Mitsis Blue Domes Exclusive Resort & Spa 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.210
pamatā
21 atsaukt
№1 viesnīcas reitingā Spļaut
9.1 Numurs
8.5 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.5 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca Blue Domes atrodas brīnišķīgajā Kardamenas piekrastē, Kosas salā. Šī pieczvaigžņu viesnīca, kas iemieso moderno Egejas arhitektūras stilu, ir izvietota 150 000 kvadrātmetru platībā. Dibināšanas gads 0151 2010. Restaurācijas gads - 2018 (tikai telpās). Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem.Vairāk →
аватар Lev2182
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ i jau ilgu laiku gribē ja doties uz Blue Domes, izlasī t daudz pozitī vu atsauksmju un tagad beidzot. š ogad izkā pa. Ceļ oju ar vī ru augustā . "Zilie kupoli", tā tiek tulkots "Blue Domes", patieš ā m pā rsteidz ar savu skaistumu un, es teiktu, mē rogu: atrodas gleznaina kalna pakā jē , teritorija ir vienkā rš i milzī ga ar baseinu kaskā dē m, zaļ umi, vispā r ir sajū ta, ka esi kā dā grieķ u pilsē tā , nevis viesnī cā . … Tomēr ▾ Viņ i jau ilgu laiku gribē ja doties uz Blue Domes, izlasī t daudz pozitī vu atsauksmju un tagad beidzot. š ogad izkā pa. Ceļ oju ar vī ru augustā . "Zilie kupoli", tā tiek tulkots "Blue Domes", patieš ā m pā rsteidz ar savu skaistumu un, es teiktu, mē rogu: atrodas gleznaina kalna pakā jē , teritorija ir vienkā rš i milzī ga ar baseinu kaskā dē m, zaļ umi, vispā r ir sajū ta, ka esi kā dā grieķ u pilsē tā , nevis viesnī cā . Jebkurā pilsē tā ir sabiedriskais transports, Blue Domes arī ir - tie ir elektromobiļ i, bez tiem bū tu grū ti. Istabiņ u paņ ē mā m bungalo: gaiš a, plaš a, ar mini bā ru, kas, iztukš ojot, tika papildinā ts, vannas istabā griesti bija zila debess kupola formā , lieliska Olivia kosmē tika, tī rī š ana diezgan pieņ emama. Ē diens viesnī cā garš ī gs, ir vairā ki a la carte, devā mies uz meksikā ni, laikam no vē l nepiepildī ta sapņ a par braucienu uz Meksiku. Saldē juma cienī tā jus, un es esmu viens, iepriecinā s kafejnī ca, kurā tiek piedā vā ti aptuveni desmit š ī gardā piena produkta veidi. . Ir arī burgers, suš i, milzī gs skaits batoniņ u, tā pē c galvenā problē ma ir nekrist rijī bas grē kā . Vakarā mū su mī ļ ā kā nodarbe bija pulcē š anā s bā rā ar dzī vo mū ziku, reizē m gā jā m uz animā cijas š oviem. Pavisam netā lu no viesnī cas ir autobusu pietura, no turienes devā mies uz mazo Kardamenas ciematiņ u, iepirkā mies, pastaigā jā mies, apmeklē jā m bā rus un tavernas. No ekskursijā m paņ ē mā m Symi salu un vulkā nisko salu Nissiros, bija ļ oti forš i un interesanti, ja esat uz Kosas, noteikti dodieties uz turieni. Kas attiecas uz apkalpoš anu viesnī cā . Godī gi sakot, pat manam vī ram, kurš uz to ir ļ oti tendē ts, nebija par ko sū dzē ties. Tā pē c es iesaku š o viesnī cu.
аватар Masha_D
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē c eksā menu nokā rtoš anas vecā ki man uzdā vinā ja ceļ ojumu, un mē s ar vecmā miņ u pirmo reizi lidojā m uz spa kū rortu. Tas bija neaizmirstami. Viesnī ca mū s pā rsteidza jau no pirmā s minū tes! Skaistums, baseinu skats uz jū ru un upi, augi un galvenais vestibils! Pat bez radzē m tas ir neē rti. … Tomēr ▾ Pē c eksā menu nokā rtoš anas vecā ki man uzdā vinā ja ceļ ojumu, un mē s ar vecmā miņ u pirmo reizi lidojā m uz spa kū rortu. Tas bija neaizmirstami. Viesnī ca mū s pā rsteidza jau no pirmā s minū tes! Skaistums, baseinu skats uz jū ru un upi, augi un galvenais vestibils! Pat bez radzē m tas ir neē rti. Tā ir kā vesela karaļ valsts zem ziliem jumtiem. Protams, jautrā k bū tu atpū sties ar draugiem - viņ i nelaida mani uz pilsē tu uz diskotē ku un bā riem, jo ​ ​ tur jau bija "viss iekļ auts", bet vakarā animā cija, joga, dejas un nodarbī bas. baseinā arī nebija nekā . Cilvē ku daudz, bet kaut kā bija vieta visiem, izņ emot sauļ oš anā s krē slus pie baseina. Š ķ ita, ka ā rzemnieki viņ us nepamet uz nakti, vienmē r tur nav iespē jams izspiesties.
Pat vecmā miņ a mē ģ inā ja lē kt mū zikas pavadī bā ! Bijā m uz spa uz antistresa masā ž u, tas bija ļ oti laicī gi. Un hidromasā ž a, protams, un dubļ i. Tieš i tā pē c viņ i lidoja.
Vairā kas reizes mū s veda ar mazā m maš ī nā m pa teritoriju, vecmammai karstumā bija grū ti, un pat pē c tik daudz garš ī gā m lietā m puiš u pavadī bā pā rvietoties bija patī kamā k. Mē s nepasū tī jā m nevienu restorā nu, lai gan gide mū s autobusā brī dinā ja, ka jā pamē ģ ina viss - gan meksikā ņ u, gan itā ļ u ē dieni. Lidosta ir tuvu, kas arī ir jauki. Mē s pastā vī gi bijā m konditorejas veikalā , mē s ņ ē mā m kokteiļ us bā ros, Pina Colada bija vislabā kā , un vakariņ ā s vienmē r bija kā ds baltvī ns un saldē jums. Zivis ir svaiga, ļ oti garš ī ga maize, parasti konditorejas izstrā dā jumi.
Istaba man ļ oti patika - gaiš a, liela, bija viss nepiecieš amais: televizors ar mū su kanā liem, ledusskapis, minibā rā daž ā di ū dens un alus, halā ti, kosmē tika (š ampū ns, ž elejas utt. ) Neatradā m. gludeklis, bet nolē mā m par š o tē mu neuztraukties . Te bija divas gultas, paldies Dievam, un ne viena milzī ga.
Izklaides ir daudz, teritorija kolosā la, cilvē ki pā rsvarā patī kami, personā ls - gan menedž eri, gan viesmī ļ i ļ oti cenš as, bet reizē m ir lē ni. Internets istabā s par maksu, tas nav ī paš i ē rti.
Patieš ā m skaista ir tī rā kā jū ra, ļ oti silta, vē jš tikai priecē ja. Draugi sū dzē jā s, ka viņ iem nav laika nomainī t dvieļ us, mē s uz to neiekritā m. Skaista liela viesnī ca, bet katrs var izklī st zā lienos un atrast sev vietu.
Закат на Косе
аватар Mara29
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies viesnī cā Blue Domes 2016. gada jū nija sā kumā . Tū risma aģ entū ra ieteica viesnī cu kā augstas klases viesnī cu. Biļ eti nopirkā m iepriekš pā rdoš anā , pirms izbraukš anas paskatī jos cenas š ai viesnī cai, jū tu atš ķ irī bu, kas izpauž as ievē rojamā summā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies viesnī cā Blue Domes 2016. gada jū nija sā kumā . Tū risma aģ entū ra ieteica viesnī cu kā augstas klases viesnī cu. Biļ eti nopirkā m iepriekš pā rdoš anā , pirms izbraukš anas paskatī jos cenas š ai viesnī cai, jū tu atš ķ irī bu, kas izpauž as ievē rojamā summā . Viesnī ca atrodas 20 minū š u autobusa brauciena attā lumā no lidostas, sapulces gids kopumā stā stī ja par salu. Viesnī ca atbilst nosaukumu baltajā m mā jā m ar ziliem jumtiem, kas atrodas kalnā , aiz viesnī cas paveras skaists skats uz kalniem. Nokā pjot pa kā pnē m no galvenā s ē kas uz jū ru, paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru, pa ceļ u ir baseins, kas nolaiž as pie ū denskrituma. No skatu laukuma pludmales priekš ā paveras lielisks skats uz galveno ē ku. Viesnī cas teritorija milzī ga, visur zā lā ji. Dabū jā m istabiņ u vienā no bungalo, plaš a istabiņ a, ar milzī gu vannas istabu, kur ir vanna un duš a, olī vu kosmē tika (ļ oti laba kvalitā te). Visas mē beles istabā ir izgatavotas no gaiš a koka, kristā la lampas, baltas gultas un ļ oti ē rts matracis. Ledusskapis ar mini bā ru (papildina katru dienu), seifs, halā ts, č ī bas, fē ns. Istabas uzkopš ana katru dienu. Ja mē s runā jam par ē dienu š ajā viesnī cā , tad nepietiek vā rdu, lai izteiktu visu krā š ņ umu un visu klā stu. Papildus galvenajam restorā nam ir pieejami restorā ni pē c pieraksta, konditorejas veikals (bez iepriekš ē ja pieraksta un atvē rts lī dz diviem naktī ). Uz vakariņ ā m galvenajā restorā nā ir rinda, labā k atnā kt uz sā kumu un izbaudī t ne tikai ē dienu daudzveidī bu, bet arī to pasniegš anu. Š ajā viesnī cā pat bufete izskatā s izsmalcinā ta un grezna. Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem un uzkodā m, pludmales dvieļ i pret droš ī bas naudu (var mainī ties dienas laikā bez ierobež ojumiem), pludmalē un pie baseiniem, sauļ oš anā s krē sli ar mī kstiem matrač iem. Ja skatā s kopumā , tad viss ir vē rsts uz atpū tnieku komfortu pat sī kumos. Ļ oti cienī ga animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, interesantas vakara programmas, ļ oti liels teā tris, kurā tiek rī kota vakara animā cija. Blue Domes ir viesnī ca, kurā gribas atgriezties vairā k nekā vienu reizi, ir viens liels mī nuss !!! ! ! - pē c Blue Domes viesnī cas viss pā rē jais izbalē s uz tā s fona.
аватар Vero_Nikaa
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teritorija ir iekopta grieķ u stilā un mierī gā atmosfē ra man sagā dā ja lielu prieku ar mammu, sauļ ojā mies un peldē jā mies veselu nedē ļ u, lai gan daudzi tur iecienī juš i baseinus, personā ls ir 4-ku (mans aizspriedums), apkalpoš ana ir pilnī bā atbilst aprakstam, kad radā s problē ma ar kondicionieri, te atnā ca un visu salaboja un tas ir pluss. … Tomēr ▾ Teritorija ir iekopta grieķ u stilā un mierī gā atmosfē ra man sagā dā ja lielu prieku ar mammu, sauļ ojā mies un peldē jā mies veselu nedē ļ u, lai gan daudzi tur iecienī juš i baseinus, personā ls ir 4-ku (mans aizspriedums), apkalpoš ana ir pilnī bā atbilst aprakstam, kad radā s problē ma ar kondicionieri, te atnā ca un visu salaboja un tas ir pluss. Teritorija ir grezna un patī kami tajā atrasties, minibā ri tika atjaunoti katru dienu. Ē dā m daž ā dos restorā nos, bijā m pilni. Atnā cā m ī stā atpū tā un tur arī dabū jā m
аватар MissBikini
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar draugiem jau sen esam iemī lē juš ies Santorini salā . Mē s tur nokļ uvā m uz drauga “grieķ u kā zā m”, un joprojā m ir grū ti atrast vā rdus, lai aprakstī tu š o pē rli, mazo salu, kas mū s apbū ra no pirmā acu uzmetiena. … Tomēr ▾ Mē s ar draugiem jau sen esam iemī lē juš ies Santorini salā . Mē s tur nokļ uvā m uz drauga “grieķ u kā zā m”, un joprojā m ir grū ti atrast vā rdus, lai aprakstī tu š o pē rli, mazo salu, kas mū s apbū ra no pirmā acu uzmetiena.
Bet, kad radā s jautā jums par lielo vasaras atvaļ inā jumu (mē s atpū tā mies 2015. gada augustā ), lielā kā daļ a no mū su trokš ņ ainā s kompā nijas vē lē jā s ierasto komplektu: pludmale-jū ra-viss iekļ auts. (Starp citu, Santorini tā du nav) Viesnī cas izvē le tika uzticē ta man, un Kosas salā atradu maģ iskos Mitsis Blue Domes.
Pirmkā rt, sā ku apskatī t Mitsis ķ ē des viesnī cas, jo mū su draugi tur ir atpū tuš ies ne reizi vien un atsauksmes bija vispozitī vā kā s. Tad es ieraudzī ju š ī s zili baltā s mā jas – tipisku Santorini arhitektū ras iezī mi, Grieķ ijas raksturī go zī mi. Otrkā rt, viesnī ca atrodas tieš i pludmalē un kalna pakā jē . Š is skats ir burvī gs pat no fotogrā fijā m. Dzī vē tas izrā dī jā s vē l atmosfē riskā ks un iespaidī gā ks.
Man ļ oti patika viesnī ca, un atpū ta bija patieš ā m neaizmirstama uz ilgu laiku.
Sā kš u ar teritoriju. Ļ oti kopts, lī dzī gs parkam ar daudziem daudzlī meņ u baseiniem (daž i ar jū ras ū deni, daž i ar saldū deni). Baseinos ir sauļ oš anā s krē sli, bet tur gadī jā s neizlauzties cauri. Pludmalē mums nekad nebija tā das problē mas.
Pati pludmale ir ideā la! Nelieli oļ i, kurus nevajag ilgi kratī t ā rā no visur, sauļ oš anā s krē sli ir vairā k nekā pietiekami. Ū dens ir tī rā kais, iespē jams, arī tā pē c, ka oļ i nav smiltis, un no krasta labi redzamas blakus esoš o salu aprises (vē l viena lī dzī ba ar Santorini).
Viesnī cas ē kas, divstā vu un trī sstā vu, atrodas diezgan plaš ā teritorijā , un, kā jau teicu, netā lu no kalna - gar to. Lī dz ar to daž as augstuma atš ķ irī bas. Daž iem tas bija neē rti, it ī paš i pē c pludmales, tač u jū s varat izsaukt elektrisko automaš ī nu un braukt cauri viesnī cai uz savu numuru. Mē s nekad to neesam darī juš i, bet redzē jā m tos, kuri gribē ja. Es domā ju, ka viņ i vienkā rš i gribē ja braukt, izmantot pakalpojumu.
Apkalpoš ana viesnī cā visaugstā kajā lī menī – no regulā ras uzkopš anas, mini bā ru papildinā š anas lī dz personā la vē lmei palī dzē t un izpildī t Jū su vē lmes. Ē diens restorā nos (papildus galvenajam - ir arī vairā ki tematiskie restorā ni un 6 kafejnī cas ar uzkodā m, piemē ram, pankū kā m) ir daudzveidī ga un patieš ā m garš ī ga. Tematiskie restorā ni (a la carte) ir jā rezervē iepriekš . Mū su lielajai kompā nijai, piemē ram, bija jā gaida pā ris dienas, jo ieraksts bija ļ oti saspringts (gā jā m uz itā ļ u valodu).
Es atceros un vē los teikt paldies atkal un atkal par to, ka mū su atpū ta Blue Domes patieš ā m bija izdevusies. Katrs atrada prieku sev.
аватар PeterPa
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir liela, teritorija kā kaskā des nolaiž as lī dz jū rai. Pa ceļ am uz jū ru ir daudz kafejnī cu, kur var kaut ko uzkost vai vienkā rš i veldzē ties ar dzē rieniem. Dzē rieni ir parastie, augoš ā secī bā : ū dens, fanta, kola, sprite, soda, alus, baltvī ns, sarkanais, rozā , rums, viskijs, tekila. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir liela, teritorija kā kaskā des nolaiž as lī dz jū rai.
Pa ceļ am uz jū ru ir daudz kafejnī cu, kur var kaut ko uzkost vai vienkā rš i veldzē ties ar dzē rieniem. Dzē rieni ir parastie, augoš ā secī bā : ū dens, fanta, kola, sprite, soda, alus, baltvī ns, sarkanais, rozā , rums, viskijs, tekila.
Blakus esoš ajā viesnī cā Mitsis Norida ir slidkalniņ i, kurus varat arī izmantot.
Teritorijā atrodas arī lielisks miniklubs Sun Family, kurā strā dā krieviski runā još as meitenes, divas Ani. Ļ oti mī ļ a un uzmanī ga pret bē rniem.
Pieauguš ajiem viņ i dienas laikā veido sporta animā ciju.
Ē diens ir patieš ā m daudzveidī gs, ir restorā ns brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m ar Eiropas virtuves ē dieniem, kā arī.4 a la carte restorā ni. Mums patika grieķ u un itā ļ u valoda. Meksikā ņ u ē diens š ķ ita pikants, ar bē rniem laikam labā k tur neiet. Reģ istrā cija restorā nos notiek pā ris dienas vakarā reģ istratū rā , tā pē c labā k “krā sot” visas dienas uzreiz, lai vē lā k neapsargā tos.
Viesnī ca ir nedaudz slī pa, dzī vojā m teritorijas vidū , kas ir ļ oti ē rta, jo atrodas vienā ds jū ras tuvums un ē ka ar restorā nu un reģ istratū ru.
Divvietī gs numurs (pieauguš ais un bē rns vecumā no 15 gadiem) bija plaš s, ar jaunā m mē belē m un jaunu tehniku, LCD TV un mini bā ru, kas tika papildinā ts katru otro dienu.
Arī vannas istaba ir moderna un plaš a ar duš u un vannu.
Pludmale oļ aina, jū ra ļ oti tī ra, brī ž iem viļ ņ aina no vē ja, bet visi labprā t peldas, lē kā pa viļ ņ iem. Vairā kas reizes redzē ju až iotā ž u dē ļ zivju baroš anas ar maizi. Neesat pā rliecinā ts, vai tas ir tā vē rts. Vē lā k peldē ties jū rā kaut kā nav patī kami, bet par to ā tri aizmirsti. Jums jā uzliek zī me vai kaut kas cits.
Kopumā viss ir super, daudz pozitī vu iespaidu, pilnī bā uzlā dē ts!
аватар IUIUUI
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī gada maijā atpū tā s kopā ar vī ru un bē rnu (3 gadi). Agri no rī ta mū s atveda uz viesnī cu, vē l nebija 7. Istabas, protams, bija aizņ emtas. Mums uzlika rokassprā dzes un paskaidroja, ka pulksten 7 atveras restorā ns, kurā brokastojā m. … Tomēr ▾ Š ī gada maijā atpū tā s kopā ar vī ru un bē rnu (3 gadi).
Agri no rī ta mū s atveda uz viesnī cu, vē l nebija 7. Istabas, protams, bija aizņ emtas. Mums uzlika rokassprā dzes un paskaidroja, ka pulksten 7 atveras restorā ns, kurā brokastojā m. Pē c siltā m brokastī m pat kafija nepalī dzē ja un mū s apdzina tieš i reģ istratū rā , galu galā dabū jā m istabiņ u ap 11:00.
Tas bija ļ oti tuvu baseinam, bā ram un rotaļ u laukumam. No jū ras un uzņ emš anas bija apmē ram tā dā paš ā attā lumā . Viesnī cas teritorija ir liela, ar nebeidzamā m mā jā m, peldbaseiniem un tiltiem pā ri tiem.
Mū su bungalo bija plaš s, un tajā bija viegli ievietot lielu divguļ amo gultu un bē rnu gultiņ u. Aizkari biezi, meita pa dienu labi gulē ja. Istaba tiek uzkopta divas reizes dienā !
Jū ra ir tī ra, ne pā rā k sekla. Tā pē c ar bē rnu peldieties uzmanī gi!
Pludmalē ir vieta, kur pā rģ ē rbties, ir duš as un urnas. Pludmale ir tī ra.
Teritorijā ir arī vairā ki baseini, daž reiz tur var vienkā rš i sauļ oties.
Viesnī cā ir miniklubs, visu laiku izmantojā m, meitai patika. Tur bē rni zī mē , veido rotaļ lietas, rī ko mini priekš nesumus, spē lē spē les. Divas krievu meitenes strā dā . Vakarā ir lieliska mini diskotē ka.
Ē diens super! Ir galvenais restorā ns + č etras a la carte (iepriekš pierakstiet) + vē l kafejnī cas pie baseina. Man patika suš i, tie nekā dā ziņ ā nav sliktā ki par mū sē jiem, garneles mī klā .
Dzē rieni brokastī s - kafija, tē ja, smū tiji. Pusdienā s varat dzert vī nu vai alu. Ļ oti pieklā jī gi.
Baseina bā rā ir arī vī ns, cinzano, alus, visa veida rums un kola utt.
Vakaros bā rā tiek atskaņ ota dzī vā mū zika.
Aizmirsu pateikt, ka personā ls strā dā labi, lī menī .
аватар lambada-kol
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies viesnī cai par neaizmirstamu uzturē š anos 2014. gada jū nijā . Mē s ar vī ru nopirkā m tū ri daž us mē neš us pirms izlidoš anas un ļ oti gaidī jā m X dienu. Lidojā m bez starpgadī jumiem, ā tri, laicī gi, bagā ž a atnā ca ā tri, no lidostas atbraucā m 30 minū tē s. … Tomēr ▾ Liels paldies viesnī cai par neaizmirstamu uzturē š anos 2014. gada jū nijā . Mē s ar vī ru nopirkā m tū ri daž us mē neš us pirms izlidoš anas un ļ oti gaidī jā m X dienu. Lidojā m bez starpgadī jumiem, ā tri, laicī gi, bagā ž a atnā ca ā tri, no lidostas atbraucā m 30 minū tē s.
Kad nonā cā m viesnī cā viss bija tieš i tā , kā gaidī jā m. Plaš as halles, balti zilas mā jas. Krievu valodā runā još ais kapeikas gabals mums uzreiz iedeva reģ istratū ras atslē gas un nodeva viesnī cas darbiniecei, kura ar mazo auto aizveda mū s un mū su bagā ž u uz istabu. Pa ceļ am mē s izdevā s novē rtē t š o paš u mā ju teritoriju un skaitu. Viesnī ca ir pietiekami liela.
Mū s iekā rtoja bungalo netā lu no jū ras, telpas bija daudz tā lā k. bet uz galveno restorā nu gā jā m 7 minū tes.
Sā kumā viesnī cas platī ba mums š ķ ita vienkā rš i milzī ga un 2 dienas mē s daž ā dos veidos nonā cā m savā numurā . Teritorija nav ī paš i zaļ a, tā da dizaina ideja. Nav koku ar milzī giem vainagiem, bet visur ir palmas, zā lā ji, viss ir ļ oti tī rs un skaists. Blakus bungalo ir zā liens ar puķ u dobi un palmā m. Teritorijas centrā lo daļ u aizņ em peldbaseini un ap tiem esoš ie a la carte restorā ni. Baseini nodroš ina vē sumu dienas laikā . Ļ oti patika teritorija, balto mā ju, stikla un koka kombinā cija, manuprā t superstilī gi. Tā ds pats dizains bija redzams arī mū su istabā , ko varu saukt par patieš ā m greznu. Tā greznī ba ir vienkā rš ī bā , gaiš ā s krā sā s un dā rgos materiā los. Liela vannas istaba ar kvalitatī vu kosmē tiku uz olī veļ ļ as bā zes, kas tiek papildinā ta katru dienu.
Ē diens bija "OL", tas ietvē ra visus bā rus (pludmalē , pie baseina, vestibilā ), 4 a la carte pie baseiniem, mā ju ar pankū kā m un saldē jumu.
Brokastis, pusdienas un vakariņ as tiek pasniegtas galvenajā restorā nā . Ē diens ir lielisks! katru dienu kaut kas jauns, š ampanietis daž reiz bija no rī tiem, un vienmē r svaigas sulas.
Ja nevē laties pamest pludmali pusdienot galvenajā restorā nā , š eit varat ē st gardu uz oglē m gatavotu picu.
Starp citu, vannas istabā bija svari, kas neļ ā va aizmirst par realitā ti un palī dzē ja savaldī ties visā š ajā daudzveidī bā .
Pludmalē ir mazi oļ i, ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir volejbola tī kls, no rī ta vingrojā m zā lienā pie pludmales. Vakarā devā mies uz klubu netā lu no viesnī cas (ejot ar papē ž iem 10 minū tes) - Club Zone, tur bā rmeņ i un dī dž eji ir mī lī š i, spē lē krievu mū ziku tū ristiem. Timati tika ieslē gts pē c mū su pieprasī juma)
Man arī ļ oti patika spa. Maskavā es braucu uz masā ž u reizi nedē ļ ā , man patika masā ž a š eit, paņ ē mu antistresa programmu un dubļ u vannu paš ā atvaļ inā juma sā kumā - prieks!
Viesnī cas animatori ir aktī vi, bet tie, kuri atsakā s visu laiku piedalī ties spē lē s, tiek uzrunā ti daudz retā k. To man stā stī ja kā ds gados vecs pā ris pludmalē .
Dzē rieni bā ros ir labi. Par vī nu un martī ni varu teikt droš i, un tur prot gatavot kokteiļ us.
Man ļ oti patika a la carte virtuves daudzveidī ba: meksikā ņ u, japā ņ u, grieķ u, itā ļ u, ē rti, ka var ne tikai vakariņ ot a la carte, bet arī pusdienot.
аватар elenasol
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā oktobra beigā s. Pati viesnī ca ir pā rsteidzoš a! Pat tas, ka lī dz galvenajai ē kai ar restorā nu bija tā ls ceļ š , tika uzskatī ts par plusu: vismaz varē ja "izkratī ties" pē c milzī ga garda ē diena daudzuma. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā oktobra beigā s. Pati viesnī ca ir pā rsteidzoš a! Pat tas, ka lī dz galvenajai ē kai ar restorā nu bija tā ls ceļ š , tika uzskatī ts par plusu: vismaz varē ja "izkratī ties" pē c milzī ga garda ē diena daudzuma. Jā , un iepriecinā ja arī visā das iestā des ar saldumiem, burgeriem, suš i. Un lielisks kapuč ī no bā rā...
Laiks mū s lutinā ja – bija saulainas siltas dienas. Sauļ oš anā s pie baseina. Pā rā k slinks, lai dotos uz pludmali. Ļ oti labi uzkopa istabu.
Tagad par "mī nusiem".
1. restorā ni ar grieķ u, meksikā ņ u, itā ļ u virtuvi (ir arī Ā zijas, bet mē s jau esam nolē muš i tur neiet). Jā piesakā s dienu iepriekš , biež i stā vot rindā . Nē , tie nav restorā ni, tas ir kaut kas nesaprotams. Viņ i gatavo daudz sliktā k nekā galvenā ē dienkarte, ē dienkarte ar vairā kiem ē dieniem ir kaut kā bē dī ga. Praktiski nav no kā izvē lē ties. Man tas ļ oti nepatika.
2. SPA. Tas ir nekas cits kā spa! Ģ ē rbtuvju NAV! Visiem bija jā pā rģ ē rbjas tualetē !
Reģ istrē jies hammam. Gide Karī na, stā stot par š iem pakalpojumiem, minē ja, ka teritorijā ir vienī gais apsildā mais baseins ar saldū deni. Brrrr. Mazā hamamč ikā ietilpa 8 cilvē ki. Mē s sē dē jā m uz aukstiem soliem, gandrī z piespiesti viens otram. Mē s ar vī ru ilgi neizturē jā m, nolē mā m sasildī ties apsildā majā baseinā . Tas nebija š eit. Temperatū ra neatš ķ ī rā s no ā ra baseiniem. Vienī gā labā lieta bija garš ī gie karstā s tē jas maisiņ i. Vismaz iesildī ties. Ī sā k sakot, izmesti 30 eiro.
3. Savā di – dzē rieni. Es nezinu, cik daudz atš ķ aidī t apelsī nu sulu, ka tā bija nejauka (un sabojā ja visus kokteiļ us, kur tā tika pievienota). Pudelē s minibā rā dzē riens ar 12% sulas saturu š ķ ita tikai 100%, salī dzinot ar to, kas tika liets visur.
А почему бы не поспать в зале ресепшн? наш номер
аватар medvedeva15
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca š ika. Nu, varbū t sā ksim ar ē dienu. Bufete bija diezgan normā la, trī s galdiņ i un viens cepeš krā sns, ē diens daudz, attieksme pret krieviem nebija diez ko laba, vienmē r tikā m stā dī ti blakus eja, kur katru reizi krita š ķ ī vji. … Tomēr ▾ Viesnī ca š ika. Nu, varbū t sā ksim ar ē dienu. Bufete bija diezgan normā la, trī s galdiņ i un viens cepeš krā sns, ē diens daudz, attieksme pret krieviem nebija diez ko laba, vienmē r tikā m stā dī ti blakus eja, kur katru reizi krita š ķ ī vji. Bija 4 restorā ni meksikā ņ u, grieķ u, itā lieš u, kaukā zieš u. Bijā m tikai uz meksikā ņ u, jo jā pierakstā s 12 naktī reģ istratū rā , kad iepriekš ē jā diena ir atiestatī ta. Bija arī bā ri, 6 suš i bā ri, shawarma, burgeri, saldē jums un vē l divi.
Nā kamais ir baseins. Baseini ar jū ras ū deni, bet tie arī pievieno balinā tā ju, tā pē c peldi un nirt tikai ar masku. ē rkš ķ i.
Mums bija š ika istaba ar verandu, bā rs tika papildinā ts katru dienu, un bezmaksas kola, 7ap, alus, ū dens, soda, sprite. Mums ir divas istabas, viena ar divguļ amo gultu, otra ar divā m standarta.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиница Blue Domes находится на чудесном побережье Кардамена, на острове Кос. Эта пятизвёздночная гостиница воплатившая в себе современный Эгейский архитектурный стиль, раскинулась на территории 150.000 квадратных метров. Год основания 0151 2010. Год реставрации — 2018 (только в номерах). Отель отлично подойдет людям которые хотят отдохнуть вдалеке от городского шума.

Atrašanās vieta Mitsis Blue Domes Exclusive расположен в 7 км от поселка Кардамена на острове Кос, в 10 км от аэропорта и в 28 км от порта.
Pludmales apraksts Общая длина пляжей в районе Кардаены – 6 км. Берег в районе Кардамены пологий, пляжи покрыты песком с многочисленными вкраплениями слюды, перемешанным с мелкими камешками. В Кардамене очень спокойное море: почти никогда не бывает волн. Однако температура воды на 1 – 2 градуса ниже, чем в других местах Коса. Пляжи Кардамены так длинны, что здесь можно найти и благоустроенные участки, и совершенно дикие. Особенно славится кардаменский пляж Парадайз Бич: благоустроенный, оборудованный душевыми кабинками, туалетом, шезлонгами, зонтиками.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В этом отеле с обслуживанием по системе «все включено» работает 10 ресторанов и 6 баров. В главном ресторане отеля подают американский завтрак «шведский стол» и поздний континентальный завтрак. Все блюда для «шведского стола» готовят на открытой кухне. Каждый вечер для гостей сервируют фирменные блюда греческой и интернациональной кухни (например, итальянской, азиатской или мексиканской), а также фирменные суши.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Юные гости смогут посетить детский бассейн с пресной водой и водными горками, провести время в игровых залах и поучаствовать в анимационной программе. Команда педагогов Sun Family Club и аниматоры отеля проводят увлекательные мероприятия для детей от 4 до 12 лет по двухнедельной программе «Большое путешествие бельчонка Санни по планете Земля». Программа разработана специально для Sun Family Club и объединяет все аспекты гармоничного развития детей: игровые, творческие, спортивные и анимационные мероприятия. Программа каждого дня составлена с учетом смены активной и спокойной деятельности детей всех возрастных групп.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В спа-центре можно заказать различные косметические процедуры, а также посетить гидромассажную ванну, массажные кабинеты и крытый бассейн. Кроме того, в отеле можно поиграть в водное поло и теннис, покататься на водном велосипеде или заняться аэробикой.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 499 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Kardamena, Kos 85302
Tālruņi: Tel.: +30 22420 92500 Fax: +30 22420 92405
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).