Magna Graecia Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.310
7.8 Numurs
8.8 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, ko ieskauj olīvkoki, egles un cipreses. Tuvumā atrodas liels skaits bāru, restorānu un citu izklaides vietu. Viesnīca ir lieliski piemērota ekonomiskai ģimenes un jauniešu atpūtai. Viesnīca tika uzcelta 1985. gadā. Pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Tas sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas, papildu ēkas un bungalo kompleksa.Vairāk →
аватар ksyusha.morozova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru atpū tos Korfu Dasijā š ogad septembra sā kumā , viesnī cā Magna Graecia. Bija ļ oti apmierinā ti ar visu. Viesnī ca atrodas mazā ciematā Dassia, 13 km attā lumā no galvaspilsē tas. Pilsē tas zilie autobusi uz turieni kursē ik pē c 30 minū tē m pa numuru 7, biļ ete maksā. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos Korfu Dasijā š ogad septembra sā kumā , viesnī cā Magna Graecia. Bija ļ oti apmierinā ti ar visu.

Viesnī ca atrodas mazā ciematā Dassia, 13 km attā lumā no galvaspilsē tas. Pilsē tas zilie autobusi uz turieni kursē ik pē c 30 minū tē m pa numuru 7, biļ ete maksā.1, 7 vienā virzienā , ja ņ emat no minimā rketa viesnī cā , tad no š ofera bū s dā rgā k. Pati viesnī ca neatrodas pirmajā krasta lī nijā , bet pludmale ir aptuveni 10 minū š u gā jiena attā lumā , kas nav ī paš i garš . Pludmalē , protams, par papildus samaksu sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Pie baseina, kā ierasts, bez maksas. Ir arī interesanta ikdienas animā cija.

Reģ istratū rā ir krieviski runā još s personā ls. Vē los pateikties Milai, ka palī dzē ja man mainī t istabu uz augš ē jo stā vu. Lieliska virtuve, ar ē dienu bijā m apmierinā ti, kaut arī esam izvē lī gi. Numuri, iespē jams, ir viesnī cas vā jā kā vieta. Kopumā mums viss patika, bet tos jau var atjauninā t.
Reiz bija problē mas ar gaisa kondicionieri, tač u viņ i to nekavē joties novē rsa.

Regulā ri sakopta. Istabā ir maksas seifs - 10 eiro + 10 depozī ts, kā arī maksas wi-fi - 10 eiro nedē ļ ā . Bet reģ istratū rā internets ir bez maksas, principā normā li. Animā cija viesnī cā katru dienu, vienmē r savā dā ka un ir krieviski runā još s animators. Atvaļ inā jumu piesā tinā jā m ar ekskursiju programmu un vairā kiem kruī ziem, jo ​ ​ mums bija apnicis gulē š ana pludmalē . Mē s ļ oti iesakā m kruī zu uz Kassiopi ar BBQ!

Korfu ir satriecoš a sala, un ar nedē ļ u nepietiek, lai apskatī tu visu vē rtī gā ko. Tā pē c mē s noteikti atgriezī simies!
аватар c.conka2014
Viesnī ca sastā v it kā no trim daļ ā m, mums bija, kā mē s sapratā m, galvenā ē ka, ir ē ka, kurā atrodas apartamenti un neliela ē ka augstā k uz neliela kalna, bet no turienes var redzē t jū ru un uzreiz kalni. Viesnī cas teritorijā ir divi peldbaseini, ir tenisa korts bet tas ir maksas, ir izcirtums ar galdiem un krē sliem, kur var pasē dē t spē lē ties vai vienkā rš i apbrī not dabu. … Tomēr ▾ Viesnī ca sastā v it kā no trim daļ ā m, mums bija, kā mē s sapratā m, galvenā ē ka, ir ē ka, kurā atrodas apartamenti un neliela ē ka augstā k uz neliela kalna, bet no turienes var redzē t jū ru un uzreiz kalni. Viesnī cas teritorijā ir divi peldbaseini, ir tenisa korts bet tas ir maksas, ir izcirtums ar galdiem un krē sliem, kur var pasē dē t spē lē ties vai vienkā rš i apbrī not dabu. Pludmale ir 5 minū š u attā lumā , pludmale ir smilš aina, Grieķ ijā visas pludmales ir valsts ī paš umā , viesnī cā var bū t tikai savi saulessargi un sauļ oš anā s krē sli, lai jū s varē tu visur atpū sties, peldē ties un sauļ oties . Un vē l viens liels pluss ir autobusa pietura un Kerkyra galvaspilsē ta 15 minū tes tuvumā . Ē dinā š ana viesnī cā s kā smē jā mies ir piecas reizes dienā , gatavo garš ī gi un viss svaigs, vakarā izklaides, pē cpusdienā ū dens aerobika.
Бассейн  и территория отеля Зона отдыха  В этом корпусе апартаменты Холл около бара и здесь Wi-Fi Раннее утро еду на экскурсию,а все ещё спят. Спустившись с горки попадаем на остановку автобуса, билет можно купить в магазине отеля В отеле есть СПА салон Каждый день аквааэробика
аватар Tovasip
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Korfu, un š oreiz atvaļ inā jumam izvē lē jā mies viesnī cu Magna Graecia. Tā atrodas ciematā Dasya, kas ir 15 minū š u brauciena attā lumā no pilsē tas centra. Mums patika pilnī gi viss. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Korfu, un š oreiz atvaļ inā jumam izvē lē jā mies viesnī cu Magna Graecia. Tā atrodas ciematā Dasya, kas ir 15 minū š u brauciena attā lumā no pilsē tas centra. Mums patika pilnī gi viss.
Numurs ir skaists, skats uz kalniem ir elpu aizraujoš s. Istaba mums š ķ ita ļ oti plaš a, aprī kota ar visu nepiecieš amo aprī kojumu. Santehnika labā stā voklī , arī par tī rī š anu sū dzī bu nav. Viesnī cas teritorija liela, vairā kas ē kas, rotaļ u laukums, vingroš anas un jogas zona, 2 peldbaseini, viens ar bē rnu nodaļ u. Ē dieni, viens vā rds viss iekļ auts, kas nozī mē milzī gu daž ā du ē dienu izvē li.
Priecā jos, ka ir nacionā lie grieķ u ē dieni, ē dieni veģ etā rieš iem un, galvenais, pusdienā s un vakariņ ā s var ē st zupu, tas ir svarī gi tiem, kas atpū š as kopā ar bē rniem. Papildus ē dienu daudzveidī bai var atzī mē t arī to pagatavoš anas kvalitā ti, 10 atvaļ inā juma dienas mums nemaz nebija apnicis viesnī cu ē diens.
Animā cija lieliska, bē rni bija aizņ emti un priecī gi no rī ta lī dz vakaram.
Pieauguš ie var pavadī t vakaru, klausoties dzī vo mū ziku vai baudot dejas. Varē jā m arī paspē t uz grieķ u nacionā lā s kultū ras vakaru ar tē rpiem un dejā m, diskotē kā m un konkursu Mis un Mr Magna.
Lī dz jū rai bū s jā iet kā jā m, bet ne tā lu, metri 200. Pludmale ir smilš aina un oļ aina, ieeja diezgan ē rta, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli nā k par atseviš ķ u samaksu, tā pē c esiet tam gatavi.
Ar viesnī cas gides Jekaterinas palī dzī bu uzzinā jā m, kā nokļ ū t pilsē tā , veicā m vairā kas ekskursijas, kuru vidū iesakā m noteikti apmeklē t Korfu pilsē tas apskates tū ri. Nolikā m viesnī cai 5+!
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju. 2. Atraš anā s vieta: kū rortciemā . Dassia, 11 km no Korfu. Nav 1. rinda. Pats ciems Dasiju ieskauj olī vu birzis. Ciematam ir Zilā karoga smilš u un oļ u pludmale. … Tomēr ▾ 1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju.
2. Atraš anā s vieta: kū rortciemā . Dassia, 11 km no Korfu. Nav 1. rinda. Pats ciems Dasiju ieskauj olī vu birzis. Ciematam ir Zilā karoga smilš u un oļ u pludmale. Jū rā , kā likums, maiga ieeja.
3. Viesnī cas teritorija ir maza, š ī ir t. s. pilsē tas viesnī ca. Bet tiem, kam patī k nebū t aizslē gtiem, š ī bū s priekš rocī ba, jo. ciemā Dassijā ir daudz veikalu, naktsklubu utt. Viesnī ca atrodas netā lu no centra, blakus autobusu pietura, lielveikals, veikali, aptieka, automaš ī nu un motociklu noma.
4. Istabas - 170 numuri, renovē ti 2014. gadā : divvietī gi un divvietī gi superior (lielā ks par divvietī gu), ģ imenes un ģ imenes superior (lielā ks par standarta ģ imenes numuriem). Iespē jamā s naktsmī tnes: 2.2+1. Istabā s: kondicionieris, satelī ttelevī zija (ar krievu TV kanā liem, bez ukraiņ u kanā liem), telefons, seifs (par papildus samaksu 10 €/nedē ļ ā ), ledusskapis, wi-fi (par papildu maksu), vanna/duš a, fē ns, balkons / terase. Viss ir vienkā rš i, bez š ika.
5. Ē dinā š anas plā ns: puspansija vai viss iekļ auts. Restorā ns, vestibila bā rs, baseina bā rs. Diemž ē l restorā nu neredzē jā m, ē dienu neizmē ģ inā jā m : (.
6. Pludmale: viesnī cai nav savas. Pastaigas attā lumā , 200 m Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli - par maksu. Viesnī cai ir ā ra saldū dens peldbaseins.
7. Bē rniem: bē rnu miniklubs (4-12 g. v. ), bē rnu zona baseinā , rotaļ u laukums, aukle (pē c pieprasī juma) - par maksu.
8. Wi-fi - reģ istratū ras zonā bez maksas. Ir interneta stū rī tis (par maksu).
9. Ā ra cienī tā jiem: ū dens sporta veidi pludmalē . Tenisa korts, biljards (par papildu maksu).
10. Izklaide: animā cija, grieķ u vakars 1 r / nedē ļ ā , dzī vā mū zika.
11. Ir autostā vvieta.
12. Nav nosacī jumu viesu ar kustī bu traucē jumiem uzņ emš anai.
Personī gais iespaids: drī zā k nekā nē (bet tas ir mans subjektī vais iespaids pē c pusstundas apmeklē juma).
Kopsavilkums: 4 piecu ballu skalā . Parastā , tā teikt, "č etri". Manuprā t, priekš rocī ba ir viesnī cas atraš anā s vieta – tas, ka tā ir pilsē tnieciska.
в холле В холле Стандарт


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Отель расположен на берегу моря, в окружении оливковых деревьев, елей и кипарисов. Недалеко находится большое количество баров, ресторанов и других развлекательных заведений. Отель отлично подойдёт для экономичного семейного и молодёжного отдыха. Отель построен в 1985 году. Последняя реновация была проведена 2014 году. Состоит из главного 2-х этажного здания, дополнительного корпуса и комплекса бунгало.

Atrašanās vieta Расстояние до города Корфу составляет 13 км, а до международного аэропорта Корфу — 10 км.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля. Мелкогалечный пляж, пологий заход, песок в нескольких метрах от полосы прибоя. Здесь отдыхают все – от мала до велика. Это большой, очень популярный пляж для тех, кто хочет именно отдохнуть. Развлечений здесь мало.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Гости могут начать свой день с завтрака «шведский стол», а блюда средиземноморской кухни можно заказать на обед или ужин в ресторане отеля.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в центральном бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровые автоматы. По запросу и за дополнительную плату проводятся сеансы массажа. Стойка регистрации открыта круглосуточно.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 158 номеров в двух корпусах.

  • vanna/duša
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Dassia,Corfu, Greece 49083
Tālruņi: +30 26610 93053
Tīmekļa vietne: Magna Graecia Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.