Bio Suites Hotel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
Mūsdienīga pilsētas viesnīca, kas atrodas Retimnas centrā, 50 metru attālumā no smilšu pludmales. Sastāv no piecstāvu ēkas. Atjaunināts 2006. gadā. Viesnīcā ir plaši numuri ar virtuvi un Eiropas līmeņa pakalpojumi. Ideāli piemērots ērtām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cai ir ļ oti ē rta atraš anā s vieta, burtiski pastaigas attā lumā no visa. Ir liela kafejnī cu un restorā nu izvē le, kur ir ļ oti patī kami pavadī t vasaras vakarus. Viesnī cai ir ļ oti skaista un sakopta teritorija. Pati viesnī ca nesen izremontē ta, visas mē beles jaunas un ē rtas. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir ļ oti ē rta atraš anā s vieta, burtiski pastaigas attā lumā no visa. Ir liela kafejnī cu un restorā nu izvē le, kur ir ļ oti patī kami pavadī t vasaras vakarus. Viesnī cai ir ļ oti skaista un sakopta teritorija. Pati viesnī ca nesen izremontē ta, visas mē beles jaunas un ē rtas. Personā ls ir š iks, vienmē r smaidī gs, pieklā jī gi atbild uz visiem lū gumiem un atbild uz visiem raduš ajiem jautā jumiem. Esmu gandarī ts par savu uzturē š anos š ajā viesnī cā .
аватар smax
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man un manai meitai bija lieliskas brī vdienas! Skaista valsts (sala), skaisti cilvē ki, ļ oti draudzī gi un sirsnī gi, kas ļ oti aizrā va un pievienoja pozitī vu kopē jo spilgto iespaidu par atpū tu Krē tā ! Tagad - par viesnī cu. Es to izvē lē jos, var teikt "akli". … Tomēr ▾ Man un manai meitai bija lieliskas brī vdienas! Skaista valsts (sala), skaisti cilvē ki, ļ oti draudzī gi un sirsnī gi, kas ļ oti aizrā va un pievienoja pozitī vu kopē jo spilgto iespaidu par atpū tu Krē tā !
Tagad - par viesnī cu. Es to izvē lē jos, var teikt "akli". Tas ir, es galvenokā rt koncentrē jos uz informā ciju viesnī cas vietnē (www. biohotel. gr). Un š eit, kā jū s saprotat, ir iespē jami varianti: jū s varat atnā kt un redzē t pavisam citu ainu. Mū su tū risma aģ entū ra nez kā pē c nevarē ja neko konkrē tu pateikt par viesnī cu (š o viesnī cu neviens nebija redzē jis, tikai kaut kā ds fantoms), internetā bija burtiski pā ris atsauksmes. Bet tomē r es nolē mu pamē ģ inā t. . . Kā ds ir rezultā ts? Rezultā tā mē s saņ ē mā m lielisku cenas un kvalitā tes kombinā ciju!
Attiecī bā uz 4 zvaigznē m: bija daž as nelielas, manuprā t, nianses, kas neļ ā va viesnī cai pretendē t uz pilnvē rtī gu 4 * bagā tā s kontinentā lā s Eiropas izpratnē . Bet tas ir tad, ja jū s ķ ibelē jat. Tā pē c es pieš ķ irš u viesnī cai stabilu 3 * +. Spriediet paš i, cik svarī gi jums ir š ā di brī ž i: maza trenaž ieru zā le - tikai 6 vai 7 simulatori, ieskaitot nestrā dā još u skrejceliņ u (mē s ar meitu gā jā m pā ris reizes, tad padevā mies - peldē š ana mums š ķ ita efektī vā ka un patī kama darbī ba); baseina bā ra galdu stikla virsma bija diezgan skumja (saskrā pē ta) izskata; koridoru dizains stā vos ir diezgan vienkā rš s, lai gan viesnī cas vestibils pilnī bā atbilst 4 *; vannas istabas izmē rs atstā ja daudz ko vē lē ties, lai gan viss nepiecieš amais tur bija diezgan kompakti novietots: vanna, tualetes pods, izlietne (starp citu, viss ir jauns un tī rs!! ! ). BET! Lū k, vē l viena lieta - tas, iespē jams, manā s acī s bija lielā kais mī nuss - pie baseina esoš ie galdiņ i (tie, kas balstā s uz sauļ oš anā s krē sliem) nez kā pē c, apkalpotā jiem nepatika tos slaucī t. : ( Spriediet paš i, cik svarī gi jums ir š ā di brī ž i. Tagad, divas nedē ļ as pē c ceļ ojuma, nā cā s labi noslogot smadzenes, lai atcerē tos, kā di sī kumi neļ ā va viesnī cai iedot pilnus 4 *.
Tagad par labu:
1) Personā ls ir ļ oti draudzī gs, pieklā jī gs, smaidī gs. Turklā t tas nav atkarī gs no dzeramnaudas izsniegš anas fakta un atpū tnieku tautī bas.
2) Ē diens – es teiktu, ka 50% no viesnī cas panā kumiem ir tas, ko dara viņ u š efpavā rs. Kā ds rakstī ja, ka ē diens ir trekns. Es nepiekrī tu. Majonē zes salā ti bija klā t, BET! Tajā paš ā laikā vienmē r bija daudz svaigu dā rzeņ u (un gatavu salā tu, un ar iespē ju apvienot savus salā tus), kā arī vā rī ti dā rzeņ i, dā rzeņ u maisī jumi, nacionā lā s mē rces, mē rces utt. , daž ā das pakā pes. tauku saturu piedevā m, gaļ as un zivju ē dieniem, kas - daž i kastroļ i (katru reizi savā dā ki), pirmo ē dienu cienī tā jiem - vakariņ ā s vienmē r bija zupa (viena vai divu veidu, precī zi neatceros - mē s t ē st pirmo); konservē ti augļ i un daudz svaigu! ! ! Viņ u jogurti ir tikpat biezi kā mū su tirgus skā bais krē jums (viens vē l jā meklē ). Desertā vienmē r bija kaut kas salds un garš ī gs, bez jau minē tajiem augļ iem bija arī konditorejas izstrā dā jumi (atseviš ķ a paklanī š anā s tiem par kvalitā ti), ž eleja utt. Ī sā k sakot, ar ē dienu viss gā ja labi. Mē s parasti ē dam ļ oti maz. Bet š eit mē s vienkā rš i nevarē jā m pretoties – no visa mazliet saliec uz š ķ ī vja, kā rezultā tā no “ē dnī cas” izripoji kā koloboks. Un kas bija arī jauki, vakariņ ā s viņ u š efpavā rs iznā ca restorā na zā lē (garš , stalts, gados vecs grieķ is sniegbaltā uniformā un tā pieklā jī gi komunicē ja ar cilvē kiem)
3) Istabas - mums bija studijas istaba. Viens no veiksmī gā kajiem – formas ziņ ā – tas bija kvadrā tveida. Pā rē jie (lielā kā daļ a) ir iegareni. Viss - ar balkonu, kurā ir galds, krē sli un saliekamais veļ as ž ā vē tā js. Tie visi ir aprī koti vienā di. Un jā saka, š eit nebija nekā du pretenziju. Istabā : kondicionieris, TV ar krievu kanā lu (RTR), aprī kota virtuvī te (elektriskā plī ts, izlietne, ledusskapis, grauzdē tā js, mikroviļ ņ u krā sns, elektriskā tē jkanna, kafijas automā ts - viss raž ots Moulinex). Ir visi ē dieni (nav lē ti, laba kvalitā te). Visa š ī laime ir iekļ auta istabas cenā . Gaisa kondicionē tā js nebija atseviš ķ i jā maksā , tas bija iekļ auts. Par š o mū su laimi mums pirmo reizi tika paziņ ots, kad reģ istrē jā mies viesnī cā . Zinā ms, ka nereti par to tiek iekasē ta atseviš ķ a piemaksa. Piemaksā jā m tikai par seifu (pē c paš a vē lē š anā s). BET! Te vē l viena lieta - seifs nebija ar kombinē to slē dzeni, bet ar parasto - tā pē c nav 4 *). Tī rī š ana - katru dienu. Par tā kvalitā ti sū dzī bu nav. Pat ziedus nesa mazā vā zē . Gultas veļ a un dvieļ i ir ideā li balti. Sā kumā nevarē ju saprast, cik reizes mū su gulta tiek mainī ta. Es domā ju katru dienu - tas izrā dī jā s reizi divā s dienā s. : )
4) Baseins ir diezgan liels. Un no rī ta lī dz pulksten 11 jums nebū s konkurentu. Skandinā vijas valstu sabiedrī ba, kas atpū š as, dod priekš roku savu balto ā du pakļ aut saulei tuvā k pulksten 12, vieniem pē cpusdienā . Kad saule ir karstā ka. Tas man bija atseviš ķ s noslē pums. Divu mū su uzturē š anā s nedē ļ u laikā baseins tika iztī rī ts trī s reizes - tas ir tikai tas, ko es redzē ju pats (agri no rī ta). Patiesī bā varbū t biež ā k. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Tas ir par spī ti tam, ka viesnī cā dominē još ā publikas sveš ā daļ a labprā tā k nedodas uz jū ru. Un visi nā k ar ģ imenē m – katrā pa 4-5 cilvē kiem.
5) Atpū tnieku kontingents - pā rsvarā zviedri, somi, vā cieš i, holandieš i. Uz visu viesnī cu, ieskaitot mū s, bija 5 pā ri (maksimums). Daudzi ir ar bē rniem.
6) Atraš anā s vieta ir lieliska. Jū ra - 80 m Plaš a smilš u pludmale. Tuvumā ir daudz veikalu, restorā nu, lielveikalu, bā ru, ceļ ojumu aģ entū ru, auto noma, 10 minū š u lē nā gā jienā ir vecpilsē ta ar Venē cijas ostu un veco cietoksni. Mums patika tur pastaigā ties vakaros, ja pē c ekskursijā m palika spē ks.
7) Pludmale - jebkurā pludmalē , izņ emot viesnī cas Porto Rethymnon pludmali, ieeja ir bez maksas. Arī š ī ir bezmaksas, tač u jums tiks pieklā jī gi lū gts to atstā t. tas ir paredzē ts tikai Porto Rethymnon viesiem. Tā tad, ja vē laties, jū s izgulē jaties sauļ oš anā s krē slos (7-8 eiro par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu), varat to izdarī t bez maksas, bet bez sauļ oš anā s krē sliem. Apkā rt tiek pā rdots daudz pludmales piederumu - jū s varat iegā dā ties savu lietussargu un grimt smiltī s. Vietas pietiek visiem, pludmale milzī ga, plaš a. Tī rs. Kaut kur vairā k, kaut kur mazā k (atkarī gs no tā , kā nomas uzņ ē mums to iztī ra). Man ir aizdomas, ka, ejot pa promenā di prom no viesnī cas, sanā ks lē tā k (5-6 eiro). To es spriež u tikai pē c pludmaļ u izskata. Mē s atradā mies pludmalē , kas atrodas vistuvā k viesnī cai. Ir galdi ar pelnutraukiem. Duš as, ģ ē rbtuves - viss ir savā s vietā s un funkcionē . Varat atstā t savus dvieļ us pludmalē un atgriezties pē c vakariņ ā m. Neviens neko neņ ems! Jū ra ir tī ra un skaista. Medū zu nav, peld tikai caurspī dī gas zivis. Aļ ģ u nav. Skaistums!
Un visbeidzot vē l viens patī kams brī dis, par kuru aizmirsu uzrakstī t - ieradā mies vē lā vakarā : papildus ļ oti laipnam jauneklim, kurš reģ istratū rā negulē ja, mū s gaidī ja aukstā s uzkodas, maize, ū dens un augļ i. telpa. Mums tas bija ļ oti noderī gi, jo. bijā m diezgan noguruš i un izsalkuš i. Un vē l vairā k, kad mē s aizbraucā m, viņ i nez kā pē c neņ ē ma naudu par š o ē dienu, bet vajadzē ja, ja saskaņ ā ar noteikumiem.
Es nepievienoš u viesnī cas fotoattē lus, jo viss, kas ir viņ u vietnē (skatī t iepriekš ), ir patiess. Novē lu jums visiem tikai labu atpū tu un patī kamā kos iespaidus!! !
Svetlana (34 gadi)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Современный городской отель расположен в сердце г. Ретимно, в 50 м от песчаного пляжа. Состоит из пятиэтажного здания. Обновлен в 2006 году. В отеле просторные номера с кухней и услуги европейского уровня. Идеальное подойдет для комфортного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 600 м от центра г. Ретимно, недалеко от старого венецианского порта, в 85 км от международного аэропорта «Н. Казандзакис» г. Ираклион, в 70 км от аэропорта г. Ханья.
Pludmales apraksts Пляж расположен в 50 м от отеля. На пляже есть кабинки для переодевания, душ. На стойке регистрации выдают полотенца и купоны на пользование зонтами и лежаками на пляже.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории открытый бассейн (250 кв. м, подогревается в апреле и в октябре), 2 конференц-зала (до 120 чел.), терраса для загара, общая гостиная с телевизором. У бассейна — спасатели, душ, туалет, первая помощь, бесплатные зонты, шезлонги и полотенца. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа, компьютер, принадлежности для барбекю (платно), специальные диетические меню (по запросу), кондиционер, отопление. Доступны услуги портье, обслуживание номеров, почтовые услуги, заказ билетов, гладильные услуги (платно), чистка обуви, аренда компьютера или ноутбука, факс/ксерокопирование, отправка цветов (платно). Курение на всей территории запрещено, кроме специально отведенных мест.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem По запросу предоставляются детские коляски, защитные барьеры. Есть детские телеканалы, настольные игры.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Есть игровая комната, библиотека, караоке. Предлагается вечерняя программа. Рядом с отелем теннисные корты.
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 145 номеров. Есть семейные номера.

Istabās

уборка ежедневно (кроме воскресенья), смена полотенец 3 раза в неделю, кондиционер, LCD телевизор со спутниковыми каналами, ванная комната, фен, туалетные принадлежности, тапочки, полотенца, сейф (платно), телефон (платно), балкон, Wi-fi (бесплатно), двойное остекление, микроволновка, звукоизоляция

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 13, Albert Schweitzer Street, 74133, Rethymno, Greece
Tālruņi: +30 28310 58403
Tīmekļa vietne: Bio Suites Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).