Sunshine Corfu Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.210
№17 viesnīcas reitingā Korfu
8.4 Numurs
9.2 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, zaļā kalnā, starp olīvkokiem un priedēm, no kuras paveras lielisks panorāmas skats uz Jonijas jūru. Viesnīca celta 1977. gadā amfiteātra formā, pēdējā renovācija veikta 2008. gadā. Kopējā platība 45 000 m2. Galvenā astoņstāvu ēka un 2 bungalo kompleksi. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem, prom no steigas un burzmas.Vairāk →
аватар __15642
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies kopā ar vī ru, lidojā m no Kijevas ar Grieķ ijas aviokompā nijā m. Mū su viesnī ca atrodas 30 m no apm. Korfu, ciematā . Nissaki. Man viss ļ oti patika, Jonijas jū rā š ajā periodā bija silti +26. Istaba liela, ē diens pieklā jī gs, dzē rieni, sulas, daž ā di. … Tomēr ▾ Atpū tā mies kopā ar vī ru, lidojā m no Kijevas ar Grieķ ijas aviokompā nijā m. Mū su viesnī ca atrodas 30 m no apm. Korfu, ciematā . Nissaki. Man viss ļ oti patika, Jonijas jū rā š ajā periodā bija silti +26. Istaba liela, ē diens pieklā jī gs, dzē rieni, sulas, daž ā di. Viesnī ca darbojas pē c "viss iekļ auts" principa. Paldies darbiniekiem – visi vē rī gi un laipni, ī paš i par uzmanī bu ir pateicī gs tū roperators Museidis, kurš pavada Ruslanu.
аватар tstecenk87
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar mā su viesnī cā Sunshine, beidzot aizbē gā m no steigas un burzmas! 9 no rī ta mū s atveda uz viesnī cu, pabrokastojā m, izstaigā jā m un 11 bijā m iekā rtojuš ies. To sauc par laimī go, jo. sezonas laikā tas notiek reti. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar mā su viesnī cā Sunshine, beidzot aizbē gā m no steigas un burzmas!
9 no rī ta mū s atveda uz viesnī cu, pabrokastojā m, izstaigā jā m un 11 bijā m iekā rtojuš ies. To sauc par laimī go, jo. sezonas laikā tas notiek reti. Mums teica, ka daž i francū ž i, kas dzī voja mū su istabā , ir agri lidojuš i.
Mē s rezervē jā m bungalo ar skatu uz jū ru, #1220! Istaba laba, liels balkons, standarta mē beles, nav nobruž ā ts, ir seifs, kondicionieris, TV noķ ē ra RTR-planē tu no mū su kanā liem.
Pats svarī gā kais istabā ir neaizmirstams skats uz jū ru!
Jū ra ir tī ra, ū dens dzidrs, smilš u un oļ u ieeja. Lifts ved uz jū ru!
Galvenajā ē kā notika animā cija, biež i gā jā m uz vietē jo diskotē ku. Pā ris reizes bijā m uz Nissaki, lai tavernā s izmē ģ inā tu vietē jo virtuvi.
Virtuve viesnī cā ir lieliska. Ē diens nebija viegls, bet visa bija pietiekami. Brokastis vienmē r bija vienā das (pupiņ as, olu kultenis, desa, siers, desiņ as un sulas karafē s). un pusdienas un vakariņ as mainī jā s, nav laika apnikt. Reiz vakariņ ā s bija kaut kas lī dzī gs shawarma vai shawarma, kā saka mana mā sa (viņ a ir no Sanktpē terburgas))
Bijā m uz itā ļ u a la carte restorā nu, pamē ģ inā jā m picu un makaronus - mums patika, noteikti ne sliktā k par Maskavas picē rijā m, bet vī ns bija grieķ u)
Kopumā svē tki bija izdevuš ies, nedē ļ a paskrē ja ļ oti ā tri un atstā ja daudz labu atmiņ u.
Наш номер Вид на территорию и бассейн. Вот так ступенями отель спускается к морю.
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vajā tū rē pa Grieķ iju (viesnī cā uzturē jos 3 dienas). 2. Atraš anā s vieta: Korfu ziemeļ u daļ ā , 25 km no Kerkyras pilsē tas (Korfu galvaspilsē ta), 0. … Tomēr ▾ 1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vajā tū rē pa Grieķ iju (viesnī cā uzturē jos 3 dienas).
2. Atraš anā s vieta: Korfu ziemeļ u daļ ā , 25 km no Kerkyras pilsē tas (Korfu galvaspilsē ta), 0.5 km no Nissaki centra. Autobusu pietura atrodas pie izejas no viesnī cas. Galvenā astoņ u stā vu ē ka (visi numuri ar skatu uz jū ru) un divstā vu bungalo (skats uz jū ru vai dā rzu). Interesanta stā vu numerā cija š ajā viesnī cā - liftā ir paziņ ojums krievu valodā , ka relaksē još ais baseins atrodas 8. stā vā . Tie. 8. ir zemā kais stā vs.
3. Teritorija: pietiekami liela, daudz apstā dī jumu, viesnī ca veiksmī gi "iekļ ā vusies" kalnu ainavā .
4. Kontingents: briti, franč i, maz krievu.
5. Istabas - 313 istabas: standarta, bungalo, ģ imenes numuri (t. sk. divstā vu numuri), apartamenti (divistabu). Numuros: kondicionieris (bez maksas), telefons, satelī ttelevī zija (2 krievu kanā li, bez ukraiņ u), mini ledusskapis, seifs (bez maksas), vanna, fē ns, balkons/terase ar mē belē m, bez dvieļ u ž ā vē tā ja . Ieraš anā s dienā - pudele minerā lū dens numurā . Iespē jamā s naktsmī tnes: 2.2+1.2+2.
6. Ē dinā š anas plā ns: "viss iekļ auts" (tikai vietē jie dzē rieni, ā rzemju alkohols - par piemaksu). Virtuve (salī dzinot ar citiem "č etriniekiem") ir bez volā niem, bet vienmē r pieejami svaigi augļ i+dā rzeņ i, no rī tiem - svaiga apelsī nu sula. Galvenais restorā ns, 2 a la carte restorā ni, bā rs, baseina bā rs, disko bā rs.
7. Pludmale: smiltis un oļ i, saulessargi + sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Viesnī cā ir 2 peldbaseini (relaksē još i un aktī vi).
8. Bē rniem: bē rnu klubs (4-12 g. ), bē rnu zona centrā lajā baseinā , rotaļ u laukums, spē ļ u istaba. Bē rnu pieskatī š ana pē c pieprasī juma - par papildus samaksu.
9. Spa: sauna, hammam, dž akuzi, trenaž ieru zā le – bez maksas, piesakoties jebkurai spa procedū rai. Sejas un ķ ermeņ a kopš anas programmas, masā ž a, manikī rs, pedikī rs, frizieris.
10. Wi-Fi internets vestibilā - par papildus samaksu. Ir interneta stū rī tis.
11. Ā ra cienī tā jiem: pludmales spē les, ū dens polo, ū dens aerobika, teniss un galda teniss, aerobika, iespē ja nomā t kalnu velosipē dus, biljards (par papildus samaksu).
12. Izklaide: ikdienas diskotē ka (disko klubs - atseviš ķ ā ē kā ), dzī vā mū zika 2 rubļ i / nedē ļ ā , mū zikas š ovi, grieķ u vakars, deju nodarbī bas (grieķ u vakarā ). TV zā le, spē ļ u zona.
13. Autostā vvieta (gan privā tajā m automaš ī nā m, gan noma).
14. No mī nusiem - slikta skaņ as izolā cija starp istabā m (divas kaimiņ u istabas bija savienotas ar kopē jā m neaizveramā m (! ) durvī m) un starp koridoru un istabā m.
Kopsavilkums: 4 piecu ballu skalā . Labas 4 zvaigznes. Drī zā k relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m dabas ieskautā vietā .
 Вход в отель.  Интернет-уголок в лобби.  Ресторан.  В номере. Извините за качество фото.  В номере. Извините за качество фото.
аватар Dusha198022
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sunshine Corfu Hotel & Spa 4* Atpū ta no 2013. gada 18. lī dz 28. augustam (11 dienas). Divi pieauguš ie un 8 gadus vecs bē rns. Tū risma operators "Biblio-Globus". Pā rvadā tā js "Transaero". Beleon Tour vadī tā js. Numurs: 2. stā va bungalo ar skatu uz jū ru ("Greek Village"). … Tomēr ▾ Sunshine Corfu Hotel & Spa 4*
Atpū ta no 2013. gada 18. lī dz 28. augustam (11 dienas).
Divi pieauguš ie un 8 gadus vecs bē rns.
Tū risma operators "Biblio-Globus". Pā rvadā tā js "Transaero".
Beleon Tour vadī tā js.
Numurs:
2. stā va bungalo ar skatu uz jū ru ("Greek Village").
- istabā ir divguļ amā gulta + gulta bē rnam (vienvietī ga),
- neliels balkons ar skatu uz dā rzu (krā š ņ ā m palmā m) un jū ru, uz balkona ir divi krē sli un galds,
- gaisa kondicionē tā js telpā ir specifisks, bet diezgan viegli pā rvaldā ms,
- flī zes uz grī das, - TV - viens Krievijas kanā ls "Planeta-RTR", - mini bā rs tiekas ar minerā lū dens pudeli (vairs netiek papildinā ts), - seifs ir bezmaksas (sadalī ts divā s daļ ā s, katra ir aizvē rta ar savu sava atslē ga), - vannasistabā matu fē ns, š ampū ns, - istabas uzkopš ana ir vidē ja, dvieļ i tika mainī ti, ja tos salocī ja kaudzē uz grī das, - dvieļ i un peldkostī mi tika ž ā vē ti uz balkona uz krē sliem un margā m (mitrums bija ļ oti augsts, no rī ta vē l bija slapjš ).
Bijā m apmierinā ti ar istabu, izmē ru, skatu no balkona, mums patī k bungalo, jo. galvenā ē ka ir pā rā k trokš ņ aina.
Vienī gais mī nuss bungalo ir spē cī gi ū dens pilieni (lē cieni) - aukstajā pusē tas bija nedaudz kaitinoš i.
Pludmale:
Pie Jonijas jū ras bijā m pirmo reizi – neaizmirstams piedzī vojums.
Jū ra ļ oti tī ra, caurspī dī ga, zivis peld.
Skats uz Albā niju no jū ras.
Pludmale maza, smiltis un oļ i, lī dz 9 no rī ta visi sauļ oš anā s krē sli jau aizņ emti (acī mredzot pirms brokastī m uzlika dvieļ us).
Medū zu nebija, vē trains bija tikai izbraukš anas dienā .
Pludmalē var spē lē t pludmales volejbolu 10-30 un 16-30.
Ir ū dens sporta veidi, var braukt ar kanoe laivā m.
Mū su novē lē jums viesnī cai - sauļ oties pludmalē gribē tā ju ir daudz, un pludmale tā dai viesnī cai tieš ā m ir maza, tā pē c attī stiet pludmali uz volejbola laukumu.
Baseini:
1) Relax baseins (kluss) - diezgan tī rs, dziļ ums no 1 metra lī dz 2 metriem, pa vidu dalī ts ar kā pnē m, visi sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir aizņ emti.
2) Aktivitā š u baseins (kur notiek visa animā cija) - lī dz 3 metriem dziļ umā .
Tajā pusē , kur 3 metri - dibens ir stipri nosmē rē ts - ļ oti netī rs (pazaudē jā m peldē š anas brilles, nirā m un neatradā m).
Netā lu no š ī baseina atrodas uzkodu bā rs, kurā tiek pasniegtas pusdienas no pulksten 12-30. (tiem, kas nevē las doties no pludmales uz galveno restorā nu).
Mū su vē lmes viesnī cai - piekā rt sienas pulksteni (domā ju, ka tas nav dā rgi) - pie baseiniem un pludmalē , jo. nekur nav pulksteņ a.
Bā ri:
Bā ros varat dzert kafiju un tē ju. Daž ā di gā zē tie dzē rieni. Viņ i gatavo kokteiļ us, pietiekami labus, nevis atš ķ aidī tus. Ir pieejami visi slavenie kokteiļ i.
Pludmalē , pie baseina ir ū dens dzesē tā ji, bet bē da ir tā , ka bā ros ū dens pudeles nedod uz istabu, jā lej paš am no dzesē tā ja (vai jā pē rk ū dens pudeles).
Animā cija:
Animā cija ir pilnī bā franč u valoda. ~ 70% tū ristu ir franč i.
21:00 mini diskotē ka, franč u valodā , mums nepatika.
Izrā de (izrā des) 21-45 - arī franč u valodā , ar tulkojumu angļ u valodā .
Visas izrā des ir muzikā las – pilnī bā animatoru sagatavotas.
Ir bē rnu klubs - es neko nevaru pateikt, mē s negā jā m.
Mū su novē lē jums viesnī cai - cienī t krievu tū ristus - lai animā cija ir krievu valodā .
Viesnī cas zona:
Liels kaskā des solis.
Viss ir aprakts apstā dī jumos, ziedos, priedē s, cipresē s.
Skrien mazas kautrī gas ķ irzakas.
No kukaiņ iem - ir lapsenes - daudz pusdienu laikā uz ielas, aizbrauca - neviens nav sakodis.
Ir arī odi, kad izdomā ja pa nakti atvē rt balkonu - ielidoja.
Vakarā uz ielas nekoda.
Netā lu no viesnī cas ir divi suvenī ru veikali (paš ā viesnī cā ir arī "mini tirgus") cenas ir lē tā kas nekā viesnī cā .
Un tā pē c nav kur staigā t, vajag ī rē t maš ī nu un paš iem izpē tī t salu.
Viesnī cā pieejama auto noma, par pieņ emamā m cenā m.
SPA - neapmeklē ju, ierakstu kā A la carte restorā nos reģ istratū rā .
Uzturs:
Ļ oti garš ī gi, kvalitatī vi un daudzveidī gi.
- Brokastis no 7: apelsī nu sula, auzu pā rslas, musli, jogurts, olu kultenis, omlete, grauzdiņ i, desiņ as, daž ā di sieri, ceptas pankū kas, kruasā ni, grauzdiņ i.
- Pusdienas no 12-30: pusdienot var gan galvenajā restorā nā , gan pie baseina.
Pusdienā s un vakariņ ā s – vienmē r saldē jums – tu nā c un pats sagriez bumbiņ as.
- Vakariņ as no 19-00: daž ā di salā ti, gaļ a, zivis.
- Augļ i: garš ī gi arbū zi, melone, vī nogas, persiki, aprikozes, plū mes, bumbieri, ā boli, apelsī ni.
- Saldumi: tiramisu, ž eleja, krē juma kū kas, krē mkū kas, kā dreiz bija baklava.
- Dzē rieni: visu izlej pats: 3 veidu vī nu, alu, kolas sprite, sulas: ķ irš u, apelsī nu, ā bolu.
Mū su novē lē jums viesnī cai - netaupiet uz gaisa kondicionieriem galvenajā restorā nā - ieslē dziet tos, ir ļ oti smacī gs.
Ekskursija no Beleon Tour:
Jū ras ekskursija ar bā rbekjū .
No pulksten 10 lī dz 17 uz kuģ a salas ziemeļ austrumos.
Pirmā pietura ir burā š ana no kuģ a pie “grotas”, otrā pietura lī cī peldē š ana un š aš liks krastā no kuģ a kapteiņ a: š aš liks, mā jā s gatavots grieķ u vī ns, jū ras ež u ikri desertā .
Treš ā pietura ir Kassiopi pilsē ta: viņ i dod stundu laika, lai apskatī tu baznī cu, Bizantijas cietokš ņ a paliekas (no tā paveras skaists skats uz jū ru) un pastaiga pa suvenī ru ielā m.
Pē dē jā pietura atceļ ā - skaistā lī cī - peldē š ana.
Autonoma:
Noī rē jā m auto tieš i pie viesnī cas, par dienu 80 eiro "Peugeot 308", paņ ē mā m mehā niķ us (jo ceļ i pā rsvarā ir kalnup). Kad paņ ē mā m maš ī nu bā kā bija 10 litri benzī na, tikpat daudz jā atdod.
Piepildī ts ar 20 litriem - vairā k nekā pietiekami. Ņ emot vē rā , ka izbraucā m 9 no rī ta un atgriezā mies lī dz 19 vakarā .
Benzī ns nav lē ts 1 litrs = 1 eiro 76 centi.
Ī si uzrakstī š u mū su marš rutu (varbū t kā dam noderē s):
Labā k ir lejupielā dē t Korfu karti mā jā s un ievadī t galamē rķ us, izmantojot navigatoru.
1) Korfu. Maš ī nu atstā jam pie Spinada laukuma un tad sā kas gā jē ju zona.
- Vecā s pils apskate, ieeja 4 eiro,
- Spinada laukums, ielas ar daudzā m kafejnī cā m,
- Sv. Spiridona baznī ca (pielū dza relikvijas),
- izstaigā ja pilsē tas vecā s š aurā s ieliņ as, iegā dā jā s suvenī rus, iekost (vakariņ oja) turpat
- par trim picā m un dzē rieniem maksā.20 eiro.
2) Ahileionas pils.
- ieeja 7 eiro, pie ieejas tevi fotografē fotogrā fs un pie izejas var iegā dā ties fotogrā fiju, kas ierā mē ta ar Ahileja apskates objektiem.
- apstaigā ja karalienes Sisi pili, izgā ja dā rzā ,
- panorā mas skats uz pilsē tu, jū ru, Ahileja statujā m.
3) Imperatora tronis. (Punkts Pelekas)
Tū ristus š eit neved, var nokļ ū t ar automaš ī nu.
Lielisks skatu laukums ar binokli.
4) Paleokastritsa.
- apmeklē ja klosteri,
- mini parks-zoodā rzs - pā vi, zosis,
- lielisks panorā mas skats uz jū ru, pludmali, lī ci,
(Diemž ē l bē rns jau bija noguris un mē s neapmeklē jā m Angelokastro pili un Lakones ciematu pie Paleokastritsa).
5) Sidari.
Piestā jā m š ajā vietā , lai apbrī notu skaisto lī ci un milzī go smilš u pludmali.
Viss mū su ceļ ojums aizņ ē ma 10 stundas (lai gan bez peldē š anas, pē c vē lē š anā s bija iespē ja apmeklē t Kassiopi, bet mē s tur bijā m jau bijuš i jū ras ekskursijas laikā ).
Mū su vispā rē jais iespaids par Grieķ iju, jo ī paš i par Korfu salu:
Š eit dzī vo ļ oti viesmī lī gi, draudzī gi cilvē ki.
Viesnī cā ir neuzkrī toš s serviss.
Elegantā Jonijas jū ra atrodas mū su Nissaki rajonā !
аватар kultbay
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzrakstī š u kas patika un kas nē . Patika viesnī cas atraš anā s vieta, tur strā dā daudz krievu, tā pē c ar valodu problē mu nav, lī dz jū rai var nobraukt ar liftu. sā ka nedaudz kaitinā t, jo ir tikai franč i, lai gan ir daudz citu tū ristu, piemē ram, mū su krievvalodī gie vai briti. … Tomēr ▾ Uzrakstī š u kas patika un kas nē . Patika viesnī cas atraš anā s vieta, tur strā dā daudz krievu, tā pē c ar valodu problē mu nav, lī dz jū rai var nobraukt ar liftu. sā ka nedaudz kaitinā t, jo ir tikai franč i, lai gan ir daudz citu tū ristu, piemē ram, mū su krievvalodī gie vai briti. No Korfu ir gandrī z 25 kilometri. Taksometrs dā rgs 40 eiro vienā virzienā . Iesaku visiem ņ emu viesnī cu tuvā k Paliokastritsai. un nož ē loju, ka tur neņ ē mu viesnī cu. Ū dens ir tī rā kais Korfu, zivī m reizē m knibina kā jas. bet tas ir nieks. Jā , pat liels mī nuss viesnī cā ļ oti stipri smird pē c kanalizā cijas, kad tu sē di uz ielas, nezinu kā pē c.
аватар Dimok2807
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar sievu atpū tā mies viesnī cā Sunshine Vacation Clubs 4 * no 2011. gada 18. jū nija lī dz 29. jū nijam. Iepriekš rezervē jā m viesnī cu no Pantheon tū roperatora. Saimnieks bija Fenix ​ ​ ​ ​ Group. Nolaiž oties Kerkyras lidostā , lidmaš ī nas š asija š ķ ita pieskā rusies ū dens virsmai. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu atpū tā mies viesnī cā Sunshine Vacation Clubs 4 * no 2011. gada 18. jū nija lī dz 29. jū nijam. Iepriekš rezervē jā m viesnī cu no Pantheon tū roperatora. Saimnieks bija Fenix ​ ​ ​ ​ Group. Nolaiž oties Kerkyras lidostā , lidmaš ī nas š asija š ķ ita pieskā rusies ū dens virsmai. Skrejceļ š ir mazs (tikai trī s kilometri), un pati lidosta ir maza, tā pē c ierodas mazas lidmaš ī nas.
Viņ us aizveda uz viesnī cā m. Mū su viesnī ca atrodas salas ziemeļ austrumos. Un uzreiz apmetā s skaitļ os. Reģ istratū rā runā ja angļ u, franč u, grieķ u valoda. Bet bija arī krieviski runā još a meitene. Istabā mū s gaidī ja pā rsteigums. Uz kafijas galdiņ a stā vē ja pilna bļ oda ar augļ iem, kas no viesnī cas vadī bas puses bija ļ oti aizkustinoš i un uzmanī gi. Istaba tika tī rī ta katru dienu. No rī ta, kad atpū tā mies jū rā vai devā mies ekskursijā s. Mū su numurs bija 614. Tas nozī mē , ka istabiņ a atrodas nevis sestajā stā vā (kopā no 7), bet gan otrajā . Stā vu numerā cija sā kas augš pusē , izņ emot reģ istratū ru. Š is ir pirmais stā vs. Numurā ir centrā lais gaisa kondicionieris, ledusskapis ar bā ru, televizors, starp programmā m bija tikai viens krievu valodas kanā ls "Krievija 1". No istabiņ as varē ja redzē t skaistu skatu uz jū ru, baseiniem, viesnī cas teritoriju. No visiem viesnī cas galvenā s 7 stā vu ē kas numuriem paveras skats uz jū ru.
Atraš anā s vieta ir lieliska. Tā s majestā tiskais skats ir tā lu redzams no Jonijas jū ras. Viesnī ca atrodas Nissaki rajonā , Garrnelatikas ciematā . Viesnī ca sastā v no galvenā s ē kas (kā jau rakstī ju iepriekš ) un bungalo. Daba ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Visur aug puķ es, kaktusi, visa veida kā pš anas augi, piemē ram, vī nogulā ji, kas rotā ē ku fasā des. It ī paš i, no rī ta kokardes č ivina. Viesnī cā ir divi ā ra peldbaseini. Viņ u ū dens ir ļ oti hlorē ts. Pie baseiniem sauļ ojas ā rzemnieki un vecā ka gadagā juma cilvē ki. Ir divi veidi, kā nokā pt jū rā . Pirmkā rt; uz dabī gā akmens bruģ ē tā m kā pnē m, otrā - uz diviem liftiem. Viena augš ē jā , otrā apakš ē jā , kas biež i salū za.
Papildus galvenajai ē kai ir vē l vairā ki 2 stā vu bungalo. Iepazinā mies ar vienu pā ri, kurš nupat ir un izmitinā ts. Pirmkā rt, istabā smaka no kanalizā cijas, otrkā rt, pilna ar muš ā m un punduriem (iemigt vienkā rš i nav iespē jams), treš kā rt, č ū skas mē dza rā pot, indī gas vai ne. Tas ir nesaprotami un galvenais nepatī kami. Mē s dzī vojā m bungalo pirmajā stā vā . Neatstā jiet logu plaš i atvē rtu. Mums bija bail. Paturiet to prā tā , izvē loties istabu.
Pludmale. Mazs. Lielapjoma. Viesnī cai ar š ā du zvaigzni viennozī mī gi nepietiek. Bet vietas pietiek visiem. Personī gi es ieņ ē mu vietas agri no rī ta. Un tā katru dienu. Nav cilvē ku, izņ emot pludmales apkalpotā jus. No rī ta ir lieliski peldē ties. Ū dens ir dzidrs, bet ne silts. Pludmale ir oļ u. Iesaku peldē ties gumijas č ī bā s. netā lu no pludmales (pie mola) ir jū ras ež i. Bija dienas, kad jū ra bija nemierī ga. Jū s nevarat peldē t, to var nē sā t tā lu no krasta. Visa veida ū dens atrakcijas jū rā . Banā nu tipa, laivoš ana, skrejriteņ i (par maksu).
Animā cija. Vakarā pē c vakariņ ā m. Praktiski nav ko darī t. Ir divas iespē jas, kur doties. Pirmkā rt. Izrā di franč u valodā atveidoja jauni puiš i un meitenes, animatori. Netā lu no proscē nija atrodas bā rs, kur var izdzert glā zi sarkanvī na vai baltvī na, alu, ouzo (vietē jo degvī nu), kokteiļ us. Kā pē c tas ir franč u valodā ? Jo š o viesnī cu izvē lē jā s franč i. Un tā viņ i iederas. Lai gan ar mums bija ne tikai franč i. Un arī briti (ļ oti trokš ņ aini, it ī paš i, kad piedzeras, sliktā ki par mū su krieviem), vā cieš i (ļ oti mierī gi, ar viņ iem patī kami atpū sties), itā ļ i (pludmalē ir ļ oti trokš ņ aini, it kā ī lens vienā vieta), krievi, un arī paš i grieķ i nā k uz nedē ļ as nogali. Un tematiskais grieķ u vakars bija tikai vienu reizi 11 dienā s. "Izgaismots" divi mā kslinieki. Viņ i dziedā ja dziesmas, spē lē ja valsi. Otrais variants. Pastaiga pa ciematu. Ciematā ir daudz tavernu un kafejnī cu, kur var nobaudī t nacionā lo grieķ u virtuvi un vietē jos stipros alkoholiskos dzē rienus. Ciemats ir neliels, 500 metru garš . Ciematā ir taksofons, kas atrodas iepretim pastam un blakus baznī cai. Tā lruņ a kartes var iegā dā ties viesnī cas reģ istratū rā vai jebkurā ciemata veikalā (tas bū s lē tā k). Minimā rketos var nopirkt gandrī z visu. Jau paš ā pirmajā ieraš anā s dienā nokļ uvā m valsts svē tkos, kas tika rī koti paš ā ciemata centrā . Viņ i nā ca no citiem tuvē jiem ciemiem. Skanē ja mū zika, dziedā ja grieķ u dziesmas, dejoja sirtaki. Tas bija ļ oti jautri.
Ekskursijas. Mē s piedalī jā mies divā s ekskursijā s. Viena - Korfu galvaspilsē tā - Kerkyras pilsē tā . Viss parā dī jā s tik ā tri. Kā galops pa Eiropu. Pē c galvaspilsē tas apmeklē juma viņ i iekā pa laivā un kuģ oja gar austrumu un dienvidaustrumu krastu. Pastaigas laikā bija vakariņ as ar vietē jo vī nu, ouzo un viegliem atspirdzinā jumiem. Mums lī dzi bija divi mū ziķ i, kuri izpildī ja dziesmas ar ģ itā ru. Mū su gide bija Natā lija. Bija interesanti visu izstā stī t. Un otrā ekskursija pa salu. Mē s devā mies uz Achilleion muzeju, kas atrodas salas austrumos. Pē c tam mē s devā mies uz rietumiem uz skaistu rajonu, ko sauc par Paleokastritsa. Par maksu braukt ar laivu grotā s. Skaistums ir neaprakstā ms. Tī rā kā jū ra ir Adrijas jū ra. Pa serpentī nu devā mies uz skatu laukumu 900 m augstumā . . Teritorija bija redzama ī sumā . Un bija redzama pat daļ a no Itā lijas piekrastes.
Mē s paš i braucā m uz Kerkyru ar regulā ru autobusu. Pilsē ta ir maza. Apskatī jā m veco cietoksni. Apskatī jā m pieminekli admirā lim F. F. Uš akovam. Karaliskā rezidence. Izstaigā jā m galvaspilsē tas centru. Apmeklē jā m Sv. Spiridona baznī cu. Un vienkā rš i staigā ja pa š aurajā m pilsē tas ieliņ ā m. 14:00 grieķ i sā k savu siestu. Gandrī z visi veikali, bankas un citas iestā des ir slē gtas. Grieķ i sē ž kafejnī cā s un dzer kafiju. Atpū ties tā teikt.
Gandrī z aizmirsu, galvaspilsē tā ir veikals ar nosaukumu "Naomi", kas pā rdod ā das un kaž okā du izstrā dā jumus. Iesaku aiziet. Pā rdevē ji jū s paņ ems un pastā stī s. Viņ i pat piedā vā s jums dzē rienu, ja jū s nebraucat. Kaž oku un ā das izstrā dā jumu izvē le ir plaš a. Uzreiz saku, kaulē jies ar veikala ī paš nieku. Atlaides nav sliktas. Taksometrs tiek izsaukts no viesnī cas bez maksas.
Ī sumā par auto nomu. Es iepriekš , burtiski treš ajā mū su uzturē š anā s dienā uz salas, rezervē ju automaš ī nu Volkswagen Polo, izmantojot viesnī cas ceļ vedi. Rezultā tā caur Gertsa transporta kompā nijas pā rstā vi saņ emu Saab automaš ī nu, vadoš o klasi. Man nav nekā du iemaņ u braukt pa kalnu ceļ iem ar tik lielu maš ī nu. Tā pē c es atteicos. Un manu rezervē to maš ī nu iedeva vā cietim no citas viesnī cas. Jā , tā esmu pati vainī ga. Rezervē ts auto priekš pē dē jai atpū tas dienai. Ciematā ir automaš ī nu nomas uzņ ē mumi. Lē tā k nekā viesnī ca.
Ļ aujiet man jums pastā stī t nedaudz par uzturu. Viesnī ca darbojas pē c sistē mas "Ultra viss iekļ auts". "Ultra viss iekļ auts" ietver: pā rtiku, vietē jos dzē rienus, daž as sporta izklaides, importa dzē rienus un ievē rojami paplaš ina tū ristiem piedā vā to sporta izklaides klā stu bez papildu maksas. Ē diens bija izcils. No rī ta brokastī s vienmē r bija sula no svaigiem apelsī niem, augļ iem, olī vā m un melnajā m olī vā m (bija vienmē r), olu kultenis, bekons, tē ja, kafija, kakao, jogurts, skā bs krē jums. Piegriezumā bija vairā ku š ķ irņ u siers, desa, š ķ iņ ķ is. Maize ļ oti garš ī ga. Pusdienā s salā ti, dā rzeņ i, zupas (divu veidu), gaļ as un zivju ē dieni. Grieķ u nacionā lie ē dieni. Vī ns balts un sarkans (vietē jā raž oš ana), alus un mā kslī gā s sulas. Vakariņ ā s gandrī z tā ds pats ē dienu klā sts kā pusdienā s.
Viesnī cas galvenais restorā ns ir Dionissos. Reizi nedē ļ ā var pasū tī t galdiņ u itā ļ u restorā nā "Mama Mia" pē c "A la carte" sistē mas. Un arī grieķ u restorā nā "Zorbas" rezervē t galdiņ u iepriekš . Vismaz katru vakaru.
Galu galā svē tki izdevā s. Viesnī ca ir lieliska. Izņ emot vienu bē du, kuru bija vē rts gaidī t uz mā ju aptuveni 6 stundas. Streiks, kas sā kā s Atē nā s un tika atbalstī ts citos valsts reģ ionos.


iemiesojums Kira222
Kas bija, pastāstiet man: kādas procedūras ir vērts pievērst uzmanību un aptuvenu cenu?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Kira222
Nu mums ļoti patīk.Vai dod tikai pusdienās un vakariņās vai kur citur un kad?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums Dimok2807
Sakiet, lūdzu, uz kurām ekskursijām Jūs ieteiktu doties ar grupu. kā arī kādas vēsturiskas vietas var apmeklēt ar īrētu automašīnu. Paldies!!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Отель расположен на берегу моря, на зеленом холме, между оливковых и сосновых деревьев, с великолепным панорамным видом на Ионическое море. Отель построен в 1977 году в виде амфитеатра, последняя реновация проводилась в 2008 году. Общая территория 45 000 м2. Основное восьмиэтажное здание и 2 комплекса бунгало. Отель идеально подойдёт для семейного отдыха с детьми, вдали от шума и суеты.

Atrašanās vieta Отель в 25 км от аэропорта острова и г. Керкира, в 500 м от местечка Ниссаки, на берегу моря. Автобусная остановка – при выходе из отеля.
Pludmales apraksts У бассейна шезлонги, зонтики, полотенца — бесплатно. Галечный пляж и теплое мелкое море с пологим спуском. Скальные выступы на окраине пляжа – идеальное место для поцелуев влюбленных. Обилие зелени, оливковых деревьев. На пляжах общедоступных (их три: Ниссаки, Kaminaki и Krouzeri) – кафешки и бары, прокат шезлонгов и лодок. Много частных пляжей.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории отеля Sunshine Corfu работает ресторан греческой и итальянской кухни. Блюда подаются по меню и в виде «шведского стола». В распоряжении гостей также бар, бар у бассейна и снэк-бар. Все блюда, а также некоторые напитки предоставляются бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для маленьких гостей предусмотрены детский бассейн, детская площадка и детский клуб.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В спа-салоне можно записаться на процедуры по уходу за лицом и телом. Здесь также есть паровая баня, гидромассажная ванна и сауна. Помимо этого вы можете посетить массажные процедуры. Для маленьких гостей предусмотрены детский бассейн, детская площадка и детский клуб.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 313 номеров в 8-этажном здании, комплексе бунгало и двухэтажном корпусе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 49083 Nissaki - КОРФУ - Греция
Tālruņi: Tel: +30 26630 22281, +30 26630 91521
Fax: +30 26630 22282
Tīmekļa vietne: Sunshine Corfu Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.