Neaizmirstama atpūta

Rakstīts: 26 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 15 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki visiem, tikko atgriezos no neaizmirstama atvaļ inā juma. Izgā ja burtiski nedē ļ u. Izsaku dziļ u pateicī bu mū su aģ entam un uzņ ē muma Mouzenidis pā rstā vjiem, ka atstā juš i š ī s vasaras labā kā s atmiņ as. Tā tad pirmā s lietas vispirms.
Lidojā m uz Krē tu, godī gi sakot, sā kumā bijā m š okē ti par to, ka ieraudzī jā m mazu lidostu, ne pā rā k zaļ u salu, bet nolē mā m nekrist izmisumā . Lidostā mū s sagaidī ja skaidri, iesē dinā ja autobusā un uz 1.5h tikā m aizvesti uz mū su viesnī cu, kamē r man stā stī ja daž ā das lietas, kas mani pā rsteidza ar interesantu informā ciju, atseviš ķ u cieņ u pret š o gidu.
Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja viesnī cas pā rstā vji un darbinieki. Kamē r aizpildī jā m kartiņ u, mums atnesa gardu š ampanieti, bija jauki. Reģ istrē š anā s ir standarta pulksten 14:00. Ieradā mies no rī ta, tā pē c devā mies un pā rģ ē rbā mies un izbaudī jā m pirmo dienu.

Istaba bija ar skatu uz jū ru. Skaists, jauns, tī rs, bez burvī bā m. Istabā atradā s sagaidī š anas vī na pudele, kas mū s atkal uzmundrinā ja. Bija mini bā rs, kas tiek atjauninā ts katru dienu, sula, ū dens un alus, atkal standarta.
Ē diens viesnī cā labs, garš ī gs, diezgan daudzveidī gs. Bā ri strā dā ja lī dz 1:00, bet viss iekļ auts tika slē gts 23:00. Neuztraucieties, mums ir pietiekami daudz laika
Viesnī cā ir maz izklaides pieauguš ajiem, animā cija ir viegla un mierī ga. Ir galda teniss, biljards un pā ris spē ļ u automā ti. Mē s ar sievu spē lē jā m gaisa hokeju.
Jū ra parasti ir rosī ga. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, viesnī cas viesiem tie ir bez maksas. Saulriets ir akmeņ ains, nopirkā m č ī bas jū rai un bija diezgan ē rti.
Kopumā laba viesnī ca, naudas vē rta. Labs serviss un labs personā ls. Viss nepiecieš amais ir viesnī cā . Vairā k, protams, tas ir bē rniem, bet atradā m arī ar ko izklaidē ties.
Paspē jā m apceļ ot salu, patiesī bā tā pē c arī iemī lē jā mies, neatskatoties. Mē s paņ ē mā m automaš ī nu no mū su gidu meitenē m, viņ i mums uzzī mē ja karti, kur varam doties apskatī t forš ā s pludmales, paldies viņ ā m par to. Ak jā , un, protams, mē s lidojā m uz Santorini, noteikti apmeklē jiet š o vietu, protams, fantastiski. Mums bija ļ oti forš as kayfovoy brī vdienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu