Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai ir vērts doties ar mazuli (10 mēneši) uz Grieķiju?
Mēs plānojam ceļot 2016. gada septembra beigās/oktobra sākumā. Bērnam būs 11 mēneši. Izvēlieties viesnīcu vai privātus dzīvokļus? Vai man izvēlēties salas vai cietzemi? Mums patīk, lai ir daudz zaļumu un ir ko redzēt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2016-04-018 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  84
аватар sp_kushneruk
Vai jāuzlabo bērna veselība vai "lai ir ko redzēt"? Ar bērnu šajā vecumā, manuprāt, var ceļot, pirmkārt, ja ir laba ceļojumu pieredze; otrkārt, jādodas uz vietu, kuru vai nu iesaka uzticami cilvēki, kuri saprot, kāds ir 11 mēnešu vecums, vai arī tad, kad zini, kurp dodies. Tas ir, ja viņš pats "ar inteliģenci" būtu šajā vietā. Ar maziem bērniem avantūrisms nav nepieciešams. Tāpēc opcija "mēs mīlam, lai ..." nedarbojas pāris gadus. Ja lidojat caur šo ostu, meklējiet iespēju netālu no lidostas un no Salonikiem. Piemēram, Nea-Kallikratia, bet tur ir tikai Egean Blue. Tur ir tīrs. Un tas jums ir svarīgi.
аватар sp_kushneruk
Es atvainojos moderatoram, kaut kāda veida kļūme vietnē ...
аватар sigur62
Atbalstu viesnīcas izvēli, jo biju tur, patika ēdieni un personāla attieksme.
аватар 3018886
ar tādiem zīdaiņiem vajag sēdēt mājās un nedzīt tarakānus apkārt grieķu viesiem
аватар Kolia_oro.egor
Es ieteiktu dzīvokļus. Līdz 11 mēnešiem mazulis var būt daļēji vai pilnībā pāriet uz "konservu" pārtiku. Vai pat graudaugi. To visu var paņemt līdzi. Es neriskētu iebarot kaut ko nepazīstamu. Dzīvokļos ir arī ledusskapis un plīts virsma. Grieķijā ir viesnīcas ar virtuvi.
Te, pieņemsim, Admiral Argassi Zakintos ir pilnvērtīga viesnīca, bet ar virtuvi. Bet Alykes Park (turpat) ir dzīvoklis. Tieši tur es satiku māmiņas ar pārmaiņām. Šī ir īpaši laba pludmale mazuļiem. Un kas labi - telpas ir vienstāva un rati var stāvēt tieši pie balkona.
Lūk.Varbūt ne gluži atpūtas ar mazuļiem virzienā saasināts apskats, bet tomēr.
http://www.turpravda.com/gr/zakinf/Alykes_Park_Bungalows___Apartments-h40666-r135246.html
аватар 19062005
Labs padoms zēniem. Kas attiecas uz mani, atlikt pārējo līdz bērna saprātam, tas ir, līdz 3 gadiem. Tas ir no manas pieredzes. Līdz 3 gadu vecumam to nevar nosaukt par atpūtu. Vai arī paņemiet auklīti. Vīrs pārsvarā bāros
аватар sigur62
"Vīrs galvenokārt bāros" (c)
--------------------------------------------------- ---
Vai ir vērts iet tik tālu par šo?
Lai viņš dauzās pagalmā uz soliņa.
аватар Natalia1421
No pieredzes, kad māte velk savus bērnus pa kūrortiem, kaut vai turku-ēģiptiešu, no 5 mēnešu vecuma, viņi Grieķijā nokļuva jau prātīgā vecumā - 5 un 4 gadi ... Nav svarīgi, kur doties, pat uz Antarktīdu, bet Jums jāsaprot, ka atvaļinājums ar bērnu nav atvaļinājums ar mīļoto vīrieti. Dzīvosi pēc bērnu grafika - miegs, pārtika, autiņbiksītes... Un jādzīvo kopā - jūra savukārt, spa - savukārt, ēst - arī pēc kārtas, reizēm (bērni kaprīzi, ne visiem patīk skatīties šis). Kas attiecas uz "redzēšanu", tad arī - pa vienam, vai pa vienam. Pāris stundu pastaiga pa apkārtni, protams, ir iespējama. Bet diez vai varēs baudīt kādus šedevrus, gadu vecam bērnam ir vienalga, ka tu kaut ko izmeklē, gribas ēst, dzert, urinēt, kakāt, visu aptaustīt, vēlams kāpt iekšā , jebkurā gadījumā pamēģini utt.
Ieteikumi jebkuram ceļojumam ar bērnu līdz 3 gadu vecumam: pārtika (bundžas, putru kastes), tējkanna (ja viesnīca nenodrošina), medikamenti - līdzi
аватар sp_kushneruk
"Ieteikumi jebkuram braucienam ar bērnu līdz 3 gadu vecumam: pārtika (bundžas, putras kastes), tējkanna (ja viesnīca nenodrošina), medikamenti - līdzi! (c)
Jā, tas ir gandrīz labākais risinājums. Kāds iepriekš rakstīja par brīvdienām salā - ar tik maziem labāk to nedarīt, it īpaši Zakintos. Un īpaši tagad... Ja godīgi, līdz apmēram 11-12 gadu vecumam - tā nav atpūta vecākiem. Ne velti dažās viesnīcās bērnus līdz 14 gadiem "neaicina". Tiem, kas iepriekš brauca uz Turciju ar pusotras nedēļas atpūtu starp brokastīm, pusdienām, vakariņām: tām valstīm, kuras ir "tā vietā", ir pavisam cits ritms, gars, apstākļi... Bet viss ir jāizjūt pašam.
аватар Pachok
Autor, kā tev ar Komarovski? Ja jums šis ir uzticams avots, skatieties raidījumu par brīvdienām ar mazuļiem. Īsumā: pilnībā jāapzinās, ka bērnam tā nav atpūta un nevis atveseļošanās, ka vecāki to dara paši. Tas nav slikti, tā vienkārši ir. Tik mazam bērnam ir labi tur, kur ir tētis un mamma. Un, ja šis ir atvaļinājums pašam, tad vai tev der visu diennakti dejot apkārt mazulim.
Ja ceļošanas jautājums tev ir atrisināts, bet izvēlies tikai valsti, Grieķija ir normāls variants, viens no labākajiem.
аватар sveta_korzhova
Piekrītu, ka ceļošana ar bērniem atšķiras no ceļošanas bez bērniem. Bet arī nav jāsēž mājās. Es teiktu, ka var iet ar zīdaini-bēbi, un tad ar, tā teikt, prātīgu bērnu. Sajūti atšķirību, kā saka. 3-5 gadus veciem bērniem ir nepieciešams daudz personīgā laika vai aukle, viņiem ir garlaicīgi restorānā, kur visi ēd, viņiem ir vajadzīgas īpašas ēdienkartes (tas ir iespējams šajā viesnīcā), viņiem ir nepieciešams skraidīties un dažreiz esi kaprīzs. Bet vispār viņu ir daudz un visi skraida pa restorānu un neviens nav sašutis, attieksme pret bērniem ļoti laba. Kliedzieni un asaras visbiežāk, kā rezultātā, noteikti pabaros neatkarīgi no paša mazuļa vēlmes (tas ir grēks, galvenokārt mūsu tautiešiem). Un bērns līdz gada vecumam parasti ir apmierināts ar saziņu ar vecākiem, joprojām daudz guļ, ēd savu parasto ēdienu - labāk to, protams, ņemt līdzi.
аватар Turist_Rus
Ņemiet vērā, ka Grieķijā nav pieņemts šāda vecuma bērnus barot no burciņām, tāpēc veikalā tos iegādāties ir diezgan sarežģīti. Vai nu nemaz, vai arī izvēle ir niecīga. Un graudaugu kastes ir maz. Es nezinu, kas manai meitai tur nepatika, bet viņai bija ļoti žēl, ka viņa tos neatveda no Maskavas.
Secinājums - labāk ņemt līdzi ēdienu.
аватар 3018886
Iekāpjot lidmašīnā, visi šausminās par tādu ceļotāju ar mazuļiem apkārtni. Četras stundas mežonīga topošā atpūtnieka kliegšana pārvērš lidmašīnas lidojumu par elli.
Mātes histērija ar vārdiem stjuartei - "Tev uz kuģa noteikti ir importēta pārtika un piens bērniem - nekavējoties atnes!"
Es domāju, ka tie, kas velk mazuļus šādās "brīvdienās", kas saistītas ar lielu risku savam bērnam, ir cilvēki, kuri nenovērtē savus bērnus.
аватар Galina50
Un es uzskatu, ka brauciens ar bērniem līdz gada vecumam ir tīrais mātes egoisms un naids pret kaimiņiem.
аватар tatiana.nn
Gandrīz katrā ārzemju braucienā sastopu atpūtniekus ar zīdaiņiem (!) Bērniem (no 3 mēn.). Krēta nav izņēmums. Ja vecākiem ir labas braukšanas prasmes (jo serpentīni, šauri ceļi, stāvi nobraucieni), tad šī ir lieliska iespēja iepazīt mītisko salu (Zeva ala, krāsainas pludmales, klosteri u.c.). Autobusā ar bariņu cilvēku un braukšanas grafiku, manuprāt, būs grūtāk. Rudenī nebūs svelmains karstums, un ūdens jūrā (vismaz septembrī) joprojām būs silts (salas ziemeļos, Hersonisā, Mali, strauta otrā pusē ūdens ir vēsāks, pēc manām domām). Dzīvokļos apnīk gatavot, uzkopt, pietiek ar šo māju. Patīkamāk ir atgriezties iztīrītā istabā, pie jau pagatavotām vakariņām. Noteikti ņemiet līdzi elektrisko tējkannu, lai sasildītu bērna ēdienu, labi, noderēs mums pašiem. Ēdiens bērnam līdzi ņemšanai no mājām (nepazīstamā vietā grūti pat pašam izvēlēties ēdienu, jo nezini, vai garša patīk).
аватар sp_kushneruk
Dārgie draugi, pat šeit, apspriežot tik patīkamu jautājumu, un tad nē, nē un kaut kāda nepiekāpība, trakulība un citu viedokļu noraidīšana pārgriežas. Dodiet cilvēkiem sevi, kļūdieties, izbaudiet, gūstiet pieredzi un iespaidus, kas paliek visu mūžu...
Kāds augstāk rakstīja, ka bērnam brauciens uz jūru nav atveseļošanās. Droši vien daudz kas ir atkarīgs no bērna uzbūves, no viņa predispozīcijām un individuālajām īpašībām. Vienu varu teikt – tiešām, nevis atpūta, bet pat briesmas – īss ceļojums. Ar bērnu jums ir jāceļo ilgu laiku, apmēram no 2 nedēļām vai ilgāk. Īsi braucieni ir bīstami, tie "sakuļ" bērna organismu, un viņam ir nepieciešama tās vides fizioterapeitiskā iedarbība, no kuras radās cilvēce: tīrs jūras gaiss (īpaši ar bronhu-plaušu problēmām), pats jūras ūdens (universāla lieta). Bet jebkurā gadījumā ne saule - ļoti bīstami! Normāla uzturēšanās jūrā – tad pusgadu un ilgāk normāls imūnsistēmas stāvoklis. Jums jāceļo ilgi!
аватар Nusia
Agrāk, kad redzēju mammas ar mazuļiem, arī es domāju - kur viņi velk tik mazus bērnus?!? Ar vecāko dēlu vispirms 14.8 devāmies uz jūru un braucām ik gadu, bet Ukrainā, jo. viņam ir br.astma. Un tad piedzima mana meita - un pēc pāris mēnešiem es sapņoju kaut kur aizbraukt atpūsties, bet vīrs mani neatbalstīja. (Pirmo reizi braucām tieši gadu pēc viņas dzimšanas dienas uz Koblevo. Viņa vēl zīdīja, tāpēc ar ēšanu lielu problēmu nebija. Bija plīts zupām un citām. Viss gāja labi, tikai tagad atpūšos atsevišķi ar mans vīrs un es ar meitu.Tētim tas nav atvaļinājums, bet gan mammai, kura katru dienu to visu dara mājās, bet tajā pašā laikā vēl ir jāsagatavo nevis ģimene, un jāmazgā, paglauda un pastaigājiet bērnu vairākas reizes dienā, velciet ratus augšā pa kāpnēm un liftiem to vienkārši vajag.Atvaļinājumā tas viss notiek daudz patīkamāk, nav daudz jādomā. Novietojiet ratus ēnā un apsēdieties uz balkona, bārā, pludmalē un vienkārši atpūtieties.
аватар Nusia
Svaigā gaisā un pēc peldēšanās bērni vienmēr labāk guļ. No pieredzes zinu, ka ar mazāku bērnu ir vieglāk. Lidojot ar meitu 1g. 10 m lidmašīnā man ar viņu bija daudz vieglāk - viņi vienkārši apsēdās, pieķērās man pie krūtīm un aizmiga. Bet viņi lidoja jau 2 gados 19:00 - kļuva jau grūtāk. Viņai viss kļuva interesants, lidmašīnā viņu nevarēja iemidzināt, viņas uzmanību viss novērsa. Lai bērns nerīkotos, jūs varat novērst viņa uzmanību ar savu iecienītāko rotaļlietu vai multfilmu. (tini mīlestība, piemēram). Izbraucieniem speciāli nopirkām elektrisko tējkannu uz 0,5 litriem. un vienmēr ņemam līdzi, var arī ņemt līdzi (ja bērnam garšo) vai nu biezeņus vai graudaugus. Paņēmām līdzi jogurtu, nekas nesabojājās. Ja mamma uzskata, ka ir pareizi doties atvaļinājumā, tad tas ir pareizi, un tas nāks par labu ne tikai viņai, bet arī mazulim un tētim.
аватар 3018886
Mēs salīdzinājām braucienu "kājām" uz Koblevo ciematu un 4 stundu lidojumu ar pārsēšanos uz Grieķiju))))
аватар Nusia
3018886 - Tu rūpīgi neizlasīji, vai vīrs nebija atteicies lidot, kad bērnam bija 12 mēneši. - viņi būtu lidojuši, pretējā gadījumā viņiem bija jābrauc ar vilcienu, pēc tam ar mikroautobusu - un tas ir daudz ilgāk un mazāk ērti. Mazu bērnu ir vieglāk nēsāt rokās vai var ielikt slingā, un tālu neaizskries... Bet esmu jau divas reizes lidojusi ar bērnu uz Ēģipti (arī gandrīz 4 stundu lidojums) un kad viņa bija mazāka (zīdainis), es biju ar to viņai ir vieglāk. Abi reisi bija 4 no rīta, režīms lauzts, bērns miegains, vienā rokā meita, otrā rati, koferis, soma.... viss gāja labi, nejaucām ar ikvienu lidmašīnā, atšķirībā no citiem pasažieriem, kuri pulksten 5 no rīta skatījās filmu planšetdatorā bez austiņām vai tiem, kuri dzēra viskiju un staigāja apkārt un trokšņoja visam salonam ...
аватар Natalia1421
"Iekāpjot lidmašīnā, visi ir šausmās par tādu ceļotāju apkārtni ar mazuļiem. Četras stundas mežonīga topošā atpūtnieka kliegšana lidmašīnas lidojumu pārvērš par elli." (ar)
Un pārdzēruša redneka kliedzieni nepārvērš lidojumu par elli, vai māksliniecisku krākšanu?! :) Šajā gadījumā, lai visiem būtu ērti, nelaist mammas ar bērniem sabiedriskajā transportā, veikalos un, ak Dievs, vilcienos, un vispār, kāpēc viņas klejo pa ielām ar čīkstošiem mazuļiem - pārkāpj sabiedrisko kārtību.. .
Lielākoties mazuļi ir nerātni paceļoties (piesieti, neļauj celties utt.) un nolaižoties (pamodos). Pārējā laikā viņi vai nu ēd, vai guļ. Tas ir, ja mēs runājam par bērniem, kas jaunāki par 3 gadiem. Vēl nesen mēs lidojām 2-3 reizes gadā, un vienmēr viena un tā pati aina - līdz kāpšanas brīdim visi bērni nomierinās un guļ. Pieaugušie sāk skaļi, gandrīz nemanāmi uzvesties, kā viņiem šķiet, pakas no dutika
аватар Natalia1421
... gandrīz nemanāmi, kā viņiem šķiet, atvēra iepakojumus no dutika)))
аватар sp_kushneruk
"Plānojam doties 2016. gada septembra beigās-oktobra sākumā. Mazulim būs 11 mēneši. Vai izvēlēties viesnīcu vai privātos apartamentus? Izvēlēties salas vai cietzemi? Mums patīk, lai ir daudz zaļumu un ir ko redzēt."
Es atvainojos. Tomēr pēc būtības: 1. un 3. septembris-oktobra sākums - ir vēls, ja runājam par Grieķijas ziemeļu daļu; vairāk vai mazāk pludmales var būt divās vietās - Kiprā (dienvidu piekraste) un Rodā vietējā klimata dēļ. Ja nepeldi vai esi valzirgs, tad viss ir vieglāk...2. viesnīca vai dzīvokļi ir jāzina jau mājās, tas ir konkrētas un individuālas izvēles jautājums 4. to īpaši redzēt nevarēsit, ja vien nepaņemsiet automašīnu un brauciet uzmanīgi. Ar tādu bērnu es nebrauktu vēlāk par 10.septembri...
аватар sveta_korzhova
Jautājums, kāpēc iet - vienkārši atpūsties no ikdienas, atbrīvoties no ziemas noguruma un iegūt imunitāti nākamajai ziemai, vai aktīvi ceļot un izklaidēties, vai doties "atrauties" bāros un uz deju grīdas? Pirmajā gadījumā ir vērts braukt droši, otrajā es nebrauktu, bet ir cilvēki, kuri prot un mīl tā atpūsties, un bērni viņiem nav apgrūtinājums un viņi var radīt apstākļus. Trešajā gadījumā kategorisks Nr. Otrs jautājums ir finanses. Ja atļauts, es ieteiktu labu viesnīcu ar lielisku infrastruktūru, lielām teritorijām, tuvu pludmali un citām jaukām iespējām. Ja finanses nav īpaši labas, tad labāki dzīvokļi un, protams, tuvu pludmale, mājokļu infrastruktūra (veikali, kafejnīcas utt.), kā arī iespēja vadīt automašīnu. Parūpējieties par bērnu pārtiku iepriekš. Un laika posms - es nebūtu gājusi vēlāk par 10. septembri. Tas vairs nav īpaši ērti, lai gan tas nenotiek gadu no gada. Es neredzēju jautājumu - iemācīt man iet vai nē ar bērnu, tāpēc es uz to neatbildu.
аватар Irina0709
Grieķijā nav Kipras)) un viņi peld Krētā oktobrī - ūdens lēnām atdziest, Grieķijas ziemeļus un Jonijas salas var apskatīt līdz septembra vidum.
аватар sp_kushneruk
"Grieķijā nav Kipras))" Un vai tas neļauj jums tur atpūsties? It īpaši, ja svarīga ir nevis valsts, bet apstākļi. Saistībā ar topikstartera lūgumiem es kopumā dotu priekšroku Kiprai, nevis Grieķijai: norunātajā laikā ir jūtami siltāks, nav tik ilgi lidot, vieglāk (īpaši ar mūsdienu prasībām) ar vīzu, pareizāk sakot, ar atrunu, kas tiek veikta divu dienu laikā. TAGAD Grieķijā nav Kipras... Bet kultūrvēsturiskā ziņā pat mūsdienu Kipra ir Grieķija. Protams, ja nerunājam par okupētajām ziemeļu teritorijām. Valstiskums nenozīmē etnokulturālu un vēsturisku izolāciju. Tieši tādā pašā specifikas pakāpē kā Grieķijā, Krētā vai Tasosā vai Rodā ar to salu specifiku...
аватар 19062005
Labs padoms zēniem, sasodīts. Kas attiecas uz mani, atlikt pārējo līdz bērna saprātam, tas ir, līdz 3 gadiem. Tas ir no manas pieredzes. Līdz 3 gadu vecumam to nevar nosaukt par atpūtu. Vai arī paņemiet auklīti. Vīrs pārsvarā bāros
аватар Pachok
19062005, atkarīgs no vīra. Daži, gluži otrādi, laiž sievu uz bāru :)
Un, ja nopietni, ja ir finansiāla iespēja, tad pārbaudīta aukle atrisina absolūti visus jautājumus atvaļinājumā.
аватар 19062005
Pačok, tas nav vīrs, bet sapnis! Un parasti bārā vienmēr ir daudz jaunu tētu, un bārā tiek ielaistas tikai diezgan ieskrūvētas sievas. Auklīte noteikti ir vajadzīga.
аватар sp_kushneruk
Puiši, kāds bārs?! Viņi nolika bērnus gulēt, un, ja viņi tos nelika, tad ļaujiet viņiem sēdēt viņiem blakus ar saldējumu. Paņēmām pudeli laba grieķu vīna, sagriezām 200-300 gramus cietās Gravjēras... Izgājām pie galdiņa uz balkona. Vai esat viens no otra jau noguruši? Turklāt tādā relaksācijas atmosfērā, jūra, siltums... Un kāpēc pie velna tu sēdi dūmos un trokšņos? ...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl