Marianna Apartments 1*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.910
№16 viesnīcas reitingā Pieria
7.1 Numurs
6.8 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.9 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Nelieli apartamenti akmens metiena attālumā no pludmales. Plaši numuri ar virtuvīti, kvalitatīvs serviss un ērta atrašanās vieta padarīs Jūsu uzturēšanos komfortablu. Visi numuri ar skatu uz jūru. Mēs iesakām budžeta brīvdienām prom no pilsētas burzmas.Vairāk →
аватар veronikak83
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Smilš u pludmale daž u soļ u attā lumā no dzī vokļ iem. Jū ra ir tī ra, maiga ieeja. Sauļ oš anā s krē sli par iegā dā to dzē rienu (3.5 eiro). Pastaigas attā lumā veikali, lielveikali, kafejnī cas, krodziņ i, veikali ar suvenī ru un augļ iem u. … Tomēr ▾ Smilš u pludmale daž u soļ u attā lumā no dzī vokļ iem. Jū ra ir tī ra, maiga ieeja. Sauļ oš anā s krē sli par iegā dā to dzē rienu (3.5 eiro).
Pastaigas attā lumā veikali, lielveikali, kafejnī cas, krodziņ i, veikali ar suvenī ru un augļ iem u. c. citi
Dzī vokļ i ir ļ oti pieklā jī gi, labas mē beles, svaigs remonts. Mums bija studija trim: 1 divguļ amā gulta + 1 vienvietī ga gulta bē rnam, naktsgaldiņ i, skapis, tualetes galdiņ š ar spoguli un virtuvī te (elektriskā plī ts, tē jkanna, mini ledusskapis, nepiecieš amie trauki). Plaš s numurs ar balkonu, no kura paveras skats uz jū ru. Bezmaksas internets, normā ls signā ls, TV, fē ns. Kondicionieris ir maksas, bet septembrī nebija vajadzī bas to izmantot. Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti reizi nedē ļ ā .
Ģ imenē m ar bē rniem lielisks variants, lē ti, var kaut ko pagatavot pats, jū ra blakus, ir kur iziet un pastaigā ties. Viņ i arī ī rē ja automaš ī nu, devā s uz Olimpu un Salonikiem. Labi atpū tā mies, arī laiks nelika vilties, bija silts, bet karstuma š ajā laikā nav.
аватар alenacuryshova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mariannas dzī vokļ i atrodas Olimpiskā s pludmales ciemata centrā pirmajā lī nijā , 2-3 minū tes no jū ras, piekraste ir smilš aina, jū ra sā kumā sekla, tad pamazā m kļ ū st dziļ ā ka. Sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem par papildus samaksu, kas svā rstā s no 2. … Tomēr ▾ Mariannas dzī vokļ i atrodas Olimpiskā s pludmales ciemata centrā pirmajā lī nijā , 2-3 minū tes no jū ras, piekraste ir smilš aina, jū ra sā kumā sekla, tad pamazā m kļ ū st dziļ ā ka. Sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem par papildus samaksu, kas svā rstā s no 2.5 lī dz 3.5 eiro, š ajā cenā ir iekļ auts dzē riens (kafija, sula, alus u. c. ). Blakus dzī vokļ iem ir neliels lielveikals, visā di veikaliņ i, Phos konditoreja, kur gatavo firmas melfe (Napoleon), restorā ns Periyali, kur gatavo garš ī gus ē dienus un mē renas cenas. Netā lu atrodas neliels atrakciju parks maziem bē rniem. Augļ i un dā rzeņ i tiek pā rdoti burtiski ik uz soļ a.
Tagad nedaudz par dzī vokļ iem. Dzī vokļ i ir izremontē ti, ar virtuvi, ir viss nepiecieš amais ē diena gatavoš anai, veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 5 dienā m, bet nepiecieš amī bas gadī jumā tie tiek mainī ti biež ā k, uzkopš ana notiek patstā vī gi, š im nolū kam viss nepiecieš amais ir uz katra stā vs. Kondicionieris par papildus samaksu, kas ir 5 eiro dienā . Man patika dzī vokļ i, mē s ļ oti labi atpū tā mies. ES iesaku.
аватар Olga2597567
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labdien! Mariannai bija ģ imene ar diviem bē rniem, bija 21 nakts. Dzī vokļ i bija trī svietī gi (1 liela gulta un 1 maza gulta, es ar jaunā ko gulē ju uz mucas). Pati istaba liela, liels skapis, ir liels virtuves skapis. Virtuvē tē jkanna (ar š ausmī giem svariem), turks, 6 š ķ ī vji, 3 dakš iņ as, 3 karotes, uz balkona elektriskā plī ts ar kastroli. … Tomēr ▾ Labdien! Mariannai bija ģ imene ar diviem bē rniem, bija 21 nakts. Dzī vokļ i bija trī svietī gi (1 liela gulta un 1 maza gulta, es ar jaunā ko gulē ju uz mucas). Pati istaba liela, liels skapis, ir liels virtuves skapis. Virtuvē tē jkanna (ar š ausmī giem svariem), turks, 6 š ķ ī vji, 3 dakš iņ as, 3 karotes, uz balkona elektriskā plī ts ar kastroli. Vanna-duš a, tualete, izlietne. Abi jaucē jkrā ni (gan virtuvē , gan vannas istabā ļ oti spē cī gi plū da). Bet viņ a taisa remontu, sienas nav noplucis, nav netī ras. Bija tī rī bas sajū ta. Nav tualetes piederumu. Tī rī š ana 22 dienas nebija nekad!! ! Dvieļ i tika mainī ti, kad es pats! jautā ja saimniece un pati mainī ja gultu. 22 dienas dvieļ i mainī ti 3x gulta mainī ta 1 reizi!! ! Koridorā slota, liekš ķ ere, mops-paš i iztī rī ja. Bet! -Tur ir normā li, viesnī cu gandrī z nav, gandrī z visi dzī vokļ i. Uzrakstī š u arī atsauksmi par Olimpisko pludmali. Ē dienu vispā r nebija, paš i gatavoja, vajadzē ja 350 eiro. Mariannas lielais pluss ir ļ oti tuvu jū rai!! ! 2 minū š u gā jienā . Saimniece vienmē r smaida, sveicina un vienmē r ar kafiju un cigareti (grieķ i pī pē daudz un visur). Vakarā un no rī ta bija meitene no Mouzenides (ļ oti ē rti risinā t jautā jumus). Blakus 2 rotaļ u laukumi, daudzi veikali, daudzas kafejnī cas. Kā ds tē vocis-zemnieks atbrauca ar ļ oti garš ī giem dā rzeņ iem un augļ iem. Mē s devā mies pastaigā uz Paralia Katerinis. Mums patika viss, izņ emot uzkopš anas trū kumu.
Пляж-песок крупный,с камешками Вид на море с балкона Ванна Церковь в Олимпик Бич-греческая служба потрясает! Олимп вечером Меню сладкого кафе Закат над Олимпик Бич Меню пиццерии
аватар michaelsvid
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Lidostā sagaidī ja gids Mouzenidis parā dī ja autobusu, bet lī dz viesnī cai nepavadī ja, lai gan š oferis krieviski nedaudz saprot. Viesnī cā mani sagaidī ja saimniece Marianna, kura nerunā krieviski, nā cā s atcerē ties savu angļ u valodas vā rdu krā jumu. … Tomēr ▾ Lidostā sagaidī ja gids Mouzenidis parā dī ja autobusu, bet lī dz viesnī cai nepavadī ja, lai gan š oferis krieviski nedaudz saprot. Viesnī cā mani sagaidī ja saimniece Marianna, kura nerunā krieviski, nā cā s atcerē ties savu angļ u valodas vā rdu krā jumu. Istaba ir plaš a ar garu š auru balkonu. Istabā bija daudz odu koduma pē du. Ar atvē rtiem logiem nestrā dā kondicionieris, maksā.5 eiro dienā Marianna iedod pulti, pults mums nestrā dā ja, divreiz bija jā brauc pie saimnieces, izrā dī jā s, ka baterijas beiguš ā s, saimniece mainī jā s, bet ar acī mredzamu nepatiku. Paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Marianna teica, ka paē st citā viesnī cā.100 metrus tā lā k, bet restorā nu izrā dī ja tikai pē c tam, kad viņ ai bija lū gusi gide Mouzenidis Nicole. Ē diens ir labs; it ī paš i vakariņ as, ko puiš i izmē ģ inā ja, par kurā m liels paldies viņ iem, ī paš i viesmī lim Andrejam. Pusdienā s ē dā m tavernā s, ž irosi 2.50 eiro, Moussaka 8 eiro, dzē rieni atseviš ķ i. Uzturoties viesnī cā.7 dienas, ne reizi netika veikta tī rī š ana un dvieļ u un gultas veļ as maiņ a! Wi-Fi ir lielisks numurā , bez maksas. Ekskursija tika ņ emta no tū roperatora marš rutā Vergina-Olympus-Dion. Patika ekskursija kopumā , gids Petros, bet organizā cija mū s pievī la: aizmirsā m divus dalī bniekus, nostā vē jā m 20 minū tes, lī dz beigā s panā cā m, kad izkā pā m pē c Dionas apmeklē juma, autobusa nebija vispā r. , mums bija jā gaida 15 minū tes. Nobeigumā , ja vē laties lielā ku komfortu, izvē lieties kaut ko dā rgā ku. Lai vienkā rš i nomazgā tos un pā rnakš ņ otu, viesnī ca ir piemē rota. Saimniece atgā dina daž as saimnieces Krimā : tū ristus noteikti vajag, viņ i nes naudu, bet sveš inieki kaitina, lai novē rstu uzmanī bu no kafijas un cigaretē m.
аватар sidorenkova.olga2017
Mē s ar draugu ilgi domā jā m, kur doties uz salā m vai cietzemi. Rezultā tā mē s izvē lē jā mies Grieķ ijas ziemeļ us. Mē s izvē lē jā mies lē tu viesnī cu pirmajā rindā . Izvē le krita uz Marianna Apartments. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu ilgi domā jā m, kur doties uz salā m vai cietzemi. Rezultā tā mē s izvē lē jā mies Grieķ ijas ziemeļ us. Mē s izvē lē jā mies lē tu viesnī cu pirmajā rindā . Izvē le krita uz Marianna Apartments. Telpu tips un tā cenu kategorija mums bija lieliski piemē roti. Laba atraš anā s vieta 20 m no pludmales. Tas bija pusotras stundas brauciena attā lumā no lidostas. Mikroautobuss brauca tieš i uz viesnī cu. Mū s sagaidī ja viesnī cas gids, palī dzē ja izmitinā ties, sniedza daudz noderī gas informā cijas. Mū su istaba atradā s otrajā stā vā , ar skatu uz galveno ceļ u un jū ru. Numurs ir plaš s, tī rs un nesen izremontē ts. Virtuvī te ar visiem nepiecieš amajiem piederumiem (izņ emot pannu), ledusskapis, satelī ttelevī zija ar krievu kanā liem, kondicionieris (par papildus samaksu). Nav tualetes piederumu. Balkonā galds ar krē sliem, veļ as ž ā vē tā js. Istabu uzkopš ana un veļ as maiņ a piektajā dienā . Saimniecei var pieprasī t gludekli un fē nu. Saimniece Marianna ir ļ oti patī kama sieviete, atsaucā s uz visiem mū su lū gumiem un vē lmē m. wi-fi darbojā s labi. Pludmale atrodas divu soļ u attā lumā . Plaš a smilš aina josla, laba ieeja jū rā , smalkas smiltis. Ja vē lies sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, pasū ti dzē rienu un vari nogulē t visu dienu (ap 6 eiro diviem). Apkā rt ir daudz tavernu, kafejnī cu un veikalu. Pa dienu pilna vieta uzkodā m, salā ti no š efpavā ra (4.5 eiro), ž iroskops (2.5 eiro). Vakarā vakariņ ojā m Nisaki un Periyali krodziņ os. Diviem mums tas izmaksā ja ap 30 eiro, ar vī nu. Ir ē dienkarte krievu valodā , ā tra un kvalitatī va apkalpoš ana. Pē c sā tī gā m vakariņ ā m varat doties nesteidzī gā solī.25 minū š u attā lumā uz blakus esoš o Paralia ciematu 2 km. Uz Salonikiem braucā m ar pilsē tas autobusu par 13 eiro abos virzienos. Autobuss dodas uz gala autoostu KTEL, tur pā rsē ž as 31. autobusā un brauc uz pilsē tas centru, izkā p Aristoteļ a laukumā . Ir daudz kafejnī cu, restorā nu, veikalu un tū ristu. Ja dodaties lejā pa laukumu, dodieties uz krastmalu, netā lu no krastmalas paceļ as Baltais tornis (pilsē tas galvenā atrakcija). Saloniku galvenais templis ir Sv. Dē metrijs no Tesaloniķ a, kur glabā jas viņ a relikvijas. Iesakā m pusdienot restorā nā , kas atrodas OTE televī zijas tornī , 76 m augstumā , tā grī da griež as, var redzē t visu Saloniku panorā mu. Esam ļ oti apmierinā ti, par pā rē jo ir tikai pozitī vas emocijas.
аватар Vlad2308
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu brī niš ķ ī gajā Grieķ ijā . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m un par laimi nekļ ū dī jā mies. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , lai katru rī tu varē tu apbrī not skaisto jū ras ainavu. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu brī niš ķ ī gajā Grieķ ijā . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m un par laimi nekļ ū dī jā mies.
Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , lai katru rī tu varē tu apbrī not skaisto jū ras ainavu. Katrā numurā ir virtuvī te un visi nepiecieš amie galda piederumi. Mē beles, santehnika gandrī z visas jaunas. Diemž ē l seifa nav, mantas un naudu atstā jā m istabā , nekas nav pazudis. Ņ emiet lī dzi š ampū nus un ž elejas, viesnī ca š ā dus komplektus nenodroš ina.
Netā lu atrodas neliels veikals, kur vienmē r var iegā dā ties svaigus augļ us. Pati pilsē tiņ a ir maza, bet tajā viss ir radī ts atpū tniekiem, daudz veikalu, restorā nu, kafejnī cu, picē riju. Pludmale atrodas pie rokas. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek apmaksā ti, pē rkot ū deni vai dzē rienu. Iesaku ē st Nisaki restorā nā . Garš ī gs ē diens, vidē ji ar vī nu sanā ca pusdienot ap 15 eiro no cilvē ka. Vakarā prieks pastaigā ties pa kaimiņ u ciemu.
Ekskursiju cienī tā jiem ir daudz iespē ju: Meteora, Olympus, Atē nas. Akropole ir neticami skaista vieta, bez š aubā m, katram tū ristam tā ir jā apmeklē ! Š is ir unikā ls un iespaidī gs skats, kuru ir vē rts redzē t.
Kopumā iespaidi par svē tkiem bija ļ oti labvē lī gi. Mē s ceram š eit atgriezties vē lreiz.
аватар madden4
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Ziemeļ grieķ ijā , Pieria reģ ionā , proti, atpū tos Olimpic beach Village, blakus Paralia Katerinis. Ciemats atrodas netā lu no Saloniku ziemeļ u galvaspilsē tas (80 km - 90 km, vienas stundas brauciens). … Tomēr ▾ Labdien! Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Ziemeļ grieķ ijā , Pieria reģ ionā , proti, atpū tos Olimpic beach Village, blakus Paralia Katerinis. Ciemats atrodas netā lu no Saloniku ziemeļ u galvaspilsē tas (80 km - 90 km, vienas stundas brauciens).
Nebū š u runī gs, izcelš u galvenos punktus, kas man ļ oti patika: manas viesnī cas atraš anā s vieta uz apskates objektiem: Olimps, Diona, Vergina, meteori, Atē nas (salī dzinoš i tuvu 5 stundu brauciens), avoti - Aridea, cietoksnis, Platamonas, kā jau iepriekš minē ju, Saloniku pilsē ta. . . Es apmeklē ju visas ekskursijas ar tū roperatoru un biju sajū smā par gidiem! Izņ emot vienu - Salonikos, ko viņ a iegā dā jā s ielu tū risma aģ entū rā s, viņ u vilinā ja lē tā s cenas, un, kā zinā ms, "lē tais siers ir tikai peļ u slazdā ". Mē s tik tikko atgriezā m grupu kopā . Ja ne, lai aprakstī tu virkni negatī vu punktu.
Tā lā k . . Attiecī bā uz manu uzturē š anos: es atpū tos Mariannas apartamentos. Tik ekonomiski un efektī vi atpū ties Eiropā pirmo reizi! Lieliski jauni apartamenti, tī ri, ē rti, ko vē l vajag ceļ otā jam. Atraš anā s vieta ir lieliska, jū ra ir akmens metiena attā lumā , kafejnī cas, bā ri, krodziņ i, veikali . . kā jā m, 20 minū tes, Paralia Katerinis ciemats ir vē l vairā k š ā du iestā ž u. Katerini pilsē ta atrodas 20 minū š u autobusa brauciena attā lumā , kas kursē ik pē c 15 minū tē m - moderna Grieķ ijas pilsē tiņ a, kur var iepirkties un fotografē ties skaistā parkā , viesnī cas gids pastā stī s vairā k par to, kā tur nokļ ū t. .
Man nepatī k lasī t garas atsauksmes, bet saī sinā t tā s nevaru. Kopumā jums nebū s garlaicī gi! Iesaku visiem!
аватар AnnaLas
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo atraš anā s uz jū ru, pē c fotogrā fijā m tā likā s liela. Atbraucā m, paskatī jā mies - viss mazs, gulta maza, stikls uz balkona, kā jau PSRS, viens saplaisā jis. Otrā dienā no ielas lido netī rumi, grū ti gulē t, visu nakti gans sargā zem loga, odi lido un cilvē ki saka. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo atraš anā s uz jū ru, pē c fotogrā fijā m tā likā s liela.
Atbraucā m, paskatī jā mies - viss mazs, gulta maza, stikls uz balkona, kā jau PSRS, viens saplaisā jis. Otrā dienā no ielas lido netī rumi, grū ti gulē t, visu nakti gans sargā zem loga, odi lido un cilvē ki saka....Pē c trijiem klusums, cilvē ki visi brauc uz viesnī cā m, odu nav, acī mredzot viņ iem nav viesnī cas, lido lī dz rī tam) ))) Kondicionieris 5 eiro. dienā !
Mē s paš i izmazgā jā m istabu. Desmit dienas vienreiz viņ i mū s mazgā ja.
Pavadī t laiku istabiņ ā - nu nekā di, jū rā labā k, bet tur daudz cilvē ku, bija jā iet tā lu pa pludmali..... Krievu maz.
Ja jums ir nauda, ​ ​ maksā jiet papildus un izvē lieties labā k.
аватар lada.wake.heart
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s š eit atpū tā mies ar draugu jū nija sā kumā . Mē s izvē lē jā mies dzī vokļ us, lai pagatavotu savu ē dienu. Ē rta atraš anā s vieta un tuvu pludmalei. Netā lu no viesnī cas ir daudz tavernu, restorā nu ar grieķ u virtuvi. … Tomēr ▾ Mē s š eit atpū tā mies ar draugu jū nija sā kumā . Mē s izvē lē jā mies dzī vokļ us, lai pagatavotu savu ē dienu. Ē rta atraš anā s vieta un tuvu pludmalei. Netā lu no viesnī cas ir daudz tavernu, restorā nu ar grieķ u virtuvi. Viss ir nenormā li garš ī gi. Svaigas zivis un jū ras veltes. Mē s iesakā m nogarš ot pastitsio un moussaka - vai tie ir grieķ u ē dieni? . Pē c vakariņ ā m tiek pasniegti saldumi un augļ i. Tas bija ļ oti pā rsteidzoš i. . . bet tik jauki, es jums pateikš u. Pienā k viesmī lis un jautā , vai nevē lies saldē jumu vai ko tā du.
Netā lu no viesnī cas atrodas Mitikas mini tirgus, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo.
Mū su istaba atradā s otrajā stā vā ar skatu uz galveno ceļ u un jū ru. Numurs ir mā jī gs ar TV un diviem krievu kanā liem. Virtuvī te ar visu nepiecieš amo. Balkonā bija krē sli, galds, veļ as ž ā vē tā js un elektriskā plī ts. Veļ a tika mainī ta piektajā dienā . Bezmaksas wi-fi.
Aizbraucā m uz Kastoriju pē c kaž oka. Apbrī nojami skaista pilsē ta pie ezera. To sauc par kaž okā das dzimteni. Apmeklē jā m vairā kas rū pnī cas un veikalus. Izvē le ir milzī ga – acis iepleš as. Kaž oki tur nav tie lē tā kie, bet vai tie ir tā vē rti? . Es iegā dā jos savu kaž oku Papandopoulos rū pnī cā .
Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti, un š is kaž oks man atgā dinā s saulaino Grieķ iju aukstā s dienā s.


iemiesojums Olga2597567
Labdien!Lūdzu sīkāk aprakstiet virtuves iekārtu:kas tur ir?Ceļojam ar bērniem,tāpēc svarīgi zināt ko ņemt līdzi.Paldies!
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Небольшие апартаменты в двух шагах от пляжа. Просторные номера с кухонным уголком, качественное обслуживание и удобное расположение сделают отдых комфортным. Все номера с видом на море. Рекомендуем для бюджетного отдыха вдали от городской суеты.

Atrašanās vieta Олимпийская Ривьера, в 2,5 км от Паралии Катерини, в 8 км от города Катерини, в 78 км г. Салоники, в 93 км от аэропорта «Македония» г. Салоники.
Pludmales apraksts В 20 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Всего 12 номеров: 2 Studios 2 pax (~25 кв.м), 6 Studios 3 pax (~30 кв.м), 4 Studios 4 pax (~30 кв.м).

Istabās

маленький кухонный уголок, электрочайник, кондиционер, душ, фен, бесплатный Wi-Fi интернет, спутниковое телевидение, мини-холодильник, балкон

Adrese Греция, Пиерия, Олимпийская Ривьера
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.