Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kur doties uz Grieķiju pirmo reizi? Interesanta atpūta Grieķijā draugu lokā.
Labdien, mēs ar draugiem dodamies septembrī doties uz Grieķiju. Mēs nezinām, kur iet. Mēs esam trīs meitenes, 23 gadi. Braucam uz nedēļu, gribam nopeldēties jūrā, skaistu pludmali, apmeklēt vairākas ekskursijas, vārdu sakot, apvienotu atpūtu. Sakiet lūdzu - kur Grieķijā doties atpūsties pirmo reizi, un kādas ekskursijas apmeklēt, vēlams, lai tās būtu viesnīcas tuvumā (vai salīdzinoši tuvu) Domājam nedaudz ietaupīt uz viesnīcu, bet apmeklēt interesantas vietas
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2013-02-2111 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар medvedeva25
Laba pēcpusdienā, lieliska izvēle atpūtai, jo grieķi ir ļoti atvērta un viesmīlīga tauta.Krātas sala ir ideāli piemērota jums.Tajā ir ērts klimats, četras jūras un unikāli arhitektūras pieminekļi, kas sasniedz 5000 gadu vecumu, kā arī silta, aptveroša laimes un miera atmosfēra!!!!
аватар travelsita
Pati Krēta nav īpaši liela, tāpēc pārvietošanās ekskursijās nav garlaicīga. Bijām Agia Pelageya, pa dienu paspējām ar laivu aizbraukt uz Spinalongas salu, papusdienot Elundā, pastaigāties pa Agios Nikolaos un atgriezties viesnīcā ap 17-00. Un tas viss notiek lēnām.
Ja dodat priekšroku bagātīgai ekskursiju programmai, tad izvēlieties viesnīcu salas centrā (ziemeļu piekrastē), lai būtu ērti nokļūt dažādās senlietās.
аватар travelsita
Runājot par ekskursiju programmu, jums tiks izsniegti bukleti par ekskursijām. Mūs sagaidīja Bomo Travel un atsūtīja Mousinides. Būtu jauki, ja sūtītāja puse šādus bukletus nodotu izskatīšanai iepriekš.
Iesaku ieiet Bomo Travel mājaslapā un apskatīt ekskursiju sarakstu ar aprakstu (saraksts ir aptuveni vienāds visiem tūroperatoriem). Un no kā pasūtīt - jūs to izdomāsit pēc ierašanās.
аватар mordovenko.k
Liels paldies par atbildēm)
аватар mordovenko.k
Daudzi raksta, ka Halkidiki ir interesantāka, daba skaistāka (t.i., zaļāka)
аватар Irinali
Un Rodas sala man patika vairāk nekā Krēta. Ekskursijas interesantas, vēsture sena un mūsdienīga, sala maza. Viss ir pastaigas attālumā ar autobusu vai automašīnu. Mēs bijām septembrī, un laika apstākļi bija lieliski.
аватар lanos
Es biju Krētā, Hersonissos Maris Hotel. Tas viss ir manā pārskatā. Kas ir skaista pludmale? Jūra visur skaista un tīra. Un dzīvošana netālu no apskates objektiem nedarbosies, jo tie atrodas dažādās salas vietās.
аватар viktoriamar1
Septembrī braucu uz Grieķiju – esmu izskatījusi visus variantus. 1 reizi labāk doties uz Halkidiki. Visas interesantās ekskursijas ir tuvāk. Kas attiecas uz Krētu, tā ir ļoti tālu no turienes, paskatieties uz karti, es nezinu, cik reāli ir izbraukt no Krētas ekskursijās, nenakšņojot pa ceļam, Krēta ir ļoti izreklamēta, bet nav ērtas vietas, kur palikt . Tas ir jāzina. Lasiet atsauksmes par katru konkrēto viesnīcu un vietu, kāda ir ieeja jūrā un pati jūra, kurp dosieties. Halkidiki ir ļoti interesanti – visi trīs pirksti. Interesantākās ekskursijas ir Meteora, Olympus, Delphi, Halkidiki paši, Kastoria. Es ieteiktu 1 reizi Halkidiki, neiedziļinoties. Ceļot ekskursijās, ja iespējams bez nakšņošanas pa ceļam. Tas ir nogurdinoši un nav ekonomiski. Maksājiet par nakšņošanu 2 vietās uzreiz. Novērtējiet attālumu kartē. Bet paturiet prātā, ka daba ir interesantāka Halkidiki dzīlēs. Bet attālums līdz ekskursijām no pussalas dzīlēm ir tālāks. Skatīt atsauksmes. Halkidiki pat 3 pirksti ir interesanti. Ir autobusi un taksometri. Taksometrs 3-4 cilvēkiem, viņi raksta, lētāk nekā autobuss. Apvienoties naudas taupīšanai varam, ja sakrītam laikā un vietā, jo tur ir kalni, attālumi pa serpentīnu ir lielāki nekā taisnē
аватар mordovenko.k
Paldies par komentāriem, mēs lasīsim, pētīsim)
аватар litvinova8
Es dzīvotu Grieķijā un ieteiktu jums Paralia Katerini: netālu no Meteoras, blakus Olimpa kalnam, netālu no Janipas, Kastoria...
аватар victorias
bet man jāsaka, ka kontinentālajā Grieķijā tādi attālumi ... pat no Kastorijas līdz meteoram apmēram 100 kilometri, un no Salonikiem visi 200 ... Krētas ietvaros (diezgan liela un tajā pašā laikā bagāta salas apskates vietām) , viss ir vienkāršāk. un Rodas - tā droši vien ir, vismaz katru dienu kaut kur aiziet, vieta
аватар ifedorovua
Ja vēlaties skaistu dabu, ekskursijas un pludmali - Korfu ir ideāls risinājums. Pati sala ir maza, visas interesantās vietas var apbraukt dažu dienu laikā. Jūs varat apmesties netālu no Kerkyras (piemēram, Kontokali līcis) - lieliska pludmale, un pilsētu var sasniegt ar autobusu 15 minūtēs - iepirkšanās, ekskursijas, kafejnīcas. Korfu nomalē atrodas bāru/klubu iela - kur var atpūsties vakarā.
аватар mollysbugs
Labdien. Pirms 2 nedēļām atgriezāmies ar bērnu no Grieķijas. Pirmo reizi bijām uz Grieķiju. Mēs izvēlējāmies Peloponēsas pussalu un mums ļoti patika. Viņi nedēļām ilgi dzīvoja katrā no jūrām, kas mazgā pussalu: Jonijas un Egejas jūrā. Nakšņošana tika rezervēta vietnē booking.com. Ekskursiju ir daudz: senā Olimpija, Sparta, Mikēnas - šeit ir tikai senās Grieķijas vēstures krātuve. Un pēdējās 3 dienas pavadītas Atēnās. Šeit jūs varat izlasīt manu detalizēto ziņojumu, kurā es runāju tikai par mājokļiem Grieķijā http://www.mollys-bugs.com/gretsiya-kuda-poehat-otdyihat-zhile-na-peloponnese/
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl