Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kur ir labākā vieta atpūtai maijā Grieķijā?
Kur īsti ir labāk atpūsties maijā Grieķijā? (salas, Atēnas). Vai varat man palīdzēt izvēlēties viesnīcu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2017-01-227 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар sp_kushneruk
Brīvdienas Grieķijā bez jūras ir iespējamas, bet, manuprāt, Grieķijas brīvdienas bez jūras ir ļoti nepilnīgas. Gluži kā bez grieķu vīna, siera, jūras veltēm, olīvām un olīveļļas... Bet bēda ir tā, ka dabu apmānīt nevar: maijā jūra vēl vēsa. Viena no iespējamām iespējām ir Grieķijas vistālāk uz dienvidiem esošās salu teritorijas Krēta. Tur no mēneša vidus jau var iegremdēties (apmēram 20 grādi ūdens, līčos līdz 22). Ja atpūtas laiks ir pašas maija beigas, tad var doties arī uz Rodu, kur ūdens šaurumā labi sasilst.
аватар agent_borabora
Maijā jūra visur, gan Krētā, gan Halkidikos, sasilst līdz 20..21C vienādi.
аватар sp_kushneruk
2016. gada maijs: Athos - 18,6; Sitonija - 18,8; Thassos 18,6; Kvariati -16,9. Tajā pašā laikā: Chania - 19,3; Retimns - 19,5; Lindos - 20,1; Faliraki - 20.2. Un tas ir pie apstākļa, ka 2016. gads ūdens sildīšanas ziņā bija ja ne anomāls, tad savdabīgs. Iepriekšējos gados neatbilstības bija vēl būtiskākas. Bet ja tūrists ir no, teiksim, Murmanskas, tad temperatūras atšķirības droši vien var atstāt novārtā...
аватар Irina0709
2015. gada maija otrajā pusē Krētā viņi peldējās dažādās ziemeļu, rietumu un dienvidu piekrastes pludmalēs - tur bija pilnīgi "peldējams" ūdens 21-22 grādi, ieejot nedaudz uzmundrina, un tad ir lieliski. , jūs nevēlaties iet ārā))
аватар sp_kushneruk
Diezgan pareizi! Tas atrodas Krētā. It īpaši kādā siltā līcī Bali...
аватар larisa_murashov
Paldies, ka palīdzējāt man izvēlēties!
аватар sp_kushneruk
Lai veicas grūtajā pasākumā ar nosaukumu "atpūta" :-) Yasas!
аватар sp_kushneruk
Ja ar kājām viss kārtībā. Bali jums ir jāmīl kāpnes. Un līči tur ir patiešām brīnišķīgi...
аватар Irina0709
Bez Agia Apostoli kāpnēm - četri līči ar smiltīm, bez vēja, ar priedēm un eikaliptiem krastā..
аватар sp_kushneruk
Apustuļi ir labi. Ja nav bērnu. Gandrīz pusotra simta kilometru no lidostas vieta patīkama, taču ar Krētai kopumā neraksturīgām "izrādīšanām" un cenu dīvainībām.
аватар Irina0709
Ag. Apostoli ir lieliska vieta atpūtai ar bērniem: mazi līči bez vēja, daudz zaļumu, laba infrastruktūra, cenas zemākas nekā salas centrā, par “izrādīšanos” vispār nesapratu) ) Netālu atrodas Hanijas lidosta, bet pat lidojot Heraklionā, pāris stundas nokļūt līdz vietai pa izcilu un gleznainu ceļu ir prieks))
аватар sp_kushneruk
Vai tiešām braucāt pa ceļu no Heraklionas lidostas uz Apostoli? Lidostas klātbūtne Hanijā nebūt nenozīmē tās pieejamību 95 procentiem Krievijas iedzīvotāju. 146 km pāris stundās autobusā? Tikai naktī.Un tad ilgāk. Dienā un vakarā Retimno šajā laikā nevar sasniegt ar autobusu. Un pat ar braucieniem...
аватар Irina0709
Chania veic vairākus lidojumus dienā no Atēnām. Pirms pāris gadiem paņēmām īrētu auto tieši lidostā un braucām 2 stundas - tur ir ātra šoseja, un pirmo reizi braucām ar parasto autobusu ar pieturu Retimnā - 2,5 stundas notika, viss pēcpusdienā, ātri, bez problēmām))
аватар sp_kushneruk
Variants nav slikts, bet grūti uztvert labu provinciālu krievu ģimeni, bet, ja neviens nebrauc tiem, kas ir lidojuši, un pāris bērni (teiksim, 2,5 un 5 gadi - skaistums!), Kuri jau ir izbaudīju negulētu nakti - lidojums uz Heraklionu vai Salonikiem (tipiski galamērķi) uz provinces "muzenīdiem", bet bez angļu valodas (es nerunāju par grieķu valodu) ...
аватар Irina0709
Iegūstiet licenci, mācieties angļu valodu līdz vidusskolas līmenim un būsiet laimīgs))
аватар sp_kushneruk
Paldies par vēlējumu! Es braucu 26 gadus. Un 9 gadus es strādāju ar daudzvalodu studentiem, tostarp 4 gadus Eiropā un Amerikā. Bet jebkurā gadījumā, paldies par rūpēm! :-)
аватар mittya
Manu linku nojauca, acīmredzot, veltīgi kā saiti - ieteiktu Cronos apartamentus Bali līcī, tur laikam arī ir atsauksmes
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl