Mīļākā Grieķija

Rakstīts: 27 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 1 — 8 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ar ģ imeni š ovasar atpū tā mies Krē tas salā , 3 zvaigž ņ u viesnī cā Atali Village. Viesnī ca atrodas tieš i uz rietumiem no Heraklionas lidostas, Bali pilsē tā . Vieta ir skaista, ir satriecoš s dabas lī cis un vairā kas smilš ainas pludmales. Pati viesnī ca atrodas izdevī gā vietā pilsē tas sā kumā un tuvā kajā pludmalē nonā cā m 5 minū tē s. Viesnī cā ir 2 peldbaseini, bet mē s biež i vien dodam priekš roku, protams, jū rai! Viesnī cai nav savu sauļ oš anā s krē slu pludmalē , un par diviem mums bija jā maksā.6 €, tomē r, kad dzē rā m piekrastes tavernā s, viņ i mums dā sni nodroš inā ja savus sauļ oš anā s krē slus bez maksas.
Par paš u viesnī cu varu teikt tikai to, ka ē diens ir pieklā jī gs priekš.3 zvaigznē m. Ē dienkarte ir daudzveidī ga, vienmē r bija 3-5 piedevu veidi, 2-3 gaļ as ē dieni, salā ti, augļ i (melone, arbū zs, persiks, vī nogas, nektarī ni, ā boli). Laba izvē le no 4-6 veidu desertiem: putas, kū kas, ž elejas, smalkmaizī tes, kū kas utt. Istaba ir pilnī gi jauna, diezgan plaš a un tī ra. Kā mī nusu sev izcē lā m duš as aizkara trū kumu, citā di viss kā rtī bā . Jau iepriekš brī dinu, ka par kondicionē tā ju istabā bū s jā maksā.6 € dienā , tas izrā dā s diezgan dā rgi, ja divas nedē ļ as atpū š aties, un bez tā , protams, ir ļ oti karsts.
Kopumā viesnī cā pavadī jā m maz laika, salas iepazī š ana bija mū su galvenais uzdevums, un š eit ī paš s paldies mū su viesnī cas gidam Pā velam. Ar viņ a palī dzī bu apmeklē jā m Balosu, 3 jū ru sateces vietu, pirmā s Eiropas civilizā cijas pili ar minotaura "Knoss" labirintu, akvaparku (kur mū su dē ls viesojā s divas reizes). Ī paš u prieku saņ ē mā m no Krē tas vakara, kurā izmē ģ inā jā m vietē jos dzē rienus (vē ž us, ouzo, vī nus). Ļ oti patika arī vietē jais jē rs, kuru viņ i vā ra uz uguns 4 stundas.

Atvaļ inā jums bija hit! Visi bija apmierinā ti! Vai mē s atgriezī simies vē lreiz? NOTEIKTI!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu