Ciemošanās pie pasakas.

Rakstīts: 3 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 20 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Ja atvaļ inā jumu uzskatā t par “iegremdē š anu citā dī bā ”, tad nav nekā labā ka kā doties uz Grieķ iju, Olimpisko Rivjē ru, uz Litohoro Villas & Spa butika viesnī cu. Š ī s viesnī cas numuri un teritorija ir gaiš i un mā kslinieciski dekorē ti. Jū su acī m nebū s garlaicī gi, neatkarī gi no tā , kā das kategorijas numuriņ ā jū s atrodaties - "pieticī gā " divvietī gā numurā vai greznā "villā " ar savu mini baseinu. No jautriem viesnī cas numuriem paveras skats uz jū ru vai Olimpa kalnu. Starp citu, š ajā viesnī cā ir ī paš a vieta slē pju glabā š anai, jo Litochoro atrodas tikai divus kilometrus no Olimpa kalna nacionā lā parka un uzņ em ne tikai pludmales apmeklē tā jus, bet arī ziemas sporta veidu cienī tā jus. Visos viesnī cas numuros ir gaisa kondicionieris, fē ns, mini bā rs, plazmas TV, CD/DVD atskaņ otā js, vannas piederumi un č ī bas. Wi-Fi, digitā lais seifs un pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas. Viesnī cā ir SPA centrs ar diviem iekš telpu baseiniem, vienu lielu ā ra baseinu un trenaž ieru zā li. Mazajā dā rzā ir rotaļ u laukums; Viesnī ca nodroš ina arī bē rnu pieskatī š anas pakalpojumu. Viesnī cā ir divi restorā ni (pamatē diena cena 10-20 eiro) un trī s bā ri (viens pludmalē ). Viesnī ca atrodas trī s kilometru attā lumā no Litoč oro pilsē tas un divpadsmit kilometru attā lumā no Katerini pilsē tas.
Diemž ē l Litohoro viesnī cai nav savas piekļ uves pludmalei. Lī dz paš valdī bas pludmalei jā iet kā di simts metri pa pelē ku zemes ceļ u. Pludmale ir smilš u un oļ u, ar plaš u lielu oļ u joslu pirmajos ieieš anas ū denī metros. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē tiek nodroš inā ti "dzē rienam". Labu atpū tu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu