Corfu Maris Hotel 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.810
№7 viesnīcas reitingā Korfu
7.6 Numurs
8.0 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.6 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Neliela viesnīca ar mājīgu zonu netālu no pludmales. Plaši numuri ar skatu uz jūru, laba virtuve, kvalitatīvs serviss. Viesnīca atrodas viegli sasniedzamā attālumā no Korfu, kur varat doties pastaigā pēc relaksējošām pludmales brīvdienām. Piemērots ekonomiskai ģimenes atpūtai. Pārstāv 2 trīsstāvu ēkas. Viena ēka ar standarta numuriem tika renovēta 2013. gadā, otra ir neliela trīsstāvu ēka ar ģimenes numuriem.Vairāk →
аватар Makarovam26
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies viesnī cā Corfu Maris 2018. gada jū lijā . Viesnī ca atrodas Jonijas jū ras krastā . Pludmale oļ aina. No visiem numuriņ iem brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. Ē dinā š ana: brokastis un vakariņ as. Parasts ē diens, bez liekumiem. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā Corfu Maris 2018. gada jū lijā . Viesnī ca atrodas Jonijas jū ras krastā . Pludmale oļ aina. No visiem numuriņ iem brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. Ē dinā š ana: brokastis un vakariņ as. Parasts ē diens, bez liekumiem. . Karsti Istabā pastā vī gi bija ū dens. Dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ta nepā rtraukti. Ekskursijas tika pirktas Oskara ceļ ojumu aģ entū rā . Pē dē jā m daž ā dā s krodziņ ā s, bet visgarš ī gā kais ir Tavernā blakus viesnī cai Zorbas. Var nopirkt arī ļ oti garš ī gus olī veļ ļ a tur par cenu 6 eiro litrā man patika pā rē jais. Viesnī cas lielā kais pluss ir tā s atraš anā s vieta. Ļ oti patī kami aizmigt viļ ņ u trokš ņ os. Bet viesnī ca mū suprā t ir cietais 3, bet ne 4.
Вид из номера Чистейшая вода Ионического моря Пляж.Жезлонги и зонтики бесплатно
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Iepazī š anā s ar Corfu Maris Hotel 3 * notika reklā mas un informā cijas tū rē pa Grieķ iju. Š ī nelielā viesnī ca atrodas zvejnieku ciematā Benitses. 11 km no Korfu centra. Saimniece ir krieviete (un š is fakts, visticamā k, piesaista viesnī cai lielu skaitu krievu viesu). … Tomēr ▾ Iepazī š anā s ar Corfu Maris Hotel 3 * notika reklā mas un informā cijas tū rē pa Grieķ iju.
Š ī nelielā viesnī ca atrodas zvejnieku ciematā Benitses. 11 km no Korfu centra. Saimniece ir krieviete (un š is fakts, visticamā k, piesaista viesnī cai lielu skaitu krievu viesu). Viņ ai pieder 2 blakus esoš ā s viesnī cas Corfu Maris Hotel 3 * (mē rķ ē tas uz relaksē još u un romantisku atpū tu) un Corfu Maris Bellos Hotel (vairā k vē rsta uz ģ imenē m ar bē rniem).
Viesnī cā kopā ir 44 numuri, no kuriem visi ar skatu uz jū ru: dubultstandarta un ģ imenes numuri 6-8 cilvē ku ģ imenei (3 guļ amistabas, virtuve ar visu nepiecieš amo ē diena gatavoš anai un 2 vannas istabas (viena ar duš u, viena ar vanna); atrodas atseviš ķ ā ē kā ; katra š ā da ģ imenes istaba aizņ em stā vu). Numuros: kondicionieris, satelī ttelevī zija ar krievu kanā liem (nav Ukrainas TV), ledusskapis, telefons, bezmaksas wi-fi, bezmaksas vadu internets, duš a, fē ns, balkons/terase.
Ē dinā š anas plā ns: brokastis vai puspansija. Brokastis – bufete. Izvē loties ē dienkarti, noteikti ņ emiet vē rā , ka Benitses ir zvejnieku ciemats, un tajā ir daudz tavernu un kafejnī cu, un tajos vienmē r ir daudz svaigu zivju un jū ras velš u.
Pludmale: oļ i. Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Pludmales dvieļ i - depozī tā .
Personī gais iespaids: man patika. Bet esmu mazo omulī go pilsē tas viesnī ciņ u cienī tā ja, no kurā m ir "akmens metiena attā lumā " lī dz visā diem "Gajaloviem", tā pē c varu bū t neobjektī va : ).
Kopsavilkums: joprojā m 4+ piecu ballu skalā . Manuprā t, relaksē još as brī vdienas cienī tā jiem te patiks (lai gan kā da kompā nija sanā ks - tā ds iznā kums: nu kā mī ļ otā ji iekritī s visā s 44 istabā s iedzert alu, uzmundrinā t futbolu, klauvē t domino "knuckles"...Vai otrā di, "Turgenev" meiteņ u grupa, Dž uljetas Benzoni un Stasa Mihailova cienī tā ji : ). Bet viesnī ca laba.
Пляж еще в подготовке к сезону :) Вид с балкона номера.
аватар ignat.ket
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2013. gada septembrī kopā ar mā ti atpū tusies Korfu Marisā . Mē s esam kaislī gi Grieķ ijas fani - š is bija mū su jau 5. ceļ ojums. Š oreiz izvē le krita uz burvī go Korfu, jo mana mā te sapņ oja apmeklē t Trimifuntskas Spiridona baznī cu un godinā t viņ a relikvijas. … Tomēr ▾ 2013. gada septembrī kopā ar mā ti atpū tusies Korfu Marisā . Mē s esam kaislī gi Grieķ ijas fani - š is bija mū su jau 5. ceļ ojums. Š oreiz izvē le krita uz burvī go Korfu, jo mana mā te sapņ oja apmeklē t Trimifuntskas Spiridona baznī cu un godinā t viņ a relikvijas. Ilgi lasī ju atsauksmes par viesnī cā m internetā , pē c tam, izsverot visus plusus un mī nusus, kā arī mū su finansiā lā s iespē jas, izvē le krita uz Corfu Maris. Viesnī ca pā rsteidza ar savu draudzī go un gandrī z mā jī go atmosfē ru! Un, protams, milzī gs pluss ir sava skaistā pludmale tikai daž u metru attā lumā no viesnī cas. Atsauksmē s lasī jā m, ka ne visi bija apmierinā ti ar ē dienu vakariņ ā s, tā pē c nolē ma ņ emt tikai brokastis – un nezaudē ja! Ar brokastī m bijā m diezgan apmierinā ti: jogurts, putra, olas, desiņ as, garš ī gi kruasā ni utt. - kopumā standarta komplekts. Nu, vakariņ ojā m jau Benitses krodziņ os - kā rtē jo reizi guvā m milzī gu baudī jumu no izcilā s grieķ u virtuves!
Tā pē c iesaku viesnī cu visiem: lieliska atraš anā s vieta, pieklā jī gs serviss, draudzī gs personā ls un lieliska jū ra!
аватар vitya12
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Beniteza ir jauka klusa vieta, vairā k kā ciems. Viesnī ca ir piemē rota arī tikai relaksē još ā m brī vdienā m. Stā v krastā , biež i guļ savā istabā , dzirdē ja sē rfoš anu. Pludmale ir akmeņ aina, saulriets gluds, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bija bez maksas. … Tomēr ▾ Beniteza ir jauka klusa vieta, vairā k kā ciems. Viesnī ca ir piemē rota arī tikai relaksē još ā m brī vdienā m. Stā v krastā , biež i guļ savā istabā , dzirdē ja sē rfoš anu. Pludmale ir akmeņ aina, saulriets gluds, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bija bez maksas. Viesnī cā ir daudz krievu, daudzi darbinieki runā arī krieviski, tā pē c nebija problē mu ar savstarpē ju sapratni. Trī szvaigž ņ u numuriņ i ir ļ oti labi - lieli un ē rti iekā rtoti, skats uz jū ru. Paņ ē mā m tikai brokastis, iedevā m grauzdiņ us, bulciņ as, sviestu, ievā rī jumus, pā rslas, olu kulteni, bekonu, desiņ as, dabī go jogurtu, pā rslas un augļ us. Komplekts vienmē r ir vienā ds. Pusdienā s devā mies uz ciema krodziņ iem, bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī cā nav baseina, bet ar tā du jū ru tas nav ī sti vajadzī gs. Vestibilā bā rs, labas kvalitā tes dzē rieni. Internets ir bezmaksas, bet vā jš . Mē s izmantojā m internetu tikai tad, kad vajadzē ja pā rbaudī t savus e-pastus. Viesnī cu ieskauj apstā dī jumi. Korfu ir nereā li skaista sala. Arī jū ra mū s neatstā ja vienaldzī gus.
Turpat pie viesnī cas ir autobusu pietura, mē s paš i devā mies pastaigā pa Kerkyru, ļ oti skaistu pilsē tu. Arhitektū ra atgā dina Itā liju, daudzas pareizticī go baznī cas, pastaigā jā s pa Spianadas laukumu, apmetā s Sv. Spiridona baznī ca un Svē tā Teodora, Korfu pilsē tas cietoksnis.
Kopumā ar cenas un kvalitā tes attiecī bu viesnī cā bijā m apmierinā ti, ļ oti priecā jamies, ka izdevā s atpū sties tik brī niš ķ ī gā vietā kā Korfu.
аватар o7v7tw3r
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š is ceļ ojums izvē rtā s negaidī ts: oktobrī devā mies atvaļ inā jumā uz Taizemi, bet uz Grieķ iju devā mies pē c ī paš a piedā vā juma, par pā rē jo esam ļ oti apmierinā ti. Es iemī lē jos Grieķ ijā : es ļ oti vē los apmeklē t daudzas tā s salas! Korfu ir tikai pasaka! paņ ē mā m maš ī nu uz 2 dienā m un apceļ ojā m salu tā lu un tā lu. … Tomēr ▾ Š is ceļ ojums izvē rtā s negaidī ts: oktobrī devā mies atvaļ inā jumā uz Taizemi, bet uz Grieķ iju devā mies pē c ī paš a piedā vā juma, par pā rē jo esam ļ oti apmierinā ti. Es iemī lē jos Grieķ ijā : es ļ oti vē los apmeklē t daudzas tā s salas! Korfu ir tikai pasaka! paņ ē mā m maš ī nu uz 2 dienā m un apceļ ojā m salu tā lu un tā lu. Automaš ī na ir ļ oti ē rta: kur vē laties apstā ties. Viesnī ca ir vieta dvē seles un ķ ermeņ a noslē gtī bai! Mazs kluss mā jī gs! Serviss lielisks! Restorā na virtuve 5+! Pievienojos visā m labajā m atsauksmē m par š o viesnī cu un iesaku visiem pā riem palikt š ajā viesnī cā !
Палеокастрица греческий восход солнца отдых для тела отель Корфу Марис остров Паксос и отдых для души
аватар bushka47
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Pirmo reizi atpū tos Grieķ ijā . Korfu sala pā rsteidza ar savu daudzveidī go dabu. Braucā m ar auto no ziemeļ iem uz dienvidiem un no rietumiem uz austrumiem - visur sava daba! Un kā das ir Paksas un Antipaksas salas! Brauciens ar laivu bija vienkā rš i pā rsteidzoš s! Viesnī ca 3*, stā v tieš i pie jū ras! Satiekat sauli tieš i jū rā ! Skaistums. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos Grieķ ijā . Korfu sala pā rsteidza ar savu daudzveidī go dabu. Braucā m ar auto no ziemeļ iem uz dienvidiem un no rietumiem uz austrumiem - visur sava daba! Un kā das ir Paksas un Antipaksas salas! Brauciens ar laivu bija vienkā rš i pā rsteidzoš s! Viesnī ca 3*, stā v tieš i pie jū ras! Satiekat sauli tieš i jū rā ! Skaistums. Personā ls ir draudzī gs, ē diens restorā nā ir lielisks! Jū ra - pasakains ū dens! Atpū ta - 5+!
Паксос Остров Паксос Палеокастрица Палеокастрица Палеокастрица Отель Корфу Марис (вид с прогулочного корабля) вид на море из номера Палеокастрица
аватар Pinson
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties viesnī cu, mans vī rs pamanī ja, ka visas Korfu viesnī cas atrodas pā ri ceļ am no pludmalē m (visas Grieķ ijas pludmales ir paš valdī bas ī paš ums un tā m nav tiesī bu bū t privā tā m), un tikai viesnī ca Corfu Moris atrodas tieš i pie jū ras. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, mans vī rs pamanī ja, ka visas Korfu viesnī cas atrodas pā ri ceļ am no pludmalē m (visas Grieķ ijas pludmales ir paš valdī bas ī paš ums un tā m nav tiesī bu bū t privā tā m), un tikai viesnī ca Corfu Moris atrodas tieš i pie jū ras. mala! Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, mierī ga; visā m istabā m ir atseviš ķ as ieejas, no visiem paveras skats uz jū ru; pie reģ istrā cijas - krieviski vai krieviski runā još i darbinieki, viss personā ls ļ oti draudzī gs, pretimnā koš s; ļ oti laba mā jturī ba (dzeramnaudu nav ž ē l atstā t). Protams, sī ko oļ u pludmale, bet pē c ieieš anas jū rā , pē c 1-2 m - smilš ains dibens. Jū s stā vat 5 minū tes - zivis uzpeld un kož kā jā s - SPA masā ž a! Ū dens ir dzidrs, un jū s varat tos skaidri redzē t.
Bet, ja jums patī k trokš ņ ainas izklaides, tad š ī viesnī ca nav domā ta jums: nav animatoru vai citu masu izklaides.
Brokastojā m viesnī cā , pusdienojā m un vakariņ ojā m kaimiņ u restorā nos, to ir daudz, visus esam apmeklē juš i, visur ir garš ī ga virtuve.
Tā tad svē tki bija izdevuš ies!
Kaitina tikai tas pats krievu ieradums: jebkurā pasaules malā no rī ta pirms brokastī m paņ em guļ amkrē slu (un krastā pie viesnī cas ir to kalns! ), uzmetot tam dvieli un velkot tuvā k. uz jū ru, zem lietussargu pā ra, un lī dz naktij gulē s uz tā s, lai gan saimnieki liksies 20-30 minū tes nogulē t. uz visu dienu. Administratori izlika paziņ ojumu: "Lū dzu nesē dieties un neņ emiet vairā k par 1 lietussargu uz 2 sauļ oš anā s krē sliem" Smieklī gi: "Lū dzu. . . " Mē s pat: "Tas ir stingri aizliegts. . . " - neņ emiet rū p!
Manas fotogrā fijas no viesnī cas "Corfu Maurice":
Вид с балкона на восходящее солнце Отель Вид с балкона вечером. Там, справа,ресторанчик отеля; внизу - площадки нижних номеров. Вид отеля ночью
аватар fait97
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uz zemes joprojā m ir paradī zes. . . Viena no tā m ir Korfu sala! Ar vī ru atpū tā mies 2010. gada septembrī . Ilgi izvē lē jā mies salu un viesnī cu. Piestā jā m pie Corfu Maris. Un viņ i neizdevā s. Par to raksta daž ā das lietas. … Tomēr ▾ Uz zemes joprojā m ir paradī zes. . . Viena no tā m ir Korfu sala!
Ar vī ru atpū tā mies 2010. gada septembrī . Ilgi izvē lē jā mies salu un viesnī cu. Piestā jā m pie Corfu Maris. Un viņ i neizdevā s. Par to raksta daž ā das lietas. Bijā m sajū smā ! atpū tnieks tiek pacienā ts ar no visas sirds! Tī rī š ana notiek katru dienu, sniegbalta veļ a un dvieļ i! Tiek izpildī ts katrs mazā kais lū gums. Restorā ns paš ā jū ras krastā . Vē los pateikt atseviš ķ u paldies š efpavā ram un viesmī lē m. paskaidroja ko viņ i ē d ar ko Marija, paldies!
Liels paldies visam viesnī cas personā lam par mū su neaizmirstamo uzturē š anos! ! !
аватар MarishaSPb
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oja kopā ar vecā kiem (trī s pieauguš ie). Brī niš ķ ī ga viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta. Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Viesnī cas atraš anā s vieta ir unikā la – iespē jams, vienī gā viesnī ca, kas atrodas netā lu no galvaspilsē tas un stā v tieš i savā pludmalē – no ieejas lī dz ū denim 15 metri. … Tomēr ▾ Ceļ oja kopā ar vecā kiem (trī s pieauguš ie). Brī niš ķ ī ga viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta. Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Viesnī cas atraš anā s vieta ir unikā la – iespē jams, vienī gā viesnī ca, kas atrodas netā lu no galvaspilsē tas un stā v tieš i savā pludmalē – no ieejas lī dz ū denim 15 metri. Pludmale oļ aina, peldē jā mies č ī bā s, bet tas nekā das neē rtī bas nesagā dā ja. Jū ra ir pā rsteidzoš a, silta, tī ra! ! ! Jū lijā ū dens ir lieliski uzsildī ts - var peldē t cik gribi! Ņ emot vē rā , ka viesnī cā ir 45 numuriņ i (! ), tad pludmale ir pilnī gi bez maksas. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - bez maksas (arī tā lu ne visur).
Ceļ š iet aiz viesnī cas, numuriņ u logi uz to NAV redzami (no visiem numuriem paveras skats uz jū ru). Tū lī t aiz ceļ a sā kas gleznainā kie kalni, ko klā j gadsimtiem senas olī vu birzis un ciprese. Var kā pt kalnos (kā pums nav stā vs, ceļ š nav pā rā k nogurdinoš s), no turienes paveras satriecoš s skats, veca baznī ca un avots augš ā . Pastaiga ir pā rsteidzoš a.
Jā piebilst, ka lielā kā daļ a viesnī cu Korfu ir izvietotas tā , ka jā dodas uz pludmali pā ri ceļ am un maš ī nas visu laiku brauc garā m sauļ otā jiem, tā pē c Corfu Maris ir brī niš ķ ī gs izņ ē mums.
Viesnī cas personā ls uzmanī gs un draudzī gs, numuriņ i tika uzkopti katru dienu, veļ a biež i mainī ta. Vispā r ļ oti klusa viesnī ca, ballī tes restorā nā nekad neesmu redzē jis un dzirdē jis (lai gan der visiem apmeklē tā jiem, ne tikai viesnī cas viesiem).
Brokastis bija sā tī gas, Eiropas formā tam neraksturī gi (bija ļ oti garš ī gs dabī gais jogurts, piens, musli, brokastu pā rslas, olas, olu kultenis, bekons, siers, sagriezta desa, kruasā ni, grauzdiņ i, daž i augļ i - dabī gie un konservi, sviests, ievā rī jumi, medus iepakojumos, tē ja, kafija). Mums pietika. Pastaigas attā lumā no viesnī cas var lē ti iegā dā ties augļ us. Starp citu, mums bija puspansija, mū su reiss kavē jā s, viesnī cā ieradā mies 23:00. Mū s uzreiz uzaicinā ja uz restorā nu (bez mū su puses jautā jumiem) un pabaroja ar gardā m vakariņ ā m. Restorā nā nopirkā m labu mā jas vī nu (balto un sarkano) un bijā m apmierinā ti (1.5 eiro par glā zi). Restorā nam ir liela terase ar saulessargiem ar skatu uz jū ru. Ir lieliski ieturē t brokastis, pusdienas un vakariņ as tieš i pludmalē .
Mā jī ga, brī niš ķ ī ga viesnī ca. Š ogad mē s tur brauksim atkal!
аватар
Ceļ oja kopā ar vecā kiem (trī s pieauguš ie). Viesnī cas atraš anā s vieta ir unikā la – iespē jams, vienī gā viesnī ca, kas atrodas netā lu no galvaspilsē tas un stā v tieš i savā pludmalē – no ieejas lī dz ū denim 15 metri. … Tomēr ▾ Ceļ oja kopā ar vecā kiem (trī s pieauguš ie). Viesnī cas atraš anā s vieta ir unikā la – iespē jams, vienī gā viesnī ca, kas atrodas netā lu no galvaspilsē tas un stā v tieš i savā pludmalē – no ieejas lī dz ū denim 15 metri. Pludmale oļ aina, peldē jā mies č ī bā s, bet tas nekā das neē rtī bas nesagā dā ja. Jū ra ir pā rsteidzoš a, silta, tī ra! ! ! Jū lijā ū dens ir lieliski uzsildī ts - var peldē t cik gribi! Ņ emot vē rā , ka viesnī cā ir 45 numuriņ i (! ), tad pludmale ir pilnī gi bez maksas. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - bez maksas (arī tā lu ne visur). Ceļ š iet aiz viesnī cas, numuriņ u logi uz to NAV redzami (no visiem numuriem paveras skats uz jū ru). Tū lī t aiz ceļ a sā kas gleznainā kie kalni, ko klā j gadsimtiem senas olī vu birzis un ciprese. Var kā pt kalnos (kā pums nav stā vs, ceļ š nav pā rā k nogurdinoš s), no turienes paveras satriecoš s skats, veca baznī ca un avots augš ā . Pastaiga ir pā rsteidzoš a. Jā piebilst, ka lielā kā daļ a viesnī cu Korfu ir izvietotas tā , ka jā dodas uz pludmali pā ri ceļ am un maš ī nas visu laiku brauc garā m sauļ otā jiem, tā pē c Corfu Maris ir brī niš ķ ī gs izņ ē mums. . Viesnī cas personā ls uzmanī gs un draudzī gs, numuriņ i tika uzkopti katru dienu, veļ a biež i mainī ta. Vispā r ļ oti klusa viesnī ca, ballī tes restorā nā nekad neesmu redzē jis un dzirdē jis (lai gan der visiem apmeklē tā jiem, ne tikai viesnī cas viesiem). Brokastis bija sā tī gas, Eiropas formā tam neraksturī gi (bija ļ oti garš ī gs dabī gais jogurts, piens, musli, brokastu pā rslas, olas, olu kultenis, bekons, siers, sagriezta desa, kruasā ni, grauzdiņ i, daž i augļ i - dabī gie un konservi, sviests, ievā rī jumi, medus iepakojumos, tē ja, kafija). Mums pietika. Pastaigas attā lumā no viesnī cas var lē ti iegā dā ties augļ us. Starp citu, mums bija puspansija, mū su reiss kavē jā s, viesnī cā ieradā mies 23:00. Mū s uzreiz uzaicinā ja uz restorā nu (bez mū su puses jautā jumiem) un pabaroja ar gardā m vakariņ ā m. Restorā nā nopirkā m labu mā jas vī nu (balto un sarkano) un bijā m apmierinā ti (1.5 eiro par glā zi). Restorā nam ir liela terase ar saulessargiem ar skatu uz jū ru. Ir lieliski ieturē t brokastis, pusdienas un vakariņ as tieš i pludmalē . Mā jī ga, brī niš ķ ī ga viesnī ca. Š ogad mē s tur brauksim atkal!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums DenV777
Kur es varu atrast sērfošanas skolu netālu no viesnīcas?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Маленький отель с уютной территорией рядом с пляжем. Просторные номера с видом на море, хорошая кухня, качественный сервис. Отель расположен в легкой доступности от г. Корфу, куда можно отправиться на прогулку после спокойного пляжного отдыха. Подойдет для экономичного семейного отдыха. Представляет собой 2 трехэтажных здания. Одно здание со стандартными номерами обновлено в 2013 году, второе — небольшое трехэтажное здание с семейными номерами.

Atrašanās vieta Курортный поселок Бенитсес, в 11 км от от центра города Корфу и аэропорта.
Pludmales apraksts Беницес — пляж с мелкой галькой, награждённый Голубым флагом за кристально чистую воду. Пляж хорошо обустроен, есть шезлонги и зонтики в аренду. Доступны водные развлечения и лодки напрокат. Недалеко расположены бары и таверны. Есть небольшая пристань для яхт, откуда совершаются круизы на острова Паксос и Антипаксос
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

В ресторане отеля подают обед и ужин. В баре можно заказать алкогольные и безалкогольные напитки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле Corfu Maris работает круглосуточная стойка регистрации. В числе прочих удобств — общий лаундж и экскурсионное бюро.
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 47 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese BENITSES, CORFU
Tālruņi: +30 26610 72129
Tīmekļa vietne: Corfu Maris Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.