Creta Palace Grecotel Luxury Resort 5*– Atsauksmes

42
Novērtējums 7.510
№9 viesnīcas reitingā Retimna
8.0 Numurs
7.9 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.4 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas smilšu krastā. Tas sastāv no centrālās ēkas un trīs bungalo kompleksiem, kas celti tradicionālā Krētas ciemata stilā. Viesnīcas kopējā platība ir 100 000 kvadrātmetru. Uzcelta 1989. gadā, pēdējo reizi renovēta 2009. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota pāriem un ģimenēm ar bērniem. Viesnīca pieder Grecotel ķēdei.Vairāk →
аватар aerobud
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Uzmanī gs personā ls. Lieliska pludmale. Baseins ir nedaudz mazs, bet mē s devā mies uz jū ru nevis uz baseinu. Visi sauļ oš anā s krē sli, kā jau ierasts, ir aizņ emti jau no paš a rī ta, bet tad ir speciā li apmā cī ti darbinieki, kuri rū pī gi seko lī dzi vai ir cilvē ki vai nav, ja solā rijs netiek lietots stundu, nā k klajā un atbrī vo, brī dina par tas ir izdrukā uz sauļ oš anā s krē sliem 3 x valodā s. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Uzmanī gs personā ls. Lieliska pludmale. Baseins ir nedaudz mazs, bet mē s devā mies uz jū ru nevis uz baseinu. Visi sauļ oš anā s krē sli, kā jau ierasts, ir aizņ emti jau no paš a rī ta, bet tad ir speciā li apmā cī ti darbinieki, kuri rū pī gi seko lī dzi vai ir cilvē ki vai nav, ja solā rijs netiek lietots stundu, nā k klajā un atbrī vo, brī dina par tas ir izdrukā uz sauļ oš anā s krē sliem 3 x valodā s. Virtuve ir laba, ir no kā izvē lē ties. Man patika bē rnu klubiņ š (puisim ir 10 gadi un meitenei 11 gadi). Istabu uzkopš ana ir laba, bet dzeramnaudu nez kā pē c neņ em, atstā ja regulā ri no 2 lī dz 5 eiro. Veikals teritorijā dā rgs: Alus 2.5 eiro, kola 2.5 eiro (pilsē tā.1, 30 un 1.50). Augļ i un uzkodas un vē l lielā ka cenu atš ķ irī ba.
Ļ oti iespaidī ga zona vakara atpū tai Sky bā rā .
Varbū t kā dam noderē s. . . Istabas no 625 lī dz 660 (aptuveni) atrodas paš ā viesnī cas galā , aiz ž oga ir rampa produktu piegā dei un miskaste. . . Tā tad, tur nav smakas un neē rtī bas, bet atkritumi tiek izvesti saskaņ ā ar grafiku 5 30 no rī ta, ar atvē rtiem logiem jums tiek garantē ta agra celš anā s...
Netā lu no pilsē tas (taksometrs 8 eiro). Veikali un krodziņ i katrai gaumei un budž etam. Ir daž as ī paš as atrakcijas. Gandrī z visur ir krieviski runā još i darbinieki.
аватар Olga_Olga87
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā s Grecotel Creta Palace. Iespaidu ir daudz, bet par visu nedaudz pastā stī š u. Pē c ē rta lidojuma un ne pā rā k nogurdinoš a transfē ra tiku iekā rtota bungalo ar sā nskatu uz jū ru. Milzī gā gulta un super skats no loga bija patī kams bonuss. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s Grecotel Creta Palace. Iespaidu ir daudz, bet par visu nedaudz pastā stī š u. Pē c ē rta lidojuma un ne pā rā k nogurdinoš a transfē ra tiku iekā rtota bungalo ar sā nskatu uz jū ru. Milzī gā gulta un super skats no loga bija patī kams bonuss.
Tī rī ba un komforts, pirmie vā rdi, kas man ienā ca prā tā pē c tam, kad pā rkā pu tā s slieksni. Uzkopts katru dienu, personā ls pieklā jī gs un draudzī gs, cenš as izpatikt viesiem un atbildē t uz visiem jautā jumiem, runā angliski un krieviski.
Tikai divas minū tes lī dz pludmalei, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem.
Teritorijā ir daudz restorā nu un bā ru, ē dā m tikai brokastis un vieglas vakariņ as, pusdienā s pā rsvarā bijā m pludmalē vai ekskursijā s, tā pē c uzkodas tika gatavotas uz vietas.
Kas attiecas uz mani, tad ceļ ojums izvē rtā s patieš ā m pā rsteidzoš s, esmu ar visu apmierinā ta un iesaku apmeklē t Krē tas salu.
аватар kentavrus1112
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nolē mu izveidot savu pā rskatu tā dā paš ā stilā kā daudzi tū risti, kuri atstā ja savas atsauksmes š ī s vietnes lapā s. Es vē los vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka mana ģ imene un es atpū tā mies Krē tas pilī daž ā dos gadalaikos, "augstā un ne augstā. … Tomēr ▾ Es nolē mu izveidot savu pā rskatu tā dā paš ā stilā kā daudzi tū risti, kuri atstā ja savas atsauksmes š ī s vietnes lapā s.
Es vē los vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka mana ģ imene un es atpū tā mies Krē tas pilī daž ā dos gadalaikos, "augstā un ne augstā...". Š is ir aprī lis, š is ir jū lijs un augusts un septembris un oktobris! Tā pē c varu droš i pastā stī t visai plaš ajai auditorijai, gan tiem, kas ir apmeklē juš i viesnī cu, gan tiem, kas plā no ierasties š ajā greznajā un tajā paš ā laikā ļ oti mā jī gajā , ģ imenes pā rvaldī tajā Krē tas viesnī cā , par visā m niansē m, skaistumiem un Krē tas pils sī kumi!
1. PLUDMA: nevainojama visā dā ziņ ā ! Nav vē lmes pat salī dzinā t ar citā m pludmalē m! Kā dam patī k mež onī gas pludmales, kā dam patī k akmeņ aini krasti, kā dam labā k patī k ieeja jū rā no akmens plā tnes. . . Eiropas Savienī bas zilo karogu nedod tā pat vien, apliecinu visiem saprā tī gajiem! Un! ! ! Atzī mē ju, jo man ir tiesī bas to darī t, jau 10 reizes apmeklē jot š o pludmali, ka katru gadu, jaunajā sezonā , š ajā pludmalē vienmē r ir daudz jaunu, lielisku ideju, labiekā rtojuma, atpū tas vietu pie pludmales-bā ra, serviss, sporta laukumi, animā cijas zonas! Tikai rū pes par jū ras bruņ urupuč iem paliek nemainī gas! Viņ i saņ em daudz uzmanī bas, mī lestī bas un rū pes! Ir brī vprā tī go jaunieš u grupa, kas pā rrauga visu vairoš anā s procesu š ajā carreta-carreta jū ras bruņ urupuč u pludmalē !
Ē DIENS: Varu teikt, ka, apmeklē jot visas Vidusjū ras baseina valstis daž ā dos vasaras sezonas laikos, ē diens Grecotel tī klā neatkarī gi no zvaigž ņ u skaita ir vislabā kais! No bioproduktu viedokļ a, no ē dienu daudzveidī bas viedokļ a, no restorā na personā la viedokļ a, un tas ir ā rkā rtī gi svarī gi! Domā ju, ka daudzi nezina, ka Creta Palace Labyrinth restorā nā var jautā t restorā na darbiniekiem un pē c Jū su izvē les viņ i pagatavos Svaigu sulu no jebkura augļ a un pilnī gi bez maksas! Un tas nav vienreizē js viesu lū gums, es personī gi to ievē roju! Kas attiecas uz ē dienu kvalitā ti, to daž ā dī bu. Man ir iespē ja veikt salī dzinā jumu par daudzu gadu atpū tu nodaļ ā . Bija viena sezona, 2010. gadā , un to sarunā s ar mani atzī mē arī paš i viesnī cu vadī tā ji, kad galvenā restorā na Labirints virtuve nebija ī paš i veiksmī ga, jeb, kā mē s sakā m, "ne lī dzi". Bet tas bija atseviš ķ s gadī jums! Tas, kā teica paš i restorā na darbinieki, bija š efpavā ra jautā jums. Bet š ogad atpū tos no 20. septembra lī dz 01. oktobrim, virtuve, visi ē dieni bija vienkā rš i izcili!
Runā jot par bē rnu ē dieniem, nevaru pateikt precī zi visas nianses. Bet ļ oti biež i novē roju, ka bē rni ē da daž ā dus ē dienus un bija apmierinā ti, kā arī viņ u vecā ki! Lai gan atseviš ķ s bē rnu virtuves segments restorā nā bija plaš ā sortimentā ! Ar to, starp citu, visa Grecotel ķ ē de atš ķ iras no citā m Grieķ ijas viesnī cā m! Izmantojot to, ka rakstu par viesnī cas ē dieniem un restorā niem, vē los pateikties visam Labirinta personā lam un jo ī paš i, varu nepareizi noteikt amatu, vecā kais menedž eris Stelios! Vienmē r uzmanī gs pret visiem bez izņ ē muma, atsaucī gs, kā rtī gi pā rzina savu darbu!
ISTABAS: Es atpū tos daž ā dā s viesnī cas daļ ā s, centrā lajā ē kā un bungalo un slavenajā klasē . Neskatoties uz mazajiem mī nusiem atsauksmē s par numuriņ iem, teikš u, ka istaba tiek uzkopta gan reizi dienā , gan divas reizes dienā ar obligā tu minibā ru un pudeli vī na un ū dens! Ū dens katru dienu, pudele vī na ik pē c divā m dienā m! Kas attiecas uz izmitinā š anu istabiņ ā s, tas vienkā rš i nav slavē jams! Man nav lī dz galam skaidrs, kā , lasot atsauksmes, es uzzinu par diskomfortu, izvietojot vai cenš oties, lai viesnī cas darbinieki tiktu ievietoti sliktā kajā s istabā s. . Savas 12 atvaļ inā juma gados Creta Palace neesmu saskā ries ar gadī jumiem, kas aprakstī ti atsauksmes! Katrs no maniem braucieniem uz Krē tu š ajā viesnī cā vienmē r atceras ļ oti silti! Runā jot par tā saukto wi-fi, 2002. -2010. Reģ istratū ras zonā un pirmajā stā vā bija internets. Š ogad atpū š oties, es izmantoju internetu istabā , kurā dzī voju, 705.
FARM Agrecoferm: jū s velk nā kt š eit, pat atrodoties tā lu no dzimtā s pilsē tas, ziemā . . Kā pē c? Š eit viss ir radī ts atpū tai, sā tī gi un grezni! Pirmo fermas apmeklē jumu nevaru aizmirst. . Tā pat kā š ogad viss atdzī vojas atmiņ ā ! Vī nogu raž as svē tki, kri-kri kazas, baznī ca, bagā tī gas vakariņ as, neaizmirstamas ainavas. . . Apmeklē jot š o Grecotel President ģ imenes dzimto mā ju jau 10. reizi, nā kas pie domas, ka es pati jau varu vadī t ekskursijas uz visiem sē tas stū riem. . . Lai gan katrs gads ir neticami interesants! Es ieeju fermā it kā atgrieztos bē rnī bā . Dievs svē tī Nikosu Daskolandonaki un visu viņ a augstā kā lī meņ a vadī tā ju komandu un tikai visus viesnī cas darbiniekus, kuri katru gadu sagā dā svē tkus visiem Creta Palace viesiem!
Atgriež oties mā jā s pē c atvaļ inā juma, laiks nedaudz paiet un atmiņ ā atgriež as visas atpū tas dienas. . . Un tu jau sā c plā not tikš anos ar draugiem ap plkst. Krē ta un viesnī ca nā kamgad! Patieš ā m, pā rfrā zē jot Nikos Kazantzakis vā rdus: "Krē ta nav sala, tas ir prā ta stā voklis", mē s varam teikt, ka Creta Palace Hotel nav viesnī ca, tas ir prā ta stā voklis!
аватар nadyashapowa
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ilgi paš i nevarē ja izlemt, kuru viesnī cu izvē lē ties, lai paš i varē tu atpū sties un bē rnam patika. Mē s sazinā jā mies ar profesionā lu tū risma aģ entu, un viņ š mums ieteica š o viesnī cu. Un ļ oti priecā jamies, ka ieklausī jā mies padomos. … Tomēr ▾ Ilgi paš i nevarē ja izlemt, kuru viesnī cu izvē lē ties, lai paš i varē tu atpū sties un bē rnam patika. Mē s sazinā jā mies ar profesionā lu tū risma aģ entu, un viņ š mums ieteica š o viesnī cu. Un ļ oti priecā jamies, ka ieklausī jā mies padomos. Ja dodaties atvaļ inā jumā ar bē rnu, tas ir tas, kas jums nepiecieš ams. Bē rnu galdu atseviš ķ a zona atvē rta no 11:00 lī dz 17:00. Jā , un tā pē c bē rnu vienmē r var pabarot ar ē dienu izvē li, tas ļ auj. Nu pa dienu saldē jums, boutiques un tamlī dzī gi. Ē dienkartē vienmē r ir putras, vairā ku veidu zupas. Buljoni utt. , es neredzu iemeslu visu, kas tur bija, izrakstī t. Es teikš u vienu, ko jū s varat barot gan mazuli, gan sevi) Daudz augļ u un dā rzeņ u. Dzē rieni ir garš ī gas un kvalitatī vas dabī gas sulas. Bē rni nodarbojas no rī ta lī dz vakaram seš as dienas nedē ļ ā . Ko viņ i vienkā rš i nedara un cep cepumus un priekš nesumi viņ iem der gan jū rā , gan baseinā un braukā ar banā nu. Starp bē rnu animatoriem ir krievu meitenes. Bē rniem ir daž ā das krū zes, piemē ram, gleznoš ana un tamlī dzī gi. Bē rni ir kaislī gi no rī ta lī dz vakaram, mans mazulis ieguva jaunus draugus un ļ oti negribē ja iet prom no mā jā m. Un mē s ar vī ru lieliski pavadī jā m laiku. . Pludmale arī lieliska. Pludmale ir liela un tī ra. Daž ā s atsauksmē s viņ i raksta, ka vietu nav, es nezinu, bet man bija jā aizņ emas pie baseina, bet pludmalē vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Pludmales dvieļ i neierobež oti. Ieeja ū denī ir maiga un ē rta, lai gan pie krasta ir akmeņ u josla, bet tā lā k ir smiltis. Ū dens ir tī rs un caurspī dī gs. Glā bē ji vienmē r atrodas pludmalē . Istaba ir maza, bet ē rta, lai gan vannas istaba ir nedaudz maza, man š ķ iet. Tī rī š anas kvalitā te. Dvieļ i, č ī bas un peldmē teļ i visiem, arī bē rnam. Mē beles ir labā stā voklī , bez problē mā m ar elektroierī cē m. Iesaku, ja dodaties atvaļ inā jumā ar bē rniem, varat droš i izvē lē ties š o viesnī cu, viņ iem š eit bū s jautri.
аватар YanaDan
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā palika otro reizi. Man viss patika, viesnī ca palika lī menī . Pludmale ir tī ra un labi uzturē ta. Telpas ir tī ras. Ē diens svaigs, ļ oti apmierinā ts ar galdu ar bio produktiem. Bē rnu stū rī tī bija viss gadu vecam bē rnam, bez problē mā m sasmalcinā s ē dienu blenderī , uzvā rī s ū deni, uzsildī s. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā palika otro reizi. Man viss patika, viesnī ca palika lī menī . Pludmale ir tī ra un labi uzturē ta. Telpas ir tī ras. Ē diens svaigs, ļ oti apmierinā ts ar galdu ar bio produktiem. Bē rnu stū rī tī bija viss gadu vecam bē rnam, bez problē mā m sasmalcinā s ē dienu blenderī , uzvā rī s ū deni, uzsildī s. Visus pieprasī jumus cenš as izpildī t.
аватар marinal
Š oreiz bijā m 6 cilvē ki - 3 pieauguš ie un 3 bē rni: 10.5, 5 un 4 gadi. . Bija pā rpratumi ar norē ķ inā š anos - savu bungalo ar savienotā m istabā m un skatu uz jū ru saņ ē mā m pē c 4 dienā m, proti, pā rcelš anā s bija nedaudz apgrū tinoš a - bija jā sakravā koferi un pakas - visi viesnī cas darbinieki nesa. … Tomēr ▾ Š oreiz bijā m 6 cilvē ki - 3 pieauguš ie un 3 bē rni: 10.5, 5 un 4 gadi. . Bija pā rpratumi ar norē ķ inā š anos - savu bungalo ar savienotā m istabā m un skatu uz jū ru saņ ē mā m pē c 4 dienā m, proti, pā rcelš anā s bija nedaudz apgrū tinoš a - bija jā sakravā koferi un pakas - visi viesnī cas darbinieki nesa. Uz 4 dienā m mums iedeva suite un bungalo ar skatu uz jū ru, bet atseviš ķ i. Ž ē l, ka viņ iem nav savienotu apartamentu — ļ oti jauka istaba. Izklaides ir pietiekami daudz visu vecumu bē rniem - bē rnu klubā ir spē ļ u un aktivitā š u programmas - dejoš ana, zī mē š ana, skulptū ru veidoš ana, ē st gatavoš ana, futbola un tenisa spē lē š ana. Vecā kā meitene, 10 gadus veca, vienu nedē ļ u bija aizņ emta programmā Esi modelis - sadraudzē jā s ar citiem puiš iem, ieguva vē rtī gu pieredzi un skaistas fotogrā fijas. Viesnī cā ir labi peldbaseini - jaunā ki bē rni ir kļ uvuš i drosmī gā ki peldē š anā . Jauka liela un tī ra pludmale - ne reizi nepalikā m bez vietā m, pat kad vienā no pē dē jā m dienā m atnā cā m 10.30 (un viesnī ca bija pilna). Pludmalē smiltis pā rvē rš as mazos oļ os un pē c tam lielā kos oļ os, biež i vien ieejot jū rā kā pj uz akmeņ iem, bet pē c 6-7 metriem zem kā jā m ir smiltis, ū dens - lī dz krū tī m un var vingrinā ties peldē š anā . ar savu bē rnu. Jū ra ir ļ oti tī ra un skaista. Š ajā laikā viesnī cā ir daudz atpū tnieku - bet man nekad nav bijusi drū zmē š anā s sajū ta (pat galvenajā restorā nā Labyrinth brokastu vai vakariņ u laikā ). Man kā Ukrainas galvaspilsē tas iedzī votā jam tas ir ī paš i vē rtī gi. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, uzmanī gs un centī gs. Virtuve ir lieliska - visas divas nedē ļ as vakariņ ā m izvē lē jos tikai jū ras veltes un nacionā los saldumus (tā m ir savdabī gas kū kas). Ē dienu sortiments Otrā s nedē ļ as beigā s NEBIJA noguris, kā tas biež i notiek. Bē rniem ir ī paš s bē rnu galds, un pusdienas no 13.00 lī dz 16.00 (mums visiem bija HB tipa ē diens), kas ir ļ oti ē rti. Joprojā m - istabā ir tē jkanna un tē ja, ū deni katru rī tu piegā dā ja 0.5 litri uz cilvē ku, veļ u mainī ja katru dienu - un tas ir lieliski, dvieļ i - 2 reizes dienā . Iztī rī ja mums istabas lī dz 12.00 - paprasī jā m un viss tika darī ts (uz gultas uzlika 2 eiro par istabu). Viss mainī jā s un tika ievietots vannas istabā , visi pieprasī jumi tika izpildī ti ļ oti skaidri. Sporta cienī tā jiem - ir gan stiepš anā s no rī tiem, gan nodarbī bas baseinā , gan joga 17.00, pludmales volejbols utt. Izbraucā m 6:00 - brokastojā m restorā nā , tas ir atvē rts no 5:00. Es negribē ju braukt prom pirmo reizi pē c daudziem gadiem (parasti 10. dienā tu jau domā par mā ju un atstā tajā m lietā m) - tā pē c pā rē jais bija veiksmī gs!
аватар passion_ks
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet pē dē jā , ko š eit lasī ju, vienkā rš i lika man uzrakstī t daž us vā rdus par š o skaisto vietu. . . Atpū tā mies ar vī ru un 2 gadus veco meitu, tā pē c viesnī cas izvē lei piegā ja ilgi un apzinā ti))) Mū su atvaļ inā jums bija tieš i pretē js zemā k aprakstī tajam, no kā varam secinā t, ka puiš i vai nu atpū tuš ies citā viesnī cā , vai vienkā rš i dzī ves negatī visma cienī tā ji)) ) No paš a sā kuma iespaidi bija tikai visoptimistiskā kie, ieradā s ap 10, uzreiz iedeva istabiņ u, nevis rezervē to bungalo ar izeju uz dā rzu. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, bet pē dē jā , ko š eit lasī ju, vienkā rš i lika man uzrakstī t daž us vā rdus par š o skaisto vietu. . . Atpū tā mies ar vī ru un 2 gadus veco meitu, tā pē c viesnī cas izvē lei piegā ja ilgi un apzinā ti))) Mū su atvaļ inā jums bija tieš i pretē js zemā k aprakstī tajam, no kā varam secinā t, ka puiš i vai nu atpū tuš ies citā viesnī cā , vai vienkā rš i dzī ves negatī visma cienī tā ji)) ) No paš a sā kuma iespaidi bija tikai visoptimistiskā kie, ieradā s ap 10, uzreiz iedeva istabiņ u, nevis rezervē to bungalo ar izeju uz dā rzu. , viņ i apmetā s 2 istabu ģ imenes apartamentā ar savu zā lienu, sauļ oš anā s krē sliem un š ū polē m uz terases. . . Par bezmaksas wi-fi trū kumu vispā r ir pilnī gas muļ ķ ī bas, runā ju pa viberu ar vecā ko dē lu gan no istabiņ as, gan turpat krastā pludmalē...savienojums ideā ls))) Ē diens viesnī cā ir izcils, pirmajā s dienā s bē rna uzturam piegā ja ļ oti piesardzī gi, jo viņ ai mā jā s ir atseviš ķ a virtuve, bet lī dz atvaļ inā juma beigā m bē rns daudz ko izmē ģ inā ja , ar lielu prieku. . . par nekvalitatī vu pā rtiku, atkal kā rtē jie meli))) Viesnī cā personā la attieksme ļ oti draudzī ga, apkā rt ir tikai smaidi un labi vā rdi, 2 reizes dienā uzkopj istabu, un centā s to darī t ļ oti diskrē ti, divu nedē ļ u atpū tai, reiz atgriež oties no pludmales pē c rotaļ lietā m bē rnam, atradu istabeni : -) Ļ oti iesaku š o viesnī cu, Krē tas pilī noteikti atgriezī š os vē l ne vienu reizi : -) No mī nusiem, no kuriem tur bija tikai divi, š ī bija zemestrī ce, kas aizē noja pā rē jo (es ļ oti baidī jos par sevi un bē rnu), un otrā - liela trokš ņ aina "krievu tū ristu" kompā nija, kas ar savu nekaunī bu, kliedz un kausli ( atvainojos par leksiku, bet savā dā k nevar teikt) sabojā ja emocijas no pā rē jiem pē dē jā s dienā s, citā di atpū tnieku kontingents ir ļ oti patī kams, viņ i, š ķ iet, bija nomaldī juš ies, nokļ uva ģ imenes viesnī cā nepareizā vietā adrese : -)
аватар Oleg_2013
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki! Tagad es atpū š os ar ģ imeni Grecotel Creta Palace 5 * viesnī cā . Uzskatu par vienkā rš i nepiecieš amu dalī ties pieredzē un brī dinā t cilvē kus, kuri vē las pavadī t patī kamas ģ imenes brī vdienas š ajā "5 zvaigž ņ u" viesnī cā . … Tomēr ▾ Sveiki! Tagad es atpū š os ar ģ imeni Grecotel Creta Palace 5 * viesnī cā . Uzskatu par vienkā rš i nepiecieš amu dalī ties pieredzē un brī dinā t cilvē kus, kuri vē las pavadī t patī kamas ģ imenes brī vdienas š ajā "5 zvaigž ņ u" viesnī cā . Jau no paš a sā kuma iespaidi bija tā lu no patī kamā kajiem! Ierodoties mana sieva, mamma un divi mazi bē rni apmetā s pavisam citā istabā , par ko tika panā kta vienoš anā s rezervā cijas brī dī , kas radī ja daudz neē rtī bas bē rnu ratiņ u izmantoš anā . Atpū tas diena pagā ja attiecī bu kā rtoš anai ar personā lu un pā rvietoš anai. Tā lā k izrā dī jā s, ka viesnī cas aprakstā norā dī tais “bezmaksas WI-FI” ir pieejams tikai ne reģ istratū rā , un numuriņ os internets nav nodroš inā ts vispā r. Bet tā s nebija galvenā s nepatikš anas, kas mū s gaidī ja š ajā viesnī cā ! Pirmajā dienā pē c vakariņ ā m mana mā te sā ka justies ļ oti slikti. Viesnī cas ā rsts konstatē ja saindē š anos ar zivī m. Otrajā dienā saindē jā s arī mana sieva. Atlikuš ā s atpū tas dienas viņ i ir spiesti pavadī t istabā ar sliktu veselī bu. . Tagad ar ē dienu viesnī cā jā izturas ļ oti uzmanī gi! Ja jums rū p jū su un savu tuvinieku veselī ba, nemaz nerunā jot par brī vdienu komfortu, neiesaku izvē lē ties š o viesnī cu!
аватар urok2001
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Rakstī š u ī si, skaista zaļ a zona ar augu un puķ u puš ķ i. Lielisks ē diens, š ampanietis brokastī s katru otro dienu un pirmdienā s (pirmdiena, iespē jams, grū ta diena) tī taru, truš u, lielo garneļ u, kalmā ru un daudz daž ā du lietu uzturā . … Tomēr ▾ Rakstī š u ī si, skaista zaļ a zona ar augu un puķ u puš ķ i. Lielisks ē diens, š ampanietis brokastī s katru otro dienu un pirmdienā s (pirmdiena, iespē jams, grū ta diena) tī taru, truš u, lielo garneļ u, kalmā ru un daudz daž ā du lietu uzturā . Viņ i nelutina tā dus saldummī ļ us kā es, kā , piemē ram, Turcijā , tač u joprojā m ir ar ko mieloties. Istabu uzkopš ana ir lieliska, paš as telpas vē l nav pilnī bā izremontē tas (piemē ram, slē dzams parkets), bet nomainī tas gultas, matrač i, aizkari, santehnika un 42 collu TV.
Principā ir daž i plusi - bet es nesapratu vienu lietu, vai tieš ā m pludmalē nav iespē jams izsijā t smiltis no daž ā diem atkritumiem, piemē ram, izsmē ķ iem, koka nū jā m, vā ciņ iem utt. ? Kā pē c bija nepiecieš ams uzcelt jū rā š o neglī to betona sū du. Un ē dot hb - visi no brokastī m velk pusdienas puķ u dobē s. : )
Ja dodaties uz š o viesnī cu, nevilcinieties – š ī ir pareizā izvē le, ja vē laties vairā k Amirandesā (Krē tā nav labā ka). Mē s ceļ ojam tikai uz luksusa viesnī cā m, un novē lam jums to paš u.
аватар syan4ik-86
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Mani sauc Marina, atpū tos š ajā viesnī cā ar vī ru un meitu no 1. maija lī dz 7. maijam, gribu teikt, ka viesnī ca ir ļ oti laba un lieliski piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Š eit ir viss bē rniem! Patī kami priecē bē rnu kafejnī ca, kas strā dā ja visu dienu, bē rniem absolū ti bez maksas, kā arī ļ oti daudzveidī ga animā cija bē rniem. … Tomēr ▾ Sveiki! Mani sauc Marina, atpū tos š ajā viesnī cā ar vī ru un meitu no 1. maija lī dz 7. maijam, gribu teikt, ka viesnī ca ir ļ oti laba un lieliski piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Š eit ir viss bē rniem! Patī kami priecē bē rnu kafejnī ca, kas strā dā ja visu dienu, bē rniem absolū ti bez maksas, kā arī ļ oti daudzveidī ga animā cija bē rniem. Kas attiecas uz brokastī m un vakariņ ā m, tad ē diens ļ oti pieklā jī gs, daž ā di ē dieni, dzē rieni, bija viss, gan gaļ a, gan zivis, tradicionā lie Krē tas ē dieni, augļ i, saldumi, saldē jums. Katru vakaru pie galvenā baseina skanē ja dzī vā mū zika vai saksofons, tas bija brī niš ķ ī gi! Skaista pludmale, daudz daž ā du sporta veidu, katru rī tu gā ju uz ū dens aerobiku! Man ļ oti patika viesnī cas personā la attieksme pret viesiem, visi ir ļ oti uzmanī gi, draudzī gi un vienmē r mū s sagaidī ja ar vā rdu "calimera"! Gribu pateikt lielu paldies Mouzenidis Travel darbiniekiem, kuri mū s ļ oti sirsnī gi sveica un bija kopā ar mums visu mū su atvaļ inā jumu, bija ļ oti uzmanī gi pret visiem mū su lū gumiem un palī dzē ja mums, kad tas bija nepiecieš ams! Kopumā mū su atvaļ inā jums izdevā s lieliski! Nā kamgad nav piemē rojams, mē s ar ģ imeni ieradī simies atpū sties š ajā viesnī cā , ar kompā niju "Mouzenidis Travel"! Iesaku š o viesnī cu visiem, ī paš i tiem kam ir bē rni! Paldies!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на песчаном побережье. Состоит из центрального корпуса и трех комплексов бунгало, построенных в стиле традиционной критской деревни. Общая площадь территории отеля — 100 000 квадратных метров. Построен в 1989 году, последняя реновация была проведена в 2009 году. Отель идеально подойдёт для пар и семейного отдыха с детьми. Отель относится к сети Grecotel.

Atrašanās vieta 79 км западнее международного аэропорта г. Ираклион, 4 км от г. Ретимно.
Pludmales apraksts Песчаный пляж (300 м которого зарезервировано для гостей отеля) протянулся на 4 км до города Ретимно. Этот пляж награжден "Голубым флагом". Обслуживание на пляже, частные павильоны и эксклюзивный сервис – за дополнительную плату.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории отеля есть 10 ресторанов и баров, 1 закрытый и 2 открытых бассейна, магазины, церковь, ТВ-зал, сувенирный магазин, мини-маркет. Есть русскоязычный персонал. Есть камера хранения багажа, кондиционер, отопление, пресс для брюк (по запросу). Доступны услуги парковщика, кейтеринг, услуги по продаже билетов, факса/ксерокопирование, обслуживание номеров, услуга звонок-будильник, аренда ноутбука или планшета, почтовые услуги. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн 200 кв.м, «лягушатник», водная горка. Детский клуб «Grecoland» для детей 3-12 лет. Игры, соревнования, творческая деятельность, органический сад-огород, семейные шоу & детская дискотека и мн. др. GrecoTeens: мероприятия для подростков 13-17 лет (с середины июня по середину сентября) — пляжный волейбол, баскетбол, футбол, различные спортивные турниры, вечерние шоу программы. «Приключения и Открытия» — программа 6 раз в неделю для детей от 7-14. Предлагаются такжне уроки садоводства и кулинарии, экологические программы, создание поделок из ранее использованных материалов, наблюдение за звездами через телескоп и мн. другое. Детское кафе «Tasty Corner» - 6 дней в неделю, только для детей 3-12 лет, бесплатно с 11:00 до 17:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Есть русскоговорящие аниматоры. На территории отеля есть игровой зал (игровые автоматы платно), Центр горных велосипедов (тренировочный лагерь, велосипедные прогулки, пункт проката велосипедов), 2 теннисных корта (астротурф, с вечерним освещением — за доплату, ракетки, мячи, уроки тенниса — платно), танцевальная академия, стрелково-спортивная Академия "Hephestus", аэро-йога. На пляже: каноэ, водные велосипеды, водные лыжи, водный мотоцикл, джетски и др. Вечернее шоу, бочче, волейбол на пляже, дартс, гимнастика, аквааэробика — бесплатно. Creta Palace: гольф-академия (индивидуальные и групповые занятия для начинающих и более опытных игроков, а также для детей старше 7 лет) платно.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 335 номеров. Есть семейные номера.

Istabās

кондиционер, мини-бар, телевизор с плоским экраном и спутниковые каналы, небольшая аудиосистема, халаты и тапочки (бесплатно), бутилированная вода, электрический чайник и набор для чая/кофе, утюг и гладильная доска (по запросу)

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Missiria Rethymno, Crete GR-74 100 Greece
Tālruņi: Tel. +30 28310 55181
Fax. +30 28310 54085
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).