Tīrs, laipns personāls, labs wifi

Rakstīts: 18 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 14 — 24 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Sveiki!
Brī niš ķ ī ga uzturē š anā s manas ģ imenes jū lijā Palladion viesnī cā , kas atrodas Adelianos Kampos netā lu no Rethymno pilsē tas.
Viesnī ca ir lieliska, reģ istratū ra ir atvē rta 24 stundas un ā tri izpilda visus pieprasī jumus, wi-fi signā ls ir labs visā s viesnī cas daļ ā s. Brokastis un vakariņ as paē dā m viesnī cā . Ē diens neatš ķ ī rā s pē c daudzveidī bas, tač u atpū tas nedē ļ ā man nebija laika garlaikoties. Mē s devā mies pusdienot tavernā s, kuru, par laimi, bija daudz netā lu no mū su viesnī cas.

Tuvumā ir arī daudzi veikali ar suvenī riem, ir pat viena aptieka. Viesnī cai ir neliela teritorija, tā atrodas ļ oti ē rti un kompakti. Mums iedeva istabiņ u otrajā stā vā , kā bija rezervē ts. Kad vajadzē ja gludekli, to mums sagā dā ja reģ istratū rā .
Privā tā s pludmales nav, bet devā mies uz tuvā ko - Katrī nu. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir pieejami par papildu samaksu. Mū su brī vdienu galvenais notikums bija ceļ ojums uz maģ isko Santorini salu. Mē s iegā dā jā mies ekskursiju ar gaisa lidojumu no mū su viesnī cas gides Elenas, kura gandrī z visu laiku bija mū su viesnī cā un palī dzē ja pā rē jā laikā . Un priekš pē dē jā dienā devā mies uz Krē tas vakaru, kas notiek Svē tā Antonija aizā , tas ir tikai 20 minū š u brauciena attā lumā no mū su viesnī cas. Š ī ekskursija bija ideā ls noslē gums mū su Grieķ ijas vasarai!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu