Oasis Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Oasis piedāvā nevainojamu apkalpošanu un visas nepieciešamās ērtības relaksējošai atpūtai.Vairāk →
аватар lina.yudina.91
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Augustā atpū tā s Korfu viesnī cā Oasis. Vieta tika izvē lē ta uzreiz, skats no istabā m iekaroja. Mē s rezervē jā m istabu galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru. Mū s iekā rtoja otrajā stā vā (206. kab. ). Skats patieš ā m ir pā rsteidzoš s. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā s Korfu viesnī cā Oasis. Vieta tika izvē lē ta uzreiz, skats no istabā m iekaroja. Mē s rezervē jā m istabu galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru. Mū s iekā rtoja otrajā stā vā (206. kab. ). Skats patieš ā m ir pā rsteidzoš s. Istabā ir viss nepiecieš amais. Treš ajā dienā gaisa kondicionieris sā ka darboties, mē s vē rsā mies pie reģ istratū ras. Nā kamajā dienā ieradā s tehniķ is un novē rsa problē mu.
Ē diens atbilst 3 zvaigznē m. Izvē le maza, bet viss garš ī gs, svaigi produkti. Brokastī s ietilpst olas, pupiņ as, desiņ as, desa un siers, kartupeļ i, augļ i, tomā ti, olī vas, jogurts, pā rslas, ievā rī jumi un daudz daž ā du konditorejas izstrā dā jumu (cepumi, smalkmaizī tes, pildī ti kā rtaiņ i, kruasā ni). Vakariņ ā s vairā ku veidu svaigie salā ti, sā nu ē dieni, sieri, olī vas, gaļ as ē dieni, dā rzeņ i un augļ i.
Uz vietas ir peldbaseins un divi bā ri. Telpu uzkopš ana bez pretenzijā m. Ir ko atstā t dzeramnaudu. Telpas labā stā voklī , jauks interjers, pietiekami daudz vietas.
Reģ istratū ras personā ls ir pieejams visu diennakti. Vienmē r ļ oti draudzī gs un gatavs palī dzē t.
3 reizes nedē ļ ā viesnī cā ir animā cija: pirmdien bija grieķ u dejas, mē s arī bijā m iesaistī ti biznesā , dejojā m, izklaidē jā mies. Treš dien diskotē ka tomē r ala 80-90. Piektdien ir dzī vā mū zika.
Pludmale ir akmeņ aina. Ieeja jū rā no pontona pa kā pnē m. Par sauļ oš anā s krē sliem jā maksā -1 eiro Blakus viesnī cai ir veikals. Pā rdod pa druskai no visa: matrač us, cepures, maskas, č ī bas, dzē rienus, uzkodas, odu atbaidī š anas lī dzekļ us, cigaretes, personī gā s higiē nas preces. Blakus viesnī cai ir arī autobusu pietura. Autobuss ar numuru 6 aizvedī s uz galvaspilsē tu vai Benitses zvejnieku ciematu. Biļ etes cena ir 1.20-1.70 eiro.
Noī rē jā m maš ī nu un paš i izpē tī jā m salu. Bija salas dienvidos (Halikunes, Moraitika, Lefkimi, Kavos), ziemeļ os (Acharavi, Sidari, Kassiopi) un centrā lajā daļ ā (Glyfada, Pelekas, Ermones). Sala ir ā rkā rtī gi gleznaina. Lai kur jū s dotos, visur priecē acis. Mums ir daudz spilgtas atmiņ as par braucienu. Ceram atgriezties vē l.
аватар _591812
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcils sī kums! Korfu ieradā mies treš o reizi. Dzī voju gan pirmo reizi citā viesnī cā , ir ar ko salī dzinā t. Par salu nerakstī š u, tie, kas vē las, var izlasī t jebkur. Es uzrakstī š u par viesnī cu. Viņ š ir lielisks! Atraš anā s vieta ir neslavē jama. … Tomēr ▾ Izcils sī kums!
Korfu ieradā mies treš o reizi. Dzī voju gan pirmo reizi citā viesnī cā , ir ar ko salī dzinā t. Par salu nerakstī š u, tie, kas vē las, var izlasī t jebkur. Es uzrakstī š u par viesnī cu. Viņ š ir lielisks! Atraš anā s vieta ir neslavē jama. Viņ š nav tikai pie jū ras, viņ š ir jū rā . Nevienā valstī tā du skatu neatceros, bet mē s daudz ceļ ojam. Tikai Grieķ ijā bija 10 reizes. Galvenais, kungi, neesiet mantkā rī gi, bet uzreiz iegā dā jieties istabiņ u ar skatu uz jū ru, lai vē lā k nekurnē tu un paciestu gida smadzenes pā rcelt. Skats no balkona ir elpu aizraujoš s. Sajū ta, ka tu lidinies virs lī č a un redzi neticamo jū ras skaistumu, un Peļ u salu, jahtas...Un š ī s lidmaš ī nas, kas lido rokas stiepiena attā lumā – neticama sajū ta! Viesnī ca ir ļ oti klusa, kas ir jauki. Pludmale ir platforma, uzreiz dziļ a lī dz krū tī m, tā lā k dziļ ā ka. Tiem, kas neprot peldē t, tas droš i vien nebū s ī paš i ē rti.
Tas mū s tikai iepriecinā ja, jo tur neņ em bē rnus, kuriem ir nepiecieš ama raita iebraukš ana. Š ī iemesla dē ļ pludmale bija klusa un mierī ga, bez č ī kstē š anas un kliegš anas. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, cilvē ki tika droš i izdalī ti ē nā (ir ē nojums, kas ir svarī gi) vai saulē , kā jums patī k. Solā rija izmaksas ir 1 eiro dienā , kas ir ā rkā rtī gi humā ni, salī dzinot ar citā m vietā m. Ieteikums visiem - LASI uzmanī gi, ko ī paš nieki, tū risti raksta par viesnī cā m, iepazī stiet Grieķ iju kā tā du. Jo apgalvojumi, ka "nav kur staigā t, nav ietvju" ir vienkā rš i smieklī gi. Grieķ ijas salā s tā s gandrī z nekur nav atrodamas! Viņ i rakstī ja par kanalizā cijas smaku. Tas viss ir muļ ķ ī bas, acī mredzot, tie, kas rakstī ja skolā , izlaida ķ ī miju. Pretē jā gadī jumā viņ i zinā tu, ka aļ ģ es sadaloties biež i smarž o pē c sē rū deņ raž a. Aļ ģ es atrodas netā lu esoš ajā savvaļ as pludmalē . Bet smaka bija jū tama pusotru mū su 2 nedē ļ u atpū tai, kad vē ja roze mainī jā s. Ē diens treshkai ir brī niš ķ ī gs.
2 veidu gaļ a, viena zivs, ķ ekars salā tu un vienkā rš i dā rzeņ i, lieliski itā ļ u spageti, daž ā di sā nu ē dieni, vienmē r frī kartupeļ i vai lauku stilā , rī si un tā tā lā k. Š efpavā ra kastroļ i parasti ir kaut kas garš ī gs! Tos deva katru dienu, citreiz ar sieru, citreiz ar spinā tiem, ar zaļ umiem, ar gaļ u. Kā rtainā mī kla, maiga, garš ī ga! Vairā kas reizes bija paelja ar mī dijā m. Arbū zi, melones, vī nogas. Lieliski uzpū teni desertam. Brokastis ir normā las, ko sauc par "angļ u". Patiesī bā visā s viesnī cā s vienmē r ir vienā ds: bariņ š daž ā du graudaugu, olas daž ā dos veidos, 3 veidu desiņ as, siers, š iks vietē jais mā jas jogurts, grauzdiņ i, pupiņ as tomā tos, dā rzeņ i. Sulas no automā ta, un pats labā kais - kafijas automā ts, kas pagatavoja gardu kafiju (latte, kapuč ī no, espereso u. c. ) un karsto š okolā di. Tē ja, tā pat kā visur citur, nā k no maisiņ iem, bet ir pat zaļ ā tē ja, kas Eiropā nav biež i, kur tē ju vispā r neviens nedzer, izņ emot mū s un britus. Pā ris cilvē ki rakstī ja, ka ē diens ir sabojā jies.
Ticiet vai nē , š ie cilvē ki vienkā rš i nav pazī stami ar grieķ u virtuvi. Grieķ i ir visdaž ā dā ko mē rč u cienī tā ji, ar kuriem visu pā rlej. Mē rce vī ns, baziliks, apelsī ns un no daudzā m citā m garš vielā m. Tie maina gaļ as vai zivju garš u, pieš ķ ir noteiktu aromā tu un garš u. Ē diens bija viss svaigs, tas ir tikai grieķ u: minimums cepts, viss ir sautē ts, gandrī z vienmē r ar dā rzeņ iem un vienmē r ar mē rci. Tas ir jā zina, lai nerakstī tu muļ ķ ī bas par viesnī cas virtuvi. Internets lidoja, kas arī viesnī cā s ir retums. Istabas ir pilnī gi normā las, standarta. Vecu mē beļ u nav, mē beles ir kā rtī bā . Santehnika nav jauna, bet darbojas nevainojami. Duš a aiz aizkara – paturiet prā tā . Bet š ī ir trī s rubļ u banknote, tajā s š ā da iespē ja ir izplatī ta. Tī rī š ana ir lieliska, viss notiek laikā un bez problē mā m. Par servisu pastā stī š u atseviš ķ i. NEKAD, NEKAD vienā viesnī cā (un mē s dzī vojā m no 5+ lī dz 2 zvaigznē m) NEKAD visas apkalpoš anas problē mas netika atrisinā tas tik ā tri!
Tikai cieņ a un cieņ a saimniekiem, kuriem izdevā s visu tā noorganizē t. Un viņ iem liels paldies! Visas problē mas, piemē ram, izdegusi spuldze, tika atrisinā tas 10 minū š u laikā . Š is ir Grieķ ijai, kur 5* viesnī cā s 2 dienas var nest uz istabiņ u pelnu trauku, nevis salū zuš o, kur neviens nesteidzas - vispā r milzī gs retums! Animā cija ir minimā la. Pirmdien - grieķ u dejas, treš dien - diskotē ka. Mū zika no 50. lī dz 90. gadiem. Kam patī k iedegties un patī k izklaidē ties no rī ta lī dz vakaram - jū s noteikti š eit neesat. Viesnī ca, kā jau teicu, ir klusa, ģ imenes pā rvaldī ta, daudz vecā ka gadagā juma cilvē ku. Tū ristu kontingents ir jaukts, vā cieš i, briti (par laimi, vispā r nav mū ž ī gi dzē ruš o un trokš ņ ojoš o angļ u jaunieš u), itā ļ i, grieķ i, krievi, poļ i - visi pa druskai. Personā ls nerunā krieviski, bet cenš as. Kopumā darbinieki ir ļ oti draudzī gi, veikli, izpalī dzī gi - vienkā rš i lieliski! Tie, kas nezina angļ u valodu, var izskaidrot sevi caur ceļ vedi.
Ļ ena Fedotova - mū su gids Mouzenidis, brī niš ķ ī gs, simpā tisks, brī niš ķ ī gs cilvē ks! Viņ a vienmē r palī dzē s. Jū ra ir tī ra, pateicoties tam, ka akmeņ i, nevis smiltis. Bet peldč ī biņ as labā k pirkt, lai nenogā ztu kā jas un nesaskrietu jū ras elī . Viņ u ir maz, bet sanā k. Lai gan daudzi peldē jā s bez č ī bā m. Pretī viesnī cai ir veikals, kurā ir viss nepiecieš amais: dzeramais ū dens, augļ i un dā rzeņ i, tai skaitā brī niš ķ ī gi Korfi arbū zi, desu sieri, vī ns, saldumi, iedeguma produkti, š ampū ni, fumigatori (visā s zaļ ā s veģ etā cijas salā s ir odi ! ), olī vas, spuras, maskas, peldē š anas apļ i utt. 2 minū š u gā jiena attā lumā ir pā ris restorā ni, viss ir garš ī gi un brī niš ķ ī gi. Var aizstaigā t lī dz Peļ u salai, Kanoni ragā ir dambis un lielisks skats uz nolaiž amajā m lidmaš ī nā m, 30-40 minū tes lī dz Si-si pilij, var š ķ ē rsot aizsprostus, ir arī daudz interesanta utt.
Kam patī k iepirkties - jā brauc uz ciemu, ar autobusu kā das 15 minū tes. Lī dz galvaspilsē tai apmē ram tā pat, viss blakus, tā ir sala, turklā t maza. Secinā jums: Turcijas cienī tā ji ar majonē zes salā tu un bezgalī go opa-opu no rī ta lī dz vakaram, kurus interesē apģ ē rbs veikalos, nevis dabas un jū ras skaistums, kas ieradā s piepildī t vē deru no rī ta lī dz vakaram. - neej š eit. Padoms - noteikti dodieties uz Meteoru. No citā m Jonijas jū ras salā m, no Kefalonijas, Zakintas, Itakas u. c. tā s tur neved. Un ekskursija ir pā rsteidzoš a, dabas skaistums kopā ar cilvē ku rokā m radī tu brī numu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Oasis Hotel предлагает безупречное обслуживание и все необходимые удобства для хорошего отдыха.

Atrašanās vieta Отель Oasis с панорамным видом на Критское море расположен всего в 350 метрах от песчаного пляжа Скалета, в 12 км от Ретимнон.
Pludmales apraksts Общественный песчано-галечный пляж в 400 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Гости могут насладиться завтраком "шведский стол", обедом и ужином в ресторане отеля, а также напитком в тихой обстановке лобби-бара. Отель Oasis Scaleta имеет бассейн с отдельным бассейном для детей и бесплатные шезлонги и зонтики. Другие развлекательные удобства включают комнату с телевизором и настольный теннис.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
Bērniem 1 открытый бассейн, в ресторане – детское кресло.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Один 3 - этажный корпус. Отель предлагает комфортабельные номера с видом на море. Другие услуги включают холодильник и кондиционер. Всего в отеле 31 номер: Family Room - 3, Superior Room - 6, Standard Double Room - 18, Honeymoon Room - 4.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Skaleta Rethymnon 74100 Crete - Greece
Tālruņi: +30 28310 71774
Факс: +30 28310 72013
Tīmekļa vietne: Oasis Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.