domā par apmešanos citā viesnīcā

Rakstīts: 9 septembris 2013
Ceļošanas laiks: 21 augusts — 4 septembris 2013
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
UZMANĪ BU! trī sreiz padomā jiet, pirms izvē laties š o viesnī cu. Kidalovo. Kā jau visiem normā liem tū ristiem, istabiņ a tika rezervē ta caur tū risma firmu Labyrinth, tā ir vienī gā kompā nija, kurai š ī viesnī ca ir pieejama no Krievijas. Ierodoties viesnī cā - 09:00 no rī ta ar gadu vecu bē rnu, mums paziņ o, ka š obrī d nav reģ istrē š anā s un bū s jā gaida reģ istratū rā lī dz 14:00. Sagaidot pā rē jo, tas joprojā m ir pieļ aujams. Bet pē c divā m stundā m pie mums pienā k gide no kompā nijas Le Grand, kura pā rstā v labirintu – Valē rija un ziņ o, ka š odien 01 naktī viņ a uzzinā ja, ka bezmaksas ģ imenes numuriņ i (kurus rezervē jā m un atmaksā jā m jū lijā ) viesnī cā mū su ieraš anā s datumā NR. Ģ imenes istaba, jo ģ imene devā s atpū sties: mazulis, tē tis, mā te un vecmā miņ a.
Reakcija: sā kumā neizpratnē , kā tā , tad saš utums, bet tu redzi tū res aģ entes nostā ju, viņ a tev jū t lī dzi, tulko tavu prasī bu stulbā m grieķ u meitenē m, kuras reģ istratū rā nerunā un nesaprot krieviski, kuras gā ja uz muguras. istabā un saņ ē ma no administratora norā dī jumus, lai viņ i atbildē tu. Iznā k kā stulbi papagaiļ i atbildē ja Nē ir, nav. Tas ir, nav bezmaksas Familia Ruum. Tajā paš ā laikā viņ i piedā vā ja kompensā ciju bezmaksas automaš ī nas nomas veidā par dienu (to es teikš u uzreiz tikai sestdien un svē tdien, kad pilsē tā ir saī sinā ta darba diena, un svē tdien viss ir slē gts) , bezmaksas vakariņ as grieķ u restorā nā (no kurienes viss ē diens tiek pā rcelts no ierastā "viss iekļ auts" un vienkā rš i skaisti porcijā s), un vē l kaut kas, bet ne materiā la kompensā cija. Pē c mū su pieprasī juma, lai administrators iznā k un aprunā jas, reģ istratū rā esoš ie teica, ka viņ š nevē las ar mums runā t...Es saprotu vienkā rš us vā rdus angliski...
Visa komunikā cija notiek caur gidu, kurš arī vē rš as pie Mums un saka, ka viņ iem nav istabiņ as, ilgi kaut ko skaidro, ka kā ds nopircis mū su istabas, vispā r atnes jebkā du puteni, kam mū s nemaz nevajadzē tu interesē t. Rezultā tā sē dē š ana reģ istratū rā , skandā ls, gadu veca bē rna raudā š ana no noguruma nekā di nevienu neinteresē (sē dē t vismaz visas 13 dienas un naktis) esam nodroš inā ti ar etalonu. Saskaņ ā ar ceļ vedi, lī dz sestdienai (tas ir, 4 dienas maksas Family Room), Standarts ir atseviš ķ a saruna. Š ai viesnī cai ir daž ā di standarti. Kur mē s bijā m apmetuš ies ir pagraba (zem zemes lī meņ a) taisnstū rveida telpa, kurā ir viens neliels logs, telpa, kas balstā s pret mazgā š anas vietu, no kurienes ir durvis, slikti aizverama un neaizslē dzama duš a un tualete, kurā pastā vī gi ir sapuvusi kanalizā cijas smaka, grī dā noteka no - Š im aizzī mogots ar lenti. Es rakstu bez pā rspī lē jumiem. ir visas š ī murga fotogrā fijas.

Tā kā , lai dotos š ajā braucienā Maskavā , man bija jā ceļ as 01:00, man nebija spē ka 18:00 atkal doties karā . Norā dī tajā numuriņ ā vī rs, sieva, bē rns 1 gadu vecs nakš ņ oja vienā gultā un viņ ai pievienotā gultiņ ā , sievas mā te (vī ramā te) Š is numurs atbilst 2 viesnī cas zvaigznē m. Kiprā atpū tā mies Trijā s Zvaigž ņ os un numuriņ i bija trī sreiz labā ki. Bet diena beidzā s ar pē dē jo noti: kad mē s lū dzā m mazuļ a vannu, viņ i atnesa mums viesnī cas istabā izlietni kvadrā tveida izlietnes lielumā . Pacietī ba beidzā s, gribē ju š o baseinu savā galvā pā rvietot tam, kurš to atnesa, ar paklā jiņ u, viņ š tika atgriezts reģ istratū rā . Acī mredzot grieķ iem krievu paklā jiņ š ir saprotamā ks, jo tad, kad mē s jau 01 gulē jā m, viņ i atnesa kaut kā du vannu un atvainojā s.
Nā kamajā dienā mē s devā mies pieprasī t pā rvietoš anu no š ī s (kā tika teikts Scot Room), atvainojos par manu angļ u valodu, un mums tika pieš ķ irts tas, ko viņ i to sauc par PAPLAŠ INĀ TO standartu. Manuprā t, tas ir parasts standarts, kurā papildu gulta pieauguš ajam. Š is numurs atbilst 3-4 zvaigž ņ u viesnī cas standartam (bet ne vairā k), atkarī bā no turpmā kā s apkalpoš anas. Istabā s NAV vannu kā rakstī ts viesnī cas aprakstā NĒ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Visur duš a. Lai gan ir Family Room 2 guļ amistabu numuriņ i, standartā dzī voja arī krievu atpū tnieki, kuri maksā ja par norā dī to numuru un nepaguva ieraudzī t š o "skaistumu". Varbū t ir vannas istaba. Š ī s detaļ as var neinteresē t jaunos pā rus, tač u ģ imenē m ar bē rniem, lasot š o apskatu, tas jā patur prā tā . Ir sestdiena. Mū s pā rcē la uz Family Ruum.
Numuriņ š labs, divi numuriņ i (kā arī par to samaksā jā m) atrodas virs itā ļ u restorā na viesnī cas centrā lajā daļ ā , bet pienā kot vakaram sapratā m, ka, atkal Family room Family room ir savā dā ks. Restorā na pā rsegs dā rd tā , ka sienas trī c, un, tā kā vakarā pulcē š anā s rit pilnā sparā , lī dz 23-23.30 jums tiks dotas trauku skaņ as, cepeš pannas, sejas - pā rsvarā itā ļ i ē d picu un visnepatī kamā kā ir siltā grī da visu nakti, jo zem mū su istabas 2. istabas kur gulē jā m bija virtuve. Bija ļ oti smacī gs, bija kondicionieris, bet darbojā s, kad bija aizvē rtas istabas Nr. 1 ​ ​ balkona durvis, kur bija vē sā ks un pa nakti varē ja gulē t ar atvē rtu balkonu. Klusums iestā jā s tieš i pē c motora pā rsega izslē gš anas, bet tieš i pulksten 00 stundā s 00 minū tē s.
Viesnī cā numuriņ i (redzē ju trī s), veci, nobruž ā ti, durvis č ī kst tā , ka ja naktī ej uz tualeti, tad kamē r ver vaļ ā un ciet durvis, pamodinā si visus, nav bloķ ē š anas iekā rta tualetē - tā vispā r ir duš as telpa (labi ģ imenei) Pabeigš anas stā sts. Uzturē š anā s beigā s viesnī cā sā kā m pieprasī t izziņ u vai jebkā du vē stuli par to, ka dzī vojā m 4 dienas zemā kas kategorijas numuriņ ā , lai saņ emtu turpmā ku kompensā ciju. Valē rija - norā dī tā s viesnī cas gide, pabaroja mū s ar brokastī m lī dz priekš pē dē jai dienai (pē dē jā izbraukš anas diena no viesnī cas plkst. 07, Valē rija vē l nebū s). Kad papī rs bija gatavs, pateicos skolotā jā m par angļ u valodas pamatzinā š anu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Tekstā bija informā cija, ka no...lī dz...

dzī vojā m zemā kas kategorijas numuriņ ā , bet tā lā k tekstā bija teikts, ka mums piedā vā ja kompensā ciju, uzskaitot visu, bet pē dē jā s divas rindiņ as skanē ja š ā di: š ajā lī gumā starp viesnī cu un atpū tnieku teikts, ka atpū tniekam nav pretenziju pret viesnī cas un tū roperatora kvalitā te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Es saku, man ir pretenzija, nomainiet š ī s rindas vai izdzē siet, Valē rija š eit parā dī ja sevi no sliktā kā s puses, stā vot viesnī cas malā un pā rliecinot mani, ka viņ i neko nemainī s, ja es neparakstī š u š o. un viņ i neparakstī s citu es nesaņ emš u palī dzī bu.
Pē c ilgiem strī diem (viņ u rekvizī tus nepā rstā stī š u) paraksta vietā angliski uzrakstī ju, ka nepiekrī tu uzrā dī tajai un parakstī tajai informā cijai, pē c kā nodevu reģ istratū rā meitenē m, lai viņ as pierakstā s. viņ u mazo istabu vietā s, kur viņ iem vajadzē tu bū t parakstam, uz kuru viņ i sā ka atteikties parakstī t, Valē rija labprā t pā rtulkoja man viņ u atteikumu ar vā rdiem, ka viņ a man paskaidroja š ā du iznā kumu. Rezultā tā š os divus eksemplā rus, man nepiekrī tot, parakstī ja viesnī cas administratore, bet, kad palū dzu Valē rijai likt savu parakstu ailē Lieciniece - lieciniece - viņ a teica, ka neparakstī sies, ka viņ a ir pā rstā ve Le Grant, nevis labirints, un viņ am nebija tiesī bu parakstī t viesnī cas izdotos dokumentus. Cienī jamie lī dzpilsoņ i, labi padomā jiet, pirms saistī t savu atpū tu ar š o viesnī cu un uzņ ē mumu Labyrinth-Le Grand!!!!!! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu