Panorama Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.0 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Paralia Katerinis kūrortā, iekārtota neoklasicisma stilā un ar tiešu piekļuvi jūrai. Pilnībā atjaunināts 2009. gadā. Netālu atrodas daudzi veikali, bāri un tradicionāli grieķu krodziņi. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes, romantiskām un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар lotys21
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru gandrī z katru gadu atpū š amies Grieķ ijā , pē dē jos 10 gadus. Mē s vienkā rš i esam iemī lē juš ies š ajā skaistajā valstī . Bijā m uz salā m: Krē tā , Rodā , Zakintos, atpū tā mies arī Halkidijas pussalā un cietzemē (Pierijā ). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru gandrī z katru gadu atpū š amies Grieķ ijā , pē dē jos 10 gadus. Mē s vienkā rš i esam iemī lē juš ies š ajā skaistajā valstī . Bijā m uz salā m: Krē tā , Rodā , Zakintos, atpū tā mies arī Halkidijas pussalā un cietzemē (Pierijā ). Š oreiz mē s devā mies uz cietzemi 2 iemeslu dē ļ : pirmkā rt, neceļ ojā m vieni, bet gan ar mazdē lu, un ļ oti vē lē jā mies viņ am parā dī t Grieķ iju ar visā m tā s senlietā m un vē sturiskajā m vietā m, un cietzeme tam ir vienkā rš i ideā la. Un, otrkā rt, mū su budž ets nebija ī paš i liels, un Pierijā viesnī cu cenas ir diezgan pieņ emamas.
Mē s izvē lē jā mies "Panorama Hotel" rosī gajā Paralia Katerinis pilsē tiņ ā . Tas atrodas pirmajā lī nijā , gandrī z paš ā centrā , un to ieskauj daudzi veikali, kafejnī cas un restorā ni.
Ir tieš a piekļ uve pludmalei un bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi (starp citu, š ī ir vienī gā viesnī ca Paralijā , kas nodroš ina bezmaksas sauļ oš anā s krē slus (! ) Visā s pā rē jā s - dzē rieniem). Pludmale ir smilš aina ar labu ieeju - vienkā rš i lieliski piemē rota atpū tai ar bē rnu.
Istabas, kā jau C klasei, arī diezgan cienī gas: mē beles pavisam jaunas, plaš as, tī ras, laba vannasistaba, TV ar krievu kanā lu, internets, seifs. Paņ ē mā m istabiņ u ar skatu uz jū ru, maksā nedaudz vairā k, bet kā ds prieks ir klausī ties viļ ņ u š alkoņ ā un skatī ties uz jū ru. Turklā t viesnī ca atrodas pirmajā rindā , tā vienmē r ir pā rpildī ta, un numuri ar skatu uz ielu ir nedaudz trokš ņ aini ģ imenē m ar bē rnu.
Mums paveicā s, Paralijā tika atvē rts jauns akvaparks, mazs, bet slidkalniņ i labi un cenas normā las. Mē s ar Timoš u tur esam bijuš i vairā kas reizes, vienmē r atgriež oties ar lielu prieku.
Nu, papildus jū rai un izklaidē m, mē s apmeklē jā m daudzas ekskursijas, uzsvars tika likts uz vē sturisko un izglī tojoš o: Olimps-Dion-Vergina, Atē nas, Meteora. Mē s bijā m visur, bet mazdē ls gribē ja parā dī t pē c iespē jas vairā k, jo Grieķ ijas kultū ra un vē sture ir viena no vecā kajā m un bagā tā kajā m pasaulē .
Kopumā pā rē jais izrā dī jā s ļ oti bagā ts, jautrs un izzinoš s. Tā pē c visiem iesakā m Grieķ iju, Paralia Katerinis un Panorama Hotel.
аватар nika.tolochko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vienmē r esmu sapņ ojis doties uz Grieķ iju! Un tā es aizbē gu ar draugu uz nedē ļ u. Speciā li izvē lē ta rosī ga vieta, lai nebū tu garlaicī gi. Es pā rtraucu acis uz Paralas-Katerinis reģ ionu. Ekskursiju iegā dā jos no Kijevas uzņ ē muma Mouzenidis Travel. … Tomēr ▾ Es vienmē r esmu sapņ ojis doties uz Grieķ iju! Un tā es aizbē gu ar draugu uz nedē ļ u. Speciā li izvē lē ta rosī ga vieta, lai nebū tu garlaicī gi. Es pā rtraucu acis uz Paralas-Katerinis reģ ionu.
Ekskursiju iegā dā jos no Kijevas uzņ ē muma Mouzenidis Travel.
Kopē jais iespaids pozitī vs! Lai arī maija sā kumā cilvē ku bija maz, mums nebija jā garlaikojas! Mē s devā mies ekskursijā s un izklaidē jā mies. Kopumā mē s lieliski atpū tā mies!
Ī paš s paldies "Mouzenidis" darbiniekiem Visu izstā stī ja, izskaidroja, operatī vi atbildē ja uz mū su sū dzī bā m un vē lmē m, palī dzē ja it visā !
Istabas:
Dzī voja divvietī gā istabā . Viņ i mū s ā tri nokā rtoja. Bet pats galvenais, viņ i nomainī ja mū su istabu uz numuru ar skatu uz jū ru pilnī gi bez maksas (par to paldies mū su viesnī cas gidam, kurš visu noorganizē ja)
Numuri ir mazi, bet mā jī gi. Trijotnei ļ oti labi! Ir viss nepiecieš amais.
Viesnī cas zona:
Pati teritorija neliela, viesnī cā ir laba kafejnī ca-bā rs. Pludmale, tā pat kā visas Grieķ ijas pludmales, ir paš valdī bas, tač u pietiekami tī ra. Jū ra noteikti ir sekla, bet ū dens uzsilst ā trā k. Jauki, prieks par to, ka sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir bez maksas.
Izklaide un ekskursijas:
Paralia Katerinis ir maza pilsē ta, bet diezgan dzī va: liels skaits kafejnī cu, bā ru, teverē nu, klubu. Vispā r jau ir ko darī t. Netā lu atrodas arī Katerini pilsē ta, kur varat doties pastaigā vai iepirkties patstā vī gi.
Ekskursijas tika veiktas tieš i "Mouzenī dos". Š ajā ziņ ā viņ iem nav lī dzvē rtī gu!
Paralijā , protams, ir jū ra citu aģ entū ru, kas piedā vā lē tā kas ekskursijas, tač u, kā izrā dī jā s, viņ iem nav krieviski runā još u gidu. Viņ i paņ ē ma Meteoru un Arideju-Edesu. Nekad neesmu to nož ē lojis!! !
Meteora ir ā rprā tī gi skaista vieta: klintis, klosteri. . . Vienkā rš i pasaka. Man nebija ne jausmas, ka tas varē tu bū t tik interesanti. Arī gids Dmitrijs bija ļ oti apmierinā ts. Uzreiz var redzē t, ka viņ š ir profesionā lis: viņ š ir vē sturiski gudrs, stā sta interesantus stā stus un tajā paš ā laikā nepā rslogojas ar nevajadzī gu informā ciju.
Aridea-Edessa ir lieliska ekskursija atpū tai. Ļ oti skaists parks ar ū denskritumiem un termā lajiem avotiem ar karstu ū deni – tas ir tikai kaut kas. Atpū ties, relaksē ts, pilnveidojies nā kamajam gadam.
Ja mums bū s iespē ja, mē s noteikti atgriezī simies nā kamgad!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на курорте Паралия Катерини, декорирован в неоклассическом стиле и имеет прямой выход к морю. Полностью обновлён в 2009 году. Недалеко находится множество магазинов, баров и традиционных греческих таверн. Отель идеально подойдёт для семейного, романтичного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta Паралия Катерини, в 85 км от аэропорта «Македония», в 70 км от города Салоники.
Pludmales apraksts Пляж рядом с отелем. Шезлонги и зонтики — бесплатно при оплате напитков в баре.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Гости могут выпить напиток или коктейль в лаундже отеля. Также предлагается круглосуточное обслуживание номеров. По утрам накрывают завтрак «шведский стол».

  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего 20 номеров: Single Rooms & Double Rooms (~18-22 кв.м), Triple Rooms (~30 кв.м), Junior Suites Road View/Sea View (~30 кв.м), Quadruples & Quadruples connect. door (~30 кв.м).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese 19 Agiou Nikolaou, Paralia, Pieria, Greece
Tālruņi: +30 23510 62000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.