Labs ēdiens, laba atrašanās vieta, bet niansēti numuri

Rakstīts: 12 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 30 septembris — 7 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, netā lu tirgus, suvenī ru veikali, auto noma, aptieka. Ē diens nav ar ļ oti plaš u sortimentu, bet viss ir ē dams, ceturtdien bija daudz jū ras velš u (kalmā ri, astoņ kā ji, mī dijas, daž ā das zivis), vienmē r ir augļ i. Virtuvē bija jā staigā vienreizē jā s lietoš anas cimdos un ar maskā m.

Viesnī cā ir ā ra baseins, tenisa korts, galda teniss.
Mums patika tas, ka tuvumā ir daudz nomas automaš ī nu. Vidē ji automaš ī na dienā ir 60 eiro. Apmeklē jā m Balosu - vietu, kur satiekas 3 jū ras (neticams skaistums, pievē rsiet uzmanī bu), Seitan Limania Beach (ī stā zilā lagū na), Retimnas un Hanijas pilsē tas.

Mī nusi.

Skaņ as izolā cija istabā ir slikta, kaimiņ i un pat kaimiņ u viesnī cas ir ļ oti dzirdami. Tī rī š ana arī ir slikta, dvieļ i tika mainī ti, iespē jams, vienu reizi, neskatoties uz to, ka pludmalei nav atseviš ķ u dvieļ u. Paslē pties varē ja tikai ar palagu, bija sega, bet apakš veļ a nebija.
Duš ā nebija ne aizkaru, ne starpsienu, kad ir viss apkā rt, jo istaba ir ļ oti maza. Istabā nav dzeramā ū dens, vai nu jā ņ em glā ze no ē damistabas, vai jā pē rk, tas nav pā rdomā ts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu