Chrisanna Apartments & Studios 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.310
6.3 Numurs
5.7 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca Chrisanna atrodas savā pludmales posmā Sfakaki. Tā piedāvā pašapkalpošanās studijas un dzīvokļus ar balkonu, no kura paveras skats uz Krētas jūru. Viesnīca ir piemērota budžetam ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар irozavr
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lieliska atraš anā s vieta, paš ā jū ras krastā . No visā m istabā m paveras skats uz baseinu un jū ru, kas man ir ļ oti svarī gi. Klusa vieta, blakus transports uz Retimnu, krodziņ i un veikali. Pludmale ir akmeņ aina un smilš aina, bet ū dens č ī bā s lieliski. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta, paš ā jū ras krastā . No visā m istabā m paveras skats uz baseinu un jū ru, kas man ir ļ oti svarī gi. Klusa vieta, blakus transports uz Retimnu, krodziņ i un veikali. Pludmale ir akmeņ aina un smilš aina, bet ū dens č ī bā s lieliski. Ejot 500 metrus, varat aiziet lī dz paš valdī bas smilš u pludmalei ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un smilš ainu ieeju jū rā . Jauks baseins un sauļ oš anā s krē sli. Nav pludmales dvieļ u.
Istaba bija diezgan tī ra, lai gan mē beles ir vecas. Pē c citu tū ristu teiktā , istabā s saskā rā s lieli tarakā ni, bet mums ar vī ru paveicā s un mē s tos neredzē jā m. No odiem viņ i tika izglā bti ar fumigatoriem. Brokastis ir diezgan vienmuļ as: olu kultenis, dā rzeņ i, sā nu ē dieni, sezonas augļ i, kafija, tē ja. Bet pietikt var, turklā t tuvumā ir veikali.
No nepatī kamā kajiem brī ž iem tas, ka, pē dē jā dienā esot tukš ai (! ) viesnī cai, saimniece neļ ā va mums palikt istabā lī dz transfē ram, kas bija jau 21.00. Ne mē s, ne kaimiņ i ar 3 bē rniem. . . Viņ a prasī ja 20 eiro par virsskatuvi un, protams, viņ ai bija vienalga. Man bija jā atstā j mantas un jā iet pastaigā ties. Protams, tā s ir viņ as tiesī bas. Bet pē c tam es nevē los tur atgriezties.
аватар Lilija519768
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ā tri izvē lē jā s ekskursiju, uzpirka cenu. Grieķ ijā esam otro reizi, bijā m uz cietzemes, gribē jā m redzē t Grieķ ijas salu. Reģ istrē š anā s bija naktī , istabiņ a sagatavota. Liela studijas tipa istaba ar virtuvī ti. … Tomēr ▾ Ā tri izvē lē jā s ekskursiju, uzpirka cenu.

Grieķ ijā esam otro reizi, bijā m uz cietzemes, gribē jā m redzē t Grieķ ijas salu.

Reģ istrē š anā s bija naktī , istabiņ a sagatavota. Liela studijas tipa istaba ar virtuvī ti. Bija nepiecieš amas ierī ces un trauki. Elektriskā plī ts strā dā ja, nosū cē js ne.
Vannas istaba ir maza, pie durvī m sakrā jas ū dens, un durvis ir pietū kuš as. Bija niecī ga ziepes, bija tualetes papī rs. Vannas istabā tika atvē rts logs ventilā cijai.
Pati istaba atrodas otrajā stā vā , 9. numurs. Izeja uz balkonu un skats uz jū ru, uz balkona bija krē sli un galds, tur bija virve.

Jū ra ir akmeņ aina, peldē ties vajag tur, kur ieeja pludmalē ir pie lielveikala (tur ir aprī kota duš a - tas ir pluss).

Brokastis...cits stā sts)))
Brokastu sastā vs: Uz letes bija š ķ ī vji (cepta vai vā rī ta ola, grauzdiņ š (divi maizes gabaliņ i ar siera gabaliņ u un desu), 2 š ķ ē les tomā ta un plā ns piparu gabals, daž reiz bija cepums, daž reiz krekeris , reiz vafele) Uz galda bija - pupiņ as, sautē ti baklaž ā ni, kā dreiz desiņ as, un zā ģ a kartupeļ i. Ieleju š ķ ī stoš o kafiju! ! ! un iepakotu sulu.

Uz 6 dienā m - 1 tī rī š ana (noslaucī ja grī du un uzlika papī ru).

Puiš i, kuri dzī voja 2 nedē ļ as, teica, ka 12 dienu laikā gultas veļ a nav mainī ta.

UZMANĪ GI - dusmī gi odi!! ! ! ! Nav moskī tu tī klu...

Padoms - labā k noī rē t maš ī nu un doties uz Elafonisi, Balosu, ezeru un, ja ir laiks pilsē tai...

Jauku atpū tu)

P. S Brokastis norā dī tas no 8-10, patiesī bā no 9! Viņ i pienā ca klā t un lū dza pasniegt agrā k - viņ i iedeva neceptu grauzdiņ u ...un teica: ņ em tost un aiziet ...bez kafijas, aiziet))))) Es biju š okā )))
аватар _636318
Pē c Joinup ieteikuma viesnī cu konsultē ja Hot Tour Bank. Pusdienu pulcē jā s, uz vietas informā cijas par viesnī cu nebija, paņ ē ma "cū ku kulā ". Heraklionas lidostā satiku Kalamaki Travel transfē ru, tas prasī ja pusotru stundu, ar taksi var braukt 1 stundu (90 eiro). … Tomēr ▾ Pē c Joinup ieteikuma viesnī cu konsultē ja Hot Tour Bank. Pusdienu pulcē jā s, uz vietas informā cijas par viesnī cu nebija, paņ ē ma "cū ku kulā ". Heraklionas lidostā satiku Kalamaki Travel transfē ru, tas prasī ja pusotru stundu, ar taksi var braukt 1 stundu (90 eiro). Patī kams iespaids bija no saimniekiem, kuri mū s sagaidī ja 1 naktī (reģ istratū ra strā dā lī dz 22.00), uzreiz ierā dī ja viesnī cu, piedā vā ja peldē ties baseinā , iekā rtojā s skaistā istabiņ ā . Istabā mums bija: divas istabas, virtuve, vannas istaba ar tualeti, balkons-terase ar izeju uz baseinu un jū ru. Viesnī ca atrodas pludmalē , par divā m zvaigznē m - tas ir super. Pludmale ir savvaļ as, smilš u un oļ u. Seklā jū rā var ieiet tikai ū dens č ī bā s vai krokos, lai bū tu ē rti. Netā lu no viesnī cas atrodas Almira hotel veikals, ja ir slinkums iet tā lā k par 350 metriem, š eit no rī ta var pasū tī t dā rzeņ us un augļ us, lī dz 14.00 Jū su pasū tī jums tiks atvests uz š o veikalu. Labā k gatavot paš am, vari izlaist brokastis, nebū si piesiets pie grafika: guli, cik gribi, ej uz pludmali, kad gribi, dodies ekskursijā s. Uz vietas var noī rē t auto un apceļ ot salu paš i, ņ ē mā m no Kalamaki Travel - patika. Pa labi no viesnī cas atrodas 100 metru attā lumā : bankomā ts - izņ emt naudu no kartes, krogs ar dzī vo mū ziku un gardu virtuvi. Pa kreisi, caur pazemes pā reju, un pa kreisi un uzreiz augš ā , garā m saldē juma furgonam, tā lā k pa labi - ir brī niš ķ ī ga konditoreja (viss ļ oti garš ī gi), nedaudz tā lā k mazs lielveikals, cenas ir normā li. Piemē ram, seš u 1.5 litru ū dens pudeļ u iepakojums maksā.1, 5 eiro; gardas desiņ as (6 gab. ) - 1.8 eiro; tomā ti - 1.5 eiro. Ekskursijas ir dā rgas (55-65 eiro no cilvē ka), tač u tā s ir tā vē rtas. Iespaidi no Krē tas salas ir brī niš ķ ī gi. Mī nusi (nav atkarī gi no viesnī cas): odi kož un cikā des krakš ķ unisonā . Iegā dā jieties mā jā s vairā k odu fumigatorus (trī s gab. ) un jums bū s vieglā k izturē t to klā tbū tni. Laba viesnī ca, viesmī lī ga grieķ u ģ imene, saulainā Krē ta padarī ja mū su atpū tu neaizmirstamu. Gribē tu atgriezties Grieķ ijā vē l un ilgā k, un visu paskatī ties tuvā k. Nā c, nenož ē losi!
аватар Lilija519768
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir tī ra. Š ajā viesnī cā nav nekā ī paš a. Brokastis mums bija iekļ autas tū rē , bet tas bija š ā di: "ņ em sviestmaizes un brauc. "Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mū su ceļ ojuma laikā tā nebija dā rga. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ra. Š ajā viesnī cā nav nekā ī paš a. Brokastis mums bija iekļ autas tū rē , bet tas bija š ā di: "ņ em sviestmaizes un brauc. "Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mū su ceļ ojuma laikā tā nebija dā rga. Saimniece ir tā da, viņ a neko nesaprot angliski, maksā par visu un tas ir punkts) Viesnī ca atrodas pirmajā rindā , teritorijā bija tī rs baseins. Istaba liela, samē rā tī ra. Atpū tā mies 5 dienas. Novē lu viņ iem nedaudz piestrā dā t pie servisa : ) Nav dabī gas kafijas. . . tā da viesnī ca. . . par divnieku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель Chrisanna расположен на собственном участке пляжа в поселке Сфакаки. К услугам гостей номера-студио и апартаменты с собственной мини-кухней и балконом с видом на Критское море. Отель подходит для бюджетного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в поселке Сфакаки, в 10,7 км от г. Ретимно и в 71,4 км от аэропорта Ираклиона (Никос Казандзакис). В 50 метрах от комплекса Chrisanna работают местные бары, рестораны и мини-маркеты.
Pludmales apraksts Заход в море: камни. Есть снэк-бар.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации работает ежедневно с 07:00 до 22:00, бесплатный Wi-Fi в общественных зонах и номерах, зал для завтрака (континентальный завтрак), снэк-бар на пляже (прохладительные напитки и легкие закуски), 1 открытый бассейн с шезлонгами и зонтиками.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Telpu apraksts

В отеле 17 номеров студио и апартаментов.

Istabās

Кондиционер, отопление, ванная комната, бесплатные туалетные принадлежности, фен (по запросу), утюг и гладильная доска (по запросу), телевизор Smart TV, спутниковое/кабельное ТВ, сейф, бесплатный Wi-Fi, телефон, мини-кухня с плитой, холодильник, кухонные принадлежности, обеденный стол, балкон/терраса, услуга «звонок-будильник», еженедельная уборка номера.

Adrese Nikos Psarros, Sfakaki 74100 Rethymnon, Crete, 74100, Greece
Tālruņi: Tel/Fax: +30 28310 71195 Mob: +30 694 15344780
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.