Morfeas Studios Villa 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
Studijas Morfeas atrodas 500 metru attālumā no ciemata centra. Paralia Katerini, 70 km attālumā no Salonikiem. Ieteicams ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар nfjje
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies ar tē ti. Dzī vojā m Villa Morfeas apartamentos 4 naktis / 5 dienas. Tī rs, mierī gs un kluss. Jū s varat gulē t! Gultas ir ē rtas, tiem, kam patī k cieti matrač i. Trī svietī gajā istabā balkons stū rains, liels (15 pakā pieni), uz balkona galds un trī s krē sli, veļ as aukla. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar tē ti. Dzī vojā m Villa Morfeas apartamentos 4 naktis / 5 dienas. Tī rs, mierī gs un kluss. Jū s varat gulē t! Gultas ir ē rtas, tiem, kam patī k cieti matrač i. Trī svietī gajā istabā balkons stū rains, liels (15 pakā pieni), uz balkona galds un trī s krē sli, veļ as aukla. Istabā ir virtuvī te, bet nav pannu. Ir tē jkanna, trauki, plī ts, kastrolis, cezve. Ū dens spiediens ir labs, karstais ū dens tek ilgi.
Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a ik pē c 4 dienā m. Bet, pateicoties manā m daļ ē jā m valodas zinā š anā m, mē s tikā m iztī rī ti un dvieļ i tika nomainī ti 3. dienā . ))
Parasti ir tā , ka. . . Ja neproti jautā t, tad lū gumu/jautā jumu netaisi. Ja labi runā valodu, saņ em atbildi "tī rī š ana 4. dienā " un mierī gi aiziet. Un, kad jū s nā kat ar jautā jumu "kad jums ir tī rī š ana pē c plā na un vai varam nomainī t dvieļ us? "))
Fē nu un citas nepiecieš amā s lietas var aizņ emties no saimnieces Annas, kura visu dienu veikalā atrodas lejā . Mē s vē rsā mies pie Annas ar daž ā diem lū gumiem, visi bija apmierinā ti. Viņ i pat pagarinā ja mū su uzturē š anos bez maksas, jo kavē jā s lidojums (vispā r tas ir maksas pakalpojums, bet viņ a teica, ka tā ir "dā vana"). Starp citu, sarunā s devā s tē tis, kurš kopumā , izņ emot krievu valodu, nav zobā ar kā ju, bet ir sabiedrisks un brī vi pā rvalda zī mju valodu)) Viņ š patieš ā m tic, ka mū su sā kotnē jā iepazī š anā s ar Annu un mani mē ģ inā jumi sazinā ties grieķ u valodā palī dzē ja š ajā .
Veikalā var iegā dā ties visu nepiecieš amo. Viesnī cas priekš ā ir nojume un galds ar soliem. Velosipē di ir vē rti (acī mredzot jū s varat iznomā t). Brokastis var ieturē t tuvē jā viesnī cā , ir arī daž as š ova programmas. Lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens, lī dz ciema centram 10-15. Jū rā ir aļ ģ es, bet tā m var apstaigā t vai pā rkā pt, tad ū dens ir tī rs, caurspī dī gs, sekla ilgu laiku.
Pats ciemats ir pieticī gs, bet viss nepiecieš amais ir (tavernas, kafejnī cas, veikali, bē rnu izklaides uz ū dens). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi parasti ir bez maksas, iegā dā joties dzē rienus. Ciematā ir baznī ca. Tū risma aģ ents (nav pā rliecinā ts par gidu valodu).
Bet auto nomas nav, var izmantot nomu no Katerini (cenrā di var dabū t pie tū roperatora vai viesnī cā , palī dzē s arī izsaukt darbinieku). Ekskursija tika uzņ emta no Mouzenī diem ar krievu gidu. Visiem patika.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Студии Morfeas расположены в 500 метрах от центра пос. Паралия Катерини, в 70 км от г. Салоники. Рекомендован для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Апартаменты находяться в 85 км от международного аэропорта «Македония».
Pludmales apraksts Пляж в 350 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Мини-маркет при отеле, терраса для загара, принимаются только наличные.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего 14 номеров-студио 18 - 24 кв.м, максимальное размещение — 4 чел. Есть семейные номера.

Istabās

К номере: кондиционер (платно), спутниковое телевидение, кухонный уголок (электроплитка с 2 конфорками, электрочайник, посуда — нет сковородки), бесплатный Wi-Fi доступ в интернет, мини-холодильник, душ, фен (по запросу), балкон, уборка номеров и смена белья — каждый 4-й день.

Adrese Paralia Katerinis, 60100, Греция
Tālruņi: 30 694 294 0615
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.