Tikai ne prasīgam atvaļinājumam.

Rakstīts: 18 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 5 — 15 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Atpū tā mies no 2017. gada 5. lī dz 15. septembrim, Grieķ ijā ieradā mies 9. reizi, bet pirmo reizi Korfu. Viesnī ca izvē lē ta, ņ emot vē rā : neliela viesnī ca austrumu krastā , zaļ ā zona, privā ta pludmale, attā lums no plkst. pilsē ta un klusums. Grieķ ijā vienmē r atpū tā mies 4 un 5* viesnī cā s, bet mū su datumos tā dā s viesnī cā s nebija vietas atbilstoš i mū su prasī bā m. Piestā jā m Corfu Senset Resort, neticot negatī vajā m atsauksmē m (mē s paš i nekad nemeklē jam mī nusus viesnī cā s, esam tū risti ar 20 gadu stā ž u un neesam skandalozi). Bet viss ir kā rtī bā .
Mū su lidojums ar numuru 409 (Greek Airlines) kavē jā s...22 stundas! Tā dē jā di pirmā atpū tas diena tika zaudē ta. Viesnī cā ieradā mies otrā s paredzē tā s atpū tas dienas rī tā . Numuriņ š bija rezervē ts ar "skatu uz kalniem". Un tas bija viesnī cas viltī ba: ir skats uz kalniem, un tas ir skaisti, bet. . Viesnī cas priekš ā iet salas galvenā š oseja, un pat ar nogā ze augš up, un tā pē c numura cenā bija iekļ auts visu diennakti troksnis no automaš ī nā m un motocikliem + brutā ls troksnis no viesnī cas ģ eneratora, kas arī atrodas "kalnu skata" pusē . Tak guli vai nu ar slē gtu balkonu un kondicionieri + "ausu aizbā ž ņ i", vai bez miega. . Un tā du istabiņ u viesnī cā ir pietiekami daudz. Tā lā k. Istaba izrā dī jā s ar vienu gultu 160 cm (tas ir uz diviem! ), Uz kuras ir viens š aurs palags gultas pā rklā ja vietā , ar vienu soliņ u (krē slu nav), vienu glā zi, vienu tualetes piederumu komplektu (ž eleja) , ziepes, krē ms, vā ciņ š , mini vates tampons un trī s kociņ i - vairā k š ā ds komplekts netika pievienots mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā ). Nolē mā m, ka numuriņ š nepā rprotami paredzē ts 1 cilvē kam (starp citu, viesnī cas mā jaslapā ir informā cija par š ā dā m istabā m) Treš ajā dienā gandrī z neizdevā s nomainī t gultu (atteicā s nomainī t istabu, jo š ausmī gs troksnis, pat ar piemaksu, motivē jot to ar pilnu viesnī cas noslogojumu. ) Tā tad, ja izvē laties š o viesnī cu, tikai ne numurus ar skatu uz kalniem!!! ! ! Kas attiecas uz telpas uzkopš anu, veļ as un dvieļ u maiņ u, tad sū dzī bu nav. Jā , viesnī ca nav jauna, bet nelielas kļ ū das var viegli izlabot laikus, kas, acī mredzot, netiek nodroš inā ta (skat. foto) Piemē ram, mē s izsaucā m santehniķ i jau pirmajā dienā , jo smarž a no tualetes bija nepanesams (107. kab. ).
Ē diens: izsalcis, protams, nepaliksi, bet lielu baudu arī nesaņ emsi (tā ds ir mū su viedoklis) Brokastis standarta komplektā cijā : ola, siers, desa, š ķ iņ ķ is, jogurts (tas viss ir viena veida), graudaugi, piens, konservē ti augļ i, desiņ as, ceptas olas, cepti cukini, putras, dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i, zaļ umi), olī vas, saldai kū kai un kruasā nam, š okolā des pasta, medus, ievā rī jums, kafija/tē ja (viena š ķ irne), divu veidu sulas. Augļ i nekad nav bijuš i! Vakariņ as bez satraukuma: rī si vai makaroni, kartupeļ i, cukini vai baklaž ā ni, mē rces, gaļ a, zivis (ļ oti bezgarš ī gas), salā ti, tomā ti-gurķ i, daž reiz pica. Desertā ž eleja un kaut kas lī dzī gs biezai piena ž elejai, virsū ar putukrē jumu. Vakariņ ā s arbū zs bija ikdienā . Uz jautā jumu "kur ir sezonas augļ i? " bija atbilde "š ī jums nav 4 * un nevis 5 * viesnī ca! Liels pā rsteigums mums bija dā vana no viesnī cas restorā nā mū su kā zu gadadienā (par to minē jā m reģ istrē joties gidam) . Paldies.

Vakariņ ojā m krodziņ os netā lu no viesnī cas. Izejot no viesnī cas, jums jā iet pa kreisi. Ejiet pa ceļ a malu (ietves nav), bet labā k gar jū ras malu. Bū s trī s krodziņ i. Viņ i nebija pirmajā . Otrajā un treš ajā (tā lā k aiz tilta) var nobaudī t zivis, jū ras veltes, gaļ as ē dienus, daž us salā tus. Porcijas lielas, var paņ emt vienu trauku uz diviem. Cenas pieņ emamas: rē ķ ins par diviem 20-25 eiro. Tavernas atrodas jū ras krastā , un no jums paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru.
Viesnī cas teritorija. Tas ir pats pluss, ko mē s iegā dā jā mies. Tī rs, zaļ š , kluss, skaists, labs baseins, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ko var pā rvietot uz jums ē rtu vietu visā viesnī cā un uz pludmali. Ieieš ana jū rā ir maiga, bet mazi oļ i (vē lams ī paš os apavos). Jū ra ir tī ra. Bet atkal aiz š ī s š aurā s pludmales joslas viesnī cas personā la rū pes ir minimā las: paskatieties uz fotogrā fiju (fotografē ja, lai tas nenotiktu lī dz nā kamajai sezonai).
Apkā rtnē ir daudz biš u! Mū s iekoda divas reizes, labi, ka bez ī paš ā m sekā m. Iespē jams, ir kā di pasā kumi, lai š ie medus augi nesabojā tu pā rē jo.
Viesnī cai ir dā rzs ar apelsī nu kokiem, bet tas ir atstā ts novā rtā (skat. foto). Un mē s domā jā m, saskaņ ā ar aprakstu vietnē , ka jū s varat baudī t augļ u koku ē nu un nogatavojuš os apelsī nu smarž u! Mē s esam naivi pensionā ri! Mē s noticē jā m tam, ko viesnī cas administrā cija raksta savā s broš ū rā s!
Izklaide. Ja tev tā s ir vajadzī gas, tad tevis te nav! Un, ja jums ir bē rni, kas vecā ki par 6 gadiem, arī nenā ciet š eit. viņ iem bū s ļ oti garlaicī gi.
Internets. Tikai viesnī cas vestibilā un verandā pie bā ra. Vā ji. Ar pā rtraukumiem.

Kopsavilkums: ja izvē laties atvaļ inā jumu Korfu, meklē jiet 4 * un 5 * viesnī cas, jū ra ir mierī gā ka salas austrumos, viesnī cas atraš anā s vieta 1. lī nijā negarantē ceļ a trū kumu aiz vai iekš ā . viesnī cas priekš ā , tā pē c rū pī gi izpē tiet viesnī cas atraš anā s vietu. Un pē dē jais. Nedomā jiet, ka š ā ds apskats ir saistī ts ar mū su kaitī gumu vai skandalozitā ti (skatiet citus manus pā rskatus par viesnī cā m daž ā dā s valstī s: tur nav nekā da negatī visma). Jū s vienkā rš i vē laties ē rti atpū sties viesnī cā s, viltī gi neslē pjot tos mirkļ us, kas sabojā garastā vokli un kopē jo iespaidu. Protams, mē s vē l atbrauksim uz Grieķ iju, bet ne uz š o viesnī cu un ne uz Korfu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu