Corfu Senses Resort 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.510
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca ar nelielu zaļo zonu, pludmalē. Vienkārši numuri, jauka draudzīga atmosfēra. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām un tiem, kam patīk ceļot pašiem. Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2002. gadā. Kopējā platība 6500 m2. Viesnīca sastāv no vienas 4 stāvu ēkas ar liftu.Vairāk →
аватар MarinaVladi
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies no 2017. gada 5. lī dz 15. septembrim, Grieķ ijā ieradā mies 9. reizi, bet pirmo reizi Korfu. Viesnī ca izvē lē ta, ņ emot vē rā : neliela viesnī ca austrumu krastā , zaļ ā zona, privā ta pludmale, attā lums no plkst. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 2017. gada 5. lī dz 15. septembrim, Grieķ ijā ieradā mies 9. reizi, bet pirmo reizi Korfu. Viesnī ca izvē lē ta, ņ emot vē rā : neliela viesnī ca austrumu krastā , zaļ ā zona, privā ta pludmale, attā lums no plkst. pilsē ta un klusums. Grieķ ijā vienmē r atpū tā mies 4 un 5* viesnī cā s, bet mū su datumos tā dā s viesnī cā s nebija vietas atbilstoš i mū su prasī bā m. Piestā jā m Corfu Senset Resort, neticot negatī vajā m atsauksmē m (mē s paš i nekad nemeklē jam mī nusus viesnī cā s, esam tū risti ar 20 gadu stā ž u un neesam skandalozi). Bet viss ir kā rtī bā .
Mū su lidojums ar numuru 409 (Greek Airlines) kavē jā s...22 stundas! Tā dē jā di pirmā atpū tas diena tika zaudē ta. Viesnī cā ieradā mies otrā s paredzē tā s atpū tas dienas rī tā . Numuriņ š bija rezervē ts ar "skatu uz kalniem". Un tas bija viesnī cas viltī ba: ir skats uz kalniem, un tas ir skaisti, bet. . Viesnī cas priekš ā iet salas galvenā š oseja, un pat ar nogā ze augš up, un tā pē c numura cenā bija iekļ auts visu diennakti troksnis no automaš ī nā m un motocikliem + brutā ls troksnis no viesnī cas ģ eneratora, kas arī atrodas "kalnu skata" pusē . Tak guli vai nu ar slē gtu balkonu un kondicionieri + "ausu aizbā ž ņ i", vai bez miega. . Un tā du istabiņ u viesnī cā ir pietiekami daudz. Tā lā k. Istaba izrā dī jā s ar vienu gultu 160 cm (tas ir uz diviem! ), Uz kuras ir viens š aurs palags gultas pā rklā ja vietā , ar vienu soliņ u (krē slu nav), vienu glā zi, vienu tualetes piederumu komplektu (ž eleja) , ziepes, krē ms, vā ciņ š , mini vates tampons un trī s kociņ i - vairā k š ā ds komplekts netika pievienots mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā ). Nolē mā m, ka numuriņ š nepā rprotami paredzē ts 1 cilvē kam (starp citu, viesnī cas mā jaslapā ir informā cija par š ā dā m istabā m) Treš ajā dienā gandrī z neizdevā s nomainī t gultu (atteicā s nomainī t istabu, jo š ausmī gs troksnis, pat ar piemaksu, motivē jot to ar pilnu viesnī cas noslogojumu. ) Tā tad, ja izvē laties š o viesnī cu, tikai ne numurus ar skatu uz kalniem!!! ! ! Kas attiecas uz telpas uzkopš anu, veļ as un dvieļ u maiņ u, tad sū dzī bu nav. Jā , viesnī ca nav jauna, bet nelielas kļ ū das var viegli izlabot laikus, kas, acī mredzot, netiek nodroš inā ta (skat. foto) Piemē ram, mē s izsaucā m santehniķ i jau pirmajā dienā , jo smarž a no tualetes bija nepanesams (107. kab. ).
Ē diens: izsalcis, protams, nepaliksi, bet lielu baudu arī nesaņ emsi (tā ds ir mū su viedoklis) Brokastis standarta komplektā cijā : ola, siers, desa, š ķ iņ ķ is, jogurts (tas viss ir viena veida), graudaugi, piens, konservē ti augļ i, desiņ as, ceptas olas, cepti cukini, putras, dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i, zaļ umi), olī vas, saldai kū kai un kruasā nam, š okolā des pasta, medus, ievā rī jums, kafija/tē ja (viena š ķ irne), divu veidu sulas. Augļ i nekad nav bijuš i! Vakariņ as bez satraukuma: rī si vai makaroni, kartupeļ i, cukini vai baklaž ā ni, mē rces, gaļ a, zivis (ļ oti bezgarš ī gas), salā ti, tomā ti-gurķ i, daž reiz pica. Desertā ž eleja un kaut kas lī dzī gs biezai piena ž elejai, virsū ar putukrē jumu. Vakariņ ā s arbū zs bija ikdienā . Uz jautā jumu "kur ir sezonas augļ i? " bija atbilde "š ī jums nav 4 * un nevis 5 * viesnī ca! Liels pā rsteigums mums bija dā vana no viesnī cas restorā nā mū su kā zu gadadienā (par to minē jā m reģ istrē joties gidam) . Paldies.
Vakariņ ojā m krodziņ os netā lu no viesnī cas. Izejot no viesnī cas, jums jā iet pa kreisi. Ejiet pa ceļ a malu (ietves nav), bet labā k gar jū ras malu. Bū s trī s krodziņ i. Viņ i nebija pirmajā . Otrajā un treš ajā (tā lā k aiz tilta) var nobaudī t zivis, jū ras veltes, gaļ as ē dienus, daž us salā tus. Porcijas lielas, var paņ emt vienu trauku uz diviem. Cenas pieņ emamas: rē ķ ins par diviem 20-25 eiro. Tavernas atrodas jū ras krastā , un no jums paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru.
Viesnī cas teritorija. Tas ir pats pluss, ko mē s iegā dā jā mies. Tī rs, zaļ š , kluss, skaists, labs baseins, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ko var pā rvietot uz jums ē rtu vietu visā viesnī cā un uz pludmali. Ieieš ana jū rā ir maiga, bet mazi oļ i (vē lams ī paš os apavos). Jū ra ir tī ra. Bet atkal aiz š ī s š aurā s pludmales joslas viesnī cas personā la rū pes ir minimā las: paskatieties uz fotogrā fiju (fotografē ja, lai tas nenotiktu lī dz nā kamajai sezonai).
Apkā rtnē ir daudz biš u! Mū s iekoda divas reizes, labi, ka bez ī paš ā m sekā m. Iespē jams, ir kā di pasā kumi, lai š ie medus augi nesabojā tu pā rē jo.
Viesnī cai ir dā rzs ar apelsī nu kokiem, bet tas ir atstā ts novā rtā (skat. foto). Un mē s domā jā m, saskaņ ā ar aprakstu vietnē , ka jū s varat baudī t augļ u koku ē nu un nogatavojuš os apelsī nu smarž u! Mē s esam naivi pensionā ri! Mē s noticē jā m tam, ko viesnī cas administrā cija raksta savā s broš ū rā s!
Izklaide. Ja tev tā s ir vajadzī gas, tad tevis te nav! Un, ja jums ir bē rni, kas vecā ki par 6 gadiem, arī nenā ciet š eit. viņ iem bū s ļ oti garlaicī gi.
Internets. Tikai viesnī cas vestibilā un verandā pie bā ra. Vā ji. Ar pā rtraukumiem.
Kopsavilkums: ja izvē laties atvaļ inā jumu Korfu, meklē jiet 4 * un 5 * viesnī cas, jū ra ir mierī gā ka salas austrumos, viesnī cas atraš anā s vieta 1. lī nijā negarantē ceļ a trū kumu aiz vai iekš ā . viesnī cas priekš ā , tā pē c rū pī gi izpē tiet viesnī cas atraš anā s vietu. Un pē dē jais. Nedomā jiet, ka š ā ds apskats ir saistī ts ar mū su kaitī gumu vai skandalozitā ti (skatiet citus manus pā rskatus par viesnī cā m daž ā dā s valstī s: tur nav nekā da negatī visma). Jū s vienkā rš i vē laties ē rti atpū sties viesnī cā s, viltī gi neslē pjot tos mirkļ us, kas sabojā garastā vokli un kopē jo iespaidu. Protams, mē s vē l atbrauksim uz Grieķ iju, bet ne uz š o viesnī cu un ne uz Korfu.
аватар dm.vlasow2018
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Korfu bijā m pirmo reizi un bijā m ļ oti apmierinā ti. Skaista zaļ a sala, skaidra jū ra, satriecoš as ainavas, arhitektū ras š edevri un daudz kas cits. Atpū tai izvē lē jā mies Corfu Senses viesnī cu. Pirmie iespaidi bija vidē ji. Š ķ ita, ka viesnī ca ir ļ oti veca. … Tomēr ▾ Korfu bijā m pirmo reizi un bijā m ļ oti apmierinā ti. Skaista zaļ a sala, skaidra jū ra, satriecoš as ainavas, arhitektū ras š edevri un daudz kas cits. Atpū tai izvē lē jā mies Corfu Senses viesnī cu. Pirmie iespaidi bija vidē ji. Š ķ ita, ka viesnī ca ir ļ oti veca. Bet mū su viedoklis ir mainī jies. Pirmkā rt, istabā bija viss nepiecieš amais. Un skats bija labs. Otrkā rt, pat ja radā s problē mas, mē s informē jā m gidu vai reģ istratū rā un viss tika atrisinā ts uzreiz.
Arī par restorā nu nevaru teikt neko sliktu. Ē dienu nav ī paš i daudz, bet vienmē r var atrast kaut ko sev. Ē diens bija garš ī gs. Pavā rs tiek regulā ri redzē ts.
Pludmale ir ļ oti š aura (oļ u, tā pē c sauļ oš anā s krē sli pā rsvarā stā vē ja zā lienos)
Pludmalē un pie baseina nebija daudz cilvē ku, jo atbraucā m kaut kur 9 un brī vo sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz.
Mums ļ oti patika viesnī cas teritorija. Lai gan tas ir mazs, tas ir zaļ š un mā jī gs. Tai pat ir savs augļ u dā rzs.
Viesnī cā visas dienas garumā pie baseina notika arī animā cija.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Reģ istratū rā nav krieviski runā još o, mums palī dzē ja viesnī cas gids.
Devos ekskursijā pa pilsē tu. Laba programma. Nenogurdinoš a ekskursija un maksimā li daudz noderī gas informā cijas. Bija svē tā Spiridona templī . Viņ i bija pā rsteigti.
Secinā jā m, ka uz š o salu ir jā atbrauc uz vismaz 10 dienā m, lai paspē tu sauļ oties un apmeklē t skaistā kā s vietas. Mē s noteikti atgriezī simies.
аватар mittya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska atraš anā s vieta tieš i pie jū ras, priekš ā nav ceļ u. Ne tā lā s gaismas uz Korfu un ē rti pa salu. Viesnī ca ir pieticī ga, bet ē dinā š ana un izmitinā š ana pā rsniedza cerī bas. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta tieš i pie jū ras, priekš ā nav ceļ u. Ne tā lā s gaismas uz Korfu un ē rti pa salu. Viesnī ca ir pieticī ga, bet ē dinā š ana un izmitinā š ana pā rsniedza cerī bas.
аватар ruba_17
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ajā gadā visa mū su draudzī gā kompā nija pamā ja uz Korfu salu. Tū risma operatora izvē le nebija ilga, jo man jau bija laba pieredze ar Mouzenī du. Mē s izvē lē jā mies Corfu Senses 3 zvaigž ņ u viesnī cu. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā visa mū su draudzī gā kompā nija pamā ja uz Korfu salu. Tū risma operatora izvē le nebija ilga, jo man jau bija laba pieredze ar Mouzenī du. Mē s izvē lē jā mies Corfu Senses 3 zvaigž ņ u viesnī cu. Man patika tā atraš anā s vieta un salī dzinoš i zemā s izmaksas. Krievu viesnī cā praktiski nebija, ko var rakstī t kā plusiņ u. Viņ i ā tri apmetā s un pat pē c mū su lū guma pā rcē la mū s uz istabā m ar skatu uz jū ru, tač u visticamā k karstajā sezonā tas diez vai bū s iespē jams, lai gan mē ģ inā jums nav spī dzinā š ana. Viesnī cā paē dā m tikai brokastis, vakariņ as un nakš ņ ojā m, pā rē jā laikā braukā jā m pa salu. Ē diens viesnī cā ir ok. Protams, lielas izvē les nebija, bet izsalkuš i nelikā m. Bā rs piedā vā ja grieķ u kafiju un Kerkeria vī nus. Lī dz š im ar draugiem atceramies, cik patī kami bija viņ us dzert. Pastaigas attā lumā atrodas daudzi krogi un krogi, kur var nobaudī t nacionā los ē dienus. Var teikt, ka esam aizrā vuš ies ar musaku un astoņ kā jiem.
Jū ra ir pelnī jusi ī paš u uzmanī bu. Tī ra piekraste, dzidrs smaragda ū dens, ko vē l vajag tū ristam pludmales brī vdienā s? Starp citu, sauļ oš anā s krē sli viesnī cā ir bez maksas, bet jums ir jā ņ em dvielis depozī tā . Istabā s, izņ emot ziepes, nekas cits no personī gā s higiē nas lī dzekļ iem nav, tā pē c iesaku ņ emt lī dzi š ampū nu, duš as ž eleju, zobu pastu u. c. . Uz 4 dienā m noī rē jā m 2 maš ī nas caur viesnī cas ceļ vedi, apceļ ojā m visu salu gar un pā ri! Skati ir brī niš ķ ī gi, tik mazā teritorijā tik daudz tempļ u un baznī cu nebiju redzē jusi. Nekavē joties pajautā jiet savam gidam, kur ceļ š ir slikts un kur labā k staigā t. Patiesī bā nedaudz nož ē lojā m, ka nedevā mies Korfu pilsē tas apskates tū rē , galu galā gids mums bū tu pastā stī jis interesantā ku informā ciju, nekā atradā m internetā . Kopumā pā rē jais pagā ja ar blī kš ķ i, laiks priecē ja ar silto sauli. Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, kompā niju un salu kopumā !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Отель с небольшой зеленой территорией, на берегу моря. Простые номера, приятная дружелюбная атмосфера. Рекомендуется для спокойного семейного отдыха и для тех, кто любит путешествовать самостоятельно. Построен в 1990 году, последний ремонт был проведен в 2002 году. Общая территория 6500 м2. Отель состоит из одного 4-этажного здания с лифтом.

Atrašanās vieta Оживленный поселок Бенитсес расположен в 4 км от отеля. Расстояние до города Корфу и его порта составляет 17 км. До музея и дворца Ахиллеон 7 км.
Pludmales apraksts Отель расположен рядом с пляжем. Вход в море — крупная галька
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей ресторан и бар у бассейна с бесплатным Wi-Fi. Каждое утро в баре накрывается завтрак «шведский стол». Отель приглашает посетить лаунж-ресторан с средиземноморской кухней.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • ārsts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem мини-дискотека
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В большом баре на террасе для приятного времяпровождения имеется билиардный стол, дартс и терраса. На территории находится открытый бассейн с отдельной детской зоной, окруженный пышным садом.
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 84 номера расположены в 4-х этажном корпусе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Агиос Иоаннис Перистерон, Греция
Tālruņi: +302661072305
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.