Lieliska viesnīcas pieredze

Rakstīts: 23 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 10 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Š ī gada augustā atpū tā mies Bomo Tosca Beach, no lidostas braucā m 2 stundas, mū s sagaidī ja š oferis Joni. Ī paš s paldies viņ am, viņ š visu sī ki izskaidroja, ļ oti viesmī lī gs un draudzī gs. Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja viesnī cas gide Karī na, sarī koja sagaidī š anas tikš anos, ar bē rniem devā mies kruī zā ar buru laivu un pat ieraudzī jā m delfī nus. Iespaidu jū ra, ī paš i bē rniem.
Mazliet par viesnī cu. Viesnī cā ir daudz krieviski runā još u darbinieku, kas ir pluss.
Man patika grieķ u vakars, mū zika, tautastē rpi. Animā cija viesnī cā ir diezgan daudzveidī ga, ū dens aerobika, stiepš anā s, joga, rī ta vingroš ana un daudz kas cits. Viņ i strā dā ar bē rniem dienas laikā .

Ē dieni restorā nā nav ī paš i daudzveidī gi, tač u vienmē r ir garš ī gi un ē diens tiek atvests laikā . Vienmē r ir gaļ as ē dieni, ir arī jū ras veltes, zivis, salā ti, piedevas, spageti. Salds galds un augļ i.
Liels skaits sauļ oš anā s krē slu pludmalē , pludmalē ir zils karogs, kas liecina par tā s tī rī bu un komfortu. Viesnī cas darbinieki pastā vī gi tī ra pludmali un sijā smiltis, pludmale ir droš a bē rniem. Blakus pludmales bā ram ir uzkodu bā rs, kur dienas laikā uz pludmali var ē rti paņ emt lī dzi saldē jumu, augļ us, saldumus, tas viss bez maksas. No pludmales paveras skaists skats uz Thassos salu, starp citu, tā ds pats skats paveras arī no restorā na terases.
Viesnī cas teritorijā var pamanī t koptu floru, apkā rt aug puķ es, priedes, krū mi, katru dienu tī ra. Plus noderī gs skujkoku mež a gaiss ar jū ras vē smā m.
Baseina nav, mē s par to zinā jā m rezervā cijas brī dī .
Arī ar istabu bija apmierinā ti, vietas pietiek, ir kur apgriezties, gaiš as apdares krā sas. Labas jaunas mē beles, ē rti matrač i un spilveni. Istabā bezmaksas internets, kondicionieris labi atdzesē , minibā rs (ū dens, sula, alus) tiek papildinā ts katru dienu.
Iespaidi no viesnī cas lieliski, vieta piemē rota klusai ģ imenes atpū tai, plā nojam š eit atgriezties nā kamgad.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu