Jautājums par viesnīca Olympic Bay Grand Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
24 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
vai istabā ir fēns?
vēl viens jautājums) Man ļoti patika jūsu atbildes uz iepriekšējiem jautājumiem) viss kļuva ļoti skaidrs)
Sāku veidot sarakstu ar manām lietām. Es rakos apkārt un-nē, meklēju ieteikumus. mēs ceļojam ar divus gadus vecu bērnu, uztraucos, vai kaut ko neaizmirsīšu), lai gan es ar prātu saprotu, ka, ja pēkšņi kaut ko aizmirstu, es to varu nopirkt)) bet vienalga. Tātad jautājums: vai šīs viesnīcas istabās ir fēni un dvieļi? cik es saprotu, diez vai ir gludeklis, tas ir, ņemiet drēbes, kas ir minimāli saburzītas, vai tādas, kas izskatīsies pieklājīgi, pat saburzītas)) un vispār, viena lieta ir palasīt dažus hipotētiskus sarakstus internetā, un tas ir pavisam cita lieta ir dot padomu tiem cilvēkiem, kuri bija šajā vietā)))
tāpēc būšu ļoti pateicīgs, ja iemetīsiet... nē, nevis ar čībām, bet ar padomu)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2014-05-2710 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар ginger_1978
nedaudz piebildīšu) ja par apģērbu ir vairāk vai mazāk skaidrs, nu, medikamentus katrs izvēlas sev, izņemot nepieciešamo minimumu, piemēram, histamīnu, sirds, pretdrudža un briljantzaļo, jodu, peroksīdu utt. ikdienā ir tikai pamatīgi jautājumi...
аватар 2travel
vanna/duša
dvieļi
tualetes piederumi
tualete
izlietne
fēns
аватар Marina_T
Istabā noteikti nav gludekļa. Paņemiet vai nu grumbu izturīgu apģērbu, vai ceļojumu mini gludekli. Šis gludeklis vienmēr man palīdz. Un tas sver tikai 500-700 gramus
аватар staruha_izergil
http://www.turpravda.com/gr/pierija/Olympian_Bay-h28516-r100429.html - vairāk vai mazāk par viesnīcu šeit.
Ir rotaļu laukums, tomēr viesnīcas teritorija ir maza, bet viņš pats nav ļoti slikts.
аватар staruha_izergil
Ak, piedod, tu jau izlasīji :). Paskatīšos katalogu vakarā mājās, varbūt. Ja es atradīšu jums kaut ko svarīgu, es to norakstīšu.
аватар staruha_izergil
Un vēl lielāks lūgums: atgriezieties, kad, ja iespējams, uzrakstiet par saviem iespaidiem. Ļoti interesanti, vai mans viedoklis "reklāmdevēja" sakritīs ar tavu skatījumu uz reāli tur dzīvojošo viesi?
аватар staruha_izergil
Noteikti (pēc zālēm) ņemiet līdzi (lai neder, bet būs līdzi) gan, atvainojos, fiksējošos, gan caurejas līdzekļus. Mums grupā bija precedenti, kad cilvēki nejutās īpaši labi no cita ūdens, ēdiena
аватар staruha_izergil
Un tālāk. No personīgās pieredzes. Neņemiet pārāk daudz lietu sev. Es vilku veselu somu, staigāju gandrīz vienā kleitā, tajās pašās biksēs un vienīgais, katru dienu, svaigā T-kreklā. Bet paņemiet 2 peldkostīmus (ja tādi ir) - es neatceros, kā ir ar žāvētāju.
аватар staruha_izergil
Lūk, ko vēl es atradu:
istabās ir 2 vienvietīgas gultas, tualetes galdiņš ar spoguli, kafijas galdiņš, centrālais kondicionieris (individuālais bungalo), satelīttelevīzija (2 krievu kanāli), telefons, ledusskapis, vanna/duša, seiche, balkons/terase.
Standartos: tie atrodas centrālajā ēkā, vannas istabā - stikla durvis starp vannas istabu un guļamistabu. Skats uz jūru, baseinu vai Olimpu.
Bungalo - pilnībā renovēts.Atrodas divstāvu bungalo ēkas 2 stāvā, koka durvis uz vannas istabu, flīžu grīda, skats uz dārzu.
Ģimenes bungalo: 2 vienguļamās gultas un 2 saliekamās gultas Atrodas bungalo ēkas pirmajā stāvā.
Svītās - (tie atrodas ēkas centrā 2 stāvā) - viesistaba ar dīvānu un atvērta tipa guļamistaba ar divguļamo gultu, kas atdalīta ar sienu, bet nav durvju, peldmēteļi un čības. , kafijas automāts - apartamenti - džakuzi un duša ar hidromasāžu.
Bērniem: saldūdens bērnu baseins, rotaļu laukums, bērnu klubiņš (4-12 g.), sporta spēles, šovi, ballītes, bērnu izklaides programma.
Mammai: izklaides programma 2 rubļi nedēļā: zivju vakars, grieķu vakars, dzīvā mūzika, diskotēka. ir krieviski runājošs personāls.
Lai lieliskas brīvdienas jums un jūsu mazulim!
аватар ginger_1978
Vecā sieviete Izergila, liels paldies par atbildēm)) viņu ir tik daudz) Es tikko šodien tiku pie datora pēc gandrīz nedēļas pārtraukuma, es to rūpīgi izlasīšu))
аватар ginger_1978
Kad būsim tur, es noteikti publicēšu.
аватар staruha_izergil
Bet lūdzu. Abi palīdzēja :)
аватар ginger_1978
un laiks jau bija silts, kad tu biji, vecene Izergil? (man nav īpaši ērti tevi tā uzrunāt)))) ērtāk būtu zināt tavu vārdu))) kāda ir jūras un gaisa temperatūra?
аватар staruha_izergil
Es biju no 16. līdz 18. maijam. Jūra bija auksta, bet pieļaujama. Bet es (joprojām vecene) nepeldēju - man ir bail no aukstuma. Pa dienu bija karsts, viņa bija ģērbusies vasaras kleitā ar īsām piedurknēm. No rīta un vakarā bija vēss, vajadzēja vieglu blūzi. Bet auksti nemaz nebija! Tāpēc neuztraucieties: atpūtieties, sauļojieties, peldieties. Jūta mana vecenes sirds - viss būs OK.
аватар staruha_izergil
atvainojos, no 11. līdz 18. maijam. skleroze, vai ne? :)
аватар staruha_izergil
No grādos es neteikšu pat vienu reizi. Bet bulciņa bija apdegusi, un rokas un pleci. Cik vecai sievietei vajag?! R)
аватар staruha_izergil
Google raksta, ka jūnijs ir viens no ērtākajiem mēnešiem Paralia Katerinis apmeklējumam. Pa dienu +26-29, naktī +22+24, Bet viegls vējiņš padara Jūsu uzturēšanos patiešām patīkamu. Jūs redzēsiet: viss būs tā. Jūsu viesnīca ir kompakta un jauka. Protams, ne Hiltone, bet ļoti, ļoti. Un tur ir skaisti, un debesis ir skaidras, un gaiss ir brīnišķīgs. Un jūra - ne jūs medūzas, ne aļģes. Izbaudi! Un neaizmirstiet mums pastāstīt vēlāk.
аватар ginger_1978
ak, es arī atcerējos, vai ir bezmaksas Wi-Fi? Vai man vajadzētu lietot tableti?
аватар staruha_izergil
Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams tikai sabiedriskās vietās – piemēram, vestibilā. Bet mans viedoklis ir tāds, ka vajag planšeti, taupi uz saziņu ar māju.
аватар ginger_1978
par ietaupījumiem un runu))) ja ir wi-fi, tad nav problēmu ar telefona kartēm, viesabonēšanu un citām muļķībām)
аватар ginger_1978
viss ir kaut kā nemierīgāks un nemierīgāks, jo tuvāk ceļojums)) mēs pirmo reizi brauksim ar bērnu) labi, ka mans vīrs ir ar mums))) drīz atbrauks no komandējuma un sāks krāmēt somas))) )
аватар staruha_izergil
Jūs pat nevarat iedomāties, kā es mocīju sevi un visus apkārtējos PIRMS ceļojuma. Un cik viss bija lieliski! Tagad pretreakcija-visi "spīdzināšana līdz nāvei" stāsti par to, kā tas bija.
аватар staruha_izergil
Neuztraucieties. Grieķija nevar būt slikta. Uz sevis pārbaudīts :)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Olympic Bay Grand Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl