Mājīgi mājīgi.

Rakstīts: 2 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 20 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Eden ir brī niš ķ ī ga ģ imenes viesnī ca, kurā ir tikai 20 numuri. Dzī vojot š eit, jū s ne tikai saņ emsiet augstas kvalitā tes servisu un mā jas komfortu, bet arī izjutī siet grieķ u viesmī lī bas pilnī bu. Ī paš nieki dzī vo viesnī cas augš ē jā stā vā . Tā pē c burvī gā saimniece Kyryamyri (viesiem vienkā rš i "Marija") vienmē r apzinā s visas savu viesu problē mas un vē lmes. Mē rija brokastis gatavo ar savā m rokā m, ī paš i labi viņ ai padodas cepš ana. Vakariņ as tiek gatavotas pē c viesu vē lmē m ("š odien" lī dz "rī tdienai") un pasū tī tas viņ as dē la krodziņ ā . Tā pat kā visur Grieķ ijā , dzē rieni vakariņ ā s nav iekļ auti puspansijas cenā . Tē ja, sula, kafija - par piemaksu, ū dens - bez maksas, alkohols - bā rā Tā pat par piemaksu 2 eiro var izmantot gludekli vai veļ as maš ī nu. Jaunajā m mā miņ ā m, kuras vē las savam bē rnam vā rī t putru, labsirdī gā saimniece nodroš ina pilnvē rtī gu pieeju savai virtuvei. Viesnī cā ir peldbaseins. Wi-Fi un seifs numurā viesiem ir pieejams bez maksas. Numuri ir aprī koti ar visu nepiecieš amo, ieskaitot duš u ar hidromasā ž u.
"Eden hotel" atrodas klusā , ē nainā ielā Nei Pori (Neoi Poroi) ciematā , divsimt metru attā lumā no smilš ainā s paš valdī bas pludmales. Domā ju, ka atbraucot uz š ejieni ne tikai lieliski atpū tī sies, bet arī iegū si jaunus draugus viesnī cas saimnieku personā . Lai jaukas brī vdienas! : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu