Kontokali Bay Resort & Spa 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 8.710
№3 viesnīcas reitingā Korfu
8.7 Numurs
9.0 apkalpošana
8.9 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Grezns luksusa viesnīcu komplekss. Uzcelta zaļās pussalas teritorijā. Tā sastāv no centrālās ēkas ar brīnišķīgu skatu uz jūru un bungalo, kas atrodas starp lekniem zaļumiem galvenajā un ciprešu dārzā. Plašs ērtu numuru un apartamentu klāsts. Divas pludmales, 4 restorāni, bāri, baseins. Ideāla izvēle ekskluzīvām ģimenes brīvdienām. Celta 1971. gadā, pirmā rekonstrukcija veikta 2006.–2007. gadā. 2013.-2014.gada ziemā remontēts viss istabu skaits, 2016.-2017.gada ziemā publiskās vietas. Kopējā platība 35 000 m2. Viesnīca sastāv no galvenās 5 stāvu ēkas ar liftu un 2 stāvu bungalo kompleksa.Vairāk →
аватар _974322
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliski piemē rots brī vdienā m ar bē rniem. Klusa, ē rta plakana ieeja jū rā . Nav ballī š u vai kaut kā das iereibuš as kompā nijas. Visi vai ar bē rniem vai veciem cilvē kiem. Ē diens labs, bet diezgan vienmuļ š . Par dzē rieniem ir jā piemaksā atseviš ķ i, ja ņ emat komplektā . … Tomēr ▾ Lieliski piemē rots brī vdienā m ar bē rniem. Klusa, ē rta plakana ieeja jū rā . Nav ballī š u vai kaut kā das iereibuš as kompā nijas. Visi vai ar bē rniem vai veciem cilvē kiem. Ē diens labs, bet diezgan vienmuļ š . Par dzē rieniem ir jā piemaksā atseviš ķ i, ja ņ emat komplektā . Uzkopš ana ir ok, kā paredzē ts. Labs wifi visur. Teritorija ir neliela, bet mā jī ga un labi kopta - patī kami iziet.
аватар beautyva
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ovasar ar ģ imeni devā mies uz saulaino Grieķ iju Korfu salā , apmetā mies viesnī cā Kontokali Bay un bijā m 100% apmierinā ti ar savu izvē li! Lieliska atmosfē ra, laba apkalpoš ana, garš ī gi ē dieni, un pusdienas vispā r tika ieturē tas restorā nā pie jū ras - skaistums! No viesnī cas kursē bezmaksas autobusi uz salas galvaspilsē tu, labs Wi-Fi, kas ķ er pat pludmalē , kas gan vē l vajadzī gs laimei! Ļ oti patika arī saimnieka darbs uz salas - Kanoulas Travel. … Tomēr ▾ Š ovasar ar ģ imeni devā mies uz saulaino Grieķ iju Korfu salā , apmetā mies viesnī cā Kontokali Bay un bijā m 100% apmierinā ti ar savu izvē li! Lieliska atmosfē ra, laba apkalpoš ana, garš ī gi ē dieni, un pusdienas vispā r tika ieturē tas restorā nā pie jū ras - skaistums! No viesnī cas kursē bezmaksas autobusi uz salas galvaspilsē tu, labs Wi-Fi, kas ķ er pat pludmalē , kas gan vē l vajadzī gs laimei! Ļ oti patika arī saimnieka darbs uz salas - Kanoulas Travel. Lieliska kompā nija! Patī kami, draudzī gi un atsaucī gi darbinieki, kuri prot un mī l savu darbu! No viņ iem devā mies ekskursijā s uz Meteoru un salas apskates ekskursijā , pirmo reizi satieku tik profesionā lus gidus! Tā turpini!
аватар milova_lyuda
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Septembra sā kumā mē s ar vī ru atpū tā mies Grieķ ijā Kerkyras salā . Izvē lē jā mies labā ko viesnī cu - Kontokali Bay resort & Spa. Ieradā mies agri no rī ta, iereģ istrē š anā s viesnī cā kā vienmē r no 14. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā mē s ar vī ru atpū tā mies Grieķ ijā Kerkyras salā . Izvē lē jā mies labā ko viesnī cu - Kontokali Bay resort & Spa. Ieradā mies agri no rī ta, iereģ istrē š anā s viesnī cā kā vienmē r no 14.00, bet bija jā gaida burtiski 15 minū tes un mums iedeva numuru kartes.
Brokastis un vakariņ as tiek pasniegtas restorā nā Horizon, kas atrodas viesnī cas galvenajā ē kā . Diezgan daudzveidī ga bufete, ir daudz ko izvē lē ties un pabarot bē rnus (ir galds ar bē rnu ē dieniem). Vairā kas reizes pā rcē lā m vakariņ as uz pusdienā m tavernā Akti, kas atrodas pludmalē , kur var arī pusdienot tikai par papildus samaksu. Pē dē jā vakarā vakariņ ojā m Ala Carte restorā nā Asterias (vakariņ as galvenajā restorā nā pā rcē lā m uz vakariņ ā m Ala Carte, un viņ i mums iedeva atlaidi). Iepriekš nepiecieš ams rezervē t galdiņ u reģ istratū rā , kur var apskatī t arī ē dienkarti. Garda Vidusjū ras virtuve un izcils sarkanvī ns. Reiz nejauš i devā mies uz Rulas zivju tavernu, kas atrodas pastaigas attā lumā no viesnī cas, un bijā m patī kami pā rsteigti - š ķ ietami neuzkrī toš ā ē ka izrā dī jā s lieliska vieta, kur viss ir ļ oti garš ī gs un svaigs.
Uz vietas ir pieejams spa centrs. Sauna, dž akuzi, hammam un trenaž ieru zā le ir pieejama bez maksas, citas procedū ras pē c iepriekš ē ja pieraksta un par papildu samaksu. 2 reizes biju uz bezmaksas ū dens aerobiku, kas arī notika spa (otrdien un ceturtdien ap 11.00). Š ajā laikā manam vī ram nebija garlaicī gi - viņ š spē lē ja pludmales volejbolu. Sauļ oties un peldē ties viesnī cas pludmalē s ir prieks! Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas, pludmales ir ļ oti tī ras, ieeja maiga, viss ir piemē rots ideā lai atpū tai! Vakaros viņ i spē lē ja klavieres viesnī cas vestibilā , jū s jū taties ļ oti relaksē ti un ē rti, sē ž ot uz dī vā na ar glā zi vī na un baudot dzī vo mū ziku. No viesnī cas un vispā r no pā rē jā s palika tikai labā kie iespaidi, domā ju, ka š eit atgriezī simies vē l ne vienu reizi vien!
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju. 2. Atraš anā s vieta: uz zaļ as pussalas austrumu krasta centrā lajā daļ ā , Kontokali rajonā , 6 km no Korfu centra un lidostas. … Tomēr ▾ 1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju.
2. Atraš anā s vieta: uz zaļ as pussalas austrumu krasta centrā lajā daļ ā , Kontokali rajonā , 6 km no Korfu centra un lidostas. Tas sastā v no centrā lā s piecstā vu ē kas un bungalo. No galvenā s ē kas skats uz Jonijas jū ru, kalniem un jahtklubu Gouvia ciematā . Galvenajā ē kā ir 2 lifti. Shuttle-bass no viesnī cas uz Korfu un atpakaļ.2 r / dienā . Autobusu pietura 200 m no viesnī cas, regulā ri autobusi kursē ik pē c pusstundas. Taksometrs uz Korfu pilsē tu = 50 eiro.
3. Teritorija: priež u un cipreš u dā rzi.
4. Istabas: 170 istabas (galvenajā ē kā ), 89 bungalo istabas (pilnī bā rekonstruē tas un modernizē tas). Numuru veidi: vienvietī gs un divvietī gs (skats uz dā rzu, lī ci vai jū ru); ģ imene (skats uz dā rzu/lī ci); apartamenti (skats uz jū ru). Ģ imenes apmeš anā s iespē jama 2 istabā s ar kopī gā m durvī m (tā saucamā s savienotā s istabas). Numuros: kondicionieris, telefons, radio, satelī ttelevī zija (ir krievu kanā li, nav ukraiņ u kanā lu), minibā rs / ledusskapis, Wi-Fi (bez maksas), seifs (bez maksas), vanna / duš a, halā ti, č ī bas, fē ns, balkons/terase. Ieraš anā s dienā numurā pudele vī na un pudele ū dens.
5. Ē dinā š anas plā ns: brokastis vai puspansija vai pilna pansija. Galvenais restorā ns, 2 a la carte restorā ni, taverna. Bā rs, pludmales bā rs. Ļ oti laba ē diena kvalitā te viesnī cā .
6. Pludmale: 2 smilš u pludmales. Lifts uz pludmali. Galvenais viesnī cas baseins ar jū ras ū deni. Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli + dvieļ i - bez maksas.
7. Bē rniem: bē rnu baseins ar saldū deni, rotaļ u laukums (bē rnu pilsē tiņ a), miniklubs, spē ļ u istaba, bē rnu animā cija. Bē rnu pieskatī š ana - pē c pieprasī juma (par papildu samaksu). Bē rnu pā rtika: graudaugi zī daiņ iem, zivis, gaļ a, kartupeļ u biezeni utt.
8. Spa: atrodas blakus galvenajai ē kai. Bez maksas: iekš telpu apsildā ms baseins, dž akuzi, 2 saunas, hammam, trenaž ieru zā le. Par maksu: sejas un ķ ermeņ a kopš anas programmas, masā ž a, refleksoloģ ija, aromterapija, frizieris, manikī rs. Cenas daž ā m procedū rā m: masā ž a ar Egejas jū ras sā ļ iem - 90 eiro / 60 min; sejas masā ž a - 55 EUR/30 min; aļ ģ u ietī š ana - 45 EUR/30 min.
9. Wi-Fi visā viesnī cā bez maksas, ir interneta stū rī tis.
10. Brī vdabas cienī tā jiem: galda teniss, teniss (bez maksas, apgaismojums - par papildus samaksu), pludmales volejbols, aerobika, ū dens aerobika, ū densslē poš ana, lē ciens ar izpletni, ū dens velosipē di, kalnu velosipē du centrs. Izjā des ar zirgiem 4 km no viesnī cas, burā š ana 5 km no viesnī cas, golfs 13 km no viesnī cas.
11. Izklaide: grieķ u, itā ļ u, austrieš u vakari, TV atpū tas telpa, kā rš u galdi, ā ra teā tris, dzī vā mū zika, dzī vā s klavieres vestibilā .
12. Autostā vvieta (gan privā tajā m automaš ī nā m, gan nomai) ir atvē rta.
Kopsavilkums: 5 piecu ballu skalā . Labas 5 zvaigznes. Vairā k kā luksusa brī vdienas.
Основное здание отеля Двухместный номер, 1 Двухместный номер, 2 Балкон двухместного номера Вам может повезти остановиться в двухместном номере с таким видом. Семейный номер, 1 Семейный номер, 2
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca mums noteikti patika, apmeklē jā m visu ģ imeni ar maziem bē rniem. Istaba diezgan parasta, atrodas centrā lā s ē kas otrajā stā vā , tur bija viena divguļ amā gulta, dī vā ns un dī vā ns. Pē c ieraš anā s bijā m iekā rtojuš ies 20 minū tē s, istabā bija pudele vī na, pudele ū dens un augļ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums noteikti patika, apmeklē jā m visu ģ imeni ar maziem bē rniem. Istaba diezgan parasta, atrodas centrā lā s ē kas otrajā stā vā , tur bija viena divguļ amā gulta, dī vā ns un dī vā ns. Pē c ieraš anā s bijā m iekā rtojuš ies 20 minū tē s, istabā bija pudele vī na, pudele ū dens un augļ i. Numurā bija arī labs interneta pieslē gums un kafijas un tē jas komplekts. Viesnī ca nav jauna, bet numuriņ i un pati viesnī ca ir diezgan labā stā voklī . Teritorija ir liela un zaļ a. Viesnī cai ir divas smilš ainas pludmales, kas atrodas lī cī , tā pē c š eit gandrī z nav viļ ņ u, visa pludmales piederumi no viesnī cas nā k bez maksas, ieskaitot pludmales dvieļ us. Katru dienu no viesnī cas uz Korfu kursē bezmaksas autobuss, iesaku to izmantot un apskatī t pilsē tas galvaspilsē tu. Ē diens mums ļ oti garš oja, daudzveidī gs, ir izvē le bē rniem - zupas, pā rslas, tvaicē tas zivis, sautē ti dā rzeņ i. Turklā t viesnī cā ir lielisks rotaļ u laukums un bē rnu baseins. Pa dienu notiek animā cija pieauguš ajiem aerobikas veidā , š autriņ as, tenisa korts ir bez maksas, par papildus samaksu var doties ekskursijā s, vakaros dzī vā mū zika un klusie š ovi, personā ls neuzbā zī gs, bet apkalpoš ana plkst. viesnī ca laba. Mū su atvaļ inā jums pagā ja labi, bez pā rmē rī bā m, kas meklē relaksē još u atpū tu, tad jums š eit noteikti patiks.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар danechka91
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nolē mu aizvest vecā kus kaut kur atpū sties. Pē c ilgas sarunas ar meiteni no ceļ ojumu aģ entū ras nolē mā m, ka naudas izteiksmē mums bū tu optimā li lidot uz Grieķ iju, un tā arī izdarī jā m. Tad, protams, bijā m izvē les priekš ā uz kuru salu lidot, nez kā pē c gribē jā m uz salu. … Tomēr ▾ Nolē mu aizvest vecā kus kaut kur atpū sties. Pē c ilgas sarunas ar meiteni no ceļ ojumu aģ entū ras nolē mā m, ka naudas izteiksmē mums bū tu optimā li lidot uz Grieķ iju, un tā arī izdarī jā m. Tad, protams, bijā m izvē les priekš ā uz kuru salu lidot, nez kā pē c gribē jā m uz salu. Izvē lē jā s Korfu pē c apraksta. Sala ir patieš ā m lieliska. Mē s apmeklē jā m Achilleion pili, Spiridonas templi, paņ ē mā m tur gabalu viņ a č ī bas. Mani vecā ki, man š ķ iet, piekrita doties uz š o salu galvenokā rt viņ a dē ļ . Nu tu pats redzē si salu, tagad tieš i par viesnī cu. Viesnī cai ir liela teritorija, ir kur pastaigā ties. Teritorijā ir liels peldbaseins, kurā mē s biež i peldē jā mies. Viesnī cā ir arī tenisa korti, mani vecā ki savulaik profesionā li spē lē ja tenisu, tā pē c arī viņ i nepalaida garā m iespē ju š eit uzspē lē t. Mani apmierinā ja bā ru apmeklē jums un grieķ u vakari, kas š ajā viesnī cā bija lieliski, mums ļ oti patika. Man š ķ ita, ka viņ i ar savā m tautas dejā m un spē ju uzņ emt viesus spē cī gi atspoguļ o Grieķ ijas kultū ru. Viesnī cā numuriņ i ir vidē ji, neteikš u, ka milzī gi, bet vietas pietiek. Kaut kur santehnika un mē beles ir nedaudz nobruž ā tas, bet kopumā viss ir glī ti un ē rti. Numurā ir gaisa kondicionieris, kas darbojas lieliski. Papildus tam ir ļ oti plaš s balkons, fē ns, telefons arī . Mē s neizmantojā m mini bā ru, kā arī neizmantojā m televizoru, bet pats fakts, ka tie ir, ir vē rts atzī mē t. Vannasistaba arī labi aprī kota, kā dreiz nebija karstā ū dens, bet pagaidī jā m 10 minū tes un pagā ja, pat nebija jā iet uz reģ istratū ru. Mums bija istabiņ a ar skatu uz dā rzu, ļ oti skaists skats, nenož ē lojā m, ka paņ ē mā m, nebija vietas numuriņ iem ar skatu uz jū ru. Ē diens viesnī cā ir diezgan pieklā jī gs, mums bija puspansija. Brokastī s viss tika dots tā pat kā visur citur: pā rslas, musli, pā rslas, daž ā di ievā rī jumi (mums ī paš i garš oja kivi ievā rī jums), sieri, desiņ as, omletes, augļ i. Izvē lē ties tieš ā m ir daudz. Vakariņ ā s bija daudz silto gaļ as un zivju ē dienu, salā tu, augļ u, dā rzeņ u, sieru, desu. Pludmale pie viesnī cas ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, smiltis smalkas, ieeja sekla, arī smilš aina. Jū ra ir neticami skaista! Tī ri, zili, kā pasakā ! Tā pē c varu droš i teikt, ka š ī ir lieliska viesnī ca relaksē još ā m, bezrū pī gā m brī vdienā m.
аватар alena.pelena
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums bija neaizmirstams ceļ ojums. Atbraucā m jau sen, bet ar siltumu atceramies katru Korfu salā pavadī to dienu. Atpū tā mies pieczvaigž ņ u viesnī cā Kontokali Bay Resort & Spa. No lidostas ļ oti ā tri nokļ uvā m viesnī cā , ceļ š paiet nemanot. … Tomēr ▾ Mums bija neaizmirstams ceļ ojums. Atbraucā m jau sen, bet ar siltumu atceramies katru Korfu salā pavadī to dienu. Atpū tā mies pieczvaigž ņ u viesnī cā Kontokali Bay Resort & Spa. No lidostas ļ oti ā tri nokļ uvā m viesnī cā , ceļ š paiet nemanot. Mums ļ oti patika, negribē jā m bū t ī paš i noguruš i no lidojuma un nogurdinoš ā ceļ a. Tikā m iesē dinā ti uzreiz, tā pē c nebija jā gaida. Kopumā mums patika istaba, vannas istaba nebija ī sti jauna, bet viss pā rē jais izskatī jā s lieliski un strā dā ja pareizi. Numurā ir mini bā rs ar nelielu alkoholisko dzē rienu klā stu, fē ns, balkons, TV, seifs. Seifu izmantojā m, bet tad nez kā pē c nevarē jā m to atvē rt. Jauka meitene reģ istratū rā mums teica, ka viesnī ca var atrisinā t mū su problē mu, nedaudz jā pagaida. Pie mums pienā ca vī rietis un piecā s minū tē s visu sakā rtoja. Mums bija numuriņ š ar skatu uz jū ru, neapš aubā mi, š ie ir labā kie numuriņ i viesnī cā - skats ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Tā pē c rezervē jiet numurus ar skatu uz jū ru uzreiz, protams, par š o prieku ir jā piemaksā , bet tas ir tā vē rts! Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, ir restorā ns, bā ri, sporta laukumi, biljards, baseins, visu pat nevar uzskaitī t. Ļ oti forš a bē rnu animā cija, animatori uzjautrina bē rnus ar savā m spē lē m, cik vien spē j. Animatoru brī vajā laikā bē rnus var redzē t pat skrienam pē c viņ iem. Bijā m arī uz fitnesa klubu uz vietas uz masā ž u, mums ļ oti patika. Labprā t aizbrauktu vē lreiz. Pludmale pie viesnī cas ir neslavē jama - smilš aina, ieeja jū rā arī ar smiltī m, ļ oti ē rti iebraukt jū rā , jo tur ir sekla, piemē rota bē rniem. Pludmalē ir forš a kafejnī ca, ir ļ oti garš ī gas svaigas sulas. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi un pludmales dvieļ i – tas viss bez maksas! Ē diens viesnī cā atbilst deklarē tajai zvaigznei - ē dienu izvē le ir ļ oti liela - no graudaugiem lī dz sarež ģ ī tiem gaļ as ē dieniem. Pā rsteidza daž ā di augļ i, persiki, ā boli, banā ni, melone, arbū zs. Mums ļ oti garš oja grieķ u aukstā uzkoda - tsadziki. Lieliska viesnī ca, kas nodroš ina labu atpū tu!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lija otro pusi 2 nedē ļ as atpū tā mies Kontokalli lī cī Korfu ar 5 gadus vecu bē rnu, mums viss patika! Pludmale tī ra, jū ra arī , ir mazā ka pludmale, kur pā rsvarā bija ģ imenes ar bē rniem, lai gan lielā pludmale ir tikpat laba. … Tomēr ▾ Jū lija otro pusi 2 nedē ļ as atpū tā mies Kontokalli lī cī Korfu ar 5 gadus vecu bē rnu, mums viss patika! Pludmale tī ra, jū ra arī , ir mazā ka pludmale, kur pā rsvarā bija ģ imenes ar bē rniem, lai gan lielā pludmale ir tikpat laba. Vī ri spē lē ja volejbolu, ir arī galda teniss. Personā ls bija ļ oti apmierinā ts, visi ir cienī gi cilvē ki, atvē rti, pieklā jī gi, izpalī dzī gi. Paņ ē mā m brokastis un pusdienas, pusdienas reizē m nomainī ja pret vakariņ ā m - bija ļ oooti daudz ē diena, viss garš ī gi, pusdienā s jū ras veltes, vakariņ ā s liela gaļ as ē dienu izvē le, pusdienojā m arī tuvē jos restorā nos. Vakariņ ā s ir bē rnu ē dienkarte, vienmē r ir pieejams saldē jums un pusdienā s ir zupas, pat vistas gaļ a. Visi augļ i, arbū zi/melones bezgalī gā s devā s un ļ oti garš ī gi. Svē tdienā s vakariņ ā s š ampanietis tika pasniegts bez maksas. . Pā rē jie dzē rieni visi ir apmaksā ti, izņ emot brokastis, brokastī s tē ja, kafija, kakao, ū dens, dzē rieni kā "sulas" - viss protams bez maksas, viņ iem trū kst promenā des alejas, ceļ š uz ciematu bez ietves un staigā t tur nav ī paš i ē rti, joprojā m reti, bet reizē m brauc maš ī nas, bet tā tas ir visur, pa visu Korfu, nav celiņ u gar jū ru) Ē dienkarte visos tavernos ir aptuveni vienā da, tā pat cenas par 2 ē dieniem un salā tiem, svaigā m sulā m, glā zi vī na/alus, sanā ca kā di 35-40 eiro, reizē m pat mazā k. Pieķ ē rā m tuvā kajā Kerkina tavernā , gā jienā no viesnī cas bija kā das 5 minū tes, ja ej lejā , paprasī jā m, lai bē rns uztaisa ē dienu tā du, kā du viņ š vē las un mums viss bija sagatavots. Ja no viesnī cas nogriež as pa labi un kā p augš ā , tad ir Raula zivju krogs, arī garš ī gi, bet mē s labā k devā mies uz ciemu. Viesnī cā ir arī ļ oti labs SPA centrs, kur baseins ar dž akuzi, sauna un turku pirts visiem viesnī cas viesiem ir bez maksas. kas mū s iepriecinā ja. Bē rniem ir rotaļ u laukums ar animatoru (angļ u valodā runā još s) un neliels baseins, bet mē s tur bijā m tikai pā ris reizes, jū ra ir interesantā ka. Pa salu ir ļ oti ē rti apceļ ot ar autobusu, bijā m Paleokastricā - ir vē rts apmeklē t, ir vē rts apmeklē t, lai izpeldē tos š ikā , tī rā lī cī , tas atrodas salas otrā pusē un ū dens tur ir nedaudz vē sā ks, bet pā rsteidzoš as krā sas un tī rī bas. Apskatī jā m arī Ahileonu, Austrijas ķ eizarienes pili, pati pils un skati apkā rt ir skaisti, var apbrī not un labi fotografē t, bet iekš ā gandrī z nekas no interjera nav saglabā jies, bija kazino un personī gā s mantas priekš a. sen un nekā tā da nav. No viesnī cas uz Korfu kursē bezmaksas mikroautobuss no viesnī cas katru dienu no 9.30 lī dz 13.45 ļ oti ē rti, braucā m vairā kas reizes. , tur pat viesnī cas š ampū ni ir normā las kvalitā tes, istabā bija halā ti un č ī bas. kas ir lejā , bez noteikta skata pa logu, nav sliktā ki par pā rē jiem, ir vē l vē sā ki, nevajag ieslē gt kondicionieri, no logiem paveras skats uz zaļ o zā lienu. Istabas ar terasē m ir vislabā kā s, pat tā s, no kurā m nav skats uz jū ru, bet tieš i uz teritoriju - kluss un mierī gs. Vakaros pludmalē pie viesnī cas krodziņ a bija daž ā das programmas, dejas, bē rnu triki, daž i nepretenciozi animators, viss ir ļ oti dozē ts, nav apgrū tinoš i, tieš i tas, kas jums nepiecieš ams, vairā kas reizes nedē ļ ā , vai arī varat klausī ties pianistu galvenajā ē kā . Mums ļ oti patika un ir ar ko salī dzinā t - š ī ir lieliska viesnī ca.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар YanaDan
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca nav 5*. Bijā m citā s Grieķ ijas viesnī cā s, kurā s ir 5*, numuriņ us vienmē r aizņ ē ma ģ imenes bungalo, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Kontokali lī cī ģ imenes bungalo ir telpa, kurā atrodas tieš i 1 pieauguš o gulta un 2 bē rnu gultas, ir vieta kustī bai - pā reja no durvī m uz balkonu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav 5*. Bijā m citā s Grieķ ijas viesnī cā s, kurā s ir 5*, numuriņ us vienmē r aizņ ē ma ģ imenes bungalo, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Kontokali lī cī ģ imenes bungalo ir telpa, kurā atrodas tieš i 1 pieauguš o gulta un 2 bē rnu gultas, ir vieta kustī bai - pā reja no durvī m uz balkonu. Ģ imenes bungalo ir tikai par 1 m garā ki nekā parastais bungalo. Mē beles senlietu cienī tā jiem, viņ ai ir gadi un gadi. Pats brī niš ķ ī gā kais ir skapis ar bī dā mā m durvī m, durvis knapi kustas, atpū tā uzpumpē jā m muskuļ us. Vannasistaba vispā r ir atseviš ķ a dziesma, maza, flī zes tajā ir vislē tā kā s, č uguna vanna ir ļ oti š aura, stā vot tajā zem duš as, notekcaurule pastā vī gi tiek slē gta ar kā ju. Viņ i tī ra istabas un paš u viesnī cu ar bē dī gi smakojoš u ķ ī miju. Viesnī cas zā le katru rī tu tiek mazgā ta ar balinā tā ju, tā pē c ir ļ oti patī kami iet brokastī s, palielinā s apetī te. Mē s atpū tā mies daudzā s viesnī cā s, tač u neviena no tā m nebija tik ļ oti smirdī ga pē c ķ ī mijas. Ē diens ir "labs", bet ar mainī gā m sekmē m tie paš i ē dieni š odien var bū t garš ī gi, bet ne rī t, sieri, kā Grieķ ijai, nejauki, augļ i, kā Grieķ ijai, apkaunojoš i bezgarš ī gi un zaļ i (augļ u sezonā tie bija pilnī gi zaļ š viss, un ā boli, un persiki, un nektarī ni, un plū mes, tikai bumbieri, patiesī bu sakot, bija ē dami), bet arbū zi un melones, gluž i pretē ji, bija pā rgatavojuš ies. Itā ļ u (!! ! ) virtuves vakarā nebija ko ē st, pat spageti neizskatī jā s ē stgribu, gaļ a visa bija pā rcepta ar nereā lu tomā tu daudzumu, pica bija ļ oti tā lu no itā ļ u. Labā kā daļ a bija jē ra gabals, kuru sagriež ot izrā dī jā s absolū ti jē ls. Pē c sausā vī na par 22 eiro man sā pē ja galva, tad devā mies uz vietē jo veikalu un sapratā m kā pē c, jo tā reā lā cena ir 3.40 eiro. Gribu arī brī dinā t tos, kas nolemj tur doties, istabas var bū t ar absolū ti neparedzamiem skatiem, skats uz dā rzu - varbū t balkons balstā s pret taciņ u, vai krū mos, aiz kuriem ir ž ogs, skats uz jū ru var bū t virs tavernas, kurā pusi dienas grilē ti kebabi un jū ras veltes. Mums paveicā s, no mū su balkona bija pieejams liels izcirtums, bē rniem bija kur izskrieties, aiz izcirtuma bija dā rzs, aiz dā rza ž ogs, aiz tā izspraucā s jahtu masti. Vē l viena interesanta lieta ir tā , ka mums bija istaba ar skatu uz dā rzu, un cilvē kiem bija blakus istaba, ar tā du paš u skatu kā mums ar skatu uz lagū nu. Kā arī liela un skaista viesnī cas fotogrā fija, kas visur ievietota internetā , nedaudz izlabota datorā , jo lagū na ar jahtā m nav tik patī kams skats, tā ir aizaugusi ar aļ ģ ē m, vairā k izskatā s pē c purva, aiz muguras tas ir bū vlaukums, un jau tā lā k ir skaistas un romantiskas jahtas. Tagad par labu, apkā rtne ļ oti zaļ a ar milzī giem kokiem, skaistā m lianā m, pludmale laba ar dzidru ū deni un daudz zivī m, ar lielu seklu kur plunč ā jas bē rni, pat baseinu neprasī ja, pie veidā viņ iem ir ļ oti mazs. Rotaļ u laukums ir atvē rts "ļ oti ē rti" no 10.00 lī dz 12.00 un no 16.00 lī dz 18.00. Vairā k par personā lu, viesmī ļ i rezervē labā kos galdiņ us, kas viņ iem piemaksā , apkopē jas labprā t izvairā s no darba, nā k pē c vakariņ ā m, kad bē rni guļ , viņ š atvainojas, iedod dvieļ us, saka, ka rī t tī rī s.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jumā ar sievu. Viss ir ļ oti labi. Ē diens ir tik bagā tī gs, ka pē c nedē ļ as pē c ē diena izlieš anas tas vienkā rš i atgriež as. Pludmale ir ļ oti tī ra. Jū ra ir tī ra, skaidra un silta. Visi ļ oti pieklā jī gi, izpalī dzī gi, kamē r nekā du dzeramnaudu utt. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar sievu. Viss ir ļ oti labi. Ē diens ir tik bagā tī gs, ka pē c nedē ļ as pē c ē diena izlieš anas tas vienkā rš i atgriež as. Pludmale ir ļ oti tī ra. Jū ra ir tī ra, skaidra un silta. Visi ļ oti pieklā jī gi, izpalī dzī gi, kamē r nekā du dzeramnaudu utt. ne ubagoš anu. Viņ i nomainī ja mū su istabu uz augstā kas klases abs bez papildus samaksas, lai gan piedā vā jā m.
Nav tieš ā m nekā das animā cijas, bet turpat jū ras krastā ir bā rs ar kaudzi gardu un lē tu kokteiļ u. Trenaž ieru zā le ir atvē rta 24/7 un ir ļ oti laba. Pirts, dž akuzi - viss bez maksas.
Vienī gais mī nuss ir tas, ka viesnī cā nekur nav dzesē tā ju (izņ emot spa), vajadzē ja karstu ū deni, lai vakarā atš ķ aidī tu zā les (mums bija nedaudz auksts), nevarē jā m atrast. Nā cā s aizņ emties no kaimiņ iem ar tē jkannu.
Un mikro mī nuss nirš anas entuziastiem - dibens ir pilnī bā smiltis - nav interesanti. Bet salas otrā pusē ir oļ u pludmales + daudz akmeņ u ar grotā m ū denī . Ak interesanti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums panantoria
Rotaļu laukumu un baseina pieejamība, ēdināšana bērniem?Paldies!
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Роскошный гостиничный комплекс класса люкс. Построен на территории зеленого полуострова. Состоит из центрального здания с великолепным видом на море и бунгало, расположенных среди пышной зелени основых и кипарисовых садов. Широкий выбор комфортабельных номеров и сюит. Два пляжа, 4 ресторана, бары, бассейн. Идеальный выбор для эксклюзивного семейного отдыха. Построен в 1971 году, первая реконструкция была проведена в 2006–2007 годах. Зимой 2013-2014 годов был реновирован весь номерной фонд, зимой 2016-2017 годов были ренированы общественные места. Общая площадь 35 000 м2. Отель состоит из главного 5-этажного здания с лифтом и комплекса 2-этажных бунгало.

Atrašanās vieta Центральная часть восточного побережья, район Контокали, в 6 км от от центра города Корфу и аэропорта. Расположен на зеленом полуострове, состоит из центрального пятиэтажного здания и бунгало. 2 лифта. Сосновые и кипарисовые сады.
Pludmales apraksts Пляж песчаный (2 песчаных пляжа, открытая береговая линия).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Гости курортного отеля Kontokali Bay могут посетить пляжный ресторан, таверну на пляже, где подаются фирменные блюда из рыбы, а также ресторан с обслуживанием по типу «шведский стол». Кроме того, на территории отеля работает лобби-бар с живой фортепианной музыкой и пляжный бар.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports В хорошо оборудованном спа-центре есть крытый бассейн с подогревом, хаммам, гидромассажная ванна, 2 сауны и паровая баня. Также можно заказать массажные, ароматерапевтические и омолаживающие процедуры. Посещение спа-центра входит в стоимость проживания. Имеется детский бассейн. Сотрудники отеля могут организовать для гостей различные активные виды отдыха, такие как катание на водных лыжах, параглайдинг также катание на лошадях и горных велосипедах.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 259 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • gaisa kondicionieris
  • apkure
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Kontokali, 49100 Corfu - Greece
Tālruņi: Tel: (+30) 26610 99000/90500
Fax: (+30) 26610 91901
Tīmekļa vietne: Kontokali Bay Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.