Sentido Mediterranean Village 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 8.610
№1 viesnīcas reitingā Pieria
7.8 Numurs
7.3 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.5 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Ultramodernais piecu zvaigžņu viesnīcu komplekss atrodas tieši pludmalē, mītiskā Olimpa ēnā. Sastāv no 18 divstāvu ēkām.Atvērts 2009.gadā. Augsts Eiropas standartiem atbilstošs apkalpošanas līmenis, viesmīlība un ērta ģeogrāfiskā atrašanās vieta – tā ir lieliska kombinācija, kas palīdzēs izdarīt pareizo izvēli. Plaša greznu numuru izvēle, SPA centrs, lieliska virtuve padarīs Jūsu uzturēšanos neaizmirstamu. 2019. gadā tika atvērts jauns Executive Wing - tikai pieaugušajiem (16+). 10 Swim Up Rooms ar privātu mēbelētu platformu ar sauļošanās krēsliem un lietussargu un tiešu piekļuvi baseinam (300 kv.m).Vairāk →
аватар olga3274
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kā m gatavoties atvaļ inā jumam jau iepriekš , rū pī gi lasī jā m atsauksmes internetā , konsultē jā mies ar ceļ ojumu aģ entu un izvē lē jā mies Sentido Mediterranean Village viesnī cu Paralijas kū rortpilsē tā . … Tomēr ▾ Sā kā m gatavoties atvaļ inā jumam jau iepriekš , rū pī gi lasī jā m atsauksmes internetā , konsultē jā mies ar ceļ ojumu aģ entu un izvē lē jā mies Sentido Mediterranean Village viesnī cu Paralijas kū rortpilsē tā . Patika, ka nebija tā lu no lidostas, nedaudz vairā k par stundu. Mū su lidojums bija no rī ta, bijā m jau agri viesnī cā , bija mazliet jā pagaida, lai mū su istabiņ a bū tu gatava, tač u bijā m tam gatavi un, izpē tot viesnī cas teritoriju, paspē jā m iedzert kafiju verandā.

Viesnī ca, protams, š ika, pat sezonā pilnī bā noslogota ir mierī ga un plaš a, teritorija diezgan liela, vairā ki restorā ni, pludmale ir tikai pasaka: smilš aina, plaš a, pludmalē plaš a, ir daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, par papildus samaksu var pasū tī t lielu telti, maksā.25 eiro. Mums bija ekskursija ar brokastī m un vakariņ ā m, mums patika virtuve viesnī cā , dzē rieni vakariņ ā s tika apmaksā ti. Mē s devā mies pusdienot vai nu uz tavernu pretī , vai arī iekost bā rā.
Uzreiz gatavojieties tū risma nodoklim, tas ir 4 eiro dienā par istabu, to ņ em uzreiz pē c ieraš anā s.

Viesnī cā nav krieviski runā još u darbinieku, bet visi runā angliski, tā pē c mums tā nebija problē ma. Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti jaukas un vienmē r gatavas palī dzē t, reģ istratū rā var paņ emt arī pludmales dvieli par depozī tu 10 eiro. Tuvā kais kū rorts Paralia ir aptuveni 25 minū š u gā jiena attā lumā gar jū ru vai arī reģ istratū rā var pasū tī t taksometru, pats kū rorts ir trokš ņ ains, daudz cilvē ku, kafejnī cas un restorā ni, pā ris reizes pastaigā jies pē c suvenī riem un pusdienā m. No ekskursijā m mē s no viesnī cas gida devā mies uz Meteoru, kruī zu uz Skiathos salu un Saloniku. Visas ekskursijas bija skaidri organizē tas un gidi ir ī sti profesionā ļ i, bijā m apmierinā ti.

Mē s tagad drosmī gi ieteiksim š o viesnī cu un ķ ersimies pie visiem saviem draugiem, un jau domā jam atgriezties nā kamgad.
аватар Hsurvey
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vienī gā labā lieta š ajā viesnī cā ir pludmale un skats uz Olimpu. Nu, boutique nav nekas. Galvenais restorā ns ir apmierinoš s, ja ne dī vainie viesmī ļ i, daž i no viņ iem, acī mredzot, bija savervē ti no ī paš ā m iestā dē m. … Tomēr ▾ Vienī gā labā lieta š ajā viesnī cā ir pludmale un skats uz Olimpu. Nu, boutique nav nekas. Galvenais restorā ns ir apmierinoš s, ja ne dī vainie viesmī ļ i, daž i no viņ iem, acī mredzot, bija savervē ti no ī paš ā m iestā dē m. Viss pā rē jais ir slikti.
Viesnī cas kontingents - pā rsvarā bulgā ri un rumā ņ i ar savā m ģ imenē m (turklā t man jā bū t politkorektam).
Istaba slikta, kalpones strā dā kā grib. Vadī ba parasti dzī vo atseviš ķ i no visa.
Uzņ emš ana - drū mi cilvē ki ar nepā rprotamu priekš rocī bu par labu saviem un vā cu tū ristiem. Izsakot pretenzijas, viņ i apvainojas - un tas arī ir dī vaini.
Augstas cenas - zema kvalitā te pat Grieķ ijas viesnī cā m.
Ko vē l jū s varat teikt? Jā , medū zas traucē peldē t.
Ja vē laties doties uz š o apgabalu uz dienvidiem no Salonikiem, meklē jiet alternatī vu.
аватар kargosadam
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es teiktu, ka š ī ir lieliska vieta piekrastē , bet medū zu bija tik daudz, ka peldē t bija gandrī z neiespē jami. Kas patieš ā m sabojā ja svē tkus. Ē diens restorā nos ir labs. Bet lielā kā daļ a oficiantu vairā k atbilst 3 zvaigž ņ u viesnī cā m. … Tomēr ▾ Es teiktu, ka š ī ir lieliska vieta piekrastē , bet medū zu bija tik daudz, ka peldē t bija gandrī z neiespē jami. Kas patieš ā m sabojā ja svē tkus.
Ē diens restorā nos ir labs. Bet lielā kā daļ a oficiantu vairā k atbilst 3 zvaigž ņ u viesnī cā m.
Wifi ir vā jš , bet lietojams.
Numuri ir standarta un pat š auri. Vannas istaba tur - tikai viesnī cas lī menī ar 2 zvaigznē m. Kalpones labi netī ra.
Kopumā viss personā ls ir kaut kā slinks un š ķ iet ne pā rā k apmierinā ts ar tū ristiem.
Vē l viena iezī me, es centī š os bū t pē c iespē jas iecietī gā ka un politkorekta: ir daudz bulgā ru un rumā ņ u tū ristu, kas ierodas ar automaš ī nu. Jums š ķ iet, ka neesat gluž i savā civilizā cijas niš ā .
Cenas ceļ bulgā ru tū risti ar naudu. Tie nav ī paš i kaprī zi dienestam, man š ķ iet.
Neiesaku š o viesnī cu. Meklē jiet kaut ko vairā k grieķ u, kas orientē ts uz Rietumeiropas tū ristiem - Halkidiki noteikti ir.
Un medū zas jū rā kopumā sagā dā vilš anos visam 2019. gada jū nijam.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies visam personā lam! ! ! Lai lieliska atpū ta!! ! ! Jū ra! Klusums! miers! ! Atpū tos ar vī ru viss patika! Jū ra skaista....atpū ta ar maziem bē rniem ir tikai pasaka ! ! Daudzi pā ri ar maziem bē rniem, tas nemaz netraucē ja!! ! Personā ls draudzī gs! ! ! Istabas tī ras! Gultas veļ a verd balta! ! ! Istabu uzkopš ana nav uzbā zī ga! Ē diens SUPER!!! ! ! Viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi! ! !. … Tomēr ▾ Paldies visam personā lam! ! ! Lai lieliska atpū ta!! ! ! Jū ra! Klusums! miers! ! Atpū tos ar vī ru viss patika! Jū ra skaista....atpū ta ar maziem bē rniem ir tikai pasaka ! ! Daudzi pā ri ar maziem bē rniem, tas nemaz netraucē ja!! ! Personā ls draudzī gs! ! ! Istabas tī ras! Gultas veļ a verd balta! ! ! Istabu uzkopš ana nav uzbā zī ga! Ē diens SUPER!!! ! ! Viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju. 2. Atraš anā s vieta: 1 km no Paralia Katerini (gā jiena attā lumā ), 7 km no Katerini pilsē tas, apmē ram 80 km no Salonikiem un no Maķ edonijas lidostas. … Tomēr ▾ 1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju.
2. Atraš anā s vieta: 1 km no Paralia Katerini (gā jiena attā lumā ), 7 km no Katerini pilsē tas, apmē ram 80 km no Salonikiem un no Maķ edonijas lidostas. Autobusa pietura 500 m.
3. Teritorija: liela, daudz apstā dī jumu, tā da minipilsē ta ar 18 divstā vu kotedž ā m jū ras krastā . Salī dzinoš i jauna (2009) viesnī ca. Ļ oti, ļ oti mā jī gi.
4. Istabas - 176 istabiņ as (promo room (ar skatu uz dā rzu), divvietī gas, double superior (lielā ka platī ba), suites (divas istabas). Istabā s ir kondicionieris (centrā lais), LCD TV, telefons, satelī ttelevī zija (ir krievu valoda). -runā još s kanā ls, Grieķ ijā vispā r nav ukraiņ u kanā lu), minibā rs, seifs (bez maksas), vanna/duš a, fē ns, balkons/terase. Skats uz jū ru vai dā rzu. Iespē jamā s naktsmī tnes: 2.2 pieauguš ie + 1 bē rns, 3 pieauguš ie, 2 pieauguš ie + 2 bē rni, 4 pieauguš ie
5. Ē dinā š anas plā ns: puspansija. Restorā ns, a la carte restorā ns, konditoreja, picē rija, krogs, vestibila bā rs, 3 pludmales bā ri. Ē dā m galvenajā restorā nā.
Ļ oti laba virtuve, un mani pā rsteidza uzkodas un gaļ a (ī paš i uz grila). Un pie desertu stenda es gribē ju lū gt politisko patvē rumu uz 2-3 dienā m!
6. Pludmale: smilš aina. Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli dzē rienam, pludmales dvieļ i par depozī tu 20 eiro (2014. gada maijs), var mainī t katru dienu.
7. Bē rniem: bē rnu klubs bē rniem no 4 lī dz 12 gadiem, rotaļ u laukums, batuts, 2 bē rnu baseini ar saldū deni, bē rnu gultiņ a pē c pieprasī juma (bez maksas), bē rnu pā rtika pē c pieprasī juma, aukle pē c pieprasī juma (par papildus samaksu).
8. Spa: bezmaksas 1 stunda: iekš telpu apsildā ms baseins, dž akuzi, sauna, hammam, trenaž ieru zā le. Par papildus samaksu: masā ž a, sejas un ķ ermeņ a kopš anas programmas (tai skaitā aroma-š okolā de, minerā ls, dū ņ as, vitamī nu terapija, depilā cija, manikī rs, pedikī rs).
Jā patur prā tā , ka viesi no Mediterranean Princess 4 * izmanto arī viesnī cas spa pakalpojumus (kursē marš ruta autobuss).
9. Bezmaksas wi-fi - sabiedriskā s vietā s atseviš ķ i, istabā s vadu.
desmit.
Sports un izklaide: pludmales volejbols; naktsklubs (viesnī cā ), diskotē ka (blakus viesnī cai).
11. Bezmaksas stā vvieta (gan savā m, gan ī rē tā m automaš ī nā m).
12. Ir iespē ja uzņ emt viesus ar ierobež otā m pā rvietoš anā s spē jā m.

Kopsavilkums: 5 piecu ballu skalā . Ļ oti labas 5 zvaigznes. To var ieteikt daž ā du vecuma kategoriju un daž ā du pieeju atpū tai viesiem: gan aktī vas laika pavadī š anas cienī tā jiem, gan klusiem atpū tniekiem.
аватар nelua
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es paliku š ajā viesnī cā pagā juš ajā vasarā . 5 zvaigž ņ u cienī ga viesnī ca. Visi pakalpojumi visaugstā kajā lī menī , ē dinā š ana, apkalpoš ana, pats interjers, pludmale smilš aina, plaš a, pie paš as jū ras. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā pagā juš ajā vasarā . 5 zvaigž ņ u cienī ga viesnī ca. Visi pakalpojumi visaugstā kajā lī menī , ē dinā š ana, apkalpoš ana, pats interjers, pludmale smilš aina, plaš a, pie paš as jū ras. Arī labs spa centrs. Netā lu no pilsē tas, var staigā t. Izklaide ir daž ā da, ū dens sporta veidi, diskotē kas, tavernas, restorā ni. Atpū tai ar bē rniem ir rotaļ u laukumi, bē rnu ē dinā š ana un pat auklī te, ja kā dam tas ir nepiecieš ams. Teikš u vē l divus vā rdus par pludmali, liela, smilš aina ar bezmaksas saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Atvaļ inā jums bija izdevies!!! ! !
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka viesnī ca ar plaš u teritoriju jū ras pirmajā lī nijā . Tai ir sava pieeja lieliskajai smilš u pludmalei. Istabas mā jī gas, gaiš as, ar jaunā m mē belē m. Aprī kots ar visu nepiecieš amo ē rtai atpū tai. "Superior" klases numuriem ir piekļ uve privā tam baseinam. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca ar plaš u teritoriju jū ras pirmajā lī nijā . Tai ir sava pieeja lieliskajai smilš u pludmalei. Istabas mā jī gas, gaiš as, ar jaunā m mē belē m. Aprī kots ar visu nepiecieš amo ē rtai atpū tai. "Superior" klases numuriem ir piekļ uve privā tam baseinam. "Mediterranean Village" atrodas pusstundas gā jiena attā lumā no kū rortpilsē tas Paralia, kur kū rorta dzī ve virmo. Jū s varat nokļ ū t no viesnī cas ar taksometru (5 eiro). Viesnī cā var iznomā t datoru (2 eiro), pludmales dvieļ i tiek izsniegti par depozī tu 27 eiro apmē rā , Wi-Fi reģ istratū ras zonā ir bezmaksas, un "standarta" kategorijas numuriņ os internets tiek pā rraidī ts pa kabeli. ("mež ģ ī nes" ņ emt reģ istratū rā ar depozī tu 2 eiro ). Dzē rieni vakariņ ā s - par papildus samaksu. Viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Diemž ē l mans fotoaparā ts nodevī gi nosē dā s tieš i tajā brī dī , kad mums rā dī ja korpusus, tā pē c numuru fotogrā fijas nav. Bet esmu gandrī z pā rliecinā ts, ka jū s bū siet apmierinā ti ar savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Lai jaukas brī vdienas! : )
аватар Katerrina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar vī ru š ī gada 10. maijā svinē jā m kā zu gadadienu. Mē s ilgi izvē lē jā mies valsti un viesnī cu. Rezultā tā viņ i izvē lē jā s Grieķ iju un Mediterranean Village 5 * viesnī cu un nenož ē loja ! ! ! Paldies menedž erim, kurš piedā vā ja mums doties uz š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Ar vī ru š ī gada 10. maijā svinē jā m kā zu gadadienu. Mē s ilgi izvē lē jā mies valsti un viesnī cu. Rezultā tā viņ i izvē lē jā s Grieķ iju un Mediterranean Village 5 * viesnī cu un nenož ē loja ! ! ! Paldies menedž erim, kurš piedā vā ja mums doties uz š o viesnī cu. Neaizmirstami dzidra jū ra ar krā š ņ u pludmali. Lielisks serviss un apkope. Personā ls laipns un atsaucī gs. Atklā ti sakot, man ļ oti patī k ē st, ē diens š ajā viesnī cā ļ oti iepriecinā ja: laba jū ras un gaļ as ē dienu izvē le, garš ī gi deserti.
Istabas ir pietiekami lielas un jaukas.
Vakarā devā mies uz Katerinas ciemu.
Kopumā ar atpū tu un braucienu bijā m apmierinā ti!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Š eit atpū tos kopā ar vī ru 2011. gada augusta beigā s 12 dienas. Ilgi izvē lē jā mies, kurp doties, jo gribē jā m atpū sties un baudī t skaistos skatus, un nenož ē lojā m ne mirkli! Viesnī ca ir ļ oti skaista, forš i numuriņ i (man tas bija svarī gi, izvē loties viesnī cu), un pludmale - mmmm. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Š eit atpū tos kopā ar vī ru 2011. gada augusta beigā s 12 dienas. Ilgi izvē lē jā mies, kurp doties, jo gribē jā m atpū sties un baudī t skaistos skatus, un nenož ē lojā m ne mirkli! Viesnī ca ir ļ oti skaista, forš i numuriņ i (man tas bija svarī gi, izvē loties viesnī cu), un pludmale - mmmm. . . Zelta smiltis, ē rta ieeja, iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem (starp citu, pā rpilnī ba bē rni mums nemaz netraucē ja, noteikti atbrauksim uz š ejieni vē l, kad dzemdē sim savē jos. Starp citu, mums bija suite, tieš i no istabiņ as - pieeja baseinam (kā es saprotu, š is ir baseins tikai tā dā m istabā m). Arī skats uz jū ru no istabas ir krā š ņ s, un kā ds saulriets! Es nemaz negribē ju braukt prom, es visu mū ž u bū tu apbrī nojusi Grieķ ijas dabu)))) Nu, par ē dienu es neko nerakstī š u, jū s pats zinā t, ka Grieķ ijā viņ i barojas lī dz sā tai! Un viss ir nenormā li garš ī gi. . Bijā m arī.2 ekskursijā s, man ļ oti patika Aridea, vispā r esmu spa fane, un tur ir ī sts dabas spa! Iesaku visiem! Mē s arī nokļ uvā m Atē nā s, nolē mā m, ka nav iespē jams apmeklē t Grieķ iju un nebraukt uz galvaspilsē tu))) Pilsē ta ir ļ oti skaista, un kā ds š iks Partenons, vienkā rš i nereā ls vairums! Tagad notiek kaut kā da rekonstrukcija, piemē ram, UNESCO to atjauno. Iesaku visiem doties uz Atē nā m! Vispā r mums ļ oti patika Grieķ ija, viss izdevā s lieliski-viesnī ca laba, ē diens, un ekskursijas interesantas! Es novē lu jums visiem tikpat brī niš ķ ī gus svē tkus!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā ir veselī ga atpū ta. Viesnī ca tī ra, virtuve garš ī ga, bē rns izlutinā ts. veikalu pilsē tiņ a. Mē s devā mies ekskursijā uz Hidrobiotopu rezervā tu. Viņ iem tur ir ZEMEŅ U KOKI! Mouzenidis Travel tika atlaists un satikts ļ oti kompetenti un bez liekas až iotā ž as. … Tomēr ▾ Tā ir veselī ga atpū ta. Viesnī ca tī ra, virtuve garš ī ga, bē rns izlutinā ts. veikalu pilsē tiņ a. Mē s devā mies ekskursijā uz Hidrobiotopu rezervā tu. Viņ iem tur ir ZEMEŅ U KOKI! Mouzenidis Travel tika atlaists un satikts ļ oti kompetenti un bez liekas až iotā ž as. Ejam vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums zannakv
Labdien! Mēs ar vīru dodamies uz šo viesnīcu no 29.maija uz 11 dienām. Gribētos saprast, cik ērti vakaros izkļūt no viesnīcas? Vai ir kāds sabiedriskais transports, taksometrs
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Суперсовременный пятизвездочный гостиничный комплекс расположен прямо на пляже, в тени мифического Олимпа. Состоит из 18 двухэтажных зданий.Открыт в 2009 году. Высокий уровень обслуживания, отвечающий европейским стандартам, гостеприимство и удобное географическое расположение — это прекрасное сочетание, которое поможет вам сделать правильный выбор. Широкий выбор роскошных номеров, Spa-центр, великолепная кухня сделают ваш отдых незабываемым. В 2019 году открыто новое крыло Executive Wing – только для взрослых (16+). 10 Swim Up Rooms c частной меблированной платформой с лежаками и зонтом и прямым доступом к бассейну (300 кв.м).

Atrašanās vieta Пиерия, в 1 км от Паралии Катерини, в 7 км от города Катерини, в 78 км от г. Салоники и в 85 км от аэропорта «Македония».
Pludmales apraksts Пляжные полотенца под залог.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане отеля гости могут отведать всевозможные блюда средиземноморской кухни, приготовленные из свежих продуктов с использованием местных приправ. Напитки и кофе можно заказать в лаундж-баре. В мини-маркете продают товары первой необходимости.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская площадка с надувными игрушками + надувные игрушки на пляже (бесплатно). Детский бассейн 2 детских бассейна с пресной водой.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В спа-центре Venus, открытом для гостей старше 16 лет, имеются бесплатный крытый бассейн с подогревом и гидромассажем, сауна и хаммам. На пляже и у открытого бассейна установлены бесплатные шезлонги и зонтики. В теплое время года на пляже работает центр водных видов спорта, где помимо других видов активного отдыха можно заняться катанием на водных лыжах и греблей на каноэ.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • volejbols
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 176 номеров

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese 60100 Paralia - Pieria - Greece
Tālruņi: Tel: (+30) 2351064600
Fax: (+30) 2351064601
Tīmekļa vietne: Sentido Mediterranean Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.