Resol Lisa Mari Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.510
№8 viesnīcas reitingā Retimna
8.1 Numurs
9.5 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.2 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no Krētas gleznainajām vietām, 800 metru attālumā no Bali ciema. Viesnīca tika atvērta 1998. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2018. gadā. Pretī viesnīcai atrodas krogs ar svaigām jūras veltēm. Tuvākā autobusu pietura atrodas 800 metru attālumā no viesnīcas. Retimnas pilsēta atrodas 30 km attālumā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар anatoliykarpenko1962
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē ģ iptes vietā februā rī viņ i nonā ca apmē ram. Krē ta septembra beigā s. Š ī ir mū su pirmā vizī te Krē tā . Viesnī cā ieradā mies 10:00. Reģ istratū rā , vē l neizsniedza, mū s aizsū tī ja brokastī s. … Tomēr ▾ Ē ģ iptes vietā februā rī viņ i nonā ca apmē ram. Krē ta septembra beigā s. Š ī ir mū su pirmā vizī te Krē tā . Viesnī cā ieradā mies 10:00. Reģ istratū rā , vē l neizsniedza, mū s aizsū tī ja brokastī s. Viss svaigi garš ī gi mā jā s gatavoti. Iekā rtojoties iedeva divas istabas, lai apskatī tu izvē li. Mē s to paņ ē mā m otrajā stā vā skaistā skata dē ļ . Istaba bija tī ra, iztī rī ta un nomainī ti dvieļ i. Kopumā darbinieku ir maz, bet katrs savā s vietā s strā dā apzinī gi, draudzī gi un labestī gi. Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti, ciemata centrā netā lu no divā m pludmalē m, un pat viesnī cai ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli pludmalē labajā pusē . Jū ras daba ir skaista. Viesnī cā jū s jū taties kā mā jā s. Ē diens daudzveidī gs, katru dienu kaut kas jauns, augļ i, saldē jums, ņ em cik gribi, neviens neierobež o, tā pat kā dzē rienus pusdienā s un vakariņ ā s lej pats. Gribu atgriezties viesnī cā , kā arī Krē tā
аватар yerma4ok13
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ ojā m ar 2 gadus vecu bē rnu. Iespaids: Atraš anā s vieta ir eleganta, netā lu no 2 lieliskā m pludmalē m 5 un 7-8 minū š u gā jienā . pastaigas attā lumā autobusa pietura, ar bē rnu pagā ja kā das 15-20 minū tes nesteidzoties. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m ar 2 gadus vecu bē rnu.
Iespaids:
Atraš anā s vieta ir eleganta, netā lu no 2 lieliskā m pludmalē m 5 un 7-8 minū š u gā jienā . pastaigas attā lumā autobusa pietura, ar bē rnu pagā ja kā das 15-20 minū tes nesteidzoties.
Istabas ir diezgan pieklā jī gas, wi-fi noķ erts ar mainī giem panā kumiem. bet uz terases vai balkona bija pilnī gi iespē jams skatī ties pat futbola tieš raides.
Tī rī ts katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti ik pē c 3 dienā m.
Ē diens garš ī gs, brokastī s/pusdienā s/vakariņ ā s, 2 gaļ as ē dieni vai gaļ a + zivs.
Vienī gais, nav vē rts uz š ejieni braukt ar mazuli. Š eit ir diē ta vecā kiem bē rniem. Bet mū sē jam ir 2 gadi un viņ š nekad nav bijis izsalcis.
Viesi 60 procenti ir eiropieš i, pā rsvarā vā cieš i. Diezgan daudz pensionā ru. Animā cijas nav, bā rs atvē rts lī dz 22-30.
Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ai atpū tai ar ģ imeni.
вид из отеля на окрестности вид из отеля на окрестности вид с номера
аватар galanviki
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2021. gada septembra sā kumā . Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, gaidī ju sliktā ko. Bet pē c ieraš anā s bijā m patī kami pā rsteigti. Tā kā mū su lidmaš ī na ieradā s pā rā k agri, mū s sagaidī ja viesnī cas ī paš nieks un cienā ja ar kafiju, kas bija patī kams pā rsteigums. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2021. gada septembra sā kumā . Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, gaidī ju sliktā ko. Bet pē c ieraš anā s bijā m patī kami pā rsteigti.
Tā kā mū su lidmaš ī na ieradā s pā rā k agri, mū s sagaidī ja viesnī cas ī paš nieks un cienā ja ar kafiju, kas bija patī kams pā rsteigums. Viņ i mū s uzreiz ievietoja istabā .
Dzī vojā m pā ri ceļ am no viesnī cas, kā ds rakstī ja, ka ir neē rti š ķ ē rsot ceļ u, bet patiesī bā maš ī nas brauc ļ oti lē ni un braukt pā ri ceļ am nemaz nav problē ma!
Numurs ir vienkā rš s, bet tī rs.
Š ampū na un duš as ž elejas nebija, bet, ņ emot vē rā iepriekš ē jā s atsauksmes, mē s to paņ ē mā m lī dzi. Mums tā nebija katastrofā la problē ma, un mē s uz to nekoncentrē jā mies.
Ē diens garš ī gs, mā jā s gatavots. Izvē le nav tik liela kā viss iekļ autajā sistē mā Turcijā , tā pē c š ī s abas valstis nevajadzē tu salī dzinā t. Mums pietika, neviens nebija izsalcis!
Pati viesnī ca ir labiekā rtota un skaista.
Personā ls un paš i cilvē ki par. Krē ta ir ļ oti draudzī ga un viegli sazinā ties.
Bali ciemats ir klusa un mā jī ga vieta. Ir kur pastaigā ties un baudī t neticamos skatus!
Територия отеля Вид на море Територия отеля Територия отеля Пляж Вид на море Пляж Вид из номера
аватар niksiprint
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Otro gadu pē c kā rtas jū lija otrajā dekā dē viņ i atpū tā s apm. Krē ta Bali ciematā viesnī cā LISA MARIE. Pirmo reizi ar tū roperatora starpniecī bu, otrreiz braucienu organizē ja paš u spē kiem. Jums vienkā rš i jā pasū ta satiksme no lidostas (vai jā kā pj uz pā rsega, kas nav ī paš i grū ti, viņ i nebrauc ar ceļ ojumu aģ entū ru autobusiem, tie ir aizliegti, taksometri ir dā rgi). … Tomēr ▾ Otro gadu pē c kā rtas jū lija otrajā dekā dē viņ i atpū tā s apm. Krē ta Bali ciematā viesnī cā LISA MARIE. Pirmo reizi ar tū roperatora starpniecī bu, otrreiz braucienu organizē ja paš u spē kiem. Jums vienkā rš i jā pasū ta satiksme no lidostas (vai jā kā pj uz pā rsega, kas nav ī paš i grū ti, viņ i nebrauc ar ceļ ojumu aģ entū ru autobusiem, tie ir aizliegti, taksometri ir dā rgi). Atgrieš anā s vē sta, ka mums patika gandrī z viss.
Dzī ves apstā kļ i un ē dinā š ana viss iekļ auts atbilst CENA - KVALITĀ TE. Tī ri, ē rti 2-vietī gi numuri, gandrī z visi ar skatu uz jū ru. Ē ku novietojums ir tā ds, ka tieš ie saules stari telpā neietilpst un gaisa kondicionieris praktiski nebija ieslē gts (š ī informā cija ir tiem, kam gaisa kondicionē š ana ir kontrindicē ta). Ģ imenē m ar bē rniem ir papildu gultas.
Tuvumā atrodas paš valdī bas pludmales 5 minū š u un 10 minū š u pastaigas attā lumā . Sauļ oš anā s krē slu un saulessargu noma 7 eiro diviem. Tā lā kajā pusē papildus 2 pudeles atdzesē ta ū dens. Liela viesnī cas atraš anā s vietas priekš rocī ba ir tā , ka nav "jā staigā kalnos" – tā atrodas uz Bali ciemata galvenā s ielas. Vakarā kluss. Nav diskotē ku un skaļ as animā cijas. Ir pieauguš o un bē rnu baseini ar sauļ oš anā s krē sliem un nojumē m. Bā rs ir atvē rts pie baseina no 10:00 lī dz 19:00 (viss iekļ auts).
Viesnī cas darbinieki runā krieviski. Augustā tiek atvē rta jauna ē ka. Vakaros ir kur pastaigā ties, daudz veikalu un tavernu.
аватар rudiynazar
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imene devā s atvaļ inā jumā no tū risma aģ entū ras "Pyramid Tour" uz Grieķ iju salā . Krē ta, ciems Bali. Pā rē jais bija ļ oti brī niš ķ ī gs. Viesnī ca: Dolfin Liza Mary - pē c definī cijas lē ts, ti, budž eta variants. … Tomēr ▾ Ģ imene devā s atvaļ inā jumā no tū risma aģ entū ras "Pyramid Tour" uz Grieķ iju salā . Krē ta, ciems Bali. Pā rē jais bija ļ oti brī niš ķ ī gs. Viesnī ca: Dolfin Liza Mary - pē c definī cijas lē ts, ti, budž eta variants. Tač u jā uzsver personā la draudzī gums un augstais apkalpoš anas lī menis. Katru dienu tī rī jā m istabu, kā arī ļ oti izbaudī jā m gardā s pusdienas un ballī tes uz terases ar skatu uz skaistajiem kalniem. Bija bezmaksas saldē jums bē rniem un bezmaksas alkoholiskie dzē rieni pieauguš ajiem bez ierobež ojumiem.
Pati Bali apkā rtne ir ļ oti skaista un gleznaina, un kopš jū nija tur katru dienu spī dē s saule bez aukstuma. Man tā s bija vienas no labā kajā m brī vdienā m manā mū ž ā ! Ī paš s paldies Jū lijai, kura izvē lē jā s mums ceļ ojumu!
аватар spdltp_bk.ru
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieteicams! ! ! viesnī ca ir ļ oti vienkā rš a un pieticī ga, bet atrodas pirmajā lī nijā , kas ir tikai taverna, kas atrodas tieš i virs jū ras! ! ! Un pats Bali ciemats ir ļ oti gleznains, skaists un mā jī gs. Netā lu ir kalni - var doties pā rgā jienā pa kalniem vienu dienu. … Tomēr ▾ Ieteicams! ! ! viesnī ca ir ļ oti vienkā rš a un pieticī ga, bet atrodas pirmajā lī nijā , kas ir tikai taverna, kas atrodas tieš i virs jū ras! ! ! Un pats Bali ciemats ir ļ oti gleznains, skaists un mā jī gs. Netā lu ir kalni - var doties pā rgā jienā pa kalniem vienu dienu. . . Un cena bija diezgan lē ta.
аватар hanzhov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 5. -12. maijam ar ģ imeni + vē l 5 draugiem. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā , ļ oti maza (pa to var izstaigā t tikai minū tes laikā ). Lai neapraksta ilgi - viss ir bildē . Ē diens nav slikts, katru dienu gandrī z vienā ds, bet 7 dienā s tas netraucē , jo viss ir garš ī gs un labi pagatavots - pastā vī gi gaļ a (aitas gaļ a), zivis, makaroni, rī si, brokoļ i, gurķ i-tomā ti, mē rce, gandrī z nav augļ u. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 5. -12. maijam ar ģ imeni + vē l 5 draugiem.
Viesnī ca atrodas gleznainā vietā , ļ oti maza (pa to var izstaigā t tikai minū tes laikā ). Lai neapraksta ilgi - viss ir bildē .
Ē diens nav slikts, katru dienu gandrī z vienā ds, bet 7 dienā s tas netraucē , jo viss ir garš ī gs un labi pagatavots - pastā vī gi gaļ a (aitas gaļ a), zivis, makaroni, rī si, brokoļ i, gurķ i-tomā ti, mē rce, gandrī z nav augļ u. No alkohola viss iekļ auts sistē mā - alus, ouzo, vē ž i, vī na sarkans, roze, balts, brendijs. Kokteiļ i un metaksa jau ir par maksu. Saldē jums ir paredzē ts tikai bē rniem lī dz 12 gadu vecumam, tā tad - 1 eiro - bumbiņ a.
Personā ls ļ oti laipns, jauks, pieklā jī gs, nav mantkā rī gs. Panajotis viesnī cas bā rmenis lē ja cik prasī ja, nedē ļ u neapmierinā tī bu neizrā dī ja, 22.30 bā rs slē dzā s, un mū su kompā nija 9 cilvē ku sastā vā.15 minū tes pirms slē gš anas dzē ra neķ ī tru alkoholu - 30-40 glā zes un sē dē ja lī dz 2 in. no rī ta, mums nebija nekā du piezī mju, ka neviens no darbiniekiem tik daudz nedarī ja uzreiz. Reģ istratū rā Ņ ina atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Ir maz darbinieku - 5-7 cilvē ki, kas ir redzeslokā , un viņ i, kā ģ imene, mainā s viens ar otru - š odien var ieliet bā rā , tad viņ a iet griezt ziedus, tad palī dz uzkopt telpas, atbrauca viesnī cas saimnieks, arī pie bā ra piecē lā s, bē rns uzklā ja saldē jumu.
Bē rniem praktiski nekas nav paredzē ts, tikai iež ogota baseina daļ a, kurā bē rns var stā vē t pats. Bez slidkalniņ iem, bez š ū polē m. Bet tas, ka viesnī cas teritorija bē rnam ir ļ oti maza, ir visvairā k - viņ am nebija apnicis skriet no baseina uz istabu vai pē c saldē juma uz restorā nu.
No mī nusiem - 7 dienas gandrī z visas dienas nebija KARSTĀ Ū DENS, pareizā k sakot tas bija daž reiz tikai pa dienu. Wi-fi arī nedarbojā s 2 dienas. Starp citu - ja vajag paroli Wi-Fi LIZA_MARI_1 - parole ir 12345678. Istabas ļ oti pieticī gas, kaut kā das pelē kas, mū su 64. istabā bija divas vienvietī gas gultas uz divguļ amo gultu, bet attā lums starp š o gultu robež as ir ļ oti platas - tā pē c katrs gulē ja ar sievu atseviš ķ i, kaut arī blakus.
Viesnī ca atrodas starp Retimnu un Heraklionu (ar maš ī nu brauc 30-40 minū tes, var arī braukt ar autobusu, kas kursē katru stundu no pieturas - 3.5 eiro lī dz Retimnai, 4.9 eiro lī dz Heraklionai vienā virzienā ).
Vispā r paskatieties bildes - ielikš u paš as viesnī cas bildes (uzņ ē mu speciā li š im portā lam) un bildes no Bali - ciemata, kas atrodas akmens metiena attā lumā no viesnī cas.
Pā rē jais patika, izgā ju uz nedē ļ u 2 pieauguš ajiem ar bē rnu 4.000 viss iekļ auts ar vī zā m, lidojumiem, apdroš inā š anu. Es nedomā ju, ka tas ir ļ oti dā rgi. No viesnī cas darbiniekiem bija labi iespaidi, bet pati viesnī ca ir ļ oti vienkā rš a un garlaicī ga. Lai gan, ja jū s steidzaties pa Krē tu un vē rojat š ī s salas (vai vismaz Bali) skaistumu - tad š ī viesnī ca derē s.
аватар semenovna1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ceļ ojis kopā ar sievu Svetlanu Viss kā rtī bā ! … Tomēr ▾ ceļ ojis kopā ar sievu Svetlanu Viss kā rtī bā !
аватар Nadi8877
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Iesā kumam, vispā r par Bali vietu! Daba ļ oti skaista, jū ra tī ra, pludmalē.2 sauļ oš anā s krē sli + lietussargs maksā ja 3 eiro, centieties netuvoties akmeņ iem, ir daudz jū ras ež u. Pludmale ir smilš aina, lē zena, piemē rota bē rniem. … Tomēr ▾ Iesā kumam, vispā r par Bali vietu!
Daba ļ oti skaista, jū ra tī ra, pludmalē.2 sauļ oš anā s krē sli + lietussargs maksā ja 3 eiro, centieties netuvoties akmeņ iem, ir daudz jū ras ež u. Pludmale ir smilš aina, lē zena, piemē rota bē rniem. Vispā r Bali ir ļ oti klusa vieta, veikalu ir daudz un viņ i strā dā ilgi!
Par zvaniem uz Krieviju no automā ta.
Lielveikalā var nopirkt DYNAMITE karti, tā maksā.5 eiro, un tur izrā dā s apmē ram 400 minū tes (5-6 stundas) var sarunā ties ar Krieviju (gan pa mobilo, gan mā jas telefonu) ir ļ oti izdevī gi.
Pie pirmā s pludmales, kas ir mazā ka, ir daudz restorā nu, cenas pieņ emamas, gandrī z kā pie mums. IESAKU IZCILI KROGAS "GAĻ IŅ I" ZIVJU RESTORĀ NU (ja dodaties lejā uz pludmali, tas ir pē dē jais). Mē s ar draugu paņ ē mā m jū ras paplā ti un bijā m sajū smā , daudz, ļ oti garš ī gi, 3 veidu zivis, kalmā ru gredzeni, garneles, astoņ kā ji + grieķ u salā ti + vī ns) TAS VISS BIJA 25 EUR))))
Grieķ is Saš a, kurš tur strā dā , ir vienkā rš i burvī gs, kad taisī jā mies doties prom, viņ š mū s pacienā ja ar vē ž iem un gardu arbū zu. EJ NENOŽ Ē LOS!!!! !
Tagad par viesnī cu!
Viesnī ca ir cieta trī s. Ierodoties bijā m iekā rtojuš ies vienkā rš i kaut kā dā skapī , nevis istabā , kur 3 gultu vietā bija saliekamā gulta un turklā t salū zusi....kondicionieris un TV nestrā dā ja....
Bet varu atzī mē t, ka pē c mū su sū dzī bas nā kamajā rī tā mē s to nomainī jā m uz izcilu ar skatu uz baseinu un jū ru (tā tad, ja jums kaut kas nepatī k uzreiz reģ istratū rā , viss tiks izlemts)
Viesnī ca pā rsvarā ir krievi, 50% Sanktpē terburga, Maskava, daž i vā cieš i un briti)
Krieviski runā slikti, izņ emot meiteni (tumš ā ) bā rā , viņ a ir poliete, tā pē c var saprast.
Ē diens garš ī gs, bet daudzveidī bas praktiski nav. . Baseins nav liels, bet vietas pietika visiem. . .
Tagad par galveno!
Lī dz jū rai patiesī bā ir nevis 20 m (kā norā dī ts mā jaslapā s), bet kaut kur ap 300 m lī dz tuvā kajai (mazajai) pludmalei un 500-600 metri lī dz lielajai, bet galvenais, ka š ie ceļ i visi ir lejā . kalns, tā pē c atgriezties ir ļ oti grū ti, bet pē c 3-4 dienā m kaut kā pierod! Jū rā peld mazas zivtiņ as un kož , kad tu parasti peldi, bet ir vē rts apstā ties, jo tā s ir tieš i tur! Istabā pā ris reizes uzkā pa palmu vabole, ir droš i, bet ļ oti nejauki un skaļ i kliedz (un lec).
Tagad par ekskursijā m!
Noteikti brauciet ar plostu uz Gramvousa, š ī ir ekskursija ar laineri uz Balos pussalu, kur saplū st trī s jū ras, kas ieskauj Krē tu. Tas godī gi hipnotizē , ū dens neparastas krā sas un tī rs, maksā ap 60-70 eiro, precī zi neatceros!
Ja apmeklē jat akvaparku ar bē rniem, tas ir ekstrē mi)
Un, protams, Knossos, bet tas ir ļ oti grū ti, es neiesaku jums iet ar bē rniem, ir ļ oti karsts, viņ i skrien ā tri, tuvumā nav jū ras, bet interesanti)))
Principā esmu ar visu apmierinā ta !!! ! ! Par š o naudu viņ š attaisnojā s)
аватар irina12368
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Serviss ir 2+, daž ā s istabā s ir ū dens, duš a tik maza, ka nezin kā tur iekā pt un apgriezties. Biljarda bā rs ir apvilkts ar dē ļ iem. Tā lā k ē diens pā ri ceļ am ē damzā lē ir daudz bet vienmuļ i. vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Serviss ir 2+, daž ā s istabā s ir ū dens, duš a tik maza, ka nezin kā tur iekā pt un apgriezties. Biljarda bā rs ir apvilkts ar dē ļ iem. Tā lā k ē diens pā ri ceļ am ē damzā lē ir daudz bet vienmuļ i. vakariņ ā s. Papildus ū denim istabā mani pā rsteidza neuzbā zī gā apkalpoš ana ē damistabā ="taverna"-atpū tnieki paš i tī rī ja traukus, galdi nenoslaucī ti, nokrituš ie ē dieni netika noņ emts no grī das - š ausmī gi! Recepcija gandrī z vienmē r atvē rta un tukš a, numuriņ u atslē gas ir uz galda, viesnī ca atrodas uz ceļ a, vispā r gaiteņ u pagalms. Viesnī cā nekā das izklaides. Pludmales krē sli un saulessargi 5-6 eiro komplektā .
Nā cā s ņ emt Bali Beach. Baseins nav tī rī ts. Gidi Ž annu neiesaku, viņ as mē rķ is par naudu audzē t krievu naivus nepieredzē juš us tū ristus, daudz melo.
Pati Krē ta un iedzī votā ji-5+!
Parādīt vairāk »


iemiesojums firma_om
Kā rezervēt telpas?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums miki972
lūdzu, pastāstiet man, kas bija šajā viesnīcā, vai numuri ir labi, kāds ir serviss, vai ēdiens restorānā ir labs, kas jāņem līdzi
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums miki972
Paņēmu biļeti un nezinu vai varu paņemt līdzi gludekli jebkur aprakstā nav teikts vai viesnīcās ir gludeklis bez gludekļa es nevaru taisīt saburzītas lietas, ko nenēsāju
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в одном из живописных мест Крита, в 800 м от поселка Бали. Отель открылся в 1998 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Напротив отеля расположена таверна со свежими морепродуктами. В 800 метрах от гостиницы находится ближайшая автобусная остановка. Расстояние до города Ретимно составляет 30 км. Отель подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 55 км от международного аэропорта г. Ираклион.
Pludmales apraksts Находится в 800 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Wi-Fi в общественных местах предоставляется бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • galda teniss
Telpu apraksts

В отеле 83 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Bali, Rethymno, Crete, Greece
Tālruņi: Телефон: +30 28340 9 40 72 Факс: +30 28340 9 40 73
Tīmekļa vietne: Resol Lisa Mari Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.