Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāstiet, lūdzu, labu 4/5 * viesnīcu nosaukumus Grieķijā ģimenēm ar bērniem (viens gads un 6 gadi). Mēs plānojam atvaļinājumu septembrī. Vai man vajadzētu ņemt viss iekļauts vai brokastis, pusdienas vakariņas?
Pastāstiet, lūdzu, labu 4/5 * viesnīcu nosaukumus Grieķijā ģimenēm ar bērniem (viens gads un 6 gadi). Mēs plānojam atvaļinājumu septembrī. Vai man vajadzētu ņemt viss iekļauts vai brokastis, pusdienas vakariņas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2016-05-278 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар petromir
Laba diena)
Piedod, bet tas nav jautājums...
Tikai viesnīcu nosaukumi neko nedos. Ierakstiet savu jautājumu Yandex vai Google, un jūs atradīsit daudz iespēju.
Kvalitatīvai izvēlei ir jāņem vērā daudzi faktori: neatkarīgi no tā, vai ceļojat pats vai saskaņā ar programmu. Nākamais: izbraukšanas pilsēta, uzturēšanās ilgums, budžets..
Jūs varat parādīt daudzas izcilas viesnīcas, bet nebūs ekskursijas no jūsu pilsētas, cena jums nebūs piemērota utt.
Par pārtiku: nu, atšķirība starp šiem 2 variantiem cenas ziņā bieži vien ir neliela, bet atkal jāņem vērā, ka dažādām viesnīcām ir dažādi ēdināšanas koncepti.
аватар sp_kushneruk
Ņemot vērā bērnu vecumu, cik saprotu, gribas pavadīt relaksējošu atpūtu ģimenei līdz šim bez ekskursijām, bet ar iespējamām nelielām pastaigām salīdzinoši netālu no viesnīcas. Tiek pieņemts (atkal bērnu dēļ) pienācīgas un regulāras ēdienreizes, ņemot vērā bērnu vecumu. Viena no iespējām ir Poseidon Palace 4 * (Poseidon Palace) Olimpa apgabalā. Ir arī kāds trūkums: nokļūšana no lidostas aizņem salīdzinoši ilgu laiku, ar ielidošanu - līdz 1,5 stundām. No transporta viedokļa un vispārējiem apstākļiem ērts ciemats Nea Kallikratia, bet viesnīcā, kuru varētu ieteikt, Aegean Blue 4 *, tagad ir kaut kas nesaprotams ar pārtikas režīmiem. Daudz kas ir atkarīgs no tā, kur jūs varat lidot. Iepriekš minētās iespējas tiek piedāvātas, lidojot uz Salonikiem. Lidojot uz Afmny vai Patras, iespējas ir pilnīgi atšķirīgas.
аватар MP_3_2011
Atkarīgs no tā, kur izvēlaties apmesties. Paskatieties atsauksmes par Chanioti pilsētu kontinentālajā daļā (Kassandra) - teritorija nav kalnaina, ieeja jūrā ir maiga. Tiesa, tūristu ir daudz. Viesnīcas Krētas salā ir arī diezgan piemērotas ģimenes brīvdienām, septembrī jūrā nevajadzētu būt nemieriem. Es iesaku jums ēst tikai brokastis, maksimāli - brokastis / vakariņas. Pilnīgi iespējams pusdienot pilsētā, kad atpūšaties no saules. Vai arī paņemiet ēdienu savā istabā (no restorāniem vai lielveikala), jo īpaši tāpēc, ka bērniem dienas laikā ir jāguļ. Vakariņas katru dienu jaunā vietā vai restorānā, kas jums patīk, ir patīkamas, interesantas un daudzveidīgas. Esmu pārliecināts, ka krodziņa īpašnieks bērniem un pastāvīgajiem klientiem atnesīs labus ēdienus, sniegs atlaides un komplimentus (salātus, uzkodas, desertus, dzērienus)! Vai arī pagatavot maltītes pēc pasūtījuma. No otras puses, paskatieties, kāda ir ekskursijas cena (mēs jau ceļojam bez tūroperatoru palīdzības), cik ļoti pārtikas cena ietekmē ekskursijas izmaksas
аватар L_ena
Jebkurš jautājums uzreiz kļūst vieglāks, ja cilvēks paziņo vismaz aptuvenu budžetu. Ar gadu vecu bērnu es ņemtu viss iekļauts vai pilna pansija. Opciju otrā galā ir pašapkalpošanās dzīvokļu rezervēšana ar virtuvi. Ja sieva un māte ir gatavas plīts atvaļinājumā. Ja budžets atļauj, apskatiet jebkuru Aldemar un Grecotel ķēžu viesnīcu. Lasiet atsauksmes par starptautiskajām vietnēm un izlemiet par kādu vietu Grieķijā. Dažādās vietās vienas ķēdes viesnīcas var būt spēcīgākas un vājākas. Bet tajā pašā laikā dārgāk vai lētāk. Laba virtuve, pludmale ar bezmaksas apkalpošanu, viss iekļauts un pilna pansija, pastaigas attālumā no veikaliem un svaiga ezera - Hydramis Peles netālu no Heraklionas. Apkārt nav ballīšu, un viesnīca ir izolēta. Bijām tur 2014. Kluss, mierīgs, 80% viesnīcas bija vācieši un beļģi. 12 dienas divvietīgs numurs tad maksāja 1800 eiro FB.
аватар sp_kushneruk
Hydramis Palace, cik es atceros, ir Krēta. Un uz kurieni virzās mūsu tēmas iesācējs (vai vienkārši varētu aizlidot)?...Jautājums, atklāti sakot, ar neskaidriem sākumpunktiem. "Laimīgā" kundze (nevaru atkārtot ar jūsu latīņu rakstību :-)), cik jums ir naudas un no kurienes (un kur) varat lidot? Vai jūsu jautājums joprojām ir aktuāls?
аватар victorias
Ķēdes viesnīcas: Grekotels, Xenios, Elinotels, IKOS, Sani, viesnīcas ar Club Elefant
ir smilšainas pludmales, bērnu izklaides, labi viss
аватар Katarakta
Piebildīšu, ka Simatro pludmalē programma bērniem atvērta līdz septembra beigām.
аватар victorias
Nu, manuprāt, izvēloties augstas klases viesnīcas, labāk ņemt līdzi ēdienreizēm. Piemēram, Xenios Anastasia bija lieliska Ultra All.
аватар Yuliya888
Paldies visiem par atbildēm. Izbraukšanas pilsēta Čeļabinska vai Ekat. Nakšu skaits 9-10. Budžets - 150 tr.
Variants "gatavot" atvaļinājumā noteikti nav priekš manis. Tāpēc ir nepieciešams AI vai FB.
аватар sp_kushneruk
Poseidona pilī AI versijā no 09.03. jūs lieliski iederāties ar izbraukšanu uz 10 dienām, maksa diviem pieaugušajiem un diviem bērniem ir 147048. Vēl ir iespējas. Tā kā steigas sezona beidzas augusta beigās, tad ar pūļiem būs nedaudz vieglāk, bet velns zina, kas šogad notiek ar Grieķiju... Tāpēc nav vērts atlikt jautājuma risināšanu.
аватар Yuliya888
sp_kushneruk, paldies, kur jūs atradāt šo viesnīcu, es cenšos, neraksta nevienu ekskursiju uz atrasto viesnīcu(
аватар sp_kushneruk
Muzenidis! Tas ir izbraucot no E-burgas. Vēlāki datumi būs vēl lētāki. Bet ar bērniem būt šajās vietās (nerunājot par vairāk ziemeļu vietām) pēc 15.09. - nedaudz riskants bizness, cik paveicies ... Izmaksas, ņemot vērā vīzas izsniegšanu tiešsaistes rezervācijas opcijā. Ja jums tās (vīzas) ir atvērtas agrāk, tad izmaksas samazinās, un rūpes samazinās :-))
аватар PolikSVT
Nu nezinu, kur tu atradi tādas cenas pie Mouzenīdiem (dārgākā TO)!!! Tikko ar mazmeitu atbraucām no Krētas. Labi zinot Grieķijas viesnīcu bāzi, mani "nogalināja", lai meklētu piemērotu viesnīcu cenas/kvalitātes ziņā)))) kurš Grecotels???? Aldemārs???? Mēs nelidojam no Maskavas))) cena tagad lido prom) par tādu budžetu laba viesnīca septembrim, tikai par daoi) ja viss. Un viss ir jāuztver viennozīmīgi !!! Vidējas vakariņas uz 2 maksā 30 eiro!!! Saldais ķirsis 8, koubnik 7, dvnya 1.5))) vispieejamākās cenas no mūsu reģiona ir pie Pegasus, Aneks. Poseidons pie Mouzenīdiem maija beigās maksāja 75 tūkstošus par 3 naktīm diviem)))
аватар musya02
Divas dienas pēc ierašanās no Krētas ERI BEACH 4 * All Inclusive Hotel uz 12 dienām maksāja 110 tūkstošus trīs ar vīzām.. viesnīcā ar brīnišķīgu teritoriju ir kur apgriezties gan pieaugušie, gan bērni.. ir daudz bērnu. no mazuļiem un līdz 12 gadiem .. ar pārtiku nebija problēmu.
аватар PolikSVT
Nu, tas ir atkarīgs no tā, no kurienes izlido) Apskatījos šo viesnīcu, no 21. maija uz 11 naktīm no Jekaterinburgas vēl martā, tā stāvēja pie Pegasus uz 86 tūkstošiem 1 pieaugušais + 1 bērns 7 gadi, tas ir bez vīzām. Nav labākais variants, uzreiz atteicos. Ja nu vienīgi, lai pastaigātos uz tuvējo Star Beach) Es izvēlējos Dessole Malia, lielisku viesnīcu. Bet gandrīz vienmēr pieturā, maija beigās "paķēra" par lielisku cenu, augustā par 3 jau 250 tūkst.. Grieķijā līdz jūnija vidum vēl nav karstā sezona jūras dēļ. Bērniem ir auksti.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl