Sarlot Studios 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.810
№33 viesnīcas reitingā Retimna
6.7 Numurs
6.7 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.1 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Sarlot Studios, kas atrodas prom no trokšņainām maģistrālēm populārajā Bali kūrorta zonā, piedāvā elpu aizraujošus skatus uz jūru un apkārtni, pa soļiem nolaižoties līdz 50 m garai pludmalei. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар b-olya_1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sā ksim ar izmitinā š anu. Ieradā mies 6 no rī ta, viss bija slē gts. Nav kur atstā t savu č emodā nu, lai gaidī tu 14.00. Nebija ne reģ istratū ras, ne personas, kas varē tu satikt un parā dī t, kur atstā t koferi, kur var pā rģ ē rbties un gaidī t 1400, lai reģ istrē tos. … Tomēr ▾ Sā ksim ar izmitinā š anu. Ieradā mies 6 no rī ta, viss bija slē gts. Nav kur atstā t savu č emodā nu, lai gaidī tu 14.00. Nebija ne reģ istratū ras, ne personas, kas varē tu satikt un parā dī t, kur atstā t koferi, kur var pā rģ ē rbties un gaidī t 1400, lai reģ istrē tos. Tu vienkā rš i stā vi uz ielas uz ceļ a un gaidi. . . 8:30 no rī ta jau bija karsts. . .
Karstā ū dens nebija (ir saules paneļ i), 10 no rī ta devā mies uz pludmali - nebija ū dens, atnā cā m 18-00 / 19-00 arī nebija ū dens. Bija viena auksta diena +23, ū dens no krā na bija ledus (.
Kad viņ i to teica ī paš niekam Panosam (uzsvars uz A) un viņ a mā tei, mā te teica: Es neticu. Es palū dzu piecelties un pā rbaudī t, viņ a teica: es esmu slims cilvē ks, es nevaru. Tas nav jauki no viņ iem tā darī t.
Ja jums ir smagi koferi, jums tie bū s jā nes rokā s pa kā pnē m. Ja esat meitene un smags č emodā ns - tas ir nereā li.
Panos palī dz, bet 23 kg viņ š nevarē s nest pa kā pnē m uz 4 stā vu, bū s jā nes.
Pati istabiņ a š ausmī ga, tī rī š ana kā tā da nebija, grī das nemazgā tas, pā rvalki visi saplī suš i, nu viss pā rē jais vecs, miris.
Jā , es saprotu, ka tas ir 3*.
Un 1.00 izlika no viesnī cas uz ielu! ! ! Un bija izbraukš ana 00.20 (tas ir, no 12.00 lī dz 20.35 bija jā stā v uz ielas ar koferi, tur nebija kur sē dē t).
Viņ š piedā vā ja atstā t lietas uz ielas kafejnī cā , bet bija ļ oti stulbi atstā t lietas uz ielas kafejnī cā , kur cilvē ki iet un nebija vē lē š anā s palikt bez mantā m. Otrs variants ir veikalā noliktavā , kur tik ļ oti smird, ka nevar pat uznā kt. . . Nav kur pā rģ ē rbties. . . Viesnī ca jau tajā laikā bija brī va, kamē r bija brī vas istabiņ as .
Kopumā apkā rt ir daudz ē rtā kas un daudz labā kas viesnī cas.
Nebojā jiet savu atvaļ inā jumu un palieciet š ajā viesnī cā .
аватар rezvanovych
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca. 1. Lī dz vistā lā kajai pludmalei - tikai 600 metri. Tuvā kā pludmale atrodas pā ri ceļ am pa kā pnē m. Skats no viesnī cas uz lī ci ir fantastisks. 2. Ļ oti ē rtas gultas (ar tieš ā m tī ru veļ u), istabā s rū pī gi uzturē ta tī rī ba. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca.
1. Lī dz vistā lā kajai pludmalei - tikai 600 metri. Tuvā kā pludmale atrodas pā ri ceļ am pa kā pnē m. Skats no viesnī cas uz lī ci ir fantastisks.
2. Ļ oti ē rtas gultas (ar tieš ā m tī ru veļ u), istabā s rū pī gi uzturē ta tī rī ba.
3. Viesnī cas komanda ir vienkā rš i lieliska! Draudzī gi un ļ oti laipni cilvē ki. Tas ir viņ u ģ imenes uzņ ē mums. Viņ i ne tikai deva mums iespē ju izvē lē ties vairā kus trī s, bet arī ā tri palī dzē jā m atrast auto nomu uz 1 dienu (tas bija ļ oooti grū ti, ņ emot vē rā augsto sezonu).
4. Ļ oti interesanta sienu apdare istabā - fotogrā fijā s tas neizskatā s ī paš i, un dzī vē - ļ oti interesanti un patī kami.
5. Garš ī gs ē diens kafejnī cā (arī daļ a no viesnī cas) un patī kamas cenas veikalā (arī daļ a no ģ imenes uzņ ē muma).
6. Kondicionieris strā dā ja pieklā jī gi, lai gan bija stunda pirms +38 uz ielas (kamē r TV pat nebija ieslē gts, jo nebija laika))))
Santehnika vannasistabā gan nav jauna, bet arī viss strā dā labi un par tā du cenu - tā ir norma.
Tā pē c iesaku visiem š ajā viesnī cā – nā ciet labā noskaņ ojumā – jums bū s ļ oti jautri.
аватар natalvet
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti patika. Lī dz jū rai 2 minū tes. Lejā atrodas bā rs un lielveikals. Numurā ir viss nepiecieš amais, tostarp gaisa kondicionē tā js un Wi-Fi. Numuri tiek uzkopti katru dienu, tiek nodroš inā ta arī veļ as maiņ a. Neredzē ja nekā dus mī nusus. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti patika. Lī dz jū rai 2 minū tes. Lejā atrodas bā rs un lielveikals. Numurā ir viss nepiecieš amais, tostarp gaisa kondicionē tā js un Wi-Fi. Numuri tiek uzkopti katru dienu, tiek nodroš inā ta arī veļ as maiņ a. Neredzē ja nekā dus mī nusus.
аватар JAna96720
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viesnī ca, dizains grieķ u stilā . No terases var redzē t jū ru, ļ oti skaisti, visur ziedi. Klusa vieta, centrs. Tonnā m pludmales. Es noteikti tur atgriezī š os. Internets bija kafejnī cā s, tā pē c ar to pietika. Š ai viesnī cai nav baseina, bet jū s varat izmantot blakus esoš ā s viesnī cas baseinu. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, dizains grieķ u stilā . No terases var redzē t jū ru, ļ oti skaisti, visur ziedi. Klusa vieta, centrs. Tonnā m pludmales. Es noteikti tur atgriezī š os. Internets bija kafejnī cā s, tā pē c ar to pietika. Š ai viesnī cai nav baseina, bet jū s varat izmantot blakus esoš ā s viesnī cas baseinu.
аватар rvladimirovna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā mies naktī , iekā rtojā m mū s mazā istabiņ ā.9 kvadrā tmetru platī bā bez skata uz jū ru par ko bijā m samaksā juš i. No rī ta gā jā m prasī t citu numuru, uz ko dzirdē jā m visā dus dī vainus attaisnojumus. … Tomēr ▾ Ieradā mies naktī , iekā rtojā m mū s mazā istabiņ ā.9 kvadrā tmetru platī bā bez skata uz jū ru par ko bijā m samaksā juš i. No rī ta gā jā m prasī t citu numuru, uz ko dzirdē jā m visā dus dī vainus attaisnojumus. . . vispā r jau bijā m neizpratnē , bet kad pā rliecinā jā mies, ka runā jam nopietni un jau zvanā m gidam, pā rcē la uz parasta istaba. Numurā nav fē na un televizora, mums tas nebija svarī gi, bet tomē r š ī s preces tika deklarē tas pieslē gš anā s brī dī Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba - vecā osta ir ļ oti gleznaina pludmale, ciemata centrā . un pastaigas attā lumā no pā rē jā m Bali pludmalē m. Karstais ū dens no saules un laikapstā kļ iem pasliktinoties vienkā rš i nekū st. Neviens netaisā s to pā rslē gt uz boileriem. Atkal bija jā meklē saimnieks, kuram vē l ir viesnī ca un jā lū dz nomazgā ties jebkurā vietā , ja nu vienī gi karstā ū denī . Ar "cī ņ u", ar nesaprotamiem attaisnojumiem un meliem acī s, mū s aizveda uz vienu no istabā m ar karstu ū deni, lai gan pirms tam klausī jā mies, ka tā nekur nav un nebū s lī dz nā kamajai dienai). Tī rī š ana ir brī niš ķ ī gi, paldies istabenei! Un piebildī š u, ka te krieviski nerunā , bet angliski nav problē mu. Wi-Fi labs gan istabā , gan terasē , sū dzī bu nav.
терраса вид и номера вид и номера терраса
аватар malavka.ua
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska nakš ņ oš anas vieta - devā mies ar mazā m cerī bā m, bet viesnī ca bija patī kams pā rsteigums - nevis luksusa, bet laba standarta viesnī ca ar visu nepiecieš amo, istabiņ a jauka un omulī ga apmeš anā s vietai. Vē l viens prieks ir skats uz jū ru no logiem un terases. … Tomēr ▾ Lieliska nakš ņ oš anas vieta - devā mies ar mazā m cerī bā m, bet viesnī ca bija patī kams pā rsteigums - nevis luksusa, bet laba standarta viesnī ca ar visu nepiecieš amo, istabiņ a jauka un omulī ga apmeš anā s vietai. Vē l viens prieks ir skats uz jū ru no logiem un terases.
Apkā rt ir kafejnī cas un krodziņ i, vakaros dzirdama nacionā lā mū zika, bet lī dz pusnaktij tā apstā jas.
Diskotē ku cienī tā ji š eit nebū s tik ieinteresē ti. Bet no otras puses, daba, skati un pludmales ir ļ oti labi un mā jī gi.
Iesakā m gan pilsē tiņ u, gan š o viesnī cu - saimniece patī kama sieviete, vienmē r labprā t palī dz, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu. Dvieļ i tiek nodroš inā ti, gaisa kondicionē tā js un ledusskapis darbojas bez maksas
очень спокойная бухточка, приятный пляж. Можно взять в аренду катамаран, каяки, сапборды вид с террасы - вот как сфоткано - так и есть - идеальное место для утреннего кофе вечером жизнь довольно активна, но нет дискотек (мы их не нашли, но мы и не искали), но много разных кафе, таверен, все относительно недалеко, а можно пойти просто на
аватар anikulchenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es personī gi esmu apmierinā ts ar visu š eit. Es vienkā rš i nepievē rš u uzmanī bu katram sī kumam. Bet no tā ir lielisks skats, lielisks wi-fi, es varē tu brī vi strā dā t. Vienreiz jau biju Krē tā , man patika š is ciems, ļ oti gleznains. … Tomēr ▾ Es personī gi esmu apmierinā ts ar visu š eit. Es vienkā rš i nepievē rš u uzmanī bu katram sī kumam. Bet no tā ir lielisks skats, lielisks wi-fi, es varē tu brī vi strā dā t. Vienreiz jau biju Krē tā , man patika š is ciems, ļ oti gleznains. Turklā t es arī izvē lē jos viesnī cu par zemu cenu, toreiz cena š ai viesnī cai bija patī kama. Un mani interesē ja Wi-Fi, jo strā dā ju attā linā ti. Izlī gumu ilgi negaidī ju, uzreiz ieradā s un apmetā s. Fakts ir tā ds, ka mē s ieradā mies pē cpusdienā , jau bija laiks, kad faktiski jau bija iespē ja ievā kties. Mū s uzreiz ierā dī ja istabā . Numurā bija nelielas nepilnī bas, bet man bija vienalga. Istaba bija divistabu, bet vienu istabu praktiski neizmantojā m. Mē s izmantojā m studiju, tur bija arī guļ amistaba, bet tur bija smacī gs. Ī paš u trū kumu nebija, viss kā rtī bā . Tuvumā ir daudz grieķ u tavernu un visu veidu veikaliņ u. Tieš i š ajā villā ir savs neliels tirgus, kurā varat iegā dā ties visu, ko vē laties. Ē dienu neņ ē mā m, gatavojā m paš i. Tikai reizē m pusdienoja krodziņ os. Vieta ir ļ oti laba, lī dz pludmalei ir burtiski minū te, lai nokā ptu - š ī ir pirmā pludmale. Bet turpat blakus ir 3-4 pludmales, pa kurā m iet apmē ram 15 minū tes, bet viss ir pastaigas attā lumā .
аватар IrinkaDychyk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patī k atpū sties Grieķ ijā , izbaudot tā s satriecoš o skaistumu. Lai varē tu atpū sties ilgā k, labā k izvē lamies dzī vokļ us. Š ogad jau esam apciemojuš i Sarlotu. Š ī ir mā jī ga vieta, kurā viss Grieķ ijas autentiskums. … Tomēr ▾ Patī k atpū sties Grieķ ijā , izbaudot tā s satriecoš o skaistumu. Lai varē tu atpū sties ilgā k, labā k izvē lamies dzī vokļ us. Š ogad jau esam apciemojuš i Sarlotu. Š ī ir mā jī ga vieta, kurā viss Grieķ ijas autentiskums. Numuri š ajos dzī vokļ os ir vienkā rš i, bet tī ri un gaiš i. Ir gaisa kondicionieris, TV, ē rtas gultas. Skats uz jū ru no balkona. Dzī vokļ i atrodas tieš i blakus pludmalei, un tas ir ļ oti liels pluss. Blakus ir arī kafejnī cas, veikali, skaistas ielas un parki, kā arī tā da skaista osta. Vietē jos tavernos viņ i gatavo ļ oti labi un diezgan lē ti.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Sarlot Studios, расположенный вдали от шумных автомагистралей в популярном курортном месте Бали, открывает завораживающий вид на море и окрестности, ступенчато спускаясь к находящемуся в 50 м пляжу. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Город Ретимно находится в 34 км, а город Ираклион — в 50 км. Аэропорт Никос Казандзакис в Ираклионе находится в 54 км.
Pludmales apraksts В 150 метрах — старая гавань с разнообразными магазинами, тавернами и кафе. Несколько других пляжей расположены в 150, 500 и 600 метрах. Шезлонги и зонтики предоставляются на пляже за дополнительную плату.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Комплекс состоит из нескольких зданий, солнечной террасы для гостей отеля, кафе, мини-маркета и сувенирного магазина, принадлежащих одному владельцу. Из большинства номеров-студий открывается вид на море и близлежащий курорт.

Клиенты могут пользоваться бассейном в Sofia Hotel в 20 м, где также можно заказать еду.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Из большинства просторных номеров открывается вид на море и близлежащий курорт.

Istabās

Ванная комната с душем, фен, кондиционер (входит в стоимость), телевизор, мини-кухня с основным оборудованием, холодильник, балкон или терраса с видом на сад или море.

Adrese Бали 740 57, Греция
Tālruņi: +30 693 773 8617
Tīmekļa vietne: Sarlot Studios
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.