Ar pārējo bijām apmierināti!

Rakstīts: 19 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 11 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Jū lija sā kumā bijā m Grieķ ijā .
Lidojums bija Grieķ ijas aviokompā nija Ellinair, atstā jā m patī kamus iespaidus, kvalitā te un apkalpoš ana lī menī , garš ī gi ē dieni, grieķ u raž oš anas sarkanvī na vai baltvī na izvē le. Pasu kontrole un bagā ž as izsniegš ana notika bez kavē š anā s, un mē s ā tri iekā pā m autobusā un braucā m uz savu kū rortu Paralia.
Ierodoties, viesmī lī gais saimnieks Sotiris mums uzreiz piedā vā ja kafiju, un jau pē c pusstundas gaidī š anas mums jau tika pieš ķ irta istabiņ a, un mē s varē jā m atpū sties.

Izvē lē jā mies apartamentus bez brokastī m, bet lejā ir neliela brokastu kafejnī ca, uz vietas var rezervē t par 5 eiro no cilvē ka. Dzī vokļ i ļ oti tī ri un sakopti, saimnieki patī kami, pastā vī gi kaut ko mazgā , slauka, pļ auj zā lienu, uztur tī rī bu un komfortu. Pretī viesnī cai ir zā liens ar atpū tas zonu un galdiem, ir bā rbekjū , var taisī t š aš liku vai cept zivis.
Istaba plaš a, gaiš a, mē beles labā stā voklī . Bijā m 3, bija viena divguļ amā un viena vienvietī gā gulta, skapis, naktsgaldiņ i, kondicionieris, virtuvī te (plī ts, ledusskapis, nepiecieš amie trauki). Vannas istabā ir duš a (paliktnis un aizkars). Tī rī š ana tika veikta 2 reizes nedē ļ ā , bet istabā ir visi nepiecieš amie uzkopš anas piederumi.
Tuvā kais mini tirgus ir tikai 50 metrus no viesnī cas, burtiski mazā k kā.3 minū tes ar kā jā m, tur ir viss nepiecieš amais, tur vienmē r ņ ē mā m ū deni, sulas, ē dienu, saldē jumu.
Lī dz jū rai jā brauc 5-7 minū tes, pludmale tī ra un plaš a, ja iet pa kreisi, tad cilvē ku ir daudz mazā k nekā uz kū rorta centru. Lī dz paš am kū rorta centram apmē ram 15 minū tes, centrā ir daudzas kafejnī cas, krodziņ i, suvenī ru veikali un mini tirgi. Ir pā ris lielveikali, piemē ram, Lidl un Discount.
Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, apartamenti labi, par tik ekonomisku cenu vienkā rš i lielisks variants ģ imenes atpū tai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu