Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Vai man vajadzētu ņemt līdzi pievienoto ceļvedi, lai iegādātos kažoku?
Internetā atradu pakalpojumu piedāvājumus no Grieķijā dzīvojošiem gidiem, kuri piedāvā transfēru uz Kastorijas rūpnīcām un palīdz izvēlēties kažoku. Viņi raksta, ka it kā veic lielu atlaidi. Vai kāds ir izmantojis viņu pakalpojumus, kā jūs domājat - vai tie tiešām var palīdzēt pazemināt cenu? Vispār, kurš jau ir ņēmis kažokus Grieķijā, sakiet - es nesaprotu tādu momentu - uz produktiem jau ir cenu zīmes, kāpēc cilvēki pērk vienu un to pašu kažoku modeļus par dažādām cenām (spriežot pēc atsauksmes)?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2013-01-0211 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  32
аватар Pachok
Viszemākā cena būs, ja pats atnāksiet uz rūpnīcu. Bet, protams, jums precīzi jāzina, kur doties, un orientēties cenām. Cenu zīmēs ir skaitļi no griestiem, tiem nav nekāda sakara ar reālo cenu. Ceļvežiem, kas piedāvā pārskaitījumus un "palīdzību", ir sava komisijas maksa no jūsu pirkuma un ļoti pienācīga. Protams, cena būs zemāka nekā uz cenu zīmes, tā it kā ir viņu "atlaide". Bet, kā jūs saprotat, viņi ir ieinteresēti, lai jūs pirktu dārgāk, komisijas lielums ir atkarīgs no tā. Optimāli ir uzņemt kompānijā to pašu tūristu, kurš jau ir bijis, nopircis un vispār saprot kažokādu.
аватар orbittours.ru
kažoka cena ir atkarīga no tā, kā kāds prot kaulēties. un patiesajā ceļvedī būs norādīta jūsu pirkuma procentuālā daļa. mans draugs nopirka ūdeles kažoku ar sākumcenu 3000 par 400, tāpēc .......... kaulēties!
аватар NatashaS
orbittours, ja šis: "draugs nopirka ūdeles kažoku ar sākotnējo cenu 3000 par 400" - tas bija Grieķijā, tad neticu, tur tas nav iespējams, ja vien mēs, protams, nerunājam par ūdeļu kažoks.
аватар sigur62
Ja vēlaties pārmaksāt, varat paņemt ceļvedi.
Mazliet par mūsu kažokādu iepirkšanos šeit:
http://www.turpravda.com/gr/halkidiki/Aegean_Blue_Hotel-h27212-r41399.html
orbittours, un es smējos, kad izlasīju par cenu 400)))
Jaungada joks?
аватар spichak
Vietnē paskatījos cenas kažokiem no Mouzenidis - viendaļīgs blackglam ūdeles mētelis no 3500 eiro, brūns no 2700 eiro. Cenas no ceļveža mājaslapas garam viengabala blackglam kažokam līdz 7000 eiro, brūnam līdz 5000 eiro.
Zinātāji (pieredzējuši pircēji), zvērkopji un citi biznesu pārzinoši cilvēki - kur ir patiesība ?! Ar kādu cenu jārēķinās, jo, ja kaulējos, tad vismaz aptuveni jāzina preces patiesā cena un jācenšas pirkt par šo naudu. Turklāt šeit tika teikts, ka izmaksas uz cenu zīmēm ir norādītas no griestiem.
Mani interesē klasiskā modeļa garā vienkrāsainā ūdeles tumšā krāsa.
аватар sigur62
Nelasi Mouzenīda vietnes)))
Kažokādu salonos nereti paši pārdevēji klusībā nosauc maksimālo kažoka cenu, līdz kurai var nolaisties izsolē, galvenais, lai salona īpašnieks nav tuvumā. Svarīgi arī, ka tirgojas grieķi un nekādā gadījumā krievi, ir pamanīts, ka krievvalodīgajiem pārdevējiem ir dārgāki kažoki, mazākas porcijas kafejnīcās, sliktāks ēdiens. Grieķiem nepatīk kaulēties, viņi nav turki vai arābi, tāpēc viņi parasti uzreiz nosauc maksimālo pārdošanas cenu, kas ir divreiz zemāka nekā norādīts uz cenu zīmes.
Nebaidieties no nekā, viss jums izdosies)))
аватар Pachok
Kažoka cena ir atkarīga no kažokādas kvalitātes, nevarētu teikt, ka tāds un tāds maksā tieši tik daudz.
Jūs atrodaties Krievijā, es nezinu, kādas ir jūsu cenas, Ukrainā ir šādi - no mūsu tirgus cenas parastā cena ir par 30% zemāka, no salona cenas - divas reizes. Tie. ja mums Petrovkā kažoks ir 3000 dolāru, tad Grieķijā par tādu pašu parastā cena ir 1500-2000. Šī ir mazumtirdzniecība un bez "pazīšanās". Ir arī citas iespējas nopirkt vēl lētāk, bet es personīgi tās nezinu.
Un pilnīgi piekrītu sigur62 - tiklīdz pie apvāršņa parādās krievu pārdevējs/veikala, kafejnīcas, aģentūras īpašnieks - cenas uzreiz augstākas, un ne tikai Grieķijā.
аватар sigur62
Paciņa, laimīgu Jauno gadu!
Tieši šajā ietvaros mēs satikāmies, kad Kalikratijā iegādājāmies kažoku: autolady, blacklam - 1700 vai 1800 eiro, neatceros. Joprojām kā 1800.
аватар Pachok
Un laimīgu jums jauno gadu!
аватар sigur62
Paldies)))
Es pievienošu vairāk par TS.
Grieķijā vienmēr sastapsiet pieredzējušus pircējus, kuri šos kažokus nēsā pa 10 - 12, un pat lidostā viņi tos nēsā, lai pārvadātu caur muitu tiem, kas lido tukšā.
Iepazīstieties ar mums un mēs palīdzēsim izdarīt pareizo izvēli.
Priecīgu iepirkšanos!
аватар spichak
Paldies visiem par atbildēm un padomiem :)
Gribu jautāt sigur62: vai iesakāt Kallikratia, jo pats tur biji vienīgais, vai ir precīza informācija, ka Kastoria ir dārgāka un kvalitāte sliktāka? Tikko vienā no atsauksmēm izlasīju, ka grieķi uz Kallikratiju pat uz nedēļas nogali nebrauc, cilvēka skudru pūžņa atmosfēra un daba nav īpaši laba. Došos pirmo reizi - vēlos apvienot atpūtu un iepirkšanos, man svarīgi, lai atpūtas vieta būtu patīkama, mierīga. Sākumā plānoju uz dažām dienām apstāties Kastorijā, veltīt laiku kažoka meklējumiem un pēc tam nedēļu atpūsties piekrastē. Vai tas ir normāls variants vai tomēr labāk pirmajā reizē apstāties Kallikratia vai Paralia Katerinis, lai ar vienu akmeni nogalinātu divus putnus, atpūstos un veiktu pirkumu?
аватар sigur62
Labdien.
Kalikratia mums nemaz nešķita kā skudru pūznis)))
Kas noteikti ir lētāks, nestrīdēšos. Mums tur iepirkties patika cita iemesla dēļ, par to rakstīju savā atsauksmē: kad ir iespēja vairākus vakarus klīst no salona uz salonu, mierīgi izvēlēties un pajautāt cenu, tad mazāka iespēja kļūdīties izvēloties. Mūsu viesnīcas kaimiņi brauca no Kalikratijas uz Kastoriju (noīrēja mikroautobusu vairākām ģimenēm), un no visiem tikai viens pāris iegādājās kažoku Kastorijā, pārējie pirka turpat, kur mēs - Nea Kalikratia. Atgrieztās personas sūdzējās par steigu, gida kontroli un spiedienu, kā arī augstajām cenām. Tā tas bija pie mums, un jūs izlemjat un izvēlaties. Veiksmi!
аватар aleg_80
Labvakar. Vai man vajadzētu ņemt līdzi ceļvedi? Teikšu jums – tas ir tā vērts! Bet tikai tad, ja šis gids tiešām sapratīs kažokādas, spēs noteikt kažokādas kvalitāti, tās blīvumu, krāsotu kažokādu vai nē, cik šai kažokādai ir gadu, nu, viņam būtu jāzina aptuveni, cik maksā tas vai cits kažoks, t.sk. visas izmaksas! Šādu ceļvežu nav daudz! Par to, kur izdevīgāk pirkt kažoku - Kastorijā vai Kalikratijā, tad varu precīzi atbildēt, ka Kastorijā ir lētāk kā nekur citur! Galu galā Kastorijā visas rūpnīcas (ne dīleri) Vienkārši šeit ir nelielas nianses. . . Grieķi kā visas tautas grib nopelnīt! Tātad. .. Kad tūrisma operatori atved kažokus, tūroperatoriem katram kažokādas izstrādājumam ir sava augstā likme, un cilvēki ņem kažokus! Ražotāji nolēma, ja cilvēki par tik traku naudu ņem kažokus pie tūroperatora, tad ņems bez viņa! Tāpēc nesamaziniet cenas, kad cilvēki ceļo paši! Tieši šajā brīdī ir nepieciešams labs, kvalificēts gids pirkuma izvērtēšanai! Ja kādam ir kādi jautājumi, lūdzu sazinieties! Esmu kažokādu biznesā jau daudzus gadus! Laimīgu visiem Jauno gadu un priecīgus Ziemassvētkus!
аватар Pachok
"Tieši šajā brīdī ir nepieciešams labs, kvalificēts gids pirkuma izvērtēšanai!"
Un lai viņš pats saņem operatora rezervi :)))
аватар aleg_80
Es neredzu neko smieklīgu! Rūpnīcas nemaksā gidiem, jo ​​dod ekskursiju operatoriem!
аватар sigur62
Bugaga, bet es redzu)))
Droši vien tāpēc, ka neesmu kažoku ceļvedis)))
Pačok, nevis uzacī, bet degunā)))
аватар aleg_80
Nu jā ... kā saka - likums nav rakstīts muļķiem! Jūs rakstāt cilvēkiem, kas un kā, un viņi ir šeit bugagakakatsya pēc 50 gadiem!
аватар Pachok
Muļķi - kas tic "ceļvežiem". Vēlreiz atkārtoju - jebkurš "ceļvedis" ir ieinteresēts, lai pircējs pirktu dārgāk.
аватар An-28
Es devos pēc kažoka Kastorijā gida pavadībā un biju ļoti apmierināta. Man iedeva labu cenu un foršu blaklam kažoku.Viņš zināja par kuru rūpnīcu kādas cenas un kāda kvalitāte. Es pats neuzdrošinātos doties uz Kastoriju no Halkidiki.
аватар Pachok
Jā? Un kāds dzīvnieks "blaklama"?
аватар An-28
tas ir amerikāņu ūdeles
аватар professional78
Ar krievvalodīgo gidu uz Kastoriju jābrauc,lai nemulsina!Tomēr cilvēki ir profesionāļi,prot savu biznesu,un var pateikt kur,kas un kā.
аватар Pachok
An-28 (aka professional78), neesi stulbs. Amerikāņu ūdele ir blackglama, nevis "blaklama". Gidi ļoti labi var ieteikt veikalu vai "rūpnīcu", ar kuru viņiem ir maksimālais procents. Šī ir viņu galvenā funkcija.
Z.Y. Smieklīgi. Nākamajam tikko reģistrētajam ceļvedim vajadzētu jautāt: "Vai varat pateikt tik brīnišķīga profesionāļa koordinātes?" Un An-28 vajadzētu atbildēt "jā, protams, šeit viņi ir ...."
аватар professional78
Pačok, tev nav ko darīt? Ej pastaigāties, varbūt paņem savu procentu par katru komentāru, tā kā tev nav darīšanas un sēdi no rīta līdz vakaram forumā!
аватар Pachok
Ko tu šeit dari pirmās nakts sākumā? Dzeriet ūdeni, nomierinieties un izlasiet grāmatu par pareizu mārketingu. Lai nākamajā ir tik stulbi nesašķobīt reklāmu cienījamam resursam.
аватар sigur62
Pačok, labrīt!
Arī jūs saprotat šos profesionāļus blaklam, puiši arī vēlas nopelnīt naudu, jo citur nav ...
аватар Serega12061
Mani izbrīna cilvēki no Krievijas, kuri Grieķijā pērk kažokus par lielu naudu. Krievijā ir milzīgs skaits kažokādu rūpnīcu, tajā pašā Pjatigorskā ir apmēram 60, un cenas ir ļoti patīkamas, un izvēle ir milzīga. Nopirku caunu savai sievai Pjatigorskā, viņi bija ļoti apmierināti. Ceļvedis atrodams šajā portālā

http://xn----7sbhj1aie2e.xn--p1ai/
, tā izmaksas bija 500 rubļu
аватар alexmanru
Protams, ir vērts doties uz rūpnīcu pavadībā.
Ir vairāki iemesli:
Kāpēc tas tā ir? Kāpēc tūristi, paši ierodoties Kastorijā, iegādājas dārgākus kažokus?
Tas ir saistīts ar faktu, ka kažoks tiek iegādāts par mazumtirdzniecības cenām,
Galu galā jūs nejauši nokļuvāt rūpnīcā, jo:
Pagāja garām, ieraugot reprezentablu fasādi – vitrīnu,
Izlasi sludinājumu internetā.
Pastaiga paši, bet ieradās ar kažoku tūri. Pēc pirkuma organizatori zvana uz rūpnīcu un lūdz ieguldīt ekskursijas organizēšanas izmaksās, tāpēc arī šī summa tiek ņemta vērā izmaksās, pat ja apliecināt ražotājam savu pilnīgu neatkarību no jebkādām saistībām. Visiem ražotājiem bija pietiekami daudz šādu caurdurumu, tāpēc viņi negribētu jums pārdot kažoku par tādu cenu, par kuru pēc tam būtu jāpiemaksā no savas kabatas. A priori tiek ņemta vērā Jūsu iespējamā dalība kažoku tūrē.
Ir rūpnīcas, kurās nav izstāžu paviljonu un nemaksā papildu izmaksas par pārdevēju, telpu, preču uzturēšanu.
аватар alexmanru
Tāpēc, ieejot izstāžu paviljonā rūpnīcā, pēc noklusējuma tiek uzskatīts, ka jūs ierodaties veikalā rūpnīcā. Un tas jau ir atspoguļots cenu politikā. Neapvainojieties, jo ražotāji, kuri nolēma sakārtot mazumtirdzniecību savā ražošanā, ir ieguldījuši diezgan labus līdzekļus šajā uzņēmumā. Viens no pēdējiem jaunajiem šādiem paviljoniem iztērēja aptuveni 1 miljonu eiro, lai organizētu mazumtirdzniecību jaunā, labi redzamā vietā un daļēji pārvietotu ražošanu. Par to liecina plāksne ar informāciju par budžetu un subsīdiju apmēru, ko šis uzņēmums saņēma no Eiropas Savienības.
аватар alexmanru
Un pavadībā jūs apmeklējat rūpnīcu un iegādājaties to, ko mēs, kā pastāvīgie klienti, iegādājamies no konkrēta ražotāja ne pirmo reizi, un tāpēc mēs uzskatām par pastāvīgajiem klientiem, kas labvēlīgi ietekmē gala cenu - tas ir bijis daudzkārt pārbaudīts!
Vienmēr tiek pieminēta kažoku tirdzniecība katrā rūpnīcā, ja tāda ir. Jūs varat viegli noskaidrot sev izdevīgo kažoku cenu atšķirību, salīdzinot cenu, par kādu iegādājāties savu kažoku, ar cenu, par kādu to iegādājās jūsu draugs, iespējams, tajā pašā rūpnīcā. Turklāt visas problēmas pēc pirkuma varat atrisināt ar mums, un tas, iespējams, ir ne mazāk svarīgi kā cena.
Vēl viena ļoti svarīga nianse, ar ko iet kopā ar kādu "vietējo" ir fakts, ka kvalitāte var būt laba, bet uzreiz nevar noteikt, cik ilgi šī kažokāda nogulējusi saulē vai mitrumā (ja nesmaržo, tas nenozīmē, ka viss bija kārtībā). Viņi nepārdos zemas kvalitātes kažokādas "savējiem". Tā kā tas ietekmēs turpmāko eskorta izklaidi.
No otras puses, ir dažāda līmeņa gidi, ir tādi, kas par tavu pašsajūtu īpaši nerūpējas, vienkārši dara nepareizu darbu, paņemot brīvu dienu no galvenā.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl