Chronis Hotel 2*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.010
№6 viesnīcas reitingā Pieria
9.1 Numurs
8.5 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.6 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Neliela ekonomiska viesnīca jūras krastā. Piedāvā ērtus numurus un lielisku servisu. Pludmalē varat aktīvi nodarboties ar ūdens sporta veidiem un vakaros ieturēt maltīti kādā no daudzajiem tradicionālajiem grieķu krodziņiem. Netālu no viesnīcas atrodas daudzi suvenīru veikali. Viesnīca tika atjaunota 2008. gadā.Vairāk →
аватар taisiamanojlo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istrē joties viesnī cā , radā s iespaids, ka apciemo ļ oti tuvus cilvē kus. Mā jī ga ģ imeniska atmosfē ra, draudzī gi saimnieki, lielisks interjers, garš ī gas brokastis, un galvenais - 2 minū tes lī dz jū rai! ! ! ! !. … Tomēr ▾ Reģ istrē joties viesnī cā , radā s iespaids, ka apciemo ļ oti tuvus cilvē kus. Mā jī ga ģ imeniska atmosfē ra, draudzī gi saimnieki, lielisks interjers, garš ī gas brokastis, un galvenais - 2 minū tes lī dz jū rai! ! ! ! !
аватар ko-chka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas 100 metru attā lumā no promenā des un pludmales. Istabas tī ras, saimnieki un personā ls draudzī gi. Viņ i runā krieviski. Uz visiem jautā jumiem laipni atbild. Mums bija agras ekskursijas (paš i iegā dā jā mies tuvē jā tū risma aģ entū rā ), jū s brī diniet saimnieku vai virtuvē , ka dodaties prom agri, un jū su brokastis sauso devu veidā jū s gaidī s reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 100 metru attā lumā no promenā des un pludmales. Istabas tī ras, saimnieki un personā ls draudzī gi. Viņ i runā krieviski. Uz visiem jautā jumiem laipni atbild. Mums bija agras ekskursijas (paš i iegā dā jā mies tuvē jā tū risma aģ entū rā ), jū s brī diniet saimnieku vai virtuvē , ka dodaties prom agri, un jū su brokastis sauso devu veidā jū s gaidī s reģ istratū rā . Intermitē još ais internets.
аватар _9302
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Veļ a tika mainī ta ik pē c 2 dienā m, istabu uzkopš ana katru dienu, kondicionieris istabā , diezgan sā tī gas brokastis, bet vienmuļ as. Wi-Fi ir pieejams numurā , bet vā jš . 7 dienas viesnī cā brokastis nemainī jā s. Vakariņ as š ajā viesnī cā nenotiek, lai gan brī dī , kad iegā dā jā mies ekskursiju, bijā m informē ti, ka pie mums viesnī cā var pasū tī t vakariņ as par 7 eiro no cilvē ka. … Tomēr ▾ Veļ a tika mainī ta ik pē c 2 dienā m, istabu uzkopš ana katru dienu, kondicionieris istabā , diezgan sā tī gas brokastis, bet vienmuļ as. Wi-Fi ir pieejams numurā , bet vā jš . 7 dienas viesnī cā brokastis nemainī jā s. Vakariņ as š ajā viesnī cā nenotiek, lai gan brī dī , kad iegā dā jā mies ekskursiju, bijā m informē ti, ka pie mums viesnī cā var pasū tī t vakariņ as par 7 eiro no cilvē ka. Izrā dī jā s, ka tā nav patiesī ba. Mums bija agra izbraukš ana uz ekskursiju 5:00, mums netika dotas brokastis (
аватар bespalyi.nikolai
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, iesaku. Istaba tiek uzkopta katru dienu, brokastis garš ī gas bufetes tipa, vakariņ u nav, bet mums tā s arī nevajadzē ja, jo tuvumā ir daudz daž ā du tavernu, ar ē dienkarti katrai gaumei. Personī gi mums patika Nautilus krogs, iesakā m! Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, personā ls un mā jsaimniecī ba labs, pieklā jī gs, krieviski runā još s. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, iesaku. Istaba tiek uzkopta katru dienu, brokastis garš ī gas bufetes tipa, vakariņ u nav, bet mums tā s arī nevajadzē ja, jo tuvumā ir daudz daž ā du tavernu, ar ē dienkarti katrai gaumei. Personī gi mums patika Nautilus krogs, iesakā m! Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, personā ls un mā jsaimniecī ba labs, pieklā jī gs, krieviski runā još s.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Apbrī nojami … Tomēr ▾ Apbrī nojami
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ir kopiena, kuras terase ieiet uz ielas un cauri visam midzenim nav iespē jams iekļ ū t. Lietussarga nav, tur ir saule. Runā jot par brokastī m, ir ne tikai krievi, bet arī ā rzemnieki. Piena putra ir visur ar jums. Jums vajadzē tu interesē ties arī par citā m garš ā m. … Tomēr ▾ Ir kopiena, kuras terase ieiet uz ielas un cauri visam midzenim nav iespē jams iekļ ū t. Lietussarga nav, tur ir saule. Runā jot par brokastī m, ir ne tikai krievi, bet arī ā rzemnieki. Piena putra ir visur ar jums. Jums vajadzē tu interesē ties arī par citā m garš ā m. Manai ģ imenei brokastis bija tā das paš as un neadekvā tas rī tam. Salti ir ouzo meze, tas ir lieki. Citā di istabene ir visjaukā kā , vē rī gā kā ! Bet, tas bija diezgan jauki! Es novē lu jums visu to labā ko no Bulgā rijas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es atpū tos Paralijā pirms 9 gadiem un atcerē jos viesnī cu ar tā s dā rzu un ē rto atraš anā s vietu. Pa š o laiku ciems ir izaudzis un Chronis bija centrā . Neliela viesnī ca. 32 gultasvietas. Praktiski nav numuru ar logiem uz ielu, kas padara jū su uzturē š anos relaksē još u. … Tomēr ▾ Es atpū tos Paralijā pirms 9 gadiem un atcerē jos viesnī cu ar tā s dā rzu un ē rto atraš anā s vietu. Pa š o laiku ciems ir izaudzis un Chronis bija centrā . Neliela viesnī ca. 32 gultasvietas. Praktiski nav numuru ar logiem uz ielu, kas padara jū su uzturē š anos relaksē još u. Viesnī ca atrodas nevis uz galvenā s ielas, bet perpendikulā ri tai. Tas arī papildina mieru un klusumu. Lieliska atraš anā s vieta, tuvu visam. Divas minū tes ejiet lī dz jū rai. Viesnī cā ir veikts remonts, nomainī tas mē beles, televizori, aizkari. Lū dzu, bagā tī gas mā jā s gatavotas brokastis. Un kā ds burvī gs dā rzs ar palmā m. granā tā bols, hurma. Apstā dī jumu un ziedu pā rpilnī ba. Ejiet, un jū s to nenož ē losit. Lai jaukas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Anna09
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ja meklē jat relaksē još as budž eta brī vdienas tī rā un draudzī gā viesnī cā , š is nav jums. Faktiski viesnī cas cena un kategorija, kas norā dī ta cenrā dī , sevi neattaisno. Perfekta tī rī ba - dabiski reklā mas fotogrā fijas. … Tomēr ▾ Ja meklē jat relaksē još as budž eta brī vdienas tī rā un draudzī gā viesnī cā , š is nav jums. Faktiski viesnī cas cena un kategorija, kas norā dī ta cenrā dī , sevi neattaisno. Perfekta tī rī ba - dabiski reklā mas fotogrā fijas. Jā , viņ i katru dienu godprā tī gi tī rī ja istabu, bet acī mredzot cieš i aizvē rtā m acī m, lai nedod Dievs paš iem no tā diem netī rumiem nebaidī tos, tā pē c nomazgā ja tikai grī du, smē rē jot smiltis stū ros, un saklā ja gultu. Un izdalī ja arī sniegbaltus dvieļ us ar daž iem sarū sē juš iem plankumiem, spilvenus un matrač us ar sveš iem matiem.
Uz Grieķ iju devā mies nevis pē c kaž okiem, bet gan atpū tai un pozitī vā m emocijā m. Tā pē c par viesmī lī bu es gribē tu teikt atseviš ķ i. Vairā kas reizes sev uzmanī bu pievē rsa kā da vecā ka gadagā juma inteliģ enta sieviete, kura uzskatī ja par savu pienā kumu paceltā balsī izteikt piezī mes tū ristiem, it kā jū s neatrastos viesnī cā , bet gan viņ as personī gajā mā jā . Tas izraisī ja absolū ti nevajadzī gas negatī vas emocijas.
Neskatoties uz to, viss, ko solī ja tū roperators, ir izpildī ts, tač u ar pamatī gu trijnieku.
Gaidas no viesnī cas balstī jā s uz iepriekš ē jo pieredzi, apmeklē jot 2 zvaigž ņ u viesnī cas Vā cijā un Francijā . Cerē jā m uz tā du paš u Eiropas lī meni.
При заселении в номер и так все 2 недели! Чистое полотенце. Только что принесли! Помыть и не думали
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atpū tā s 2009. gada augustā . Ņ emot vē rā , ka š ī ir 2 zvaigž ņ u viesnī ca, viss ir ļ oti jauki: numuriņ i, dā rzs, ī paš nieki un personā ls. Es ar prieku dotos uz turieni vē lreiz. Priecē ja, ka apkalpojoš ais personā ls bija krievs un no rī ta brokastī s bija piena putra. … Tomēr ▾ atpū tā s 2009. gada augustā . Ņ emot vē rā , ka š ī ir 2 zvaigž ņ u viesnī ca, viss ir ļ oti jauki: numuriņ i, dā rzs, ī paš nieki un personā ls. Es ar prieku dotos uz turieni vē lreiz. Priecē ja, ka apkalpojoš ais personā ls bija krievs un no rī ta brokastī s bija piena putra. Atceros, ka vienu sauca Ņ ina, ļ oti draudzī ga un vienmē r gatava palī dzē t ar jebkuru lū gumu. Pasveiciniet viņ us no Volodjas un Jū lijas, kurā m bija alerģ ija pret astoņ kā jiem, domā ju, ka viņ i atcerē sies)) Mē s devā mies tā lā k uz pludmali, gandrī z lī dz molam, tur jū ra ir tī rā ka un mazā k cilvē ku, ir arī piezī me Blakus krogs, kur visi brauc uz vietas, nosaukumu neatceros, bet š ī ir vienstā va ē ka no sarkaniem ķ ieģ eļ iem un nosaukumā ir mā kslinieka krā su attē ls. Mī nuss - lielā cilvē ku skaita dē ļ apkalpoš ana aizņ em ļ oti ilgu laiku, bet garš ī gie ē dieni visu kompensē ))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Маленький экономичный отель находится на самом берегу моря. Предлагает комфортабельные номера и отличный сервис. На пляже можно активно заняться водными видами спорта, а вечером поужинать в одной из многочисленных традиционных греческих таверн. Рядом с отелем множество сувенирных магазинов. Отель отреставрирован в 2008 году.

Atrašanās vieta Паралия Катерини, 85 км от аэропорта «Македония» и 70 км г. Салоники.
Pludmales apraksts Пляж находится в 40 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

В отеле 17 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 8, Nikis str., 60100 Paralia Pieria, GREECE
Tālruņi: +30 23510 61210
Tīmekļa vietne: Chronis Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.