Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Man ir poļu students Šengenā jau gadu. Jādodas no Polijas uz Grieķiju uz vairāk nekā 90 dienām
Labdien.Man ir poļu students Šengenā jau gadu. No Polijas jādodas uz Grieķiju uz vairāk nekā 90 dienām.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2017-06-197 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  30
аватар staruha_izergil
Acīmredzot jums ir valsts Polijas vīza D tips. Ak, lai gan šī vīza ir ilgtermiņa, uz to attiecas 90/180 ierobežojums, t.i. jūs varat pārvietoties visā Šengenas zonā trīs mēnešus ik pēc sešiem mēnešiem. Lai uzturētos Grieķijā ilgāk par 90 dienām, jums ir jāatver Grieķijas nacionālā vīza. Tas ir nacionāls, jo tikai tas dod tiesības uzturēties valstī ilgāk par 90/180. Bet, tā kā šāda vīza tiek izsniegta tikai vienai valstij, jūsu valsts poļu vīza tiks anulēta.
аватар sp_kushneruk
Uz "vajadzētu" jūsu gadījumā ir tikai viena atbilde: "nē". Turklāt situāciju ietekmē jūsu pilsonība (pase), statuss uzņemošajā valstī (kas ir iemesls gaidāmajam termiņa pārkāpumam) Jebkurā gadījumā jums ir nepieciešama mierīga konsultācija tās valsts konsulātā, kurā jūs esat. plāno pārkāpt pašreizējos noteikumus. Citos gadījumos - riskēt ar saprotamām iespējamām sekām, demonstrējot gadījumu "Viņi ielaida Dunku Eiropā". Citiem vārdiem sakot, tas sākās...
аватар kolyan_cat
Ja brauc ar autobusu, tad tāpēc, ka. caur valstīm, kuras nav Šengenas valstis - atgriežoties Polijā noteikti izraidīšana.
Bet ja ar lidmašīnu (tiešais reiss), tad ES ietvaros vīzu kontroles nav, visam vajadzētu izdoties.
аватар staruha_izergil
Par tādām piezīmēm kā "Viņi ielaida Dunku Eiropā" pazīstamajā tūrisma portālā tiks aizliegts uz visiem laikiem. Žēl, ka TurPravda vairumā gadījumu ir pārāk lojāla pret tiem, kam patīk uzkarināt etiķetes.
аватар staruha_izergil
Un kāpēc tu, kolyan_cat, liec jaunkundzi pretlikumīgām darbībām? :) Nekad nevar zināt, kas tur, Grieķijā, var notikt. Cilvēks bez normāliem dokumentiem. Tas ir nepareizi.
аватар ollennka
Jā, pat šeit jūs neaizliedz par regulāru lamuvārdu lietošanu ... Bet es arī esmu par to, lai nekutinātu nervus, bet viss būtu likumīgs un Grieķijas vīza patiesiem mērķiem.
аватар Turist_Rus
Kad mana meita mācījās Šveicē, viņai bija uzturēšanās atļauja (vai kaut kas tamlīdzīgs) un viņa braukāja pa visu Šengenu, cik gribēja. Un viņa lidoja uz Krieviju tik daudz, cik vajadzēja. Tāpēc es īsti nesaprotu, par kādu vīzu mēs runājam. Taču katrai Šengenas zonas valstij ir savas nepatikšanas. Vislabāk ir doties uz Polijas vēstniecības / konsulāta / vīzu centra vietni un izlasīt detalizētu informāciju par savu vīzu, ja nesaprotat - sūtiet e-pastu (adrese ir vietnē), viss tiks paskaidrots jums sīkāk.
PS. Cik atceros, Šengenas valstīm D tipa vīza ir darba vīza, uz to nevar attiekties 90/180 noteikums.
аватар ollennka
90/180 noteikums attiecas nevis uz valsti, kas izdevusi vīzu, bet gan ceļošanai uz citām Šengenas valstīm. Kurā gadā tava meita gāja skolā?
аватар sp_kushneruk
Vecā sieviete Izergila: op raksturs un vēstījums. Tautai nebija laika paskatīties, un pirmā doma bija: “Kā tu apmānīsi tautu (darbības vārdu var lietot skarbāk), apiesi likumu un tajā pašā laikā izliksies par naivu burvību. ”. Un tad aizsargi izlēca ar jautājumiem: "Kāpēc viņi neaizliedz tos, kuri ir tik neiecietīgi pret pārkāpumu mēģinājumiem?!" Jā, viens vārds: vecene... Ar atbilstošām reakcijām.
аватар Turist_Rus
"90/180 noteikums nav piemērots valstij, kas izdevusi vīzu, bet gan ceļošanai uz citām Šengenas valstīm." (ollennka)
Un ko, vai tiešām ir iespējams pārbaudīt? Robežas vaļā, zīmogus pasē neliek... Negūstiet ienākumus tur, kur uz tiem nav tiesību, un guliet mierīgi :) Bet priekš kam tad vajadzīga darba vīza?
аватар staruha_izergil
Jā, nevis "pārkāpumu mēģinājumi ir tik neiecietīgi"! Un viņi steidz izkārt aizvainojošas etiķetes. Man likās, ka es tieši norādīju, par kādu repliku tevi vajadzēja banot, ja forums būtu moderēts. Un jā, es reaģēju kā veca sieviete. Cho :))) Bet es nedomāju ar jums tālāk apspriest, lai nepiegružotu forumu.
аватар ollennka
Turist_Rus, daudz ko dzīvē nevar pārbaudīt. Kulturāls cilvēks atšķiras ar to, ka viņš dara pareizi, neatkarīgi no tā, vai viņš ir pārbaudīts vai nē.
аватар Turist_Rus
ollennka, es tikai pieņemu, ka Eiropas birokrāti nav tik stulbi kā mūsējie, un neaizliedz to, ko nevar pārbaudīt. Bet, ja tiešām ir tāda norma, tad visi birokrāti tiek iesmērēti ar vienu mirrei.
аватар kolyan_cat
Frāze "Tautai nebija laika paskatīties" komentētājā nodod cilvēku, kurš nav sapratis jautājumu, bet jau steidzas padalīties ar savu "viedokli".
Jautājuma autors - ir vīza, respektīvi, dod mājienu uz bezvīzu (ja pareizi saprotu) šeit kā, atvainojiet, bariņš peļķē.
аватар sp_kushneruk
Koljans no Ukrainas: pārprasts. Ja pēc būtības cilvēks jautā: "man beigsies vīza, un jūs man iesakāt, kā, jau bez atļaujas uzturēties valstī, apkrāpt varas iestādes un "palikt" valstī ilgāk par atļauto laiku" - kā man to nosaukt? Tas ir saprotams, daudziem ukraiņiem tēmas uzsācēja formulētais problēmas risinājums kļūs aktuāls nākotnē. Bet ir garlaicīgs un nepārprotami formulēts likums. Jautāt, kā to apiet, ir spēcīgs vietnes iekārtojums un naivas nekaunības demonstrācija, ko vecenes tik ļoti mīl. Bet tās ir gerontoloģijas problēmas...
аватар kolyan_cat
Uzbrukumi, piemēram, "daudziem ukraiņiem ... kļūs aktuāli" - nodod cilvēku, kurš smeļas informāciju no televizora vārda sliktākajā nozīmē, un tāpēc to nevar uztvert nopietni kā padomdevēju vietnē, kur īsti tūristi sazinās ar savējiem. pieredze. Tāpēc diskusijā ar šādu personāžu neredzu vairāk jēgas kā mest krelles noteikta veida pieradinātas faunas priekšā.
аватар ollennka
Uzbrukumi par īstu tūristu pieredzes apmaiņu būtu vietā, ja jautājuma autors būtu tūrists un jautātu par tūrismu.
Pēc TurPravda teiktā, pat bez TV ir skaidrs, ka daudzi ukraiņi strādā ES (gan legāli, gan nelegāli), kāpēc ar saviem padomiem mudināt nelegālos imigrantus?
аватар kolyan_cat
Forumā ir veselas tēmas, par vīzām, tur, piemēram, par galvotāju, kur veselas aģentūras reklamē sevi par pakalpojumu sniegšanu nelegālajiem darba migrantiem, un Oļenka uztvēra manu pēdējo atbildi, ko devu aizvainojošiem mājieniem ukraiņiem.
Tie. pieredzējušiem viesstrādniekiem, kas brauc uz Angliju un Ameriku, ir diezgan labi sniegt padomu, bet meitenei, kas dodas strādāt, Grieķijā, būdama studente, nav iespējams nedaudz strādāt.
аватар ollennka
Nu jā, ērta pozīcija - "visi tā dara")))
Ja jūs aizvaino mājieni uz ukraiņu nelegālo darbu ES, vēl jo vairāk, kāpēc jums ieteikt apiet likumus, ja meitene var legāli pieteikties darba vīzai?
аватар kolyan_cat
Šīs ir 2 nesaistītas tēmas - ekstrahromosomu cilvēku ņirgāšanās, piemēram, "ielaidiet Dunku Eiropā" un šī numura tēma. Jums nav nepieciešams tos sajaukt.
аватар ollennka
Oho, un pozīcija "ļaujiet man piezvanīt pretiniekam, ja es viņai nepiekrītu" ir vēl ērtāka)))).
аватар kolyan_cat
"Oponents", kurš pieļauj caurspīdīgus mājienus, kas vērsti uz kādas tautas aizvainošanu, nav tas objekts, ar kuru normālam cilvēkam būtu jāiesaistās diskusijā. Un tad apvainojums nācijai (šajā gadījumā ukraiņiem) nav "viedoklis", kuram vajadzētu piekrist vai nē.
аватар ollennka
kolyan_cat, Tu līdz šim tikai apvainojies un apsaukā, bet neesi atbildējis, kāpēc jautājuma autoram iesaki pārkāpt vīzu režīmu.
аватар kolyan_cat
Es neesmu prokuratūrā, lai man būtu pienākums atbildēt uz kāda jautājumu, un kaut kā es neskatos uz prokuroru šeit, ekrāna otrā pusē. Turklāt diskusija attīstījās citā gadījumā. Tāpēc atļaujiet man paņemt atvaļinājumu, es izteicu savu viedokli un negrasos ļauties provokācijām, lai izvairītos no tēmas.
аватар ollennka
Es atļauju jums paklanīties, jo nav nekā, ko teikt par jautājuma būtību)))
аватар sp_kushneruk
Dārgie draugi, paskatieties, kas notiek. Cik mierīgi, konstruktīvi un labestīgi izvērtās tēmas vispārējās tēmas ietvaros...! Un kā tik pretlikumīgi jēgpilns skribelējums visu maina ar naivuma stilu un galveno domu: "kā es to varu lauzt, un lai viss būtu kārtībā." Bet tas ir labi. Tas ir topikstartera personisko un juridisko īpašību rādītājs. Lielā nepatikšana ir "kolyany". Ar iekšēju vēlmi nodarboties ar demagoģiju, meklēt vainīgos un pārtulkot sarunu Vinntsa tirgus saturā un stilā.Atgriezīsimies pie komunikatīvajām īpašībām, kas veiksmīgi attīstījušās vietnē, būs aktuāli, noderīgi un patīkami.
аватар marinabondar2
Paldies, secinājumi izdarīti)
Starp citu, neviens neko negrasījās lauzt... runa ir par studentu praksi, kas var būt no 2 līdz 5 mēnešiem. Tāpēc es cenšos saprast, nevis kā pārkāpt likumu, bet kā to ievērot.
аватар sp_kushneruk
Es par to patiesi priecājos. Tāpēc, ja ir pamatoti iemesli, kas saistīti ar mācību programmas ieviešanu, tad nevis uz vietu, bet uz konsulātu ar dokumentiem, kas apliecina praksi un tās izpildes laiku. Tātad tas būs pareizi?
аватар kolyan_cat
Tiem, kas nevēlas pamanīt staru savās acīs, atzīmēšu, ka diskusija attīstījās tieši līdz brīdim, kad kāds ar papildu hromosomu ievietoja piezīmi "" Viņi ielaida Dunku Eiropā. Vārdu sakot, sākās ..." .
аватар sp_kushneruk
Ek, Koljans bija aizrāvies ... Tas ir saprotams - viņam šis vienkāršais formulējums iegūst īpašu nozīmi. Nekas. Koļaniem jāpierod. Galu galā viņi tiešām viņu ielaida... Un tā bija Dunka. Pareizāk sakot, Duneks. Rezultāti nav tālu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl