Pappas Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.110
№2 viesnīcas reitingā Lutraks
7.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Loutraki nomalē, Pezulia-Pefkaki rajonā. Viesnīcas pludmale atgādina nelielu līci. Viesnīca nodrošina patīkamu relaksējošu uzturēšanos. Vairāk nekā 35 gadus viesnīca Pappas ir bijis lielisks grieķu viesmīlības piemērs, kas apvieno personāla pieklājību, galantību un nevainojamu apkalpošanu ar viesnīcas estētisko pievilcību un visu mūsdienu ērtību pieejamību.Vairāk →
аватар vlrmaslov268
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar sievu bijā m š ajā viesnī cā septembra mē nesī . Tiem, kas dod priekš roku klusā m un relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m - tieš i š eit. Jū ra ir tī ra. Tiesa, pē c vē tras krastā pienaglotas nelielas medū zas, kuras var apdegt. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu bijā m š ajā viesnī cā septembra mē nesī . Tiem, kas dod priekš roku klusā m un relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m - tieš i š eit.
Jū ra ir tī ra. Tiesa, pē c vē tras krastā pienaglotas nelielas medū zas, kuras var apdegt.
Bet š ajā gadī jumā ir lielisks baseins ar jū ras ū deni.
Ē diens atbilst viesnī cas kategorijai, un jū s nepaliksit izsalkuš i.
Tiem, kas vē las maksā t par 3 zvaigž ņ u brī vdienu, bet ē st kā.5*, te nav ko darī t.
Gandrī z nekā das izklaides. 2 km. Loutraki pilsē ta, kur var doties vai nu ar kā jā m (25-30 min. ), vai ar taksi par 6 eiro.
Nu, kā tas viss izskatā s, varat redzē t manā video - https://youtu. be/_JF2VnP8fck
Территория отеля Территория отеля Территория отеля, бассейн Территория отеля, пляж Территория отеля Территория отеля Вид на залив и г. Лутраки
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas! Skats uz jū ru pa logu, viesmī lī gi cilvē ki, viss par 5 ballē m. Bet š ī ir viesnī ca pusmū ž am, pat vecā kiem mierī gas un klusas atpū tas cienī tā jiem, jaunieš iem tur bū s garlaicī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas! Skats uz jū ru pa logu, viesmī lī gi cilvē ki, viss par 5 ballē m. Bet š ī ir viesnī ca pusmū ž am, pat vecā kiem mierī gas un klusas atpū tas cienī tā jiem, jaunieš iem tur bū s garlaicī gi. Ē diens izcils, vī ns, augļ i, viss svaigs un garš ī gs. Es arī š ogad tur ieš u!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas Jonijas jū ras krastā . Apkā rt ē kai ir apelsī nu koki, puķ es, eksotiski augi. Pludmale ir bezmaksas un ļ oti labi uzturē ta. Vienī gais negatī vais ir tas, ka tas ir oļ u. Jū ra ir tī ra. Skats fantastisks. Ē dieni tika ņ emti brokastī s un vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Jonijas jū ras krastā . Apkā rt ē kai ir apelsī nu koki, puķ es, eksotiski augi. Pludmale ir bezmaksas un ļ oti labi uzturē ta. Vienī gais negatī vais ir tas, ka tas ir oļ u. Jū ra ir tī ra. Skats fantastisks. Ē dieni tika ņ emti brokastī s un vakariņ ā s. Brokastis ir vienmuļ as, un vakariņ as bija patī kami pā rsteigtas. Ceļ ojā m ar diviem bē rniem (2 un 4 gadi). Bē rni ar prieku ē da gaļ u, zivis, š aš liku un augļ us ar desertiem. Bija daudz grū tā k viņ us barot mā jā s))). Viesnī cas numuri ir ē rti un tī ri. Ja iespē jams, paņ emiet istabu ar skatu uz jū ru, jū s jutī sities paradī zē )). Vē l viens plus ir viesnī cas atraš anā s vieta. Var aizstaigā t lī dz pilsē tai (ar diviem bē rniem), pastaigā ties pa promenā di un iegā dā ties pā rtiku, suvenī rus. Svē tku beigā s viesnī cas vadī ba mums uzdā vinā ja dā vanas – dekoratī vos š ķ ī vjus, kas bija ļ oti aizkustinoš i. Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nav slikta: labi numuri (ī paš i, ja ar skatu uz jū ru), jauna veļ a un dvieļ i, normā ls ē diens, BET: pludmale ir maza un ļ oti netī ra: izsmē ķ i sajaukti ar oļ iem (grieķ i to dara, neskatoties uz atkritumu klā tbū tni atkritumu tvertnes pludmalē ); Vietē jie brī vdienā s un pē cpusdienā s uz pludmali nā k bariem, kā jau Lutarakos viss ir apmaksā ts, bet te bez maksas. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta: labi numuri (ī paš i, ja ar skatu uz jū ru), jauna veļ a un dvieļ i, normā ls ē diens, BET: pludmale ir maza un ļ oti netī ra: izsmē ķ i sajaukti ar oļ iem (grieķ i to dara, neskatoties uz atkritumu klā tbū tni atkritumu tvertnes pludmalē ); Vietē jie brī vdienā s un pē cpusdienā s uz pludmali nā k bariem, kā jau Lutarakos viss ir apmaksā ts, bet te bez maksas. Viņ i visi ir ļ oti rupji un nedraudzī gi, bļ auj, bē rni uzvedas š ausmī gi: mē tā jas ar akmeņ iem, var uzskriet tev pā ri dvieli, apsē sties tavā solā rijā utt. Vecā kiem ir vienalga. Ja jū s aiziesit, jū su dvieļ i tiks nomesti un sē dē ti uz jū su sauļ oš anā s krē sla. Vietē jā s automaš ī nas bloķ ē kā pnes – ieejas viesnī cā . Vairā kas reizes tas nonā ca lī dz skandā liem, bet viņ iem ir vienalga. Eiropa, jū s zinā t. Vī rieš i visi ir aizņ emti, sliktā ki par arā biem. Viesnī ca ir piemē rota tiem, kas vē las ceļ ot ekskursijā s, jo tie neļ aus jums mierī gi atgulties pludmalē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s (divi pieauguš ie un 7 gadus vecs bē rns) atpū tā mies viesnī cā Pappas, kas atrodas kū rortpilsē tas Loutraki nomalē , kas atrodas 80 km attā lumā no Atē nā m, no 2010. gada 21. maija lī dz 3. jū nijam. Š o vietu un viesnī cu izvē lē jā mies apzinā ti, un nebijā m vī luš ies. … Tomēr ▾ Mē s (divi pieauguš ie un 7 gadus vecs bē rns) atpū tā mies viesnī cā Pappas, kas atrodas kū rortpilsē tas Loutraki nomalē , kas atrodas 80 km attā lumā no Atē nā m, no 2010. gada 21. maija lī dz 3. jū nijam.
Š o vietu un viesnī cu izvē lē jā mies apzinā ti, un nebijā m vī luš ies.
Vietu noteica tā s tuvums vē sturiskā m vietā m: Loutraki atrodas Korintas lī č a krastā , pretī - kalnam ar slavenā s Korintas drupā m. Netā lu no Atē nā m, kur devā mies ar parasto autobusu (12 eiro par biļ eti vienā virzienā ), lai apskatī tu Akropoli ar Partenonu un citā m brī niš ķ ī gā m drupā m. (Un nekā cita trokš ņ ainajā metropolē nav ko redzē t, tikai muzejus, lai gan jā ņ em vē rā , ka slavenā kā s Partenona skulptū ras atrodas Londonā ).
Parasti es izvē los nakš ņ oš anas vietu (lai nebū tu tā lu no “senlietā m” un jū ras krastā ), un vī rs izvē las viesnī cu. Š oreiz viņ š apmetā s nomaļ ajā Pappas. Un cik viņ am bija taisnī ba! Mē s ieradā mies toreiz gandrī z tukš ajā viesnī cā , Grieķ ijai neparasti lietainā dienā - un jū ras krastā ieraudzī jā m ziedoš u paradī zes dā rzu. Kaut kas atgā dina “Ziemas vakaru Gagrā ” vai “No atpū tnieku dzī ves”. Tad ļ auž u pieauga: jautri vā cu pensionā ri “nā k kuplā skaitā ”, diezgan daudz krievu. Viesnī ca ā rē ji pieticī ga, numuriņ i mazi, bet, ja paveras skats uz jū ru, pasakains skaistums garantē ts. Š ī viesnī ca barojas pē c principa "brokastis - vakariņ as". Un, ja brokastis ir vienmuļ as (olu kultenis vai olu kultenis, desiņ as vai cepts speķ is + visā di musli un jogurti ar gardu medu un ievā rī jumiem), tad vakariņ ā s ir daudzveidī ga zviedru galds grieķ u gaumē . Galvenā pavā re vā rdā Kristī na ir tukla un draudzī ga, kā jau vairums pavā ru, viņ a cenš as ievē rot nacionā lo ē dienu gatavoš anas noteikumus. Un mums tie likā s ļ oti garš ī gi: no tradicionā lā s “musakas” lī dz visdaž ā dā kajā m grilē tajā m cū kgaļ as-aitas gaļ ai, sautē tai liellopa gaļ ai, gaļ as maizī tē m, kotletē m, dā rzeņ iem visdaž ā dā kajā s formā s. Turklā t deserti vienmē r ir garš ī gi. Mums likā s, ka viss ir garš ī gā k un kaut kā dvē seliskā k nekā arī labajā Turkish Tropical Hotel Marmarisā , kur bijā m 2009. gada rudenī .
Apkalpojoš ais personā ls ir diezgan draudzī gs. Grieķ i kopumā ir ļ oti atturī gi, bet arī neuzkrī toš i, kā tas notiek austrumos.
Restorā nā ir ļ oti jaukas krieviski runā još as sievietes: krieviete Olga, gruzī niete Sofija, Anija no Moldovas. Kopumā pat labas angļ u valodas zinā š anas, kā das mums bija, Grieķ ijā ne vienmē r palī dzē s: attiecī bas ar angļ u valodu vietē jo iedzī votā ju vidū ir aptuveni tā das paš as kā Itā lijā .
Kopumā vienmē r ir noderī gi iemā cī ties "paldies" un "sveiki" vietē jā s valodā s. Un grieķ u valoda, kā zinā ms no Č ehova mā cī bu grā matas stā sta, ir skaista. (Lai gan skaņ a krievu ausij nav tik melodiska kā franč u vai itā ļ u valoda). Tā pē c drosmī gi sakiet “EucharistO” (paldies, uzsvars uz pē dē jo zilbi) vai “Kalimera” (sveiki).
Papildus Atē nā m un Korintai (kur mē s devā mies no autoostas Loutraki), mē s devā mies ekskursijā uz Mikē nā m un Epidauru. Pirmā vieta zinā ma no Trojas kara vē stures un Š lī maņ a izrakumiem, otrā ir lielā kais teā tris grieķ u pasaulē . (Starp citu: otrs lielā kais ir Efesā , kur viņ i ceļ o no Marmarisas Turcijā ). Daudzi dod priekš roku auto nomai, tas tieš ā m sanā ks lē tā k (lai gan benzī ns ir sadā rdzinā jies un tagad maksā pusotru eiro). Turklā t satiktie krievi teica, ka ī rē ja mierī gi un saskaņ ā ar mū su parastajā m, nevis starptautiskajā m tiesī bā m.
Jū s varat staigā t lī dz paš am Loutrakam 15-20 minū tes - vai nu pa š oseju (bet garā m brauc automaš ī nas), vai arī nedaudz palē kā t pa akmeņ iem gar pludmali (bet tas ir droš i). Bet tad mums palika slinkums un sā kā m saukt taksometru - tieš i no reģ istratū ras un taksometru "ar nodokli": 4 - 5 eiro. Grieķ ijā viņ i dod sī knaudu, lai gan jū s varat atstā t dzeramnaudu. Kafejnī cā s (tavernā s, kā te visi sauc - no ciema krodziņ a lī dz milzī gam restorā nam) tē jai 10% ir iekļ auti rē ķ inā . Atē nā s labā k pirkt suvenī rus, Loutraki ir krietni dā rgā k. Nevarē jā m pretoties un iegā dā jā mies stilizē tas sengrieķ u "vā zes" (amfora, kylix - tā da apakš tase uz kā jas), kuras Grieķ ijā nereti apglezno paš i veikala saimnieki. Daž i veikalnieki ir "mū su bijuš ie cilvē ki". Grieķ i kopumā ir draudzī gi pret krieviem, lai gan ī sti neatceras krievu dedzī go atbalstu cī ņ ai par atbrī voš anos no Turcijas jū ga.
Jā , mē s apstiprinā m, ka var droš i dzert ū deni no krā na, un tas pē c garš as principiā li neatš ķ irsies no vietē jā minerā lū dens, kas pirkts par 1-1.5 eiro. Tā kā neē dā m pusdienas, reizē m iepirkā mies mazajā lielveikalā "Dia" uz galvenā s Loutrak ielas. Tā lā k ir arī liels Epac veikals, bet tas mums likā s dā rgā ks.
Diemž ē l pludmale ir akmeņ aina. Tā pē c nevar iztikt bez č ī bā m ar sā niem. Turklā t jū rā uz lieliem akmeņ iem ir ež i ar š ausmī gi cietā m adatā m.
LABĀ K NESPĒ JIET! Vispā r jū ra ir pati tī rā kā , redzē jā m astoņ kā jus, un jū ras zvaigznes, zivju baru, ko kā ds vietē jais amatieris makš ķ ernieks nenogurstoš i noķ ē ra no mola. Ieeja ū denī ir diezgan maiga. Pludmale darba dienā s bija gandrī z tukš a, brī vdienā s pā rskrē ja grieķ u ģ imenes. Bet jū ra š ajā gadalaikā bija auksta. Bet baseins brī niš ķ ī gs: ar JŪ RAS ū deni un apsildā ms, piemē rots gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Viesnī cā ir kaķ u lepnums ar kaķ ē nu mazuļ iem. Visi ir ļ oti tievi un kautrī gi. Viesnī cā viņ us pabaro, kā vē lā k noskaidroju, bet jau pirmajā dienā viņ iem tika nopirkta barī ba, jo tik tievi kaķ i iepriekš bija redzē ti tikai Turcijā . Sā kumā viņ i pat ē da maizes š ķ ē les (! ), bet, kad viesnī cā pieauga cilvē ku skaits, viņ i sā ka vairā k krist. Arī mana meita regulā ri kaut ko vilka no galda.
Kopumā , ņ emot vē rā dabas skaistumu, senlietu tuvumu, vietas klusumu, š ī Lutrakas nomale tuvojas mū su ideā lam.
Siltā s jū ras cienī tā jiem, piemē ram, man, labā k ir ierasties nedaudz vē lā k, sā kot no jū nija. Un, protams, jums ir nepiecieš ams ceļ ot pa Grieķ iju. Jo mū su gaumei nav nekā skaistā ka par Itā liju un Grieķ iju uz zemes.
Marija, Sanktpē terburga
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2009. gada vasarā . Viesnī cā sanā k 4 *. Lielisks skats uz Korintas lī ci. Tiem, kas dod priekš roku klusai atpū tai klusā vietā un tajā paš ā laikā netā lu no Lutraki kū rorta, tas patiks, ja vē laties, varat staigā t ar kā jā m vai 3 minū tes ar taksometru. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2009. gada vasarā . Viesnī cā sanā k 4 *. Lielisks skats uz Korintas lī ci. Tiem, kas dod priekš roku klusai atpū tai klusā vietā un tajā paš ā laikā netā lu no Lutraki kū rorta, tas patiks, ja vē laties, varat staigā t ar kā jā m vai 3 minū tes ar taksometru. Labs ē diens, bez liekumiem, bet ļ oti labi pagatavots. Tī rā kā oļ u pludmale, silta caurspī dī ga debeszila jū ra. Pilnī ga relaksā cija un atdalī š anā s no ikdienas. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies 2009. gada augustā . Viesnī ca atbilst 4 *. Labas istabas (ar vannas istabu un lielu lodž iju), ē dinā š ana un apkalpoš ana. Tī rī ba un kā rtī ba. Lieliska jū ra, skats uz Korintas lī ci. Labas iespē jas ekskursijā m uz Atē nā m, Meteorā m, Delfiem, brauciens ar kuģ ī ti pa Korintas kanā lu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2009. gada augustā . Viesnī ca atbilst 4 *. Labas istabas (ar vannas istabu un lielu lodž iju), ē dinā š ana un apkalpoš ana. Tī rī ba un kā rtī ba. Lieliska jū ra, skats uz Korintas lī ci. Labas iespē jas ekskursijā m uz Atē nā m, Meteorā m, Delfiem, brauciens ar kuģ ī ti pa Korintas kanā lu.
Viesnī ca ir klusa, nav diskotē kas un animā cijas, maz bē rnu, daudz pensionā ru no Eiropas.
Pludmale ir oļ u, jū ra ir tī ra, debeszila un mierī ga. Ar masku var peldē t, bet visu var redzē t vairā ku metru garumā .
Viesnī cas tuvumā nekā nav (teritorijā ir krogs, neliels baseins), lī dz veikaliem un izklaidē m jā iet vismaz lī dz Loutraki apmē ram 3 km par 3-5 eiro vienā virzienā . Atpū tas novē rtē jums 5. Ieteicams vecā ka gadagā juma cilvē kiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2009. gada jū lija beigā s atpū tos kopā ar vī ru. Lai gan viesnī ca ir novietota kā.3 *, patiesī bā tā atbilst 4 *. Ļ oti pieklā jī ga, klusa un pieklā jī ga viesnī ca ar izcilu virtuvi ar grieķ u piesitienu, draudzī gu personā lu, ļ oti tī ru. … Tomēr ▾ 2009. gada jū lija beigā s atpū tos kopā ar vī ru. Lai gan viesnī ca ir novietota kā.3 *, patiesī bā tā atbilst 4 *. Ļ oti pieklā jī ga, klusa un pieklā jī ga viesnī ca ar izcilu virtuvi ar grieķ u piesitienu, draudzī gu personā lu, ļ oti tī ru. Jū ras tī rī ba ir lieliska. Mī nuss - oļ u pludmale, lai gan oļ i ir mazi. Bū tisks trū kums ir lielais vietē jo grieķ u skaits ar ģ imenē m pludmalē . Patieš ā m, viņ i uzvedas ā rkā rtī gi trokš ņ aini un bezkaunī gi un traucē atpū sties. Krievu tū ristu maz, pa nakti var peldē ties jū rā , pa nakti jū rā vē l siltā ks. Kopē jais vē rtē jums: ļ oti labs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Atpū tā mies 2008. gada jū lija beigā s. Skaitlis trī szvaigž ņ u viesnī cai nav pat slikts. Pludmalē ir bā rs, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Pati viesnī ca atrodas blakus pludmalei, netā lu no kū rortpilsē tas Loutraki. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2008. gada jū lija beigā s. Skaitlis trī szvaigž ņ u viesnī cai nav pat slikts. Pludmalē ir bā rs, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Pati viesnī ca atrodas blakus pludmalei, netā lu no kū rortpilsē tas Loutraki. Viesnī ca mums ļ oti patika!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums konstant001
Sveiki! Sakiet, kur lētāk šaut - bankomātā, bankā, kurā? Lutraki pilsētā. Kā nokļūt no Papas viesnīcas uz Loutraq. No kuras Lutraki ielas kursē autobuss uz Atēnām?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в окрестностях города Лутраки, в районе Пезулия-Пефкаки. Пляж отеля напоминает маленькую бухту. Отель предоставляет приятный расслабляющий отдых. Гостиница Pappas в течение более 35 лет является отличным образцом греческого гостеприимства, сочетая вежливость, галантность и безупречное обслуживание со стороны персонала с эстетической привлекательностью гостиницы и наличием всех современных удобств.

Atrašanās vieta В 1,5 км от центра города Лутраки, 100 км от мждународного аэропорта «Эл. Венизелос». Афин, 84 км от Афин.
Pludmales apraksts Отель Pappas, построенный на благоустроенном пляже с зонтами и шезлонгами.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

В ресторане, работающем по системе «шведский стол», ежедневно готовят американский завтрак. Здесь предлагаются блюда средиземноморской и традиционной кухни. Ресторан с заказом блюд по меню также специализируется на традиционной кухне, а из его столовой зоны можно полюбоваться видом на море. В баре и пляжном баре подают различные напитки, коктейли и мороженое.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для юных гостей устроена детская игровая площадка.
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сотрудники круглосуточной стойки регистрации предоставят вам информацию о местных достопримечательностях, таких как расположенный в 1,5 км центр Лутраки с его ресторанами, барами и магазинами.
  • džakuzi
  • biljards
Telpu apraksts

Всего 100 номеров в 5-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 20300, Korinthias, Loutraki, Greece
Tālruņi: Tel. +30 27440/62782-4, 23936-8
Fax. +30 27440/23940
Tīmekļa vietne: Pappas Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.