San Antonio Hotel 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.310
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 80 metru attālumā no Paralia Katerinis pludmales. Restorāni, bāri un veikali atrodas piecu minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām ekonomisks.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su atvaļ inā jums Paralia Katerinis, Hotel San Antonio, notika 2014. gada 19. - 26. jū lijā . Varu padalī ties tikai pozitī vos iespaidos. Viesnī cā ieradā mies 10.30 (reģ istrē š anā s laiks ir 14.00), viesnī cas saimnieks Costa mū s laipni sagaidī ja un uzreiz izvietoja mū s (trī s cilvē kus) istabā . … Tomēr ▾ Mū su atvaļ inā jums Paralia Katerinis, Hotel San Antonio, notika 2014. gada 19. - 26. jū lijā . Varu padalī ties tikai pozitī vos iespaidos. Viesnī cā ieradā mies 10.30 (reģ istrē š anā s laiks ir 14.00), viesnī cas saimnieks Costa mū s laipni sagaidī ja un uzreiz izvietoja mū s (trī s cilvē kus) istabā . Istaba tī ra, viena divguļ amā un vienvietī gā gulta, 2 naktsgaldiņ i, skapis, seifs (! ), ledusskapis (mazs), TV (ir krievu kanā li), galdiņ š . Elastī gie matrač i, spilveni, gultas veļ a, 2 dvieļ i vienai personai. Kas mums ir svarī gi (alerģ ija) - nekā du lieku smaku. Liels balkons ar galdu un krē sliem. Tī rī ts katru dienu. Tika mainī ta gulta un dvieļ i - 1 reizi (bet iedeva pa 4 dvieļ iem! Un papildus palagu). Karstais un aukstais ū dens - visu laiku. Viesnī cā vienmē r ir draudzī ga vide, jo tā ir ģ imenes viesnī ca. Neskatoties uz viesnī cas pilno noslodzi, kaimiņ us praktiski nesastapā m. Brokastis no 8 lī dz 10. Bufete. Liela ē dienu izvē le. Viss ir svaigs un ļ oti (Ļ OTI! ) garš ī gs (ģ imenes viesnī ca! ). Wi-Fi darbojā s, bet ne vienmē r ā trs (biež i izplatī ta problē ma Katerinā ). Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , 3 kvartā lu attā lumā (5 minū tes mierī gā tempā ) lī dz centram (pa kreisi no viesnī cas), 3 kvartā lu attā lumā (pa labi no viesnī cas) lī dz Paralia Katerinas piepilsē tai (maza osta un bezmaksas pludmale), 2 kvartā li lī dz kū rorta pludmalei (sauļ oš anā s krē sli un lietussargs dzē rienam - 3 eiro). Daudzas tū risma aģ entū ras, liela ekskursiju izvē le. 7 dienas apmeklē jā m Olimpu, Meteoru, braucienu ar pirā tu š oneri (peldē š anā s atklā tā jū rā , ir glā bš anas vestes) un grieķ u vakaru. Netā lu no Sanantonio viesnī cas atrodas maiznī ca (pē c 18.00 divi maizes izstrā dā jumi par vienas cenu), piens (izmē ģ ini jogurtu! ), saldumi. Gandrī z pastaigas attā lumā atrodas daž ā di krodziņ i, veikali, picē rijas utt. Jū s nepaliksit izsalkuš i. Porcijas ir milzī gas. Pludmale ir smilš aina (Olympic Beach jau ir oļ i), jū ra ir tī ra un silta. Cilvē ku ir daudz, bet vieta ir visiem, tiek saglabā ta plaš uma sajū ta. Jū ra pie krasta ir sekla, droš a, dibens lī dzens. Vakarā visi veikali ir atvē rti lī dz 23:00, krodziņ i un klubi (lī dz rī tam! ). Jaunieš i - DAUDZ! Pā rsvarā sazinā jā s angļ u valodā . Daudzi runā krievu, moldā vu, rumā ņ u valodā . Atpū tnieki - serbi, maķ edonieš i, bulgā ri, rumā ņ i utt. . Visas Sanantonio viesnī cā pavadī tā s dienas bija sajū ta, ka esi mā jā s, bet tavas mā jas ir Grieķ ija, un tava ģ imene ir draudzī gie viesnī cas saimnieki. Ja jū su izvē le ir Sanantonio, jū su atvaļ inā jums ir izdevies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba, patī kama viesnī ca. Mē s izvē lē jā mies taupī bas variantu un savā izvē lē nekļ ū dī jā mies. Istabas tī ras, ē rtas, brokastis diezgan garš ī gas. Netā lu atrodas jū ra, jā brauc kā dus simts metrus. … Tomēr ▾ Laba, patī kama viesnī ca. Mē s izvē lē jā mies taupī bas variantu un savā izvē lē nekļ ū dī jā mies. Istabas tī ras, ē rtas, brokastis diezgan garš ī gas. Netā lu atrodas jū ra, jā brauc kā dus simts metrus. Kopumā viesnī cā ir viss, kas nepiecieš ams labā m brī vdienā m. Tā pē c ļ oti iesaku brī vdienā m!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nelua
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sanantonio viesnī ca ir laba, tī ri grieķ u mini viesnī ca. Paralijā gandrī z visas lī dzī gas klases viesnī cas ir 2/3 *, nelielas trī s vai č etru stā vu ē kas ar balkoniem. Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales apmē ram 200 m, var turpinā t staigā t netā lu no mola ir pludmale ar labu saulrietu un smiltī m. … Tomēr ▾ Sanantonio viesnī ca ir laba, tī ri grieķ u mini viesnī ca. Paralijā gandrī z visas lī dzī gas klases viesnī cas ir 2/3 *, nelielas trī s vai č etru stā vu ē kas ar balkoniem. Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales apmē ram 200 m, var turpinā t staigā t netā lu no mola ir pludmale ar labu saulrietu un smiltī m. Viesnī cas ī paš nieki ir ļ oti jauka ģ imene. Vienmē r palī dziet, ja nepiecieš ams. Lielā kā daļ a cilvē ku runā angliski, viņ i nesaprot krievu valodu. Bet tas mū s netraucē ja. Numuri ir mazi, bet mā jī gi. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir gaisa kondicionē tā js, plakanā ekrā na televizors un tukš s mini bā rs =). Bijā m apmierinā ti ar balkonu. Vakarā varat baudī t tasi tē jas un skatī ties, kā noriet saule. Viesnī cā ir arī internets. Bē rniem ir rotaļ u laukums. Ē dinā š ana – bufetes tipa brokastis. Sagriezts siers, desiņ as, ievā rī jumi, sviests, tē ja/kafija, augļ i un cepumi. Viss garš ī gi, svaigi, vairā k neko nevajadzē ja. Ieteicams labai un patī kamai atpū tai.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен всего в 80 метрах от пляжа курорта Паралия Катерини. Рестораны, бары и магазины находятся в пяти минутах ходьбы от отеля. Подойдет для спокойного семейного экономичного отдыха.

Atrašanās vieta 85 км от аэропорта "Македония". 70 км от г. Салоники. 10 минут езды от г. Катерини. 3 км от Олимпийского побережья.
Pludmales apraksts Пляж в 80 м от отеля, через дорогу.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, отопление, обслуживание номеров, факс/ксерокопирование.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Барбекю.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 25 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Ipsilantou 6, Paralia Katerini 60100, Greece
Tālruņi: Tel: +30-23510-64444
Fax: +30-23510-64404
Mobile: +30-6945-629 954
Tīmekļa vietne: San Antonio Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).