Brauciet uz Grieķiju! Viņa ir tā vērta!

Rakstīts: 14 oktobris 2013
Ceļošanas laiks: 6 — 16 augusts 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Nā c uz Grieķ iju! Ticiet man, jū s to nekad nenož ē losit!
Tā bija atkā pe, tagad par viesnī cu : )
Ī stenī bā par visu kā rtī bā - sā ksim ar lidostu Heraklionā , kur ierodas visi č arteri (lai gan Krē tā ir cita lidosta, saka, ka ne sliktā k, bet nez kā pē c neizmanto č ā rteros), beigsim ar to plkst. beigas. . . Ieradā mies ap 8 no rī ta, pā rsteidzoš i ā tri izgā jā m cauri pasu kontrolei (atvē ra visus logus), bet tad sā kā s brī numi - lidostā ir č etras bagā ž as izņ emš anas lentes, mazos ekrā nos informā cija par to, kur bagā ž a nā kusi. no, uz ekrā na uzraksts vē sta, ka uz lentes nr. 3 jā bū t bagā ž ai no Kijevas lidojuma. . . visi gaida, bet lente pat negriež as. . . kam nav ko darī t, nolemju pastaigā ties pa teritoriju un pie reizes uz kaimiņ u lenti, kur bagā ž a atrodas lidojumā no Domodedovas, kā ds bija mans pā rsteigums, kad ieraudzī ju kā mū su koferi valsi pa lenti no Domodedovas. . .

Nu labi, labi, ka vispā r tika atrasti : ) Starp citu, nosē š anā s ir apbrī nojama - skrejceļ š sā kas jū ras malā un š ķ iet, ka lidmaš ī na nolaiž as uz ū dens!! !
Ceļ š uz viesnī cu ir ļ oti skaists, mū su iepazī š anā s ar Krē tas salu patiesī bā sā kas ar to, salu ar ļ oti bagā tu vē sturi, salu ar elpu aizraujoš ā m ainavā m, š iku virtuvi un ne mazā k krā sainu alkoholisko kultū ru, ar salu, kur aug olī vkoki. aug visur, nevis koki, pie kuriem esam pieraduš i, granā tā boli un laimi, un pati sala patiesī bā ir viena no galvenajā m olī veļ ļ as un paš u olī vu piegā dā tā jā m.
Bet to visu mē s iemā cī jā mies paš i, jo ar gidu mums ī paš i nepaveicā s. . . Kā ds puisis vā rdā Kostja mums pastā stī ja ceturtdaļ u ceļ a, uz kurā m viesnī cā m mū s tagad vedī s autobuss, bet atlikuš ā s trī s ceturtdaļ as mierī gi piepildī ja savu bezmiegu. Gulē t. Nu labi, braucā m, skatī jā mies, baudī jā m skatus pa logu!
Nu lū k, esam viesnī cā , sasnieguš i viesnī cu 40-50 minū tē s (laiks paskrē ja nemanot), dodamies nedaudz lejā uz reģ istratū ru, kur, aizpildī juš i anketas, mums tiek pieš ķ irta istabiņ a ar skaists skats uz jū ru tieš i virs baseina (ja kas, numur 414, starp citu, viesnī cā jū s neatradī siet nevienu numuru, kas beigtos ar 13. . . mums bija blakus numurs ar 412, un blakus tas 411, aiz mums 415). Tā tad - nav nekā du problē mu ar norē ķ inā š anos (bet tas, protams, ar nosacī jumu, ka viesnī cā ir brī vas istabas, un tā tad - mū su draugi gaidī ja istabiņ u lī dz 14.00. Rokassprā dzes nē sā jat, sā kat izmantot visas viesnī cas privilē ģ ijas, bet...jū s gaidā t 14.00 - reģ istrē š anā s noteikumi ir š ā di - izrakstī š anā s 12:00, reģ istrē š anā s 14:00).

Pā rē jais stā sts bū s galvenokā rt par BALI BEACH, jo mē s tieš ā m nebijā m CIEMATĀ . Tā tad - istaba ir pieejama, skats no istabas ir viens no labā kajiem (atkā rtoju - tas viss bez naudas, skandā liem utt. . . - tikai biež ā k smaidiet un esiet draudzī gi! Viņ i pat neņ em dzeramnauda. . . vismaz š ajā viesnī cā no mums neņ ē ma ne santī ma dzeramnaudu - piedā vā jā m arī par to, ka palī dzē ja aizvilkt somas uz istabu utt. ), sā kam izpē tī t teritoriju - viesnī cai ir trī s baseini, no kuriem divi atrodas apakš ē jā s ē kā s (kas atrodas netā lu no jū ras), tos sauc par BALI BEACH, bet otrs atrodas pā ri ceļ am un nedaudz uz augš u (kalnā ), ko sauc par BALI VILLAGE. Š ajā sakarā esiet uzmanī gi pasū tot istabiņ u - no augš ē jā m uz apakš ē jā m ē kā m un faktiski uz jū ru, taka nav tuvu - aptuveni 300 pakā pieni un pā ri ceļ am, augš ē jā protams lē tā ka, bet 40- grā du karstums (ja ir jū lijs-augusts) ceļ š grū ts pat trenē tam cilvē kam.
Viesnī cas bā ros tā di ir trī s, BET...bā rs pludmalē ir pilnī bā apmaksā ts, jo Grieķ ijā gandrī z visas pludmales ir paš valdī bas, viesnī ca nelaiž garā m iespē ju nopelnī t (atvē rts 10 aizveras 18 ), otrais bā rs, ja uzkā p nedaudz augstā k pa kā pnē m, tad jau bez maksas (bet atver 11) un var atrast gandrī z visu veidu vietē ji raž oto alkoholu, ū deni, sulas (labā k neņ emt - banā li UPI ja kā ds atceras), alus, un te var pa dienu uzkost vai sviestmaizes vai saldumus. Un viss alkohols ir diezgan labas kvalitā tes! Uzjautrinā ts rums ar nosaukumu Barcadi, nevis labi zinā mais Bacardi. Treš ais vakara bā rs atrodas viesnī cas vestibilā un ir atvē rts no 18 lī dz 23 (diapazons ir lī dzī gs otrajam bā ram). Ja vē laties atpū sties tā lā k, tas ir, pē c 23, tad jau par naudu vai trī s soļ us pā ri ceļ am ir lielveikals, kas strā dā apmē ram lī dz 23.30 un var nopirkt visu, ko sirds kā ro (mē s "pieslī pē jā m" ar vietē jo alu.....Neatceros nosaukumu, bet atceros izmaksas - banka 0.5 eiro) Uztura ziņ ā tas ir vienmuļ š , bet badoties noteikti nebū s! Pusdienā s vienmē r bija gaļ a un zivis. Brokastī s galvenokā rt olas daž ā dā s variā cijā s, desa, sieri. Vakariņ as ir lī dzī gas pusdienā m. Arī pusdienā s un vakariņ ā s bija pirmie ē dieni - vietē jā zupa-biezenis (kā man tas ir ellī gi sā ļ š...ņ ē mu tikai pā ris reizes un tad tikai tā pē c, ka zupas bija daž ā das - cerē ju, ka bū s mazā k sā ls...! ! ) Tagad ekskursijā s un faktiski uz paš u Bali ciematu - ekskursijas, tā pat kā citur, piedā vā gan tū roperators, gan vietē jā s kompā nijas. Ņ ē mā m gan no operatora, gan no vietē jiem gidiem. Atš ķ irī ba? Izmaksu atš ķ irī ba....operatoram ir labi uzcenojumi (lai gan ir vē rts apsvē rt katru variantu atseviš ķ i - operatoram var bū t plaš ā ka programma ar ē dinā š anu, piemē ram...ir daudz iespē ju, paskatieties uz vietu) noteikti nevajag baidī ties doties ekskursijā s no vietē jā m firmā m nepiecieš amas! ! ! Un vē l viena lieta - ja esi Krē tā , noteikti iesaku ī rē t auto un go-go-go! ! ! Izī rē jot auto, ietaupī jā m krietnu summu uz ekskursijā m. . . apmē ram 250-300 eiro diviem, tas ir ar nosacī jumu, ka dosimies ekskursijā s uz tā m paš ā m vietā m, kur bijā m paš i. Starp citu, nemaz nav jā baidā s ņ emt auto - cilvē ki uz ceļ iem ir ļ oti adekvā ti! Vienī gais, ka vietē jie jaunieš i izklaidē jas, krā sojot vai š aujot uz ierobež ojumu zī mē m...vai tā ir "STOP" zī me vai parasts ā truma ierobež ojums. Kas vē l par viesnī cu?...Jā , principā š ķ iet, ka viss ir izstā stī ts. . . Viesnī ca noteikti ir tā s naudas vē rta! Un, starp citu, ņ emiet lī dzi "ziepju-rylnoe" - istabā ir tikai ziepes. . . Dvieļ u ir pietiekami daudz un tie tiek mainī ti.
Paldies tiem, kam bija pacietī ba lasī t! : )
Ja pē kš ņ i rodas jautā jumi par viesnī cu vai Krē tu kopumā – jautā jiet bez vilcinā š anā s! : ) Ar prieku atbildē š u! Man par ceļ ojumu ir tikai pozitī vas atmiņ as! Brī vdienas Krē tā ir katra iztē rē tā centa vē rtas! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu