Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Vai ir iespējams iegādāties lētu nekustamo īpašumu Grieķijas pludmalē?
Sveiki! Man ir jautājums ikvienam šāda veidam. Grieķijā vēlos iegādāties lētu nekustamo īpašumu jūras krastā, ir informācija, ka var sanākt kaut kur ap 15 tūkstošiem eiro. Vai tas ir īsts?
Ierobežotu laiku plānoju tur atpūsties kopā ar ģimeni. Un pārējā periodā - īrēt. Lai 5 gados pilnībā kompensētu izmaksas un pēc tam saņemtu tīro peļņu. Es lūdzu jūsu domas un idejas šajā jautājumā. Pateicos jau iepriekš.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2017-01-047 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар gromo2666
Par tādu summu, kādu vēlaties, tas nav iespējams, vismaz netālu no jūras un labā stāvoklī.
аватар AllOverTheWorld
Dalies informācijā ... kur Grieķijas kūrorta reģionos var iegādāties nekustamo īpašumu ar visu reģistrāciju līdz 15 000 eiro. Ja vien mēs, protams, nerunājam par daļlaika lietojumu.
аватар sp_kushneruk
Diez vai to ir vērts darīt: tas, ko saņemsiet par šo summu, jums sagādās vairāk nepatikšanas un papildu izdevumu nekā prieka. Īpaši kūrorta zonās. Bet, ja ļoti vēlies, tad ieskaties tālajos kūrorta rajonos. Piemēram, Paralia Panteleimonas (apmēram 110 km no Salonikiem uz dienvidiem) Vai uz salām, kurām nav patosa (Kosa, Thassos).
аватар boris78
Par ko jūs runājat, kungi? Diezgan reāla ideja, tā jau sen griezās galvā. Un ne tikai fantāzija, es jau atradu šeit http://www.greece-invest.ru/ dzīvokli Halkidiki pie Kasandras, kas zina, viņš to novērtēs. Jūra ir tikai 300m, tomēr, kamēr viņi tur divdesmit, bet mēs tirgojam... Krīze, tad lūk) Uz visu sezonu savējiem un tad, kā izrādās, gribētos, protams, lai gūtu regulārus ienākumus. Un grieķi ir strādīgi un jautri cilvēki, viņi izturas laipni pret mūsējiem, ciena, pieņem kā radiniekus)
аватар sp_kushneruk
Cienījamais Boriss (atvainojos, ja iemiesojums dezorientēja nosaukumā), tu esi liels optimists, tas ir ļoti labi!... Ja pazīsti Grieķiju, tad saproti, ka sarunu stadijā var dzirdēt tādas lietas, ko vari zaudēt. jūsu galva ar laimi... "Interesantākais" sākas vēlāk. Īpaši ar Grieķijas tiesību aktiem, kuros vienlaikus ir trīs viens otru izslēdzoši noteikumi, tostarp (vai galvenokārt) - īpašuma tiesību jomā. Neļaujiet sevi apmānīt. Turklāt ar dzīvokli (un atbilstošu atkarību no kopienas), ar atsevišķu būdu būtu nedaudz vieglāk, bet ne īpaši. Vārdu sakot, puiši, paskatieties mazliet tālāk par iegādes periodu (starp citu, vai jums jau ir pārstāvis vai advokāts Grieķijā?, vēl ne?, velti!). Veiksmi! Es cienu cilvēkus ar piedzīvojumu temperamentu...
аватар 3018886
Mans draugs arī iegādājās nekustamo īpašumu Kanāriju salās par 10 000 eiro, gadu no viņa par pakalpojumu prasīja 5000, otrajā gadā viņam atņēma tiesības uz to.
Pērkot daļlaika lietojumu - apglabājiet savu naudu uz visiem laikiem un nesaņemiet neko, izņemot zīdīšanas sertifikātu.
аватар sp_kushneruk
Jurij, diemžēl tev ir taisnība, atsaucoties uz rūgto pieredzi. Ārēji šādi iegādes lēmumi izskatās ļoti pievilcīgi. Turklāt, ja atnāc jau otro vai trešo reizi (kāds veterāns :-)) sēdi ar jūras veltēm, glāzi laba vīna ēnā, ko pūš maiga vēsma... Bet praksē bieži gadās "kakā". . Šādi pirkumi ir jāveic ar diezgan stabilu naudu.
аватар ollennka
15 000 eiro nav drukas kļūda? Šīs ir automašīnas izmaksas, kādu nekustamo īpašumu jūs varat iegādāties par šo naudu?
аватар agent_borabora
Ļoti reāls. Ir pat bezmaksas ekskursijas pa īpašumu.
http://www.grekodom.ru/
Ir biroji lielajās Ukrainas pilsētās.
аватар AllOverTheWorld
izjokoju)))
jūs nesaprotat atšķirību starp 300 000 € un 15 000 €???)
Lieta nav par to, ka jūs to nevarat iegādāties) par 300 000 jūs to varat iegādāties Spānijā .. un Horvātijā ... jā, pat daudzās kūrorta vietās. Un prasītā cena...
Un vispār ir jāzina valsts likumdošana ... kā pareizi un galvenais cik maksā reģistrēt nekustamo īpašumu NE valsts iedzīvotājiem.
аватар sp_kushneruk
Grieķijā bija salīdzinoši īss laika posms, kad par 15 000 eiro bija iespēja nopirkt būdiņu uz pāris istabām kaut kur Thassos, Kos, salīdzinoši tuvu jūrai (pāris kilometru attālumā). Taču situācija ir diezgan daudz mainījusies. Tas, ko es teicu, bija īsts 90. gadu mijā – 2000. gadu sākumā. Tad sākās gan ekonomiskās, gan iekšpolitiskās kaislības. Bet pats trakākais, sākās juridiskas apjukums, kad bija 5 viedokļi par 2 juristiem pat par konkrētu situāciju. Un tas nav tāpēc, ka pašiem juristiem ir tādi īpašumi. Likumdošana sāka mainīties ļoti pēkšņi un neloģiski, palika vecās "astes" un parādījās jauni noteikumi, tajā skaitā, kas regulē nodokļus. Brauciet no Leptokarjas uz Platamonas gar krastu. Jūs redzēsiet desmitiem pamestu būvlaukumu. Daži puiši rakstīja par Spāniju. Tur viss ir nedaudz dārgāks, bet tur ir labāk. Tiesa, arī šeit nav skaidrs, kas, piemēram, turpmākajos gados notiks Katalonijā. Ja jums ir vajadzīga jūra, paskatieties uz Bulgāriju uz dienvidiem no Burgasas,
аватар lenousik
Mogno hotmail.com
аватар sp_kushneruk
Jā, opcija "30 tūkstoši eiro" jau ir kaut kas, ar ko var kaut ko meklēt. Bet maza nianse 30 tūkstoši netiek apspriesti 15 tūkstoši. :-) Lai veicas!
аватар 3018886
Kā gudrais sakāmvārds Ukrainā saka - LĒTA ZIVIS - SASĀDĀ JUŠKA!
ŠIS FOTO FOTOGRĀFIJA IR IZVEIDOTS ŠOGAD LARNAKĀ, KIPRĀ – APSKATIES TO UZMANĪGI!
аватар sp_kushneruk
Nu jā... Tiesa, Kipra daudzu būtisku aspektu ziņā ievērojami atšķiras no Grieķijas. Arī Grieķijas ekonomiskā vide ir ļoti neviendabīga. Pagājušajā gadā es nostaigāju posmu no Leptokarjas uz dienvidiem, līdz Jaunajai Panteleimonai. Un tad cenas šajā 60 kilometru posmā dejo ļoti jūtami ...
аватар Irina0709
Pagājušajā gadā Pelionā satikām tautieti, kurš par 100 tūkstošiem eiro nopirka mazu mājiņu tieši krastā - ļoti apmierināts, vietas tur ir neparasti skaistas un tūristu nemaz nav. Viņš uzskata, ka var nopirkt lētāk, bet daudz sliktāk.
аватар sp_kushneruk
Tur jāzina vietējo apstākļu nianses. Piemēram, reģiona industrializācijas pakāpe (piemēram, akmens apstrādes vietu, karjeru klātbūtne), Paralia reģionā - pagātnes purvu paliekas (odi tur bija diezgan malārijas!), Lētu (vai dārgu) pieejamība lauksaimniecības produktiem. Dažiem (labos vai sliktos) ir svarīga tūristu baru intensitāte. Labā - tas ir, ja uz tiem ir ko nopelnīt, jo. 4 -4,5 mēnešus viņi baro gadā ... Bet 100 tūkstoši ir nedaudz dārgi, pat mūsdienās. Pērn septembrī bija norādītas diezgan labas iespējas par 75-85 tūkstošiem eiro.
аватар Irina0709
East Pelion ir debesu vieta, viņam 100 tūkstoši ir normāli.
аватар sp_kushneruk
Diezgan iespējams. Es neizlikšos par visu zinātāju, es īsi teicu. Bet vispār šīs vietas Tesālijā ir ļoti patīkamas, kaut kāds mierīgs. Uz rietumiem un ziemeļiem, pie Larisas, man tur šķita nemierīgāk
аватар sp_kushneruk
Tēma vairs nav jauna. Bet jo tālāk, jo mazāk iemesla pret šādu uzņēmumu izturēties pozitīvi. Vēl nesen bija vienīgā valsts, kurā par nepretencioza mājokļa iegādi varēja raudzīties pozitīvi. Bet tagad, iespējams, vajadzētu iesaldēt un nolikt naudu zem matrača... Vai arī ielikt jaunus zobus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl