Bali Beach & Sofia Village 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.910
№20 viesnīcas reitingā Retimna
8.2 Numurs
7.9 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.1 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Krētas kalnu pakājē, gleznaina līča krastā, Bali ciema centrā, netālu no daudziem veikaliem un krodziņiem. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām un tiem, kam patīk ceļot pašiem. Sakarā ar kāpumiem un kritumiem, Bali Village nav ieteicams cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Viesnīca sastāv no Bali Beach ēkas, kas atrodas jūras krastā, un Bali Village bungalo kompleksa, kas atrodas kalnā pāri ceļam.Vairāk →
аватар valentin517047
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca - par saviem 3 *. Ļ oti draudzī gs personā ls tī rs, garš ī ga gatavoš ana. Vieta un jū ra ir lieliska. ES iesaku. … Tomēr ▾ Viesnī ca - par saviem 3 *. Ļ oti draudzī gs personā ls tī rs, garš ī ga gatavoš ana. Vieta un jū ra ir lieliska. ES iesaku.
аватар skaki4ok
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viss, izņ emot alkohola sortimentu bā rā un skopo bā rmeni. Visvairā k atceros ikdienas ģ imenes peldes starp lī č iem. Peldē š ana 2-3h piedeva daudz iespaidu, veselī bu un neļ ā va taukiem sē sties. sā kā s! ! ! Iesaku rezervē t istabu pludmalē (skats no balkona ir brī niš ķ ī gs!! ! ) Pievienoju savu video, kas apstiprinā s rakstī to https://www. … Tomēr ▾ Man patika viss, izņ emot alkohola sortimentu bā rā un skopo bā rmeni. Visvairā k atceros ikdienas ģ imenes peldes starp lī č iem. Peldē š ana 2-3h piedeva daudz iespaidu, veselī bu un neļ ā va taukiem sē sties. sā kā s! ! ! Iesaku rezervē t istabu pludmalē (skats no balkona ir brī niš ķ ī gs!! ! ) Pievienoju savu video, kas apstiprinā s rakstī to https://www.youtube.com/watch? v=QmswuTZAdJE&t=208s
аватар Stormyk
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū š as veselu mē nesi Grieķ i smagi strā dā Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku un tie krievi, kuri ir, uzvedas vairā k vai mazā k adekvā ti. Lī cī pie akmeņ iem nereā ls skaistums nirš anai. Wi FI ķ er jebkurā telpā , un diezgan labi, jo tas ir dā rgi Ē diens garš ī gs, jū rā noķ ertais tiek pagatavots Ciemats ir trokš ņ ains no ceļ a, tā pē c pludmales ē ka ir labā ka, skats uz lī ci ir lielisks, kad ostā ir Krē tas vakars, jums ir arī lieliska mū zika. … Tomēr ▾ Atpū š as veselu mē nesi
Grieķ i smagi strā dā
Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku un tie krievi, kuri ir, uzvedas vairā k vai mazā k adekvā ti.
Lī cī pie akmeņ iem nereā ls skaistums nirš anai.
Wi FI ķ er jebkurā telpā , un diezgan labi, jo tas ir dā rgi
Ē diens garš ī gs, jū rā noķ ertais tiek pagatavots
Ciemats ir trokš ņ ains no ceļ a, tā pē c pludmales ē ka ir labā ka, skats uz lī ci ir lielisks, kad ostā ir Krē tas vakars, jums ir arī lieliska mū zika
аватар phantomfoto1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nā c uz Grieķ iju! Ticiet man, jū s to nekad nenož ē losit! Tā bija atkā pe, tagad par viesnī cu : ) Ī stenī bā par visu kā rtī bā - sā ksim ar lidostu Heraklionā , kur ierodas visi č arteri (lai gan Krē tā ir cita lidosta, saka, ka ne sliktā k, bet nez kā pē c neizmanto č ā rteros), beigsim ar to plkst. … Tomēr ▾ Nā c uz Grieķ iju! Ticiet man, jū s to nekad nenož ē losit!
Tā bija atkā pe, tagad par viesnī cu : )
Ī stenī bā par visu kā rtī bā - sā ksim ar lidostu Heraklionā , kur ierodas visi č arteri (lai gan Krē tā ir cita lidosta, saka, ka ne sliktā k, bet nez kā pē c neizmanto č ā rteros), beigsim ar to plkst. beigas. . . Ieradā mies ap 8 no rī ta, pā rsteidzoš i ā tri izgā jā m cauri pasu kontrolei (atvē ra visus logus), bet tad sā kā s brī numi - lidostā ir č etras bagā ž as izņ emš anas lentes, mazos ekrā nos informā cija par to, kur bagā ž a nā kusi. no, uz ekrā na uzraksts vē sta, ka uz lentes nr. 3 jā bū t bagā ž ai no Kijevas lidojuma. . . visi gaida, bet lente pat negriež as. . . kam nav ko darī t, nolemju pastaigā ties pa teritoriju un pie reizes uz kaimiņ u lenti, kur bagā ž a atrodas lidojumā no Domodedovas, kā ds bija mans pā rsteigums, kad ieraudzī ju kā mū su koferi valsi pa lenti no Domodedovas. . .
Nu labi, labi, ka vispā r tika atrasti : ) Starp citu, nosē š anā s ir apbrī nojama - skrejceļ š sā kas jū ras malā un š ķ iet, ka lidmaš ī na nolaiž as uz ū dens!! !
Ceļ š uz viesnī cu ir ļ oti skaists, mū su iepazī š anā s ar Krē tas salu patiesī bā sā kas ar to, salu ar ļ oti bagā tu vē sturi, salu ar elpu aizraujoš ā m ainavā m, š iku virtuvi un ne mazā k krā sainu alkoholisko kultū ru, ar salu, kur aug olī vkoki. aug visur, nevis koki, pie kuriem esam pieraduš i, granā tā boli un laimi, un pati sala patiesī bā ir viena no galvenajā m olī veļ ļ as un paš u olī vu piegā dā tā jā m.
Bet to visu mē s iemā cī jā mies paš i, jo ar gidu mums ī paš i nepaveicā s. . . Kā ds puisis vā rdā Kostja mums pastā stī ja ceturtdaļ u ceļ a, uz kurā m viesnī cā m mū s tagad vedī s autobuss, bet atlikuš ā s trī s ceturtdaļ as mierī gi piepildī ja savu bezmiegu. Gulē t. Nu labi, braucā m, skatī jā mies, baudī jā m skatus pa logu!
Nu lū k, esam viesnī cā , sasnieguš i viesnī cu 40-50 minū tē s (laiks paskrē ja nemanot), dodamies nedaudz lejā uz reģ istratū ru, kur, aizpildī juš i anketas, mums tiek pieš ķ irta istabiņ a ar skaists skats uz jū ru tieš i virs baseina (ja kas, numur 414, starp citu, viesnī cā jū s neatradī siet nevienu numuru, kas beigtos ar 13. . . mums bija blakus numurs ar 412, un blakus tas 411, aiz mums 415). Tā tad - nav nekā du problē mu ar norē ķ inā š anos (bet tas, protams, ar nosacī jumu, ka viesnī cā ir brī vas istabas, un tā tad - mū su draugi gaidī ja istabiņ u lī dz 14.00. Rokassprā dzes nē sā jat, sā kat izmantot visas viesnī cas privilē ģ ijas, bet...jū s gaidā t 14.00 - reģ istrē š anā s noteikumi ir š ā di - izrakstī š anā s 12:00, reģ istrē š anā s 14:00).
Pā rē jais stā sts bū s galvenokā rt par BALI BEACH, jo mē s tieš ā m nebijā m CIEMATĀ . Tā tad - istaba ir pieejama, skats no istabas ir viens no labā kajiem (atkā rtoju - tas viss bez naudas, skandā liem utt. . . - tikai biež ā k smaidiet un esiet draudzī gi! Viņ i pat neņ em dzeramnauda. . . vismaz š ajā viesnī cā no mums neņ ē ma ne santī ma dzeramnaudu - piedā vā jā m arī par to, ka palī dzē ja aizvilkt somas uz istabu utt. ), sā kam izpē tī t teritoriju - viesnī cai ir trī s baseini, no kuriem divi atrodas apakš ē jā s ē kā s (kas atrodas netā lu no jū ras), tos sauc par BALI BEACH, bet otrs atrodas pā ri ceļ am un nedaudz uz augš u (kalnā ), ko sauc par BALI VILLAGE. Š ajā sakarā esiet uzmanī gi pasū tot istabiņ u - no augš ē jā m uz apakš ē jā m ē kā m un faktiski uz jū ru, taka nav tuvu - aptuveni 300 pakā pieni un pā ri ceļ am, augš ē jā protams lē tā ka, bet 40- grā du karstums (ja ir jū lijs-augusts) ceļ š grū ts pat trenē tam cilvē kam.
Viesnī cas bā ros tā di ir trī s, BET...bā rs pludmalē ir pilnī bā apmaksā ts, jo Grieķ ijā gandrī z visas pludmales ir paš valdī bas, viesnī ca nelaiž garā m iespē ju nopelnī t (atvē rts 10 aizveras 18 ), otrais bā rs, ja uzkā p nedaudz augstā k pa kā pnē m, tad jau bez maksas (bet atver 11) un var atrast gandrī z visu veidu vietē ji raž oto alkoholu, ū deni, sulas (labā k neņ emt - banā li UPI ja kā ds atceras), alus, un te var pa dienu uzkost vai sviestmaizes vai saldumus. Un viss alkohols ir diezgan labas kvalitā tes! Uzjautrinā ts rums ar nosaukumu Barcadi, nevis labi zinā mais Bacardi. Treš ais vakara bā rs atrodas viesnī cas vestibilā un ir atvē rts no 18 lī dz 23 (diapazons ir lī dzī gs otrajam bā ram). Ja vē laties atpū sties tā lā k, tas ir, pē c 23, tad jau par naudu vai trī s soļ us pā ri ceļ am ir lielveikals, kas strā dā apmē ram lī dz 23.30 un var nopirkt visu, ko sirds kā ro (mē s "pieslī pē jā m" ar vietē jo alu.....Neatceros nosaukumu, bet atceros izmaksas - banka 0.5 eiro) Uztura ziņ ā tas ir vienmuļ š , bet badoties noteikti nebū s! Pusdienā s vienmē r bija gaļ a un zivis. Brokastī s galvenokā rt olas daž ā dā s variā cijā s, desa, sieri. Vakariņ as ir lī dzī gas pusdienā m. Arī pusdienā s un vakariņ ā s bija pirmie ē dieni - vietē jā zupa-biezenis (kā man tas ir ellī gi sā ļ š...ņ ē mu tikai pā ris reizes un tad tikai tā pē c, ka zupas bija daž ā das - cerē ju, ka bū s mazā k sā ls...! ! ) Tagad ekskursijā s un faktiski uz paš u Bali ciematu - ekskursijas, tā pat kā citur, piedā vā gan tū roperators, gan vietē jā s kompā nijas. Ņ ē mā m gan no operatora, gan no vietē jiem gidiem. Atš ķ irī ba? Izmaksu atš ķ irī ba....operatoram ir labi uzcenojumi (lai gan ir vē rts apsvē rt katru variantu atseviš ķ i - operatoram var bū t plaš ā ka programma ar ē dinā š anu, piemē ram...ir daudz iespē ju, paskatieties uz vietu) noteikti nevajag baidī ties doties ekskursijā s no vietē jā m firmā m nepiecieš amas! ! ! Un vē l viena lieta - ja esi Krē tā , noteikti iesaku ī rē t auto un go-go-go! ! ! Izī rē jot auto, ietaupī jā m krietnu summu uz ekskursijā m. . . apmē ram 250-300 eiro diviem, tas ir ar nosacī jumu, ka dosimies ekskursijā s uz tā m paš ā m vietā m, kur bijā m paš i. Starp citu, nemaz nav jā baidā s ņ emt auto - cilvē ki uz ceļ iem ir ļ oti adekvā ti! Vienī gais, ka vietē jie jaunieš i izklaidē jas, krā sojot vai š aujot uz ierobež ojumu zī mē m...vai tā ir "STOP" zī me vai parasts ā truma ierobež ojums. Kas vē l par viesnī cu?...Jā , principā š ķ iet, ka viss ir izstā stī ts. . . Viesnī ca noteikti ir tā s naudas vē rta! Un, starp citu, ņ emiet lī dzi "ziepju-rylnoe" - istabā ir tikai ziepes. . . Dvieļ u ir pietiekami daudz un tie tiek mainī ti.
Paldies tiem, kam bija pacietī ba lasī t! : )
Ja pē kš ņ i rodas jautā jumi par viesnī cu vai Krē tu kopumā – jautā jiet bez vilcinā š anā s! : ) Ar prieku atbildē š u! Man par ceļ ojumu ir tikai pozitī vas atmiņ as! Brī vdienas Krē tā ir katra iztē rē tā centa vē rtas! ! !
аватар re_alex
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien, visiem! Vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu un kū rortu kopumā. Atpū tā mies dzimtenē (divi pieauguš ie un 2 bē rni 6 un 9 gadi). Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska - viņ š atbildē ja uz saviem 3 * ar galvu. Ļ oti draudzī gs personā ls, diezgan tī rs, ļ oti garš ī ga gatavoš ana. … Tomēr ▾ Labdien, visiem!
Vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu un kū rortu kopumā.
Atpū tā mies dzimtenē (divi pieauguš ie un 2 bē rni 6 un 9 gadi). Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska - viņ š atbildē ja uz saviem 3 * ar galvu. Ļ oti draudzī gs personā ls, diezgan tī rs, ļ oti garš ī ga gatavoš ana. Problē ma ir vecā kiem ar maziem bē rniem - visa viesnī ca uzcelta uz nogā zes - tik daudz soļ u (skaitī jā m no pludmales lī dz restorā nam - 80 soļ i, papildus numuriņ am bija jā iet vē l 120 soļ i; -) ), bet ieguvā m tikai 2 kg; -))
Viesnī cas pludmale atrodas lī cī - kur jū ra ir pastā vī gi mierī ga. Daž as dienas visā Krē tā bija vē tras (nokļ uvā m pat Lī bijas jū rā ), un mū su lī č os valdī ja klusums.
Kas attiecas uz auto nomu - vē rsā mies pie Camel - aģ entū rā netā lu no viesnī cas un bez problē mā m braucā m 1 dienu Krē tā , starp citu pretī auto nomas aģ entū rai ir tū risma aģ entū ra (ir brī niš ķ ī gi pā ri no Moldovas) - viņ i mums palī dzē ja partija ar ekskursiju izvē li.
Nu kā jau viss.
Ja jums ir kā di jautā jumi - sazinieties ar mums!
аватар Oljasia
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba viesnī ca! Bet tikai jaunieš iem un, ja bē rni, tad vismaz 7 gadus veci))) Viesnī cas teritorijā ir pamatī gi pakā pieni. Un mē s vispā r bijā m iekā rtojuš ies augš ē jā stā vā , bet taisnī ba, ka staigā t nebija stresa. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca! Bet tikai jaunieš iem un, ja bē rni, tad vismaz 7 gadus veci))) Viesnī cas teritorijā ir pamatī gi pakā pieni. Un mē s vispā r bijā m iekā rtojuš ies augš ē jā stā vā , bet taisnī ba, ka staigā t nebija stresa. . . bet tas ir tā pē c, ka mē s esam aktī vi, bet pā rē jie - es nezinu, kā tas bija! Bet skats no mū su istabas bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Viņ am bija vē rts kā pt pa pakā pieniem! Un jū ra tur ir vienkā rš i APbrī nojama, tik tī ru nebiju redzē jusi nekur citur! Ī paš i mums patika kaimiņ u lī cis - ceturtais (viesnī cas pludmale ir treš ais lī cis) Lai uz to nokļ ū tu, bija jā uzkā pj kalnā un jā nokā pj no tā + pakā pieni viesnī cā...vispā r saproti! Bet mē s joprojā m tur devā mies katru dienu, jo pludmale un jū ra ievē rojami uzvarē ja! Un turklā t pē c 12 dienā m viss iekļ auts man nepalika labā k! (man tā vienkā rš i nenotiek! ))) Tā tad, vē l kas par viesnī cu - numuriņ i kā rtī gi, kā rtī gi iztī rī ti, neatkarī gi no tā , vai atstā j dzeramnaudu. Viņ i labi barojas. Reģ istratū rā ir Wi-Fi kaķ im. jums ir jā maksā (bet jautā jiet mū su tū ristiem, piemē ram, viņ i man iedeva paroli bez maksas))) Mū su tū ristu vidū ir savstarpē ja palī dzī ba! Un pludmalē.4. lī cī ir arī Wi-Fi no tuvē jā s kafejnī cas. . . parole ir vienkā rš a - skaitļ u kopa 12345. . . š ķ iet vai 123456. . . Nu vispā r skaitļ u kopums kā rtī bā . Nobeigumā teikš u, ka š ī pagaidā m ir pirmā no viesnī cā m, kurā s esmu atpū tusies, kurā atgrieztos! Bet tas vairā k attiecas uz atraš anā s vietu. Bali Krē tā ir super!
Бассейн в Бали Бич Вид из номера Море со скал возле отеля Наша любимая 4я бухта! Вид из окна Вид на отель
аватар alena-m1972
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kš u pē c kā rtas. Visas atsauksmes, kuras lasī jā m pirms ceļ ojuma, ir TĪ RA PATIESĪ BA. Ieradā mies 8os vakarā.... Pasū tī ju istabiņ u jau marta mē nesī (PLUDŽ A) - istabiņ u nav. . . mū s sū ta uz paš u ciema augš galu. … Tomēr ▾ Sā kš u pē c kā rtas. Visas atsauksmes, kuras lasī jā m pirms ceļ ojuma, ir TĪ RA PATIESĪ BA. Ieradā mies 8os vakarā.... Pasū tī ju istabiņ u jau marta mē nesī (PLUDŽ A) - istabiņ u nav. . . mū s sū ta uz paš u ciema augš galu. . (170 soļ i )...es viņ iem saku, ka numurs ir samaksā ts par pludmali, un tu man pasaki uz ciemu...Man bija jā taisa tracis, viņ i mums neiedeva istabu, bet viņ i solī ja to nomainī t no rī ta. pē c brokastī m iedeva mums bonusu - bezmaksas sauļ oš anā s krē slus un lietussargu uz 12 dienā m. No rī ta viss tika pā rcelts kā solī ts, bet noskaņ ojums sabojā ts (aizbraucu svinē t dzimš anas dienu). Visu negatī vo nogludinā ja mū su gide Elena no TUI. Labi padarī ta meitene nostrā dā ja 5..... Dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, (kā gulta)...Vai pē c skandā la.... Un var dzī vot viesnī cā , tikai ē diens tur ir sautē ts. Mē s ar vī ru devā mies ē st grilu Valentī no tavernā . Draudzī gi cilvē ki, garš ī gs ē diens, milzī gas porcijas un lē tā kā vieta Bali... .
аватар Dmitlipin
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Grieķ ija. Krē ta. 28.07-07.08. 11 Pirms brauciena apgū sim grieķ u valodu. Sveiks - Yasas labrī t kalimera labvakar kalispera Paldies - Efcharisto Jā nē Nē - oh Lū dzu - parakalo Labu apetī ti - Kali orexy Labi - kala Lū dzu - parakalo Labu apetī ti - Kali orexy Labi - kala Kā jau gaidī ts, tā arī sanā ca – hellē ņ i ir sajū smā , dzirdot viņ u valodu no atbraukuš o krievu lū pā m. … Tomēr ▾ Grieķ ija. Krē ta. 28.07-07.08. 11 Pirms brauciena apgū sim grieķ u valodu.
Sveiks - Yasas
labrī t kalimera
labvakar kalispera
Paldies - Efcharisto
Jā nē
Nē - oh
Lū dzu - parakalo
Labu apetī ti - Kali orexy
Labi - kala
Lū dzu - parakalo
Labu apetī ti - Kali orexy
Labi - kala
Kā jau gaidī ts, tā arī sanā ca – hellē ņ i ir sajū smā , dzirdot viņ u valodu no atbraukuš o krievu lū pā m.
Izbraukš ana no Domodedovas pulksten 10-00. Boeing 737. Es esmu pie loga! Skaidrs laiks. Pirmkā rt, mež i, ceļ i, apdzī votā s vietas, upes (ieskaitot Oku). Tad č etru krā su savā rstī jums taisnstū ri ir Ukraina (tumš i un gaiš i zaļ š , dzeltens un brū ni brū ns). Tā lā k gar krastu un Melno jū ru. Laivas laiku pa laikam ir redzamas. Pē c stundas krasts atkal ir Turcija. Pē c tam laistī š ana. Jū ra un salas. Nolaiš anā s un droš a nosē š anā s. Kopā.3 stundas 40 minū tes.
Bez problē mā m izejam muitu. Lidosta ir maza. Crush pie bagā ž as saņ emš anas.
Lidmaš ī nā pilots paziņ oja, ka laika starpī ba ir 2 stundas. Autobusā elektroniskajā pulkstenī ir Maskavas laiks. Gide, meitene, precī zi nezina, bet, š auboties, pieņ em, ka 1 st. Tas kļ ū st interesanti. Gids, sagrozot akcentus, informē , ka viņ iem ir visi krievu gidi.
Ainavas aiz autobusa loga ir diezgan interesantas, tā s nevar salī dzinā t ar ē ģ iptieš u. Jū ra, kalni, palmas, cipreses, vī toli, olī vas. Mā jas atgā dina Turcijas un Kairas mā jas - uz jumtiem ir mucas, biež i vien nav glā ž u.
Pē c stundas ierodamies viesnī cā . Bali pludmales ciems. Sā kums uzreiz sabojā garastā vokli.
Divu vienvietī go istabu vietā man un manam draugam tiek pieš ķ irta viena divvietī ga istaba. Lai gan maksā ja savā dā k. Es nevaru ciest nikotī na smaku, un Aleksejs smē ķ ē . Es esmu cī rulis un viņ š ir pū ce. Man patī k klusums, viņ š runā bez pā rtraukuma. Mē s negrasī jā mies dzī vot kopā . Tas ir normā li, ka nesadalā s. Runā ju ar citiem atpū tniekiem, arī viņ iem bija lī dzī gas problē mas. Piemē ram, sā kumā viņ i apmetā s vienā istabā , pē c kā da laika pā rcē lā s uz citu.
Viesnī ca atrodas pie jū ras-kalnu. No reģ istratū ras lī dz jū rai 95 pakā pieni. No reģ istratū ras lī dz telpai vē l 140 pakā pieni. Patī kami maz.
Gaisa kondicionieris, lai arī nav ideā ls, bet joprojā m darbojas. Pā rvietojusi gultas, pā rliecinā jos, ka gaisa kondicionieris man nepū š virsū . Istabu periodiski apmeklē mazas skudriņ as.
Pludmale ir brī niš ķ ī ga. Mazas smiltis. Vidē ji plakans dibens. Ū dens turas, gandrī z kā Sarkanā jū ra. Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga. Gandrī z bez vē ja un viļ ņ iem. Pludmale lī č a dziļ umos. Jū s varat peldē t pa visu lī ci: vairā k nekā.200 metrus. Viena nianse. Ja jū s stā vat ū denī , nekustoties, tad mazas zivis iekož jū su kā jā s. Vispirms pie papē ž iem un tad augš ā . Neparasti un nepatī kami. Ir baseini, kaut arī mazi. Nav animā cijas.
Ainavas ir ļ oti skaistas. Netā lu no viesnī cas ir vairā ki veikali. Vakarā saulrietā ir ļ oti patī kami pastaigā ties. 21:00 kļ ū st tumš s. Rī tausma no 6:00.
Virtuve ir ļ oti garš ī ga. Gaļ a tiek pagatavota brī niš ķ ī gi. No rī ta desiņ as un desiņ as. Nav sojas, atš ķ irī bā no Turcijas un Ē ģ iptes. Sulas nav pulveris, bet gan parastas. Labs siers. Zivis nav ī paš i labas. Garš ī gi arbū zi un salā ti. Labs vī ns un alus. Stiprie dzē rieni kafejnī cā netiek pasniegti.
Tī rī š ana istabā s nav uzmā cī ga: esmu pusdienā s – apkopē ja ā tri uzkopj. Padomi netiek prasī ti.
Ekskursija.
Knossos - Lihnostatis.
02.08. autobuss pulksten 8:30. Nav brī vu galdiņ u. 9:30 Knosas pils. Senā Mī nojas valsts - 2 tū kstoš us gadu pirms mū su ē ras Pirmais Eiropā . Mums paveicā s. Taksometri bloķ ē ja pieeju kases aparā tiem. Tā pē c š ajā dienā muzejs tika atļ auts bez maksas. Ietaupī jā m 6 eiro. Pils kopā ar velvē m-labirintiem ir neliela. Karsts. Ē nā +35. Bet ē nas ir maz. Gids stā sta daž ā das leģ endas. Mī nojieš i bija miniatū ri. Augstums ir aptuveni 150 cm. Svars 45kg. Nacionā lā okupā cija ir vē rš u cī ņ as. Un sā kumā vajadzē ja, esot viņ a ceļ ā , satvert ragus un pā rlē kt vē rsim, lidojot starp ragiem. Apmeklē tā ji, mē ģ inot to izdarī t, nomira. Tā pē c klī da baumas, ka Krē tā vē rsis nogalina cilvē kus. Tika upurē ti arī buļ ļ i.
Apmē ram 1 tū kstoti gadu pirms mū su ē ras. Pē c postoš a septiņ desmit metru cunami ahajieš i un dorieš i (grieķ u senč i) sagrā ba novā jinā to valsti. Biež i (5-6 reizes gadā ) notiek zemestrī ces. Parasti 3-5 punkti. Iepriekš ī paš i turē tas č ū skas. Viņ i juta zemestrī ces tuvoš anos 1-1.5 stundas. Labirints mani nepā rsteidza. Drupas drupas. Svaigi spiesta sula 1.5-3 eiro 300 grami.
Pē c tam devā mies uz galvaspilsē tu – Heraklionu. Apmē ram 260 tū kstoš i iedzī votā ju. No Brī vī bas laukuma un viesnī cas Astoria devā mies uz Svē tā Tita katedrā li. Pā vils atnesa ziņ as par Kristu, un tad Tits š eit nodibinā ja kristieš u draudzi.
Pē c tam bezmaksas pastaiga pa pilsē tu. Aizgā jā m uz molu, pastaigā jā mies pa centru, starp veikaliem. Pret "krieviem" š eit izturas labi. Ē dā m kafejnī cā . Porcijas ir ļ oti lielas Eiropas stilā . Izstaigā jā m parku. Ejot garā m prefektū rai, pamanī jā m daudz plakā tu un uzrakstu. Saturs valdī bai nav ī paš i patī kams.
Pē c tam devā mies uz Krē tas dzī ves muzeju – Lychnostatis. Apskatī jā m, kā ģ imenes dzī voja 18. un 20. gadsimtā . Iepazinā mies ar tautas amatniecī bu. Tie, kas vē las, pat izmē ģ inā ja sevi tajā s. Bē rni priecī gi stutē ja pa vī nogā m. Izmē ģ inā jā m nacionā los dzē rienus (mež rozī š u tinktū ru ar kanē li) un ē dienu. Mē s ieraudzī jā m pirmo ū densmotociklu, uzzinā jā m, ka tas ir izgudrots Krē tā . Iepazinā mies ar tautiskajā m dejā m.
19-10 ieradā mies viesnī cā . Noguris, bet braucienu nenož ē loju.
Atgriezties.
Autobuss kavē jā s. Uz viesnī cu vadī tā js nevē lē jā s braukt augš ā . Man bija jā iet ar mantā m lī dz autobusam kā dus 500 metrus. Lidostā ieradā mies stundu pirms izlidoš anas. Rindas ir ļ oti garas. Personā ls atsakā s palī dzē t, neskatoties uz to, ka kavē jamies uz lidmaš ī nu. Rezultā tā lidmaš ī na mani gaidī ja papildus pusstundu. Stjuarti mē ģ inā ja man pā rmest, bet es ierunā jos. Lidojums pagā ja labi. Man patika mazais ekrā ns, kas pā rraidī ja informā ciju par lidojumu un mū su atraš anā s vietu. Brī niš ķ ī ga ainava aiz loga. Lidojot lī dz Maskavai, viņ i pamanī ja ugunsgrē kus, lai gan ne daudz. Piezemē š anā s skarba, bet viss beidzā s labi.
skarbi, bet viss beidzā s labi.
аватар lemiso99
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kā daudzi atzī mē ja - viesnī ca ir piemē rota trī svietī gai - nav jauna, bet glī ta. Jā , apmetnei ir divas filiā les - augš ā un apakš ā . Jautā jiet zemā k. Divi peldbaseini ar hloru. Un jū ra - ar labu ieeju un tī rā ko ū deni. … Tomēr ▾ Kā daudzi atzī mē ja - viesnī ca ir piemē rota trī svietī gai - nav jauna, bet glī ta. Jā , apmetnei ir divas filiā les - augš ā un apakš ā . Jautā jiet zemā k. Divi peldbaseini ar hloru. Un jū ra - ar labu ieeju un tī rā ko ū deni. Briesmas jū rā var bū t tikai ezis, kuram nav jā kā pj virsū . Ū denī ir daudz zivju un neskatoties uz to, ka bē rniem trū kst izklaides, ar tā m var droš i braukt gan jū ras/baseina, gan ē diena ziņ ā . Tas ir izcili - ne pā rā k plaš a izvē le, bet viss ir ļ oti garš ī gs, ko daudzi tū risti atzī mē ja viesu grā matā . Augļ us var nopirkt pā rtikas veikalos, jo mums pietrū ka arbū zu, ā bolu un apelsī nu. Diē tu ierobež o laika rā mji, bet, kad restorā ns ir slē gts, ir pieejams bā rs, kurā var paņ emt dzē rienus un tē ju ar sviestmaizi. Jū s nevarat palikt izsalcis. Ciematā ir ļ oti pieklā jī gs ā rsts, kurš palī dzē ja gan man, gan manai mā sai. Ļ oti operatī va un apmaksā ta ar apdroš inā š anu. Trū kums - jā zina angļ u/vā cu valoda. . . Mū sē jie tur ierodas, bet tas nav tipisks kontingents, un rezultā tā tur nepietiek ne krievu, ne ukraiņ u (daudz poļ u, č ehu, vā cieš u...). Internets par maksu. Ciemats ir jauks un mazs, ir daudz veikalu, restorā nu, pat diskotē ka. Tiesa, no lidostas var braukt pa serpentī nu, un tas ir mī nuss tiem, kas slimo ar kustī bu slimī bu. Atgrieztos ar bē rniem. Patika.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель расположен у подножья критских гор, на берегу живописной бухты, в центре деревни Бали, поблизости множество магазинчиков и таверн. Рекомендуется для спокойного семейного отдыха и для тех, кто любит путешествовать самостоятельно. Из-за наличия спусков и подъемов комплекс Bali Village не рекомендуется людям, испытывающим трудности при передвижении. Отель состоит из корпуса Bali Beach, расположенного на берегу моря, и комплекса бунгало Bali Village, который находится на холме, через дорогу.

Atrašanās vieta Отель Bali Beach & Village расположен в 25 км к востоку от Ретимно и в 45 км к западу от Ираклиона. Центр поселка с традиционными тавернами, ресторанами и различными магазинами находится всего в 250 метрах от отеля.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории 4 бара (главный бар, 2 бара у бассейнов и бар на пляже), 2 бассейна для взрослых, детский бассейн и бассейн для самых маленьких, большая терраса с шезлонгами и зонтиками, Wi-fi (платно), интернет-уголок, общая гостиная с телевизором. Есть кондиционер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Доступны услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование. Курение на всей территории запрещено. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть детский бассейн и бассейн для самых маленьких.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Рядом с отелем есть дайвинг.
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 125 номеров. Из каждого номера открывается прекрасный вид на Балийскую бухту или гору Кедрос.

Istabās

кондиционер, балкон или терраса, ванная комната, фен, спутниковое телевидение с музыкальным каналом, мини-холодильник, ежедневная уборка, сейф, телефон

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese 74057, Bali, Rethymno Crete, Greece
Tālruņi: Tel. +30 2834 094210 - 11 Fax +30 2834 094252
Tīmekļa vietne: Bali Beach & Sofia Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).