Aeolos Beach Resort 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.210
№6 viesnīcas reitingā Korfu
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Komplekss ar mājīgu zaļo zonu, moderni aprīkotiem numuriņiem. Viesnīca atrodas uz kalna ar panorāmas skatu uz jūru un apkārtni. Ieteicams ģimenēm. Viesnīca celta 1973. gadā, pēdējais remonts veikts 2014. gada ziemā. Viesnīca sastāv no galvenās 3 stāvu ēkas ar liftu, bungalo kompleksa un atsevišķas 2 stāvu Artemīdas ēkas.Vairāk →
аватар makasin213
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba atraš anā s vieta, kā jā m lī dz Achilleion, citiem apskates objektiem ar auto/autobusu, uz galvaspilsē tu 6 km. Liels, iegremdē ts apstā dī jumos, teritorijā , Uz teritorijā.2 milzī gi peldbaseini ar skatu uz jū ru, vakara izklaides. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta, kā jā m lī dz Achilleion, citiem apskates objektiem ar auto/autobusu, uz galvaspilsē tu
6 km.
Liels, iegremdē ts apstā dī jumos, teritorijā , Uz
teritorijā.2 milzī gi peldbaseini ar skatu uz jū ru, vakara izklaides. Plaš as istabas, ē dinā š ana
diezgan lī dzvē rtī gi. Iesaku paņ emt istabu ar skatu uz jū ru, tas ir vienkā rš i krā š ņ s. Viesnī ca atrodas kalnā , ir pazemes pā reja uz jū ru, pludmale ir smilš aina, lai gan pie ieejas jū rā ir daž i oļ i. sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Pludmalē ir arī restorā ns - picē rija,
kas ir iekļ auts viss iekļ auts un pankū ka cenā , ja ir slinkums staigā t, varat zvanī t uz kluba auto un jū s aizvedī s uz restorā nu (no bungalo) un uz pludmali.
аватар Tatyana_Abramova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lijā kopā ar vī ru atpū tā s Korfu salā (Kerkyra). Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c mū su draugu ieteikuma. Viesnī ca ir lieliska, lai gan bija daž i trū kumi (piemē ram, Wi-Fi darbojā s ļ oti slikti), bet kopumā mums ļ oti patika. … Tomēr ▾ Jū lijā kopā ar vī ru atpū tā s Korfu salā (Kerkyra). Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c mū su draugu ieteikuma. Viesnī ca ir lieliska, lai gan bija daž i trū kumi (piemē ram, Wi-Fi darbojā s ļ oti slikti), bet kopumā mums ļ oti patika. Par reģ istrē š anos, tā kā ieradā mies ar vakara reisu un plus mū s sagaidī ja Kanulas Travel kompā nija (ekskursija tika rezervē ta caur Biblio Globus) brī dinā ja viesnī cu, mū s sagaidī ja tieš i pie ieejas viesnī cā un aizveda uz viesnī cu. uzņ emš ana ar auto, un istabā arī iekā rtojos ļ oti ā tri. Istaba ir plaš a, neskatoties uz to, ka mums bija standarta 2-vietī ga istaba. Mums bija pilna pansija, ē diens bija garš ī gs, daudzveidī gs un mums patika, ka varē ja pusdienot arī restorā nā pludmalē . Viesnī cas teritorijā ir 2 peldbaseini, bet kopš ieradā mies jū rā , tad dabiski laiku pavadī jā m pie jū ras. Pilsē tā var nokļ ū t ar autobusu, kas kursē ik pē c 20 minū tē m, bet, tā kā š ī ir Grieķ ija, viņ i biež i kavē jā s)) Tā pē c mē s bijā m uz pilsē tu tikai vienu reizi un bijā m ekskursijā s pa salu kopā ar kompā niju, kas mū s sagaidī ja. - Kanulas Travel. Man ļ oti patika Paleokastritsa, nā kamgad gribam tur rezervē t viesnī cu. Mē s daudz uzzinā jā m par salu no mū su gida, un, protams, es vē lē tos vē lreiz nokļ ū t š ajā brī niš ķ ī gajā salā un palikt ilgā k.
Ресепшион
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveikas Viktorija un Marija! Es nesen aizgā ju un man tevis jau pietrū kst. Jū s esat labas sievietes, inteliģ entas, laipnas, simpā tiskas. Vienmē r gatavs palī dzē t ar jautā jumiem, kas rodas. Esmu apmetusies š ajā viesnī cā divus gadus pē c kā rtas. … Tomēr ▾ Sveikas Viktorija un Marija! Es nesen aizgā ju un man tevis jau pietrū kst. Jū s esat labas sievietes, inteliģ entas, laipnas, simpā tiskas. Vienmē r gatavs palī dzē t ar jautā jumiem, kas rodas. Esmu apmetusies š ajā viesnī cā divus gadus pē c kā rtas. Man patī k viesnī ca, jū ra, personā ls. Restorā ns ir brī niš ķ ī gs. Vienmē r lieliska ē dienu izvē le. Ē diens garš ī gs. Viesnī cas milzī gais parks iespaidī gs-72 hektā ri. Ļ oti skaists un kopts. Viss ir zaļ š un ziedos. Ļ oti interesantas ekskursijas. Man patika "aptauja" un "meteori". Ž ē l, ka laiks tik ā tri skrien! Es gribu tevi atkal redzē t! Pasveiciniet Sokratu, Kristu un Romeo. Es nezinu, kā nosū tī t fotoattē lu. Tur ir tikai rakstī ts "pievienot video". Tava Tatjana
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iepazī š anā s ar viesnī cu "Aeolos Beach Hotel 4 *" notika reklā mas un informā cijas tū rē pa Grieķ iju. Atrodas ciematā . Perama, 9 km no Kerkyras pilsē tas, 2.5 km no ciemata. Benitses. Autobusa pietura pie viesnī cas. Blakus krodziņ i, veikali utt. … Tomēr ▾ Iepazī š anā s ar viesnī cu "Aeolos Beach Hotel 4 *" notika reklā mas un informā cijas tū rē pa Grieķ iju.
Atrodas ciematā . Perama, 9 km no Kerkyras pilsē tas, 2.5 km no ciemata. Benitses. Autobusa pietura pie viesnī cas. Blakus krodziņ i, veikali utt.
Plaš ā teritorija (viesnī ca ir "ierakstī ta" kalnā ), visa apstā dī jumos, ar skaistā m bruģ ē tā m terasē m nolaiž as lī dz jū rai. Reģ istrē joties tiek izsniegts buklets ar karti, kurā ir atzī mē ti visi viesnī cas objekti.
Istabas: 310 istabas. Galvenajā ē kā - divvietī gi numuriņ i (ar skatu uz jū ru), iespē jama izmitinā š ana: 2 pieauguš ie, 2 pieauguš ie + 1 bē rns, 3 pieauguš ie. Divvietī gi bungalo numuri (skats uz jū ru/dā rzu), iespē jama izmitinā š ana: 2 pieauguš ie, 2 pieauguš ie + 1 bē rns, 3 pieauguš ie. Bungalo (skats uz dā rzu) - atvē rta tipa vai ar bī dā mā m durvī m, iespē jama nakš ņ oš ana 2 pieauguš ie + 2 bē rni, 4 pieauguš ie.
Istabu interjerā izmantots marmors. Numuros: kondicionieris, satelī ttelevī zija (ir krievu valodas kanā ls), mini ledusskapis, tē jas/kafijas komplekts, telefons, seifs (20 €/nedē ļ ā ), wi-fi (par papildus samaksu), vanna/duš a, halā ta č ī bas, fē ns, balkons/terase. Ierodoties, pudele ū dens.
Ē dinā š anas plā ns: viss iekļ auts. Restorā ns (galvenais - galvenā s ē kas 1. stā vā ), pludmales restorā ns (vakarā a la carte), lobby bā rs, 2 baseina bā ri, pludmales bā rs.
Pludmale: oļ i un smiltis. Ieeja jū rā ir maiga, oļ u, vietā m akmeņ aina. Ir 2 pontoni. Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Pludmales dvieļ i - ar depozī tu 10 €
Bē rni: mini klubs, mini diskotē ka, rotaļ u laukums, bē rnu zona baseinā , augstie krē sli restorā nā . Bē rnu pieskatī š ana - pē c pieprasī juma (par papildu samaksu).
Brī vdabas entuziastiem: teniss, galda teniss, pludmales volejbols, velosipē du noma, aerobika, ū dens aerobika. Ir spa.
Izklaide: animā cijas programmas pieauguš ajiem un bē rniem (izņ emot Sauli).
Pakalpojumi viesnī cā : valū tas maiņ a, bagā ž as glabā tuve (ieraš anā s vai izbraukš anas dienā ), dā vanu veikals.
Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki.
Personī gais iespaids: ļ oti laba viesnī ca. Neliels mī nuss kā dam var bū t diezgan ilgs nobrauciens lī dz jū rai un kā pums atpakaļ (lī dz 5-7 min), kas ir plaš ā s teritorijas dē ļ , bet tas ir maigs un iet cauri tuneli - skaisti un neparasti. Vizuā li viesnī cas teritorija nemanā mi kaut kā ļ oti atgā dina Krimas nomenklatū ras pansionā tu, tā man likā s. Py. Sy. : divi "skaistnieki", kas dzī vo viesnī cā jau 15 gadus, man personī gi rā dī tā js ir tas, ka suns labprā tī gi nedzī vo sliktā vietā : ).
Kopsavilkums: 5 piecu ballu skalā . Labas 4 zvaigznes. Viesnī ca ir piemē rota gan ģ imenē m ar bē rniem, gan pā riem, gan romantiskai atpū tai.
Ванна кажется сделанной из бетона. На самом деле -
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s tur palikā m 2011. gada jū lijā . Viesnī ca atrodas vairā kos lī meņ os uz nogā zes. Mē s izvē lē jā mies bungalo ar skatu uz jū ru apakš ē jā lī menī . Katram bungalo ir savs balkons ar galdiņ u, kur dienas karstumā var baudī t glā zi vē sa grieķ u vī na (starp citu, diezgan labi) un apbrī not skatu uz jū ru, ziedoš ajā m rozē m un olī vā m, kas aug tieš i blakus. … Tomēr ▾ Mē s tur palikā m 2011. gada jū lijā . Viesnī ca atrodas vairā kos lī meņ os uz nogā zes. Mē s izvē lē jā mies bungalo ar skatu uz jū ru apakš ē jā lī menī . Katram bungalo ir savs balkons ar galdiņ u, kur dienas karstumā var baudī t glā zi vē sa grieķ u vī na (starp citu, diezgan labi) un apbrī not skatu uz jū ru, ziedoš ajā m rozē m un olī vā m, kas aug tieš i blakus. balkons. Istabā nav nekā pā rdabiska: televizors, ledusskapis, kondicionieris, divguļ amā gulta, skapis, galds ar spoguli un vannas istaba ar duš u. Viss bija kā teikts, nekas nebija kā rtī bā . Viss ir tī rs, jauns. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, ja iemet uz grī das, gulta saklā ta, nekā rtī ba iztī rī ta. . . Viesnī cai ir sava oļ u pludmale. Sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Pludmalē ir mazs bodiņ š , kur lej alu (diezgan pacieš ami), dž inu, tekilu, rumu, tradicionā lo grieķ u dzē rienu ouzo, metaxa, limonā des, sulas arī , viss ir par brī vu, cik var paņ emt lī dzi. (Es izdarī š u rezervā ciju, ka mē s paņ ē mā m ol ieskaitot). Netā lu atrodas pludmales restorā ns (č ehu galds), kurā pusdienlaikā tiek pasniegts neierobež ots skaits, bet, salī dzinot ar galveno restorā nu, ierobež ots ē dienu skaits, kā arī augļ i, saldumi. No bungalo uz pludmali ved kā pnes, kas iet zem ceļ a, kas stiepjas gar visu piekrasti. No bungalo apakš ē jā lī meņ a lī dz pludmalei ir ļ oti tuvu, bet no augš ē jā lī meņ a ir diezgan augstu, lai nokā ptu lejā , un, ja esat devies uz pludmali un aizmirsā t, teiksim, masku, tad noteikti negribē sit atgriezties. uz istabu. Viesnī cas galvenā ē ka ar milzī gu restorā nu un reģ istratū ru atrodas pirmajā lī menī , kā arī liels balkons ar galdiem un mī kstajā m mē belē m, kas karā jas virs jū ras un piedā vā skaistu skatu jū su uzmanī bai. Sē ž ot uz balkona, var skatī ties ar delfī nu acī m vai paskatī ties uz lidojoš ā m lidmaš ī nā m, kas nolaiž as/paceļ as no Korfu, kas ir ļ oti tuvu, jo lido diezgan zemu. Turpat piedā vā visus tos paš us dzē rienus un arī par brī vu, piemē ram, lī dz 24.00, cik atceros. Ē diens viesnī cā ir atseviš ķ s jautā jums. Tik milzī gu ē dienu izvē li nekur nebiju redzē jis. . Valoda nepā rvē rš as, lai sauktu š o pā rpilnī bu, kas, pateicoties Turcijai un Ē ģ iptei, ir tik iemī ļ ota, vā rdu "bufete". . . Ieejot restorā nā , priekš ā ieraugi trī s bezgalī gus galdiņ us, kuros ieliktas tā das nerū sē još ā tē rauda siles ar ē dienu. Uz pirmā galda tiek pasniegti visdaž ā dā kie saldumi: daž ā di konditorejas izstrā dā jumi un kū kas, biezpiens un cepumi, medū mē rcē ti, ar un bez riekstiem, kā arī saldē jums ar daž ā dā m garš ā m. . . Š eit ir arī augļ i: melones, arbū zi, ā boli, bumbieri, apelsī ni, vī nogas, kivi. Uz blakus galdiņ a ir daž ā das uzkodas: tie ir sieri un daž ā di karbonā ti un vairā ku veidu marinē tas olī vas, asie pipari, daž ā das mē rces, mē rces un sasmalcinā ti dā rzeņ i gan atseviš ķ i, gan jau salā tos. Vai uz š ķ ī vjiem un paplā tē m vē l ir vieta? Lī dz pamatē dienam vē l neesam tikuš i. Mē s ejam tā lā k. . . Nā kamajā tabulā ir gaļ as un zivju ē dieni un atkal pā rpilnī ba pā rpilnī ba. . . trī s nedē ļ as man nebija laika izmē ģ inā t visu, ko es nož ē loju, viss ir ļ oti garš ī gs un svaigs. Uz mazā kiem galdiem ir zupas un daudz daž ā du maizes. . Dzē rieniem uz galdiem lej sarkano un balto vī nu, alu, sulas, ū deni. Viss š is krā š ņ ums notiek pusdienlaikā , brokastis ir mazā k daudzveidī gas, tomē r ir, no kā izvē lē ties, pat ja esi gardē dis. Brokastī s varat pagatavot sev kafiju, jo pie sienas ir turks un karsē tas smiltis, un vairā kas maltas kafijas š ķ irnes. Bē rniem ir speciā li krē sli. Vakaros galvenajā ē kā strā dā animatori, lai izklaidē tu viesus. Pludmales restorā nā ir brī vdienas, un tad meitenes skaistā s tradicionā lā s kleitā s dejo sirtaki aizdedzinoš i. Personā ls ir pieklā jī gs un smaidī gs. Viņ i adekvā ti reaģ ē uz pieprasī jumiem, runā angliski. Uz salas ir daudz ko redzē t. Ē rtā kais veids, kā to izdarī t, ir ar automaš ī nu. Viesnī ca nodroš ina automaš ī nu nomas pakalpojumu, tač u ir nepiecieš ama starptautiska autovadī tā ja apliecī ba, un cenas atš ķ iras ne uz labo pusi. Ir vē rts doties ā rpus viesnī cas, un jū s noī rē siet automaš ī nu ar mums parastajā m tiesī bā m un nepavisam nedā rgi. Mē s apceļ ojā m visu salu tā lu un plaš i. Aborigē ni kalnu ciematos piedā vā mā jā s gatavotus vī nus, liķ ierus un olī veļ ļ u. . Kopsavilkums: izcila, zaļ umos iegremdē ta viesnī ca, kas ir pelnī jusi savas 4 zvaigznes, ē diens nav slavē jams.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Комплекс с уютной зеленой территорией, современно оборудованный номерной фонд. Отель расположен на возвышении, откуда открывается панорамный вид на море и окрестности. Рекомендуется для семейного отдыха. Отель построен в 1973 году, последний ремонт проведен зимой 2014 года. Отель состоит из основного 3-этажного здания с лифтом, комплекса бунгало и отдельно стоящего 2-этажного корпуса Artemis.

Atrašanās vieta Отель в 8 км от аэропорта Корфу, в 10 км от центра г. Корфу, в 50 м от моря, на возвышенности. Автобусная остановка в 200 м от отеля.
Pludmale
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории 3 ресторана, 4 бара, 2 открытых бассейна с пресной водой, терраса для загара, магазины (в том числе сувенирный и табачный), амфитеатр, мини-маркет, общая гостиная с ТВ, интернет-уголок. Шезлонги и зонты, душ, туалет и раздевалки у бассейнов. Есть специальные диетические меню (по запросу), камера хранения, факс/ксерокс (платно), кондиционер. Доступны услуги консьержа, портье, гладильные услуги (платно), доставка прессы (платно). Круглосуточная стойка регистрации. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть детская анимация, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В отеле дартс, игровая комната, видеоигры, караоке, аквааэробика, пляжный волейбол, водное поло, бочча, ежедневная развлекательная программа.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 333 номера.

Istabās

кондиционер, спутниковое телевидение, балкон или терраса, ежедневная уборка, смена полотенец по запросу, ванная комната, косметическое зеркало, туалетные принадлежности, фен, сейф (платно), IDD телефон,Wi Fi, мини-холодильник, чайник и принадлежности для приготовления чая или кофе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Perama – Corfu, 49100 Greece
Tālruņi: (+30) 26610 33132-6
Tīmekļa vietne: Aeolos Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).