Mīnojiešu brīvdienas

Rakstīts: 22 septembris 2010
Ceļošanas laiks: 1 — 12 septembris 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ogad izkā pā m tikai septembrī atvaļ inā jumā , tā pē c gribē jā m apvienot "atraktī vo" daļ u ar pludmali, izvē lē jā mies Krē tu, jo Grieķ ija ir pati vē sture, turklā t tā ir saulainā kā sala! Tā tad esam Krē tā : gaiss +30 vidē ji, ū dens 27 ne mazā k : )
Viesnī ca: labs č etrinieks, vienī gais, kas sabojā ja viedokli par personā lu, bija tas, ka istabene nekad nelika vannas piederumus, bet tie nesagā dā ja problē mu, olī vu ziepju ieguvums un tā tā lā k. visur vairumā ) Istabas standarta, mē beles labas, nekur nekas nav salū zis, nekā du pretenziju. Ē diens ir bufete, un viņ i to izvē lē jā s, lai bū tu daudz jū ras velš u, viņ i nekļ ū dī jā s: katru dienu garneles, mī dijas, astoņ kā ji, sē pijas utt. ! Mans vī rs bija sajū smā . Mani iepriecinā ja grieķ u ē dienu un dzē rienu klā tbū tne, vispā r ir nereā li palikt izsalkuš am! Pludmale smilš aina, oļ u josla, bet maza, ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nav, visi vienmē r ietilpa un joprojā m palika brī vi (to ir daudz, un tad vē l pa salu braukā ). Pludmales bā rā tika pasniegti dzē rieni (gā zē ti, tē ja/kafija, ir izvē le arī stiprā kiem mī ļ otā jiem, ī paš i iepriecinā ja Baileys), kā arī varē ja uzkost grauzdiņ us ar sieru un š ķ iņ ķ i, frī kartupeļ iem un desiņ ā m - tas tieš ā m palī dzē ja. pā ris reizes izgā jā m ā rā , kad nebija laika pusdienot, kā pjot dziļ i salā : ) 2 baseini, bet tajos peldē jā mies tikai pā ris reizes, kā pē c, ja jū ra ir blakus? Blakus ir arī sporta inventā ra noma: ū densslē poš ana, ū densmotocikli, paraseilings, katamarā ni. .
Paskatī juš ies un pajautā juš i viesnī cas gidam par auto nomas cenā m (minimums 140 eiro par 2 dienā m, mazā kais auto uz 2 personā m), noī rē jā m auto no vietē jā s Greenways firmas: uz 1 dienu Mercedes - 72 eiro, 1 dienu Suzuki dž ipu. - 52 eiro , 3 dienas Hyundai Matrix - 52 eiro / diennaktī . Viss noritē ja bez starpgadī jumiem, atdodot maš ī nas, viņ i NEKAD pat neizgā ja ā rā paskatī ties vai ir kā rtī bā )) Vienkā rš i iedeva atslē gas un viss. Ceļ ojā m visi pā ri salas rietumu daļ ai, turklā t no Tezas nopirka vienī go ekskursiju pa Santorini, par kuru noplē sa pat 190 eiro par vienu! izglā ba citos apskates objektos ar auto, tad izbrauca ā rā . .

Tā tad pa dienu:
1 diena ar auto - Retimno, izstaigā ta un apskatī ta Fortezza no ā rpuses un no iekš puses: skaisti skati uz pilsē tu un jū ru.
2. diena – devā mies uz Heraklionu, lai apskatī tu slaveno Knosas pili. Ceļ š ā rkā rtī gi gleznains un interesants! Ļ oti interesantas drupas, diezgan liela teritorija, ir ko redzē t! Bet lī dz pulksten 12 kļ uva ļ oti karsts, pastaigā t zem saules vienkā rš i nebija iespē jams, tomē r visu paspē jā m apskatī t un devā mies atpakaļ pusdienā s, un, kā rtī gi atspirdzinā juš ies, devā mies uz Sfendoni alu. . Aizas, klintis un serpentī ni – tas viss izraisī ja sajū smas un adrenalī na sajaukumu (baidos no augstuma). Man ļ oti patika arī ciemati, kas pabrauca garā m. Uz paš u alu viņ i dodas organizē tā s grupā s gida pavadī bā , biļ ete maksā.4 eiro no cilvē ka. Tajā ir vairā kas zā les, katra ar savu nosaukumu, gids stā sta interesantas lietas, stalaktī ti un stalagmī ti izcelti daž ā dā s krā sā s, un kvarca ieslē gumu dē ļ daž i dzirkstī kā sniegs saulē ! Pā rsteidza. Atceļ ā nogriezā mies nepareizā pagriezienā (mū s veda mobilais GPS, kas reti, bet neizdevā s) un asfaltē ta ceļ a vietā uzbraucā m uz zemes ceļ a, un tas izskatī jā s pamests. . labi, ka mums bija dž ipu, jo. mums nebija ceļ a atpakaļ (gā jā m lejā no kalna un bija tā di stā vi, ka nebija kur apgriezties un maš ī na nevarē ja uzkā pt! ), Un protams nebija arī nogā ž u ž ogi, adrenalī ns bija traki, tas vairā k bija tikai braucot uz Gramvousu. Viss beidzā s labi, un pē c š ī safari es vispā r pā rstā ju baidī ties no serpentī niem, pat no Santorini!
Nā kamajā dienā mums bija pauze mū su mī tiņ ā (par to vienojā mies uzreiz ofisā , un maksā jums bija balstī ts uz 5 dienu ī ri, nevis 1.1 un 3, ti, jebkura klienta kaprī ze par savu nauda; ) jo vajadzē ja kuģ ot uz Santorini! Par š o salu jau ir daudz runā ts un rakstī ts, tas tieš ā m ir kaut kas neparasts un oriģ inā ls, no kā aizraujas elpa un aizmiglo acis no skaistuma! Atklā ti sakot, man likā s, ka dzī vē Santorini nav tik kontrastaina kā fotogrā fijā s, un, kad viss izrā dī jā s tieš i otrā di, es nevarē ju atrauties no š ī š edevra. Izstaigā jā m Oiju, Firu, uzņ ē mā m vienkā rš i lieliskas fotogrā fijas, apbrī nojā m, novē lē jā mies pie Mī lē tā ju Melnā akmens, nopirkā m Kamari pludmalē Egejas jū rā un izmē ģ inā jā m Vinsanto, kas š ķ ita nedaudz cukurots, un cena 30 eiro par 0.5 ir kaut kā par augstu (Krē tas desertvī nā , kas taisī ts kā Vinsanto dabī gā fermentā cijā bez jebkā das tehnoloģ iskas iejaukš anā s, maksā.14 eiro maksimums! ) Pā rsteidza Santorini autobusu š oferu meistarī ba - kā viņ i iederas pagriezienos. Santorini noteikti ir neaizmirstama pieredze visu mū ž u!

3. diena ar auto - mū s tā aizrā va Sfendoni ala, ka nolē mā m apskatī t vē l vienu, š oreiz Melidoni. Tas atrodas daudz tuvā k Sfendoni, ir viena zā le, bet liela ar skaistiem stalaktī tiem. Pazī stams ar to, ka senatnē š eit atradā s daž ā du dievī bu svē tnī ca, un mū sdienu vē sturē te nosmaka grieķ u nemiernieki, kurus turki ieslodzī ja alā , un viņ iem ir piemineklis-kaps. Apkā rtne alai ir ļ oti skaista – apkā rt kalns un olī vkoku terases. Un pē c pusdienā m devā mies uz Arkadi klosteri, kas ir pazī stams turku pretoš anā s cietoksnis un viens no nozī mī gā kajiem klosteriem Grieķ ijā . Tur arhitektū ra nez kā pē c atgā dinā ja Spā niju, ī paš i iespaidoja grieķ u zvanu torņ i - plakani, un ne tā di kā mū sē jie. Teritorijā iekā rtots brī niš ķ ī gs dā rzs, galerijas lapenē m virsū karā jas smagi vī nogu ķ ekari . . pasaka! Š eit ir arī neliela ekspozī cija - senā s baznī cas grā matas, garī dznieku tē rpa elementi, un ir vairā ki priekš meti ar divgalvainu ē rgli - saistī bu ar carisko (un arī š odienas) Krieviju. Un pē c klostera devā mies vizinā ties ar katamarā niem uz Krē tas vienī go saldū dens ezeru - Kurno. Bruņ urupuč us gan ī sti neredzē jā m, bet ezers ir lielisks - ū dens klajums, silti, kalnaini krasti. . Ceļ š uz ezeru vietā m ir nedaudz kurls, bet ir ar rokā m darinā tas keramikas zī mes (arī izgatavotas roka ar flomā steru), rā da arī ceļ u uz ezeru, par to esam ļ oti pateicī gi vietē jam amatniekam  Pē c ezera knapi tikā m lī dz vakariņ u beigā m, jo ​ ​ viesnī cā var nā kt uz restorā nu vismaz 2 minū tes pirms oficiā lajā m beigā m viss ē diens bū s un varē si lē nā m ē st.
4. diena - izstaigā jā m Retimnas vecpilsē tu (pirmajā dienā nevarē jā m noparkoties, viss ir aizņ emts, bet pa to nevar braukt): Venē cijas fasā des blakus turku fasā des, ļ oti krā saina kombinā cija! Tad viņ i nolē ma steigties uz Gramvousu, un sā kumā viņ i gribē ja nokļ ū t Kissamos un pē c tam braukt ar laivu, bet jau ceļ ā viņ i nolē ma paš i braukt pa to ļ oti grū to zemes ceļ u . . ja es zinā tu, kas viņ u gaida. es, es dodu priekš roku laivai un vē lreiz laivai! Ceļ š ir ļ oti š aurs, nav nekā du š ķ ē rš ļ u, un, ejot TUR, ir jā iet tieš i no klints puses - sirds nopietni apstā jas, un kazas lē kā pa akmeņ iem netā lu. Nonā kot stā vvietā , vē l jā iet kā rtī bā , un paveras skats uz Balos lī ci un pludmali un jū ru sateci! Skaisti un nereā li! Tā kā bijā m vakarā , daudz toņ u neskaitī jā m, bet tik un tā skats ir pā rsteidzoš s! Un vē l ir ceļ š atpakaļ , kas izrā dī jā s vieglā ks, jo. mē s jau braucā m no klints puses un pretē jā virzienā maš ī nu tikpat kā nebija.
5. diena – Hanija. Mē s devā mies iepirkties, apskatī jā m vecpilsē tu un krastmalu. Pilsē ta ir vē l lielā ka un krā sainā ka nekā Retimno, kā dreizē jā Krē tas galvaspilsē ta. Krastmala ir burvī ga, un tā ir arī bā ka.
Atlikuš ā s 3 dienas pavadī jā m pludmalē , jū ra un laiks bija super, nu un tad, 12. uzturē š anā s dienā Krē tā , devā mies uz lidostu. Un te Tez sevi parā dī ja visā savā krā š ņ umā : viņ š savienoja 2 lidojumus 1 autobusā (acī mredzot tie ietaupī ja benzī nu), un ne no mū su lidojuma mums autobusā bija tikai 8 cilvē ki no 40. Gids lū dza dot viņ iem ceļ u pie reģ istrā cijas, jo. viņ u izlidoš ana bija pē c 1.5h. Liekā s ka problē mu nebija, BET tad piebrauca cits Teza busiņ š un no š ī agrā reisa jau bija 32 no 40 cilvē kiem un viņ i arī steidzā s reģ istrē ties, izrā dī jā s 2 lidojumu izgā ztuve, cilvē ki viņ i nevarē ja saprast, kurā no rindā m viņ iem vajadzē tu iekļ ū t, un Tez pā rstā vji vienkā rš i stā vē ja malā (izņ emot vienu, kurš patieš ā m mē ģ inā ja palī dzē t) un pļ ā pā ja par kaut ko savu. Š o TO izvē lē jā mies tikai tā pē c, ka tikai viņ am š ī viesnī ca bija uz nepiecieš amajiem datumiem, un kā rtē jo reizi pā rliecinā jā mies, ka ar Tez ir jā sazinā s kā galē jais lī dzeklis. Tač u beigā s visi ieņ ē ma vietas un droš i aizlidoja uz Maskavu. Un es neapdomī gi iemī lē jos Krē tā un Grieķ ijā uz visu atlikuš o mū ž u!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu