Ērti ar bērniem

Rakstīts: 12 maijā 2020
Ceļošanas laiks: 29 septembris — 8 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Rudens brī vdienas 2019.  gada oktobrī kļ uva gandrī z par 2018.  gada oktobra brī vdienu atkā rtojumu. Pē c tam mē s devā mies uz pludmali Bomo Olympus Grand Resort 4 *, kas atrodas Paralia Katerinis (Pieria) Olimpa kalna pakā jē (kas ir atseviš ķ a apskats https:// www.turpravda.com/gr/pierija/Bomo_Olympus_Grand_Resort-h28516-r411752.html). Š oreiz tika izvē lē ta tā s paš as ķ ē des viesnī ca blakus esoš ajā Platamonas ciematā - Bomo Platamon Cronwell Resort 5 *. Un atlases process bija lī dzī gs: viss ir dā rgs, bet pludmalē gribas justies kā zvaigzne : )). Patiesī bā.2019. gadā mē s jau esam bijuš i mū su mī ļ ajā Turcijā : februā rī Adā lijā Elite Lara 5 * Antā lijas piekrastē un maijā Egejas jū ras reģ ionā Omer Holiday Resort 4 *, tā pē c pā rmaiņ ā m vē lē jos doties uz Grieķ ija. Bet siltā ks un iepriekš mū su pā rbaudī tais tā sauktajā ā rpus sezonas Krē tā un Rodā bija pilnī gi nepieņ emams. Nē , varē ja, protams, tikt uz priekš u manā Vē lmju sarakstā , bet kā pē c man tas vajadzī gs (par to viņ i necī nī jā s, kā saka) ...Oktobra Ziemeļ grieķ iju jau esam redzē juš i, riskē sim to vē lreiz.
Š ī s divas viesnī cas (Platamon Cronwell un Olympus Grand) mū su randiņ iem oktobra sā kumā.2 pieauguš ajiem. + 2 bē rni (9 un 8 gadi) bija par tā du paš u cenu, kas man ļ oti piestā vē ja. Bijā m Olimpā , ko lai atkā rto. Un Platamonā ir labs variants lietus gadī jumā - iekš telpu baseins ar pirti. Turklā t tas ir vairā k piemē rots bē rnu atpū tai, jo ir pieejams š ļ akatu parks un bē rnu istaba. Tiesa, mū su ieraš anā s brī dī deklarē tais cietoksnis vairs nedarbojā s, un labi, mums pietika bez tā . Nu kā rtī bā...


No rī ta ieradā mies viesnī cā . Pirms iekā rtoš anā s istabiņ ā paspē jā m izdarī t daudz ko: pabrokastot, iepazī ties ar teritoriju un pamē ģ inā t ū deni gan jū rā , gan baseinā -/+25 °C. Jā saka, ka pirmo reizi lī dzi paņ ē mā m termometru. Mū su vide negrib ticē t, ka mē s nesasalstam oktobrī Grieķ ijā un Turcijā ))).
Kas attiecas uz š ļ akatu parku, tā ir lieliska vieta bē rniem. Vecā kiem bē rniem tas var bū t garlaicī gi, lai gan karstumā pieauguš ie nevairā s no š ļ akatā m.
Ir arī bē rnu bā rs ar saldē jumu un soda (bez alkohola). Bet man personī gi ļ oti nepatī k doma kaut ko ē st un dzert ū denī , liet, pilinā t utt. Bet, iespē jams, ū dens attī rī š anas ziņ ā viss ir paredzē ts...
Uz vietas ir vē l viens bā rs. Ir arī saldē jums ar sodu, no alkohola tikai alus. Nu pica, nepretenciozi burgeri uzkodu stundā s - vienkā rš i, bet ar mū su slinko dabu tas palī dzē ja (pusdienā s, kad bija galī gi slinkums iet, bē rni dabū ja picu). Tajā laikā krogs pludmalē jau bija slē gts, un pie tā piestiprinā tie skaistie oranž ie sauļ oš anā s krē sli joprojā m bija brī vi ikvienam.

Alkoholu varē ja paņ emt tikai vestibilā . Ja tur atpū š aties, tad stiklā , pludmalē - papī ra glā zē s. Starp citu, tik mī ļ as krū zī tes, ceļ ojumi : ))
Pē cpusdienā vestibila bā ra popularitā te pieauga.
Un te, manuprā t, bija vē rojamas ne pā rā k patī kamas bildes: pē c saldē juma puiš iem bija jā stā v vienā rindā ar mums - alkanautiem. Kaut kā viss nebija izdomā ts...Te, protams, bija atkarī gs no bā rmeņ iem, daž i, bē rni tika apkalpoti uzreiz, bet citi tika nosū tī ti uz rindas galu. Jā , visi ir vienlī dzī gi...


Bē rnu tē mas turpinā jumā . Apburoš as krieviski runā još as meitenes ar parastu grieķ u vā rdu Afrodī te vadī bā tika atrasta spē ļ u istaba. Mū su mazuļ u pā ris jau ir tajā vecumā , kad drī kstē ja nā kt un iet paš iem. Nevajadzē ja mums, pieauguš ajiem, tos atstā t zem paraksta (inventā ra). Nebija grandiozu pasā kumu, kaut ko zī mē ja, lī mē ja, spē lē ja galda spē les un vienkā rš i trakoja bumbu baseinā...Bija arī atseviš ķ a animā cijas komanda. Animatori veica vingrinā jumus, tika organizē ta loka š auš ana (nez kā pē c tas nebija ī paš i veiksmī gs).
Un, protams, mini diskotē ka, bez tā s neiztikt : ))

Par numuru. Istaba ir diezgan normā la. Nedaudz nobruž ā ts, bet tī rs. Tē jas stacijas nebija, kaut kā jau bija neparasti vai kā . Mū sdienu viesnī cu tendencē s mani absolū ti kaitina neaizveramā s durvis uz vannas istabu. Sasodī ts, kurš to izdomā ja, par kā du droš ī bu viņ i uztraucā s (neatceros, kurā viesnī cā man paskaidroja, ka pē kš ņ i kļ ū s slikti, un vē l kā dā teica, ka vannas istabā paš nā vī bu skaits bija palielinā ts ...muļ ķ ī bas). Kopumā viņ i kurnē ja, bet fakts paliek fakts - vannas istaba neaizveras)).

Reģ istrā cijas brī dī nebija deklarē tu peldmē teļ u. Kopumā tie nav ī paš i nepiecieš ami, bet, izmantojot SPA centru, lieta ir ē rta. Recepcijā atgā dinā ja, ka atnesa 4 gabalus, no kuriem viens bija bē rnu formā tā . Tas bija viņ š , kurš tika izsniegts mazā kajam ģ imenes loceklim.
Bet viltī ba ir tā da, ka iepriekš ē jā mazuma ziņ ā nav daudz lielā ka izmē ra, kas izraisī ja saš utuma vē tru un visuma pā rmetumus kā rtē jā netaisnī bā , dabū jot peldmē teli manas mammas izmē rā. . Atrisinā ja papildu porciju saldē juma problē ma : ))
Š is brauciens bija veltī ts ne tikai bē rnu svē tkiem, bet arī mana tē va dzimš anas dienai.

Mē s jau pē c savas nekaunī gā s tradī cijas rakstī jā m viesnī cai par tik nozī mī gu notikumu mū su ģ imenē . Tajā paš ā laikā viņ i lū dza, ja iespē jams, protams, lai mū s novieto augstā k. Mē s saņ ē mā m lielisku variantu - piektais stā vs, pati pirmā (vai pē dē jā ) istaba gar gaiteni no gala ar skatu uz jū ru. Ļ oti paveicā s: tuvumā nav lifta, un pa koridoru neviens neshlyndrat, un, praktiski, ar skatu!
Vē sā ki numuriņ i ir tikai 6. stā vā , tur ar vistieš ā ko skatu uz jū ru, labi, daž ā di apartamenti, un divlī meņ u…
Jā , un kū ka no viesnī cas bija garš ī ga.

Par pā rtiku.
Daudzveidī ba nebija liela, bet ē diens bija garš ī gs. Daž kā rt tika pasniegti pieklā jī gi gaļ as ē dieni, piemē ram, kazas sautē jums. Ļ oti stilī gs tā ds augļ ains sabrukums.
Bet tikai viena veida olī vas. Man jā saka, tā ir taisnī ba, jū s kaut kā nejutā ties, ka atrodaties Grieķ ijā , tur nebija absolū ti nekā tik ...grieķ u. Tas notiek ne tikai ē dienā , kopumā viesnī cā , apkā rtnē , pat “calimera” - “calispera” - “paracalo” – “euharistija” bija ā rkā rtī gi reti.
Dzē rieni no automā tiem ir izcili miskaste, atš ķ aidī ti tik ļ oti, ka pat iecerē tā garš a netika uzminē ta. Un paš apkalpoš anā s alus ir gluž i priekš sevis, vī ns no krā niem - nu...ē ē...garš as sajū tas atkarī gas no paš a garastā vokļ a : ))
Runā jot par kopē jo iespaidu par maltī ti, noteikti likā s, ka sezona ir beigusies.

Kaut kā ds slinkums viesmī ļ u darbī bā , katastrofā ls glā ž u un tasī š u trū kums (bija tā , ka cilvē ki lē ja kafiju alus krū zē s), reizē m pat tika samazinā ts pasniegto trauku skaits, periodiski nedarbojā s kafijas automā ti, augļ u š ķ irnes maiņ a uz zaļ iem un ļ oti zaļ iem ā boliem. Kopumā viss ir ļ oti vienkā rš i, ekonomiski, jebkurā brī dī gatavs sabrukt. Tā pat nav kurnē š ana vai ž ē loš anā s, bet es apzinā ti izvē lē jos š o periodu. Es rakstu par visu citiem, pē kš ņ i cilvē ks, nu, nevar samierinā ties ar š ā du lietu stā vokli.

Atzī š os, ka neesmu dedzī ga mā jdzī vnieku cienī tā ja. Pareizā k sakot, nemaz nav fans. Varbū t tā pē c es, kā pareizi teikt... , nesaprotu visas š ī s baroš anā s un buč oš anā s ar kaķ iem un suņ iem, kas nav manē jie. Jā , tas esmu es, nevis sirsnī gs)). Nu labi, tē ma nav par to.
Tā tad, ja Olympus Grand Resort 4.2018. gada oktobrī manu sirdsmieru traucē ja suņ u kā zas pludmalē un visā viesnī cā , tad 2019. gada oktobrī Platamon Cronwell Resort 5* kaķ u cī ņ as ē dinā š anas zonā s bija š ausmī gi kaitinoš as.

Laiks bija brī niš ķ ī gs.
Tikai mū su atvaļ inā juma beigā s debesis sā ka saraukt pieri kā pieauguš am, bija pat viesuļ vē tra.
Tajā paš ā laikā mū su draugi atpū tā s Thermaikos lī č a pretē jā krastā Kasandrā , jā , tieš i mums priekš ā )). Teica, ka tajā s daļ ā s vispā r bija š ausmī gi, kas notiek, jumti aizpū sti.
Š eit noder iekš telpu baseins un sauna. Vismaz izklaidē jies. Lai gan prieks ir apš aubā ms ar tik daudzā m š ļ akatā m. Bē rniem ir vienalga, viņ i nepeld, viņ i tikai lec un lec. Es personī gi š o baseinu nekad neizmantoju, tē tis tikai spē lē š anai ar bē rniem.

Mū su izbraukš ana bija pē cpusdienā . Todien gaisa temperatū ra pazeminā jā s lī dz +13 °C. Jā...Bet, ū dens jū rā bija +23°C!
No rī ta viss tika pā rbaudī ts.

Numurs dots. Bē rni ar tē ti nosū tī ti uz baseinu. Man nepatī k visa š ī ģ ē rbš anā s, slapjums un satraukums, kad viss jau ir salikts koferī , tā pē c es ar tiem negā ju. Bet mana banda nez kā pē c sen vairs nav, arī caur WhatsApp nav savienojuma (jā , Wi-Fi tur nav diez ko stabils, bet daž reiz pat pludmalē to varē tu noķ ert). Kā vē lā k izrā dī jā s, viņ i devā s uz jū ru peldē ties. Š ausmas! Lai nesavainotu mammas dvē seli, gā jā m nevis caur vestibilu (tas ir ī sā kais ceļ š ), kur es sē dē ju, bet gan pa apļ veida celiņ iem. Lū k, partizā ni! Varu iedomā ties, cik satriekti cilvē ki tobrī d gā ja gar krastu, tieš ā m ļ oti grū ti noticē t, ka jū rā toreiz tieš ā m bija siltā k nekā uz sauszemes. Labi, onkulis peld (nekas ī paš s, vī rieš i tā di), un te bē rni lē kā viļ ņ os...Bē rni bija ā rkā rtī gi sajū smā par š o pasā kumu! Man ir aizdomas, ja viņ i bū tu atturī gā ki savā s emocijā s, es nekad neko nebū tu iemā cī jies.
Sasodī ts, viņ i man nezvanī ja, un š is vē sturiskais brī dis netika iemū ž inā ts ģ imenes arhī vam.

Ja tomē r salī dzinā m Platamon Cronwell Resort 5 * un Olympus Grand Resort 4 *, pirmais š ķ ita patī kamā ks. Varbū t tā pē c, ka ar bē rniem bija ē rtā k, lai gan ir vienkā rš ā k vai kā , neskatoties uz pieš ķ irto zvaigž ņ u vē rtē jumu...Olympus Grand ir cienī jamā ks, bet bē rniš ķ ī guma tur maz. Lai gan, kas zina, kā š ī kū rorta ekonomika izskatī sies, es ceru, tuvā kajā nā kotnē .. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu