Atvaļinājums sabojāts! Viesnīca maksimums divas zvaigznes!

Rakstīts: 19 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 19 septembris 2017
Neprā tī gi padevā s tū roperatora pierunā š anai un paņ ē ma š o viesnī cu! Neticiet bildē m, bet lasiet ī stu apmeklē tā ju atsauksmes!
Pē c ieraš anā s mū s iesē dinā ja bezgaisa autobusā un 2 stundas braucā m uz viesnī cu pa serpentī nu, pieturot visā s viesnī cā s pa ceļ am. Mazulis saslima : (
Viesnī cā : paņ ē mā m istabiņ u ar skatu uz jū ru, kā rezultā tā ieguvā m galveno skatu uz restorā nu un, iegriež oties kaktiņ ā uz balkona, redzē sit skatu uz bā ru un gabaliņ u no jū ras ! Istabas uzkopš ana ir virspusē ja, balkons tika mazgā ts tikai pē c prasī š anas. Ziepes dod tikai ierodoties, tad jā jautā apkopē jai. Mē s trī s atpū tā mies, bet spī tī gi likā m divus palagus, lai segtu, treš o nā cā s izsist reģ istratū rā . (Tikai, lai izsistu, jo personā la attieksme ir ā rkā rtī gi nedraudzī ga). Mē beles vecas, vannas istabas spogulis no vecuma notraipī ts melns, stū ros ir pelē jums. Telpa pastā vī gi ir mitra. Daudz odu un lapseņ u! Maz ē diena, vienmuļ as brokastis sastā v no 6 ē dieniem un visā dā m pā rslā m. Pusdienas un vakariņ as ir standarta 9 ē dieni, kas periodiski mainā s. Populā rie trauki ā tri tiek sagrā bti un dzelzs paplā tes ir tukš as, pē c 20 minū tē m atnesī s tikai piedevu (ja vispā r atnesī s). Regulā ras rindas uz pā rtiku. Pusdienā s un vakariņ ā s nav tē jas vai kafijas (par maksu). Desertā periodiski ž eleju vai mafinu, ko nav veselī gi koš ļ ā t ar sodu. Ir tikai viena zupa un tas ir no paciņ ā m gatavots buljons ar rī vē tu sieru un rī vmaizi. Augļ i arbū zs, melone, bumbieri, ā boli, daž reiz vī nogas. Š ķ ī vji ir taukaini un saplī suš i, glā zes regulā ri beidzas un arī nesteidzas tā s pievienot. Uz visu viesnī cu ir tikai viens restorā ns, un tajā ir tikai 2-3 viesmī ļ i! Ja paņ emsi lī dzi bumbieri, uzmetī s dusmu lē kmi, sakot, ka viesnī cas koncepts nav ko atņ emt! Baseina bā rā bez maksas ir pieejama tikai soda (viena glā ze uz rokas) un vietē jais alkohols. Bā rs pludmalē ir apmaksā ts un man likā s, ka uz viesnī cu tas nemaz neattiecas. Bē rnam nav ko ē st. Un tuvumā nav kur iet, jo nobrauktuve ir uzreiz uz š osejas un lī dz tuvā kajam veikalam 1 km pa labi vai 1.5 km pa kreisi. Kopumā es nevienam neieteiktu š o viesnī cu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu