs. Ja viņ i pievienos augļ us restorā nā un lietussargus pie baseina, tad bū s ī sts sapnis. Lai visiem laba atpū ta.
аватар snezhana-ivanova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad ar vī ru devā mies atvaļ inā jumā uz Grieķ iju, Krē tas salu. Par labā m atsauksmē m un dabas aprakstiem izvē lē jā mies Bali ciematu, Talea Beach Hotel. Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , ar savu pieeju jū rai, darbojas pē c "viss iekļ auts" principa. … Tomēr ▾ Š ogad ar vī ru devā mies atvaļ inā jumā uz Grieķ iju, Krē tas salu. Par labā m atsauksmē m un dabas aprakstiem izvē lē jā mies Bali ciematu, Talea Beach Hotel. Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , ar savu pieeju jū rai, darbojas pē c "viss iekļ auts" principa. Viesnī ca trī szvaigž ņ u, tā pē c istabiņ a bija vienkā rš a, sienas krā sotas gaiš os toņ os, izskatā s pieklā jī gi, vannasistaba maza, balkons plaš s. No mē belē m: naktsgaldiņ i, skapis, ledusskapis (reizē m trokš ņ ains), spogulis, TV (viens krievu kanā ls), kondicionieris, gulta.
Restorā ns atrodas galvenajā ē kā , ir arī ā ra terase. Skats bija brī niš ķ ī gs, no jebkura restorā na loga var redzē t jū ru, kas bija ļ oti relaksē još a. Ē diens ir labs, nekad nav palicis izsalcis. Augļ i un dā rzeņ i, grieķ u salā ti, gaļ as ē dieni un jū ras veltes. Desertam, kū kai un ž elejai. Bā rs AL strā dā turpat restorā nā . Kafija, ū dens, sulas, gā zē tie dzē rieni – uz baseinu vienmē r varē ja paņ emt lī dzi glā zi. Viesnī cā ir tikai viens baseins, mazs. Apkā rt bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un zonas ar zā lienu, kur var arī atpū sties. Bali ir patieš ā m pā rsteidzoš s. Viesnī cas teritorijā redzē jā m savvaļ as banā nu, daž ā dus krū mus, ziedus un pat vī nogas. Infrastruktū ra ciematā ir labi attī stī ta. Ja ej pa galveno ielu iekš zemē , tad tur ir daudz daž ā du veikalu, kafejnī cu, ir divas pludmales, un pat sava osta. Pludmales ir smilš ainas, ieeja jū rā bez akmeņ iem, speciā li apavi nav nepiecieš ami. Pludmales krē sli ir maksas. Elafonisi ir pludmale ar rozā smiltī m, brī niš ķ ī ga vieta, katram paš am iesaku tur aizbraukt. Mū su ceļ ojums noritē ja ar blī kš ķ i, paldies par to brī niš ķ ī gajai un noslē pumainajai Krē tas salai.
аватар cezary
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cā ieradā mies pulksten 11, bet tikā m reģ istrē ti tikai pulksten 14. Noguruš i un izsalkuš i viņ i nosē dē ja uz soliņ a 5 stundas. . Milzī gs skaits cilvē ku, pā rsvarā slovā ki. Istaba maza, viena divguļ amā gulta un skapis. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies pulksten 11, bet tikā m reģ istrē ti tikai pulksten 14. Noguruš i un izsalkuš i viņ i nosē dē ja uz soliņ a 5 stundas. . Milzī gs skaits cilvē ku, pā rsvarā slovā ki. Istaba maza, viena divguļ amā gulta un skapis. Tī rī š ana ir briesmī ga, labā kajā gadī jumā katru otro dienu, smiltis un putekļ i uz grī das vienmē r, un dvieļ i tika mainī ti tikai 2 reizes. Pretī gā ku ē dienu neesmu redzē jusi: brokastī s pat olas un putras nav, katru dienu sintē tiskā omlete un sā ļ ā s desiņ as vienkā rš i nav ē damas. Pusdienā s un vakariņ ā s 2 gaļ as veidi, viss ļ oti slikti pagatavots. Baseins ir mikroskopisks, atvē rts no pulksten 10 lī dz 18, vienmē r pā rpildī ts ar bē rniem un pieauguš ajiem. Kopumā ir 20 sauļ oš anā s krē sli, ņ emot vē rā , ka viesnī cā ir 120 piepildī tas istabas, ir viegli aprē ķ inā t izredzes gulē t pie baseina. No nakts aizņ em sauļ oš anā s krē slus. Jū rā vienmē r ir viļ ņ i, jo. lī cis ir liels, un 3 dienas vispā r bija vē tra, pat jū rā nevarē ja tikt. Pludmalē par maksu ir sauļ oš anā s krē sli, tie veido visu pludmali vairā kā s rindā s, ir problemā tiski gulē t uz dvieļ a. Laiks sauss un ļ oti karsts – 40 grā di, jū ties kā uz pannas. Vispā r svē tki sabojā ti. Pats vainī gs, vajadzē ja palasī t atsauksmes - pā rsvarā negatī vas.
Рецепшен Пляж - вид с горы Бассейн - маленькая лужа на двоих
аватар cardww
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tikko atgriezos no ceļ ojuma.... Balstī ts uz svaigiem iespaidiem. Un tā man patika: 1. Bali ciemata atraš anā s vieta visā Krē tā ir ļ oti tuvu pilsē tā m Heraklion un Rethymnon un Kurnas ezeram un Melodoni alā m (nomā jiet automaš ī nu un pē c pusstundas nesteidzī ga brauciena pastaigā jiet tik daudz kā jū s gribas. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no ceļ ojuma.... Balstī ts uz svaigiem iespaidiem.
Un tā man patika:
1. Bali ciemata atraš anā s vieta visā Krē tā ir ļ oti tuvu pilsē tā m Heraklion un Rethymnon un Kurnas ezeram un Melodoni alā m (nomā jiet automaš ī nu un pē c pusstundas nesteidzī ga brauciena pastaigā jiet tik daudz kā jū s gribas. . . vienī gais uz ko braukt uz Elofonisi pludmali (rozā smiltis) ir garš bet tur tik aizraujoš s kalnu ceļ š ar tā diem skatiem!!! ! un tavernas pie ceļ a vienkā rš i lido prom!! ! tik garš ī gi reti kur tu ē st : )
2. Viesnī cas atraš anā s vieta paš ā ciematā , visur ir kalni un kā pt uz citā m viesnī cā m un nokā pt pludmalē joprojā m ir prieks, bet mums paveicā s, ka mū su viesnī ca atradā s paš ā jū ras krastā (divas vai trī s minū tes). miegaini nesteidzī ga pastaiga...un tī ra skaidra jū ra.
3. Ē diens bija zviedru galds un ē diens bija ļ oti ļ oti labs, viss bez izņ ē muma bija svaigs un garš ī gs, visiem pietika, BET IR TIK PRIECĪ GI SKATĪ TIES UZ TAUTIETIEŠ IEM (krieviem. Ukraiņ iem baltkrieviem. . ) it kā viņ us nekad nebaroja NEKAD !!!! ! , š itais drukā tais KALNS UN GRAUTU KALNI : ( kā pē c lai tie ņ em mazliet plī st no garozā m . . Sievietes ar sarkanā m un pietū kuš ā m sejā m nevis sejas, bet krū zes rindā pē c bezmaksas dzē rieniem un č etras glā zes rokā s : *( Negribu par to rakstī t tikai FU, Ī sā k sakot, kauns...mums visiem...tautai...
4. Personā ls - Recepcijas darbinieki ir lieliski stipendiā ti un liels paldies gidiem Denisam un Nikam, nav lū gumu un problē mu, kuras viņ i nevarē tu atrisinā t un viss ir draudzī gi un ar smaidu. Tiesa, Nika "piesprauda" dienu pirms izlidoš anas. Viņ a pienā ca pie mums un teica, ka jū su aviokompā nija bankrotē ja (Winrose), tā pē c jū s, iespē jams, izlidojat rī t no rī ta, nevis pusdienā s...Mana sieva ir histē riska, es esmu internetā , es zvanu aviokompā nijai...Man krī t uz nerviem no rī ta lī dz pē cpusdienai. . . atbraucu Denisam un izrā dī jā s, ka Nika kaut ko pā rprata : ( Ko var ņ emt no grieķ iem. . . Vā rdu sakot, izbraucā m kā paredzē ts pusdienlaikā un lidojā m laicī gi. . .
5. Atseviš ķ i gribu rakstī t: viņ i gandrī z neņ ē ma dzeramnaudu un neizspieda. Visi bija ļ oti veikli un godī gi (nekas netrū ka) visi palika istabā...
Par trū kumiem:
1. Reti un slikti tī rī tas telpas
2. Istabas ir nabadzī gas un š auras (ī paš i pirmajā stā vā ), apskatī jā mies un mainī jā mies uz otro stā vu (mainī ts bez jautā juma).
3. Teretorija ir slikti iztī rī ta zā lī tē visur kur mucas ar vē rš iem un papī ra gabaliem un nekad neesmu redzē jis cilvē ku ar slotu (skatī jos agri no rī ta un vakarā )
4. Neliela restorā na zā le un, pē c mū su padomju paraduma, RINDA! ! ! tuvojā mies ē dienreizes beigā m, bet bija vē l viens trū kums - MIEGIE GRIEĶ U VIRTUVES STRĀ DNIEKI ļ oti lē ni tī rī ja galdus.
BET NEskatoties uz mazajā m neveiksmē m, MAN VISPĀ RĪ GI PATĪ K VIESNĪ CA PALDIES PAR GRIEĶ IJAS SVĒ TKU UN KRĒ TAS salu
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirms ceļ ojuma noticē ju tū risma aģ entū rai un nož ē loju. Meli gandrī z visā . Pludmalē ir (bezmaksas) vietas, bet tajā s nav sakā rtota izvietojuma un ir tikai 50. Viesnī cā dzī vo vairā kas reizes vairā k cilvē ku + citu viesnī cu lokā cijas infrastruktū ra ļ auj izmantot š ī s (bezmaksas) vietas . … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma noticē ju tū risma aģ entū rai un nož ē loju. Meli gandrī z visā . Pludmalē ir (bezmaksas) vietas, bet tajā s nav sakā rtota izvietojuma un ir tikai 50. Viesnī cā dzī vo vairā kas reizes vairā k cilvē ku + citu viesnī cu lokā cijas infrastruktū ra ļ auj izmantot š ī s (bezmaksas) vietas . Kontroles nav vispā r. Viss iekļ auts - 1 veida izlejamais alus, metaks un brendijs (tikai pē c vakariņ ā m), pulvervī ns (baltais un sarkanais sausais), bezalkoholiskie dzē rieni, viss pulveris. Uzkodu nav. Nu bufete, kvalitā te labā kajā gadī jumā.3-ku. Augļ i - arbū zs (ļ oti reti garš ī gs), daž reiz apelsī ni. Pludmales bā rā - viss ir par naudu. Wifi ir tikai pludmales bā rā un š ausmī gi palē ninā s. Skaitļ i uz cieta divkā rš a. Tī rī š ana tikai centrā , veļ as maiņ a pē c 3 dienā m. Viņ i aizmirst nomainī t dvieļ us. Pasū tot dzī vokli ar virtuvi, tas viss bija tikai virtuves mē beles ar nosū cē ju. Bez traukiem, bez tē jkannas, bez plī ts. Ledusskapis bija klā t. Duš as kabī ne! To sauca tikai par kabī ni, ū dens izlija pa visu tualeti un duš as telpu, pati duš a - eglī te lē ja jebkur, bet ne tur, kur vajadzē ja. Viņ i to nomainī ja treš ajā mē ģ inā jumā . Istabene varē ja ienā kt pa dienu bez klauvē š anas un atļ aujas, vienkā rš i atverot durvis ar atslē gu. Televizors izskatī jā s pē c portatī vā datora monitora, bija 2 krievu un 4-5 vietē jie kanā li. Kondicionieris gandrī z nemainī ja filtrus un tika iztī rī ts no putekļ iem un netī rumiem. Animā cija bē rniem manu 4 gadus veco meitu neinteresē ja. Pieauguš o baseins mani neinteresē ja, un sieva tur pā ris reizes peldē jā s. Sauļ oš anā s krē sli, ko viņ š arī izmantoja, acī mredzot joprojā m ir tumš i. Bē rnu baseins tikai ar diviem slidkalniņ iem aptuveni 5x5 metrus. Ir tenisa galds - viens pie lielā baseina, pa dienu ir karsts, un vakarā nestrā dā . Viesnī cā nav absolū ti nekā das izklaides. Vakaros no š ī nav ko darī t. Ir viens pluss, manuprā t - jū ra un lī cis. Viļ ņ i ir ļ oti reti un nav lieli, smiltis, ieeja jū rā gluda un ū dens dzidrs un tī rs. Viesnī cas teritorija, ņ emot vē rā klimata iespē jas, nebija iespaidī ga, varē tu bū t labā k veidot un dekorē t. Tagad par gidiem - ja vien pē rkat ekskursijas - esiet viņ iem vajadzī gi un pamanī ti. Mē s ī rē jā m maš ī nu un braucā m paš i, tā pē c gidi neinteresē jā mies. Tā pat kā viņ i dara ar mums. Nika solī ja atlaides un izcilu virtuvi "jū rniecī bas" restorā nā Bali ostā . Mē s gā jā m un bijā m vī luš ies, un virtuve, un apkalpoš ana, un atlaide. Mē s stulbi nopelnī jā m naudu un viss. Un Nika, iedevusi mums restorā nu kartes, saņ ē ma par tā m savu procentu. Secinā jums: viesnī ca ir slikta. Un tā du kļ ū du vairs nepieļ ausim, noteikti tur nebrauksim! Un es nevienam neiesaku! Mī li sevi vairā k! ! ! Netē rē jiet savu naudu! ! ! Tač u Grieķ ija un Krē ta pā rsteidza turpmā kajiem brī vdienu ceļ ojumiem! Plā no nā kamvasar nā kt, bet paliks kalnos privā tā s viesnī cā s ar virtuvi. Gatavojiet paš i, jo ē dienu pieejamī ba un kvalitā te ir lieliska. Un ceļ ojumi pa salu atrisinā s pā rtikas problē mas paš i. Mazos ciematos un ciematos viņ i gatavo ļ oti labi, un uzņ emš ana ir sirsnī ga. Un salā ir daudz vairā k vietu, ko redzē t. Priecā š os, ja kā ds palī dzē s. Uz tikš anos Krē tā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar 8 cilvē ku lielu kompā niju (liela ģ imene, kā tu teici) viesnī cā Talea bich no 2012. gada 28. septembra lī dz 5. oktobrim. Man ļ oti patika! ! ! Cilvē ki daudz un detalizē ti raksta atsauksmē s par ekskursijā m, par viesnī cā m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar 8 cilvē ku lielu kompā niju (liela ģ imene, kā tu teici) viesnī cā Talea bich no 2012. gada 28. septembra lī dz 5. oktobrim. Man ļ oti patika! ! ! Cilvē ki daudz un detalizē ti raksta atsauksmē s par ekskursijā m, par viesnī cā m. Tā pē c nolē mā m neatkā rtoties un centā mies savus iespaidus par pā rē jo paust poē tiskā formā . VEIKSMĪ GAS BRĪ VDIENAS GRIEĶ IJA!! ! Pirmo reizi atpū tā mies Grieķ ijā - Un uzreiz Krē ta! Mū su izvē le tika izdarī ta - Bali! Un nenož ē lojā m nevienu dienu! Tā lu no mā jā m un dzimtā s zemes Redzē jā m-nonā cā m paradī zē . Zila lagū na kalnu ieskauta Un silta un maiga jū ra, Dievs iezī mē ja š o vietu, Kad visu mū ž ī go radī jis viņ š . Olī vu birzis, serpentī na ceļ i, Granā tā boli aug kā mū su pī lā dž i, "Metaxa" stiprina mū su sajū smu, Un visur dzirdam: "Kalimera! " Mū su viesnī ca ir maza, tā ir 3 zvaigznes, bet ar to mums pietika. Deniss un Nika ir tik mī ļ i, draudzī gas sejas. Ekskursijas pie jū ras un auto noma, Mē s izmantojā m visu un visiem bija laiks...Un pat apmeklē jā m kaž oku veikalu, Bet tie bija tikai viena nedē ļ a! Sniedzam padomus uzņ ē mumiem - Dosimies visi uz Krē tu! Ar mī lestī bu jū s gaida pasakainā Bali! Bet, lai izpildī tu konkursa nosacī jumus, nedaudz par svarī gā kajiem iespaidiem - mū su neaizmirstamo braucienu ar ī rē tu mikroautobusu. Par KRĒ TU var runā t bezgalī gi, bet tū ristiem iesaku visu redzē t paš iem. Izī rē jiet automaš ī nu, karti un dodieties ceļ ojumā pa salu. Mū su ceļ ojuma pirmais punkts bija Melidoni ala. Pie alas tikā m diezgan ā tri, nekur nenomaldī jā mies. Uz alu ved diezgan stā vs kā pums, bet ceļ š ir lielisks. Ala ir slavena ne tikai ar stalaktī tiem un stalagmī tiem, bet arī ar to, ka tajā gā ja bojā.700 krē tieš i, pā rsvarā sievietes un bē rni, kas slē pā s no turkiem, un Osmaņ u pasha lika aizbarikā dē t izeju no alas un pie tā s iekurt ugunskurus. Cilvē ki gā ja bojā no nosmakš anas. Tā pē c alas centrā starp iespaidī gajiem stalaktī tiem un stalagmī tiem bē dī go notikumu piemiņ ai atrodas liels balts kapakmens ar krustu. . Ala ir labi apgaismota, tā pē c lukturī š i nav vajadzī gi, tač u ir diezgan slidens, tā pē c iesaku parū pē ties par atbilstoš iem apaviem. Nā kamais mū su ceļ ā bija Margaritas ciems. Š eit patieš ā m ir apstā jies laiks! Š ķ iet, ka cilvē ki š eit nesteidzas. Klusums, kalni, saule, draudzī gi cilvē ki, kas sē ž pie savā m mā jā m, keramikas veikali, kur pats var mē ģ inā t piestrā dā t apli, viesmī lī gi krodziņ u un mazu veikalu ī paš nieki ar medu, vī nu, olī veļ ļ u - tā ir patiesi Grieķ ija no iekš puses. Nav brī nums, ka viņ i saka, ka kurš nebija Krē tas kalnos, tas viņ u neredzē ja. Mē s iesakā m to ikvienam! Tad mū su ceļ š veda caur Krē tas vienī go saldū dens ezeru Kournas uz Elafonisi, uz rozā smiltī m, kur devā mies cauri Topolia aizai. Kam patī k ekstrē mi - jū s esat š eit. Serpentī ns, kalni, aiza, satriecoš i skati - nevar izteikt ne vā rdos, ne fotogrā fijā s. Ī paš i mū s satrieca bilde vienā no ciemiem, kuram pabraucā m garā m - uz mā jas balkona veca sieviete, kas karā jā s tieš i pā ri bezdibenim uz rietoš ā s saules un kalnu fona! ! ! To vajadzē ja redzē t. Bet atgriezī simies pie Topolia aizas, pareizā k sakot, droš i atstā sim to uz slaveno "rozā smilš u" pludmali Elafonisi. Š is ir Krē tas vistā lā k dienvidrietumu lī cis, kur sajaucas 2 jū ru – Lī bijas un Krē tas – ū deņ i. Vieta ir vienkā rš i fantastiska! Jū ras ū dens krā sa ir tirkī za-zils-safī ra, un smiltis uz sekluma ir patieš ā m rozā ! Tas ir saistī ts ar faktu, ka lī č a ū deņ os ir daudz unikā lu rozā gliemež vā ku. Mū su ceļ ojuma mē rķ is nebija “atgulties sauļ oš anā s krē slā ”, bet gan apbrī not dabas skaistumu. Tā nu nometā m drē bes un devā mies plunč ā ties jū rā un klī st pa rozā seklumu. Oleny salas pludmalē , kur var brist pa jū ras š aurumu, ir vairā kas nelielas aiztekas, kur cilvē ki, guļ ot uz rozā smiltī m, vienkā rš i gozē jas siltā jū ras ū denī . Š is ir ļ oti ī si par mū su mazo ceļ ojumu, kas aizņ ē ma veselu dienu. Nav jē gas rakstī t sī kā k, tas ir jā redz. Nu galu galā...Ar vā rdiem nepietiek, lai izteiktu prieku par ceļ ojumu uz š o skaisto valsti. Neviens fotoattē ls nevar pilnī bā nodot skaistumu, ko var redzē t tikai ar savā m acī m. . Nepietika laika, lai apmeklē tu kaimiņ u salas un apceļ otu citus salas nostū rus! Un pavisam nedaudz par viesnī cu. Viesnī ca atbilst 3 zvaigznē m. Lielā kā priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta! Tas atrodas skaistā lī cī , gandrī z paš ā pludmalē , kas ir ļ oti ē rti veciem cilvē kiem, cilvē kiem ar bē rniem. Un jū ra! . . Tas ir neaprakstā mi! Tik ē rta jū ra nekur citur nav redzē ta! Smiltis, gluda iebraukš ana, vē ja trū kums lī cī - pasakains! Personā ls ļ oti draudzī gs. Ī paš i patī kami pā rsteidza viņ u attieksme izbraukš anas dienā . Pā rsē š anā s bija diezgan agri (6:00). Neskatoties uz to, tika nodroš inā tas vieglas brokastis, karstie un aukstie dzē rieni, par ko rū pī gi informē ja viesnī cas darbiniece. Mū s apsē dā s uzreiz, lai gan ieradā mies agri no rī ta. Numuri ir ē rti. Teritorija nav ī paš i liela, bet skaista, mā jī ga. Ī paš i piesaistī ja milzī go kaktusu un alvejas uzmanī bu. Bet jū s, mū su gidi Deniss un Nika, atstā jā t neizdzē š amu iespaidu mū su dvē selē ! Neviens no mū su "lielā s ģ imenes" jautā jumiem jū s nemulsinā ja! Mē s esam jums mū ž ī gi pateicī gi un, protams, liels paldies Beleon Tours par lielisko apkalpoš anu! Mē s noteikti š eit atgriezī simies! ! ! Mums jau tevis pietrū kst Krē ta! Kurš brauks - sveicini! Labu atpū tu! Bali, Bali, ž ē l š ķ irties no jums lī dz sā pē m ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
jū lijā atpū tā mies ar sievu. Ē diens viesnī cā s tā ds-tā , numuriņ i uz 3 ar mī nusu vilkt, bet numur 112 uz 2 ar mī nusu. kondishena. istabā ir neliela pelē juma smaka. Starp citu, durvis sā ka aizvē rties. Ja aizver acis uz istabu, tad vari atpū sties. … Tomēr ▾ jū lijā atpū tā mies ar sievu. Ē diens viesnī cā s tā ds-tā , numuriņ i uz 3 ar mī nusu vilkt, bet numur 112 uz 2 ar mī nusu. kondishena. istabā ir neliela pelē juma smaka. Starp citu, durvis sā ka aizvē rties. Ja aizver acis uz istabu, tad vari atpū sties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ami26
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Iesā kumā nā kt uz Krē tu, lai N-to dienu nogulē tu pludmalē un pasē dē tu ē dnī cā , ir noziegums. Galu galā š ī ir sena sala ar satriecoš u vē sturi, mī tiem un leģ endā m, sala, uz kuras dzima Mī nojas civilizā cija, sala, kas pilna ar "balti ziliem" ciemiem un pilsē tā m, sala ar satriecoš i skaistā m ainavā m, ko apskalo trī s jū ras. … Tomēr ▾ Iesā kumā nā kt uz Krē tu, lai N-to dienu nogulē tu pludmalē un pasē dē tu ē dnī cā , ir noziegums. Galu galā š ī ir sena sala ar satriecoš u vē sturi, mī tiem un leģ endā m, sala, uz kuras dzima Mī nojas civilizā cija, sala, kas pilna ar "balti ziliem" ciemiem un pilsē tā m, sala ar satriecoš i skaistā m ainavā m, ko apskalo trī s jū ras. ! No desmit atpū tas dienā m viesnī cā pavadī jā m divas dienas! Pā rē jā laikā ī rē jā m auto (neaizmirstiet paņ emt lī dzi autovadī tā ja apliecī bu), izmaksas apmē ram 40 eiro + benzī ns. Ja to sadalī sit piecos, sanā ks aptuveni 10 eiro. Blakus viesnī cai veikalā nopirku ceļ vedi krievu valodā ar detalizē tu Krē tas karti un visu apskates vietu aprakstu. Š ajā s dienā s mē s apceļ ojā m daudz neparasti skaistu un interesantu vietu, apmeklē jā m Haniju, Retimnu, Ajosnikolaosu, Heraklionu, Eloundu un daudz ko citu. Milzī gs pluss š ā dai izklaidei: neviens tevi nekur nesteidzina, nenosaka laiku, kad tev jā bū t autobusā un nemē ra brī vo laiku, un pat izbrauc ik pē c pieciem, un vē l lē tā k. . Gribē jā s ē st - apstā jā mies, izvē lē jā mies restorā nu, gribē jā m pač uč ē t - izvē lē jā mies skaistu savvaļ as vai paš valdī bas (tā s ir bezmaksas) pludmali, gribē jā m nopirkt suvenī rus vai ko citu - viss ir mū su rokā s! Tagad par viesnī cu. Lielā kais mī nuss ir krasais telpu skaita kontrasts. Standarta istabas var bū t diezgan pienā cī gas, bet tā s var....pelē jums, mitrs, reti tī rī ts, attā linā ts no televizora (reizē m vakarā pē c izbraucieniem gribē jā s apgulties un kaut ko skatī ties) paņ ē ma depozī tā (summu neatceros), bet TV nerā dī ja, pareizā k rā dī ja, bet viss krakš ķ ē ja, mirkš ķ inā ja, š ņ ā ca utt. . Ē diens normā ls, mums bija viss iekļ auts, bet paē dā m tikai vienu reizi un paē dā m pā ris vakariņ as, jo vienmē r aizbraucā m uz visu dienu....Ja mē s bū tu zinā juš i iepriekš , bū tu paņ ē muš i tikai brokastis. Milzī gs pluss ir pirmā rinda, kas nav raksturī ga trī skā rš iem. No alkoholiskā alus, metaks un vī na sarkans, balts. Lielisks pludmales bā rs. Vakaros skan mū zika un viss. Teritorija ir nedaudz netī ra. Personā ls ir parasts. Viesnī ca ir pirmā pie ieejas Bali ciematā , un blakus uz š osejas ir autobusu pietura, ja jums nav licences, bet vē laties kaut kur doties. Viesnī ca pozicionē sevi kā.3+, bet plus zī mi var noņ emt....tad viss ir godī gi. Atseviš ķ i + visā das kafejnī cas un restorā ni. . . Neatkarī gi no tā , cik daudz pasū tī jā t, jums noteikti "no iestā des" atnesī s nelielu ouzo (viņ u degvī na) karafe, vī na krū zi, augļ u š ķ ī vi un desertu : ). Neaizmirstiet nogarš ot nacionā lo virtuvi: protams, grieķ u salā tus, musaku (tā ds kā rtainā cepts sautē jums) un astoņ kā jus (grilē tus astoņ kā ju taustekļ us). . . Kas attiecas uz grieķ iem, viņ i ir ļ oti draudzī gi puiš i, viņ i labi izturas pret visiem, ī paš i pret slā viem (galu galā , vienas ticī bas brā ļ i). Tā tad, biedri, sakravā somas - un uz priekš u un ar dziesmu ! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums gnatyuk78
divi pieaugušie un bērns 12 gadus vecs, no Ļvovas vai Kijevas
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums 61j5wdzs
Braukšu ar bērnu un, iespējams, nevarēs aizbraukt uz lielajām pilsētām. Ko jūs varat paņemt mājās brīvdienās Bali?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums abovesky
Vai varat pastāstīt, kāda mūzika skan reģistratūrā? Vienkārši nekur nevar atrast.
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums annaalex5
uzrakstiet, kurš nesen atgriezās no šīs viesnīcas. Kādi laikapstākļi šobrīd ir Krētā? Un kāds ir jūsu iespaids par šo viesnīcu? mēs dosimies uz šo viesnīcu. atsauksmes ir ļoti pretrunīgas.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums annaalex5
Dodamies uz šo viesnīcu, gribēju uzzināt par numuriņiem. Pastāsti man, kur labāk apmesties bungalo vai galvenajā ēkā
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель имеет компактную зеленую территорию. Расположен в живописном месте. Рыбные ресторанчики и кафе на песчаном берегу. Рядом автобусная остановка. Простые номера. Отлично подойдет для спокойного отдыха, а также для тех, кто планирует много путешествовать по острову. Состоит из главного здания и бунгало.

Atrašanās vieta Отель расположен в 48 км западнее международного аэропорта г. Ираклиона в деревушке Бали и в 32 км от курортного города Ретимно,. Автобусная остановка в 500 м..
Pludmale
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Есть камера хранения багажа. На территории отеля есть магазины, ТВ-уголок.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports На территории отеля есть мини-гольф.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 120 номера.

Istabās

кондиционер, ванная комната, 21" LCD телевизор, спутниковое ТВ, мини-холодильник, телефон, фен (по запросу на рецепции), балкон/терраса, ежедневная уборка номеров, смена белья — 2 раза в неделю

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Rethimno - Bali, Crete 74057
Tālruņi: Telephone: +30 2834 094297
Fax: +30 2834 094296
Tīmekļa vietne: Talea Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.