Edem Beach Hotel 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.410
№32 viesnīcas reitingā Retimna
7.8 Numurs
8.2 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Adelianos Kampos pludmales. Pastaigas attālumā no viesnīcas atrodas daudzi grieķu krodziņi, restorāni un bāri. Piemērots ekonomiskai pludmales atpūtai.Vairāk →
аватар yulianna.besson
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nija vidū palika kopā ar ģ imeni. Viesnī ca atrodas nelielā Adeljanos Kambos rajonā . Blakus ir viss nepiecieš amais: medicī nas centrs un aptieka, lielveikali, veikali ar mantā m un tū ristu veikali ar milzī gu suvenī ru izvē li. No Edem viesnī cas lī dz Retimno pilsē tai tur var nokļ ū t ar autobusu, kas aizņ em apmē ram 20 minū tes, un, ja vē laties pastaigā ties, varat arī staigā t pa promenā di. … Tomēr ▾ Jū nija vidū palika kopā ar ģ imeni. Viesnī ca atrodas nelielā Adeljanos Kambos rajonā . Blakus ir viss nepiecieš amais: medicī nas centrs un aptieka, lielveikali, veikali ar mantā m un tū ristu veikali ar milzī gu suvenī ru izvē li. No Edem viesnī cas lī dz Retimno pilsē tai tur var nokļ ū t ar autobusu, kas aizņ em apmē ram 20 minū tes, un, ja vē laties pastaigā ties, varat arī staigā t pa promenā di. Piemē ram, devā mies uz turieni ar autobusu un atpakaļ , kad saule jau bija norietē jusi, gā jā m kā jā m. Mē s palikā m viesnī cā.14 dienas. Š ī ir neliela ģ imenes viesnī ca-dzī voklis. Tā kā bijā m sezonas kulminā cijā , viesnī ca bija pilna, bija daudz viesu no Vā cijas, Ukrainas un Krievijas. Viesnī cā ir neliela autostā vvieta, peldbaseins un restorā ns. Restorā nā tiek pasniegtas tikai brokastis un vakariņ as, visi dzē rieni vakariņ ā s ir par papildus samaksu. Brokastis nav no tā m daudzveidī gā kajā m: vā rī tas olas, jogurts, musli, pā rslas un daž i auksti gaļ as gabaliņ i. Un vakariņ ā s viņ i visbiež ā k gatavo vienu garnī ru un vienu gaļ as ē dienu. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas, bet pludmalē par tiem ir jā maksā . Runā jot par paš ā m istabā m, man bija vilš anā s, ka istabā s nav virtuves. . Mums bija istaba ar divā m mazā m istabā m. Viena istaba ir guļ amistaba, bet otrā ir neliels galds, ledusskapis un gulta. Istabā s ir kondicionieris par papildus samaksu 6 eiro uz 1 dienu, bet bez kondicioniera atrasties istabā ir nereā li - ir ļ oti karsts. Numuri ir mā jī gi ar labu svaigu remontu, jaunā m gultā m. Es biju ļ oti apmierinā ta ar vannas istabu, ir jauna duš a, jauna izlietne un spogulis. No mū su istabas logi pavē rā s uz baseinu, tas nebija trokš ņ ains, jo apkā rt baseinam nebija tik daudz cilvē ku. Domā ju, ka viesnī cas cenu politika atbilst kvalitā tei. Viesnī ca tiem, kas ierodas ceļ ot pa Krē tu un nesē dē t istabā
аватар Julia_2011
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Vē los padalī ties ar saviem iespaidiem par svē tkiem, kas pavadī ju kopā ar savu vī ru brī niš ķ ī gajā Krē tas salā Grieķ ijā . Sā kt ceļ ojums bija ideā ls, lidmaš ī na ar kuru lidojā m bija ļ oti ē rti, lidojuma laiks nepaskrē ja manā mi, bet agrā k nekļ uvā m laiks priecā ties, jo vē l bija jā gaida bagā ž a un transfē rs uz viesnī ca. … Tomēr ▾ Sveiki! Vē los padalī ties ar saviem iespaidiem par svē tkiem, kas
pavadī ju kopā ar savu vī ru brī niš ķ ī gajā Krē tas salā Grieķ ijā . Sā kt
ceļ ojums bija ideā ls, lidmaš ī na ar kuru lidojā m bija ļ oti
ē rti, lidojuma laiks nepaskrē ja manā mi, bet agrā k nekļ uvā m
laiks priecā ties, jo vē l bija jā gaida bagā ž a un transfē rs uz
viesnī ca. Bet arī š eit veiksme mums uzsmaidī ja, viņ i uzreiz atrada koferus, pē c kuriem mē s
ļ oti sirsnī gi apsveicu, iesē dinā ju mikroautobusā , gaidī ju vē l 10 minū tes
citi tū risti un devā s mū su ceļ ojumā , gids Olya, pa ceļ am uz viesnī cu
ļ oti interesanti un izzinoš i stā stī ja, ka pat nepamanī ja kā
ieradā s
pirms tam
Atpū tai izvē lē jā mies Edem Beach Hotel. Š ī viesnī ca sevi pozicionē kā
ekonomiska viesnī ca, tā pē c nevajag no tā s gaidī t kaut ko ī paš u, viss
vienkā rš i, bet gaumī gi. Viesnī cas darbinieki mū s labi sagaidī ja, meitene tā lā k
reģ istratū ra, un, kā mums likā s, uz pusslodzi un viesnī cas saimniece, uzreiz
Viņ a mū s iekā rtoja, pastā stī ja visu par mū su numuriņ u un viesnī cas pakalpojumiem. Mums ir
bija brokastis un vakariņ as, istabā bija laba virtuve, kur bija viss priekš
ē diena gatavoš ana. Tuvumā ir daudz tavernu un kafejnī cu, katrai gaumei, no
jū ras veltes lī dz vietē jai ā trajai ē dinā š anai, tā pē c daž reiz gatavojā m paš i, kad
bija par slinku, lai ietu uz krogu. Brokastis viesnī cā bija pieticī gas, bet garš ī gas.
Runā jot par paš u viesnī cu, tā ir mā jī ga un gaiš a. Ir peldbaseins, dodieties uz jū ru 3
minū tes. Novē rojā m, ka š eit atpū š as daudzi cilvē ki ar bē rniem, jo ​ ​ tas ir ļ oti ē rti
maiga ieeja jū rā , kas ir svarī ga (atzī mē jā m nā kotnei).
Mū su istaba bija 1 uz diviem, bet istaba bija liela un plaš a,
tī rī t biež i un tī ri. Bija skaidrs, ka viesnī ca ir izremontē ta, viss ir svaigs un
jauns. Protams, ne viss ir tik ideā li, daž reiz kondicionieris strā dā ja ar
ar pā rtraukumiem viņ š ļ oti skaļ i trokš ņ oja, bet, par to pastā stī jusi saimniecei, viņ a ā tri vien
izraisī ja
meistari
Un
ASV
likvidē ta
š is
problē ma.
Bija lieliski, ka autobusa pietura atrodas tieš i iepretim viesnī cai.
Gandrī z katru dienu devā mies uz Retimno pilsē tu. Mē s arī devā mies ekskursijā
Gramvousa un Balos lī cis. Ļ oti skaista vieta, tieš ā m debeš ķ ī ga
stū rī tis, kā Bounty š okolā des reklā mā , tā mums teica mū su gide Madina
(milzī gs sveiks viņ ai). Kopumā mē s bijā m apmierinā ti ar pā rē jo. Atpū ta ir beigusies
ļ oti ā tri, nā kamreiz noteikti paņ emsim biļ eti uz 2 nedē ļ ā m,
lai pilnī bā izbaudī tu š o satriecoš o Krē tas salu!
аватар mira_alpeisova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Divas nedē ļ as mans vī rs un bē rni atpū tā s viesnī cā Edem 3 *, kas atrodas Retimnas priekš pilsē tā Adelyanos Kampos. Lidojums noritē ja labi, reisu apkalpoja Ellinair. Pē c tam veicā m ā tru un organizē tu transfē ru uz mū su viesnī cu. … Tomēr ▾ Labdien! Divas nedē ļ as mans vī rs un bē rni atpū tā s viesnī cā Edem 3 *, kas atrodas Retimnas priekš pilsē tā Adelyanos Kampos. Lidojums noritē ja labi, reisu apkalpoja Ellinair. Pē c tam veicā m ā tru un organizē tu transfē ru uz mū su viesnī cu. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, Wi-Fi reģ istratū rā darbojā s regulā ri.
Numurs bija plaš s un ar skatu uz jū ru, kā rezervē ts. Kondicionieris istabā par maksu, ledusskapis bez maksas. Pirmajā dienā devā mies vakariņ ā s un nebijā m vī luš ies - izvē le nav liela, bet tomē r izsalkuš i nebijā m, viss bija garš ī gi un svaigi. Ir peldbaseins, rotaļ u laukums. Seifs arī maksā , ja kas. Telpas, gribu teikt, ir mazas, bet viss darbojas pareizi un tī ri, kas ir svarī gi. Bet kā ds skats no balkona. Neaprakstā ms skaistums.
Sauļ oš anā s devā s uz tuvā ko pludmali, š ī ir viesnī cas pludmale, ar zaļ iem saulessargiem. Pludmale ir milzī ga. Lietussargu un sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, tač u atcerieties, ka arī tie ir maksas. Principā pē c draugu un mū su paš u braucienu pieredzes, ja neesat viss iekļ auts un atpū š aties C klasē , tad gandrī z visi papildu pakalpojumi bū s apmaksā ti. Tā pē c paturiet prā tā . Bet mums viss patika. Pā rsteigumu nebija.
Visu atpū tas laiku ar ekskursijā m apceļ ojā m gandrī z visu salu. Tie tika iegā dā ti no viesnī cas gides, uzņ ē muma pā rstā ves - Elena. Viņ a pastā stī ja par visā m programmā m un pē c mū su lū guma palī dzē ja sastā dī t atvaļ inā juma plā nu, lai bē rniem tas nebū tu nogurdinoš i. Visvairā k mums atmiņ ā palicis Krē tas vakars un, protams, Santorini, nekad nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies programmu ar avioceļ ojumiem!
аватар id375431759
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es paliku pie sava vī ra 2016. gada jū nija beigā s. Dzī vojā m Studijā , istaba laba, mē belē ta: divguļ amā gulta, dī vā ns, naktsgaldiņ i, drē bju skapis, spogulis, galds un pufa, lai gan aprī kojums, lai arī ne pirmajā svaigumā , strā dā ja pareizi: kondicionieris (par papildu samaksu), TV, telefons, ledusskapis, fē ns, seifs (par papildu samaksu). … Tomēr ▾ Es paliku pie sava vī ra 2016. gada jū nija beigā s. Dzī vojā m Studijā , istaba laba, mē belē ta: divguļ amā gulta, dī vā ns, naktsgaldiņ i, drē bju skapis, spogulis, galds un pufa, lai gan aprī kojums, lai arī ne pirmajā svaigumā , strā dā ja pareizi: kondicionieris (par papildu samaksu), TV, telefons, ledusskapis, fē ns, seifs (par papildu samaksu). Istaba gaiš a, ē rta un tī ra. Uz uzkopš anas rē ķ ina vē los atzī mē t, ka istabiņ a tika tī rī ta 3 reizes nedē ļ ā , un gultas veļ as maiņ a 2 tika iztī rī ta labi, kvalitatī vi, nebija nekā du problē mu, bet tomē r gribē ju, lai tī rī š ana bū tu darī ts biež ā k. Ē dieni brokastis un vakariņ as, brokastis pieticī gas, bet tajā paš ā laikā gardas sā tī gas, izsalcis nepaliksi, bet vakariņ as tieš ā m nieka 2 zvaigznes, pā ris veidu gaļ as ē dieni, piedevas, salā ti, sieri, dā rzeņ i, augļ i, dzē rieni ir apmaksā ti vakariņ ā s.
Teritorija tī ra, ir peldbaseins un baseina bē rnu sadaļ a ar saldū deni, rū pī gi kopti, no balinā tā ja nebija ne smakas.
Pludmale arī nav nekā da smilš aina un oļ u, sauļ oš anā s krē sli tiek nodroš inā ti par papildus samaksu. Atrodas 50 metru attā lumā no viesnī cas.
Netā lu no viesnī cas ir arī autobusu pietura (apmē ram 100 m), jū s varat patstā vī gi ceļ ot uz daž ā dā m satriecoš ā s Krē tas salas vietā m, kas elpo senā s Grieķ ijas laikmetī go vē sturi. Bet ē rtī bas labad mē s paņ ē mā m automaš ī nu un neatkarī gi apceļ ojā m gandrī z visu salu augš up un lejup.
аватар o.a.2012
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nu es ļ oti gribē ju uzrakstī t par š o viesnī cu, tā pē c sā kš u. Mē s tur atpū tā mies no 02.07. 13 lī dz 08.07. 13 ar manu meitu 9 gadi. Ieradā mies tur labā noskaņ ojumā , ieejot viesnī cā , saimniece viņ u sagaidī ja ar akmens seju, it kā viņ ai viss un viss bū tu apnicis. … Tomēr ▾ Nu es ļ oti gribē ju uzrakstī t par š o viesnī cu, tā pē c sā kš u. Mē s tur atpū tā mies no 02.07. 13 lī dz 08.07. 13 ar manu meitu 9 gadi. Ieradā mies tur labā noskaņ ojumā , ieejot viesnī cā , saimniece viņ u sagaidī ja ar akmens seju, it kā viņ ai viss un viss bū tu apnicis. Viņ i apmetā s istabā , nav slikti, atseviš ķ a viesistaba ar virtuvi, atseviš ķ a guļ amistaba un tualete ar duš u. Virtuvē bija trauki, plī ts ar vienu degli, kauss, š ķ ī vji, dakš iņ as, karotes, ledusskapis. Jauks balkons, kas savienoja gan dzī vojamo istabu, gan guļ amistabu Brokastis katru rī tu, katru dienu tas pats, godī gi sakot, brokastu beigā s man pat palika slikti. Vakariņ as labas, bet vienī gais, ka nav ko dzert, bē rns pē c makaronu ē š anas sagribē jā s iedzert ū deni, ko tirgo viņ u viesnī cā , cenas saku pasakainas, lē tā k nopirkt veikalos. Kad viņ i atnesa savu sulu un prasī ja glā zi, saimniece teica, ka dzeriet dzē rienus savā istabā . Reģ istratū rā ir bezmaksas Wi-Fi, baseins atrodas blakus ceļ am, bet pa to brauc tikai viesnī cas personā la automaš ī nas (1-2 automaš ī nas dienā ). Netā lu no viesnī cas atradā s zemnieku saimniecī ba, kurā bija gaiļ i, tā pē c katru dienu 4 no rī ta tie sā ka kū kot, bija jā slē dz balkons un jā guļ aizsmakumā , kondicionē tā js bija apmaksā ts, tī rī š ana katru dienu, bet Dvieļ us un veļ u mainu 1 reizi trī s dienā s. Milzī gs pluss, ka jū ra atrodas 30 metru attā lumā no viesnī cas. Vispā r 5 ballu skalā viesnī cai dodu 3. Tiem, kam vajag tusē t, š ī viesnī ca nav piemē rota. Š ī viesnī ca ir paredzē ta relaksē još ā m klusā m brī vdienā m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель расположен недалеко от пляжа в городе Аделианос Кампос. В шаговой доступности от отеля находятся многочисленные греческие таверны, рестораны и бары. Подходит для экономичного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta В 6 км от центра Ретимно и в 72 км от международного аэропорта «Никос Казандзакис» г. Ираклион. Автобусная остановка в 100 м.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации. Есть камера хранения багажа. На территории терраса для загара. Доступно факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 28 номеров.

Istabās

терраса или балкон, кондиционер (платно), ванная комната, спутниковое телевидение, телефон, сейф (платно), кухонный уголок, мини-холодильник, фен, уборка 3 раза в неделю

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Adelianos Kampos, 74100 Rethymnon, Greece
Tālruņi: +30 2831 073963
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).