Grieķijas brīvdienas

Rakstīts: 22 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 30 jūlijā — 13 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Es jū lija beigā s atpū tos kopā ar ģ imeni Messonghi Beach Hotel. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma, kuri š eit jau bija bijuš i. Patieš ā m, viesnī ca ir laba savai kategorijai un cenai))
Milzī ga teritorija, jū s nejū taties ierobež oti ar viesnī cas sienā m. Vairā ki baseini, ļ oti gara krasta lī nija. Cilvē ku ir daudz, bet vietas pietiek pilnī gi visiem.
Teritorijā ir suvenī ru veikali, pā rtikas veikali, spa un pat frizē tava)
Es biež i sū tī ju savu meitu uz Grekoleto bē rnudā rzu, viņ ai tur ļ oti patika)) Alesja ir tur ar bē rniem, viņ a ir brī niš ķ ī ga meitene) un bija mini diskotē ka, vakaros bija daudz daž ā du izklaides programmu)))

Virtuve mani pat pā rsteidza – tik milzī ga izvē le, pat iedomā ties nevari. Un man patika ē diena kvalitā te. Saldē jums vienmē r ir bez maksas, dzē rieni, alus (vī rs bija neticami laimī gs).
Uzņ emš ana draudzī ga, ir krieviski runā još a meitene. Un tā visi lieliski runā angliski, gandrī z visi salas iedzī votā ji, cik es saprotu.
Autobusa pietura tieš i pie ieejas teritorijā . Bet mē s ar to braucā m vienreiz un vairs nedarī jā m - daudz cilvē ku, karsts, smacī gs. Domā jā m braukt ar maš ī nu, bet bail, godī gi sakot, te brauc š ā di (((. . . izbraucā m vairā kas ekskursijas, pilsē tas apskates ekskursija, pa salu, laivu brauciens un bē rnu , principā visi izskatī jā s un tā .
Visiem patika ekskursijas, pateicoties Irai, Anijai un Gelenai, tas bija ļ oti aizraujoš i)))
Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu