Porto Daliani Apartments 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.510
№14 viesnīcas reitingā Pieria
7.8 Numurs
7.2 apkalpošana
8.5 Tīrība
5.8 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Porto Daliani Apartments ir neliela mājīga viesnīca, kas veidota mūsdienīgā stilā. Tā piedāvā studijas ar balkonu, no kura paveras skats uz Thermaikos līci vai kalniem.Vairāk →
аватар evgenyarahina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nolē mu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu, lai gan nekad to neesmu darī jis. Es nolē mu mainī t savu ieradumu tikai caur viesnī cu, kurā mē s atpū tā mies, pat ne viesnī cu, bet gan dzī vokļ us. Mē s apmeklē jā m skaistu pilsē tu, bet, diemž ē l, neviens par to nav dzirdē jis un nezina. … Tomēr ▾ Es nolē mu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu, lai gan nekad to neesmu darī jis. Es nolē mu mainī t savu ieradumu tikai caur viesnī cu, kurā mē s atpū tā mies, pat ne viesnī cu, bet gan dzī vokļ us. Mē s apmeklē jā m skaistu pilsē tu, bet, diemž ē l, neviens par to nav dzirdē jis un nezina. Tā pē c es nolē mu mainī t š o faktu.
Š ī nav pirmā reize, kad esam apmetuš ies dzī voklī . Mums ir liela pieredze ceļ oš anā pa Eiropu, kur vienmē r izvē lamies dzī vokļ us. Ir tik jauki bū t sev priekš niekam. Bet š is laiks bija ī paš s. Mums ar mī ļ oto bija mū su tikš anā s gadadiena, un mē s nolē mā m to atzī mē t Grieķ ijā . Mums bija vajadzī ga pilsē ta, kur mē s varam bū t vieni, vē lamies pie pludmales un ar skaistu dabu blakus.

Tī ras telpas, mums ir jū ra, sava vannas istaba ar gludekli, uzkopš ana katru dienu un nepā rspē jama atmosfē ra. Pilsē ta - Paralia Katerina - atradā s netā lu, tā pē c divas minū tes un jū s nā cā t.
Tas ir ļ oti ē rti, pilsē ta ir laba un jautra.
Tajā paš ā laikā mā jī gs un lielisks. Pat celiņ i pie logiem nekaitē ja mū su pieredzei. Ir pat neliels dā rziņ š , kur var pastaigā ties un aizmirst par visā m problē mā m. Viss, par ko sapņ oju – viss bija viesnī cā.

Ja jums ir vajadzī ga pilsē ta, kurā jū s justos mierī gi, kur neviens nesabojā s jū su atvaļ inā jumu - š ī ir pilsē ta jums. Porto Daliani ir viss, ko vien var vē lē ties, un vairā k)
аватар coldstone2018
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū lija sā kumā bijā m Grieķ ijā . Lidojums bija Grieķ ijas aviokompā nija Ellinair, atstā jā m patī kamus iespaidus, kvalitā te un apkalpoš ana lī menī , garš ī gi ē dieni, grieķ u raž oš anas sarkanvī na vai baltvī na izvē le. … Tomēr ▾ Jū lija sā kumā bijā m Grieķ ijā .
Lidojums bija Grieķ ijas aviokompā nija Ellinair, atstā jā m patī kamus iespaidus, kvalitā te un apkalpoš ana lī menī , garš ī gi ē dieni, grieķ u raž oš anas sarkanvī na vai baltvī na izvē le. Pasu kontrole un bagā ž as izsniegš ana notika bez kavē š anā s, un mē s ā tri iekā pā m autobusā un braucā m uz savu kū rortu Paralia.
Ierodoties, viesmī lī gais saimnieks Sotiris mums uzreiz piedā vā ja kafiju, un jau pē c pusstundas gaidī š anas mums jau tika pieš ķ irta istabiņ a, un mē s varē jā m atpū sties.
Izvē lē jā mies apartamentus bez brokastī m, bet lejā ir neliela brokastu kafejnī ca, uz vietas var rezervē t par 5 eiro no cilvē ka. Dzī vokļ i ļ oti tī ri un sakopti, saimnieki patī kami, pastā vī gi kaut ko mazgā , slauka, pļ auj zā lienu, uztur tī rī bu un komfortu. Pretī viesnī cai ir zā liens ar atpū tas zonu un galdiem, ir bā rbekjū , var taisī t š aš liku vai cept zivis.
Istaba plaš a, gaiš a, mē beles labā stā voklī . Bijā m 3, bija viena divguļ amā un viena vienvietī gā gulta, skapis, naktsgaldiņ i, kondicionieris, virtuvī te (plī ts, ledusskapis, nepiecieš amie trauki). Vannas istabā ir duš a (paliktnis un aizkars). Tī rī š ana tika veikta 2 reizes nedē ļ ā , bet istabā ir visi nepiecieš amie uzkopš anas piederumi.
Tuvā kais mini tirgus ir tikai 50 metrus no viesnī cas, burtiski mazā k kā.3 minū tes ar kā jā m, tur ir viss nepiecieš amais, tur vienmē r ņ ē mā m ū deni, sulas, ē dienu, saldē jumu.
Lī dz jū rai jā brauc 5-7 minū tes, pludmale tī ra un plaš a, ja iet pa kreisi, tad cilvē ku ir daudz mazā k nekā uz kū rorta centru. Lī dz paš am kū rorta centram apmē ram 15 minū tes, centrā ir daudzas kafejnī cas, krodziņ i, suvenī ru veikali un mini tirgi. Ir pā ris lielveikali, piemē ram, Lidl un Discount.
Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, apartamenti labi, par tik ekonomisku cenu vienkā rš i lielisks variants ģ imenes atpū tai.
аватар zacepina_lyudmil
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es biju viena ar 3 gadus vecu bē rnu. Ja jū s nerunā jat angliski, bū s grū ti. Saimnieki nerunā krieviski. Nav virtuves, nav iespē jams gatavot, ir ledusskapis. Duš a ar stā voš u ū deni uz grī das. Ir tikai 3 mazi slikti putojoš u ziepju gabaliņ i. … Tomēr ▾ Es biju viena ar 3 gadus vecu bē rnu. Ja jū s nerunā jat angliski, bū s grū ti. Saimnieki nerunā krieviski. Nav virtuves, nav iespē jams gatavot, ir ledusskapis. Duš a ar stā voš u ū deni uz grī das. Ir tikai 3 mazi slikti putojoš u ziepju gabaliņ i. Bija salū zis dvieļ u ž ā vē tā js. Saimniece gatavoja (vienojā mies tikai par ieraš anos 4 eiro par brokastī m un 8 vakariņ ā m), bē rns neē da to, kas bija, ē diens pieauguš ajiem, ne pā rā k labs manai gaumei, un brokastis ir gatavas, (jogurts, brokastu pā rslas, siers, š ķ iņ ķ is, tē ja, marmelā de, bulciņ a). Vī nu nekad nedeva, vakariņ ā s tikai ū deni. Rezultā tā izbraukš anas dienā viņ i paņ ē ma par 25 eiro vairā k (viņ iem acī mredzot ir savi aprē ķ ini), es nestrī dē jos, es nerunā ju angliski. Pludmale ir tā lu un ļ oti karsta (nav viena koka, jā š ķ ē rso daudz ceļ u). Daudz aļ ģ u. Veikalā viss ir dā rgs. Nekā du sirsnī gu sirsnī bu un rū pes no saimniekiem nemanī ju, viņ i to pat neiztē rē ja. Viesnī ca nebija pat lī dz pusei pilna, bet izbraukš anas dienā ar bē rnu lī dz vakaram par brī vu istabā palikt nedrī kstē ja (viesnī cā gids piekrita, paņ ē ma 10 eiro). Gaisa kondicionē š ana tiek apmaksā ta. Bezmaksas WI-FI. Nav viesnī cas zonas. Tikai jū su balkons. Rotaļ u laukums, nav baseina. Viens krievu kanā ls ir pirmais un tad ne no pirmā s ieraš anā s dienas. Ar bē rnu ir ļ oti garlaicī gi. Visas izklaides ir tā lu un dā rgas. Salī dzinā jumā ar Turciju, kur tū ristam par tā du naudu neiesaku visu.
аватар Lora31
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vasaras brī vdienas pavadī ju Grieķ ijā , Olimpiskajā Rivjē rā . Ļ oti skaista vieta, no visur redzami leģ endā ri kalni, brī niš ķ ī gas smilš u pludmales, silta jū ra. Piekrastē atrodas tradicionā ls Vidusjū ras ciemats Paralia Katerinis. … Tomēr ▾ Vasaras brī vdienas pavadī ju Grieķ ijā , Olimpiskajā Rivjē rā . Ļ oti skaista vieta, no visur redzami leģ endā ri kalni, brī niš ķ ī gas smilš u pludmales, silta jū ra. Piekrastē atrodas tradicionā ls Vidusjū ras ciemats Paralia Katerinis. Tas vienmē r ir pā rpildī ts, jū s varat atrast izklaidi katrai gaumei. No tradicionā lajiem krodziņ iem, kur vakaros varat klausī ties dzī vo mū ziku, lī dz trokš ņ ainiem klubiem un pludmales bā riem. Un, protams, ir daudz veikalu ar vietē jo kosmē tiku un citiem priekiem. Es dzī voju Porto Daliani. Neliela ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca, ļ oti ē rta un tī ra. Viesnī cai ir pagalms ar zā lienu. Es tur paē du brokastis. Visi numuri ar balkoniem. Ir TV, satelī ta kanā li, bezmaksas internets, bet kondicionieris par 4 € dienā , ledusskapis, plī ts, var gatavot, bet es ē du puspansiju. Viesnī cas saimniece Dž oanna pagatavoja ļ oti garš ī gi. Telpas tika uzkoptas ik pē c č etrā m dienā m. Viesnī ca atrodas ā rpus ciemata, bet es to uzskatī ju par priekš rocī bu. Lī dz centram nepilnas desmit minū tes. Bet jū s varat atpū sties klusumā . Netā lu no viesnī cas atrodas neliels veikals, kur var iznomā t velosipē du, kā arī restorā ns tuvē jā viesnī cā , kur var ieturē t pusdienas. Es biju apmierinā ts ar savu uzturē š anos un ļ oti iesaku to.
аватар shtanko_1989
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies Grieķ ijā no 15. lī dz 23. augustam. Viesnī cu izvē lē jā s pē c principa – lē ti. Teikš u godī gi. Tā pē c viņ i galvenokā rt koncentrē jā s uz dzī vokļ iem. Mē s joprojā m plā nojā m ceļ ot pa Grieķ iju, tā pē c negribē jā m tē rē t vairā k naudas pusdienā m/vakariņ ā m utt. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies Grieķ ijā no 15. lī dz 23. augustam. Viesnī cu izvē lē jā s pē c principa – lē ti. Teikš u godī gi. Tā pē c viņ i galvenokā rt koncentrē jā s uz dzī vokļ iem. Mē s joprojā m plā nojā m ceļ ot pa Grieķ iju, tā pē c negribē jā m tē rē t vairā k naudas pusdienā m/vakariņ ā m utt. , ja mums tā s bū tu jā palaiž garā m. Tika izvē lē ta arī Pjē rija, jo no turienes ir vistuvā k nokļ ū t Olimpam. Mans vī rs visu mū ž u sapņ oja turp doties. Galu galā dievu dzimtene)))). Mū su istaba bija ar skatu uz dā rzu. Tas, iespē jams, ir š ī s sugas pareizais nosaukums. Man personī gi ļ oti patika. Teritorija apzaļ umota, ir pat autostā vvieta. Kamē r autobuss mū s veda no lidostas, paspē jā m apskatī t gandrī z visu, plus gids nedaudz pastā stī ja par Grieķ iju un muitā m. Mē s atbraucā m un uzreiz iekā rtojā mies. Vispā r jau pirmajā dienā nolē mā m nekur nebraukt, bet vienkā rš i izdzert glā zi vī na un apbrī not dabu. Par laimi, ir par ko apbrī not. Tieš i zem mū su istabas ir praktiski bā rbekjū . Ikviens, kurš vē las, ir atļ auts izmantot. Tā nu devā mies uz tuvē jo veikalu - nopirkā m speķ i un banā nus un nolē mā m sarī kot sev tā das svē tku vakariņ as. . No rī ta taisī jā mies izbraukt, lai vizinā tos pa Pjē riju. Sapratu, ka mā jā s aizmirsu pā rnē sā jamo gludekli. Ļ oti apbē dinā ts. Kaut kā negribē jā s visu dienu staigā t saburzī tā kleitā . Izrā dī jā s, ka saimniece visiem, kas vē las, bez š aubā m iedod fē nus un gludekļ us. Bet jums ir jā kļ ū st personiski. Vispā r Dž oanna ir ļ oti jauka sieviete. Gandrī z visi viesi dodas pie viņ as. Kaut ko pajautā t, tad vienkā rš i runā jiet. Viņ a nevienam neatteiks un palī dzē s, kā vien varē s. Lielā kais pluss, manuprā t, ir Paralia Katerinis ciems. Š eit jums noteikti nebū s garlaicī gi. Daudzi restorā ni, krodziņ i, bā ri un citas civilizā cijas priekš rocī bas. Noī rē jā m maš ī nu, tā pē c 8 km nebija attā lums. Kopumā autobusi no viesnī cas kursē ik pē c 15 minū tē m. Tas ir ļ oti ē rti tiem, kam nav automaš ī nas. Man š ķ iet, ka principā viesnī ca ir ļ oti ē rta un ē rta. Istabas labas, ir neliela virtuve, ledusskapis. Tiem, kas gatavo paš i - lielisks variants. Un ar bē rniem ir tas pats. Pludmale, protams, ir tā lu. Pastaigā jiet 7-10 minū tes, bet ir bā ri un sauļ oš anā s krē sli. Jū s nopē rkat dzē rienu un vismaz guļ at visu dienu. Esmu bezgala priecī ga. Lai gan nesē dē jā m viesnī cā , bet tikai nakš ņ ojā m, sapratu, ka tomē r gribu š eit atgriezties. Ļ oti omulī gi, mā jī gi, es teiktu.
аватар Ksyushachka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vasara jau ir pienā kusi, tā pē c, atceroties savu pagā juš ā gada pieredzi, uzturoties ā rzemē s, nolē mu nedaudz uzrakstī t par savu atvaļ inā jumu Grieķ ijā . Augustā nolē mu doties uz Pieriju. Tas ir š eit, jo mē s ar draugiem mī lam aktī vu, rosī gu atpū tu un, protams, kā jau lielā kā daļ a jauno meiteņ u, dejojam klubos. … Tomēr ▾ Vasara jau ir pienā kusi, tā pē c, atceroties savu pagā juš ā gada pieredzi, uzturoties ā rzemē s, nolē mu nedaudz uzrakstī t par savu atvaļ inā jumu Grieķ ijā . Augustā nolē mu doties uz Pieriju. Tas ir š eit, jo mē s ar draugiem mī lam aktī vu, rosī gu atpū tu un, protams, kā jau lielā kā daļ a jauno meiteņ u, dejojam klubos. Kā jau minē ts, viesnī ca tika izvē lē ta nevis pē c "viss iekļ auts" principa, bet gan nakš ņ oš anai, tā pē c nolē mā m apmesties lē tā , bet pieklā jī gā Porto Daliani versijā Paralia Katerinis. Vienkā rš i gribu teikt, ka ciems ir ļ oti forš s. Jaunī bas jū ra. Daudz restorā nu, kafejnī cu, tavernu, klubu. Ir taisnas ielas, kur ir tikai bā ri. Tur krastmala ir ļ oti skaista. Kopumā tas, kas nepiecieš ams jautrā m brī vdienā m. Par paš u viesnī cu teikš u, ka tā pilnī bā atbilst savai apartamentu kategorijai. Tas ir mazs, mā jī gs, nav nekā lieka. Duš a, neliela virtuve, gultas, kondicionieris. Nezinu kā pā rē jā m, bet mū su istabā bija jaunas mē beles. Pat nevarē tu teikt, ka tā ir lē ta viesnī ca. Man personī gi ļ oti patika "komforta" elementi. Salvetes uz naktsgaldiņ iem, izš ū ti dvieļ i, visur ziedi, gleznas. Jā , vienu krievu kanā lu rā dī ja pa TV, starp citu. Kad viņ i viņ am iesita, viņ i bija ļ oti pā rsteigti. Vispā r svē tki pagā ja ar blī kš ķ i. Vienī gais negatī vais ir tas, ka jā dodas uz pludmali, bet uz visu plusu fona tas ir tikai sī kums.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Маленький уютный отель Porto Daliani Apartments выполнен в современном стиле. К услугам гостей номера-студио с балконом, выходящим на залив Термаикос или горы.

Atrašanās vieta Отель Porto Dailiani расположен всего в 250 метрах от пляжа Калитея в Паралия-Катерини. Отель находится в 2 км от центра города Калитея и в 8 км от города Катерини. До Салоников можно доехать за 30 минут. Таверны, бары и магазины вы найдете в 3 минутах ходьбы. Автобусная остановка в 50 м от отеля.
Pludmales apraksts Песчаный пляж расположен в 200 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Гости могут прогуляться по саду с зонами отдыха. Бесплатный Wi-Fi предоставляется в зонах общественного пользования.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Всего в отеле 24 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Пляж Киллитеа, Катерини, 60100
Tālruņi: +30 23510 62113
Tīmekļa vietne: Porto Daliani Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.