Izmitināšana sabojāja visu pieredzi

Rakstīts: 21 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 28 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Labdien! Š obrī d esam viesnī cā . Braucā m ar cerī bā m, ka no istabas paveras skaists skats uz jū ru, kā daudzā s bildē s, jo ī paš i tā pē c, ka nopirkā m istabu ar skatu uz jū ru, un viesnī ca sevi pozicionē tā , ka no visā m istabā m ir tā ds skats. Rezultā tā viņ i apmetā s istabā ar skatu uz 2. lī nijas ē kā m (mū su istaba atradā s 3. lī nijā )! No istabas, ja vē laties, var redzē t jū ru, kaut kur pusmetru virs ē kas, un tas ir ar augstumu 1.80. Ī sā kas personas gadī jumā bez iespē jā m jū ru no istabas nevarē s redzē t. Istabai ir milzī gs balkons, bet jautā jums kā pē c ir apbrī not citu ē ku? ? ? Taisnī bas labad jā saka, ka no balkona joprojā m var redzē t jū ru, balkona stū ros un attiecī gi ē kas sā nos priekš ā . Tas ir viss skats uz jū ru. Uz jautā jumu mainī t istabu, standarta atbilde ir, ka viesnī ca ir pilna un viņ i nevar palī dzē t, savukā rt nedē ļ as laikā notika masveida reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s, un katru dienu kā ds aiziet, jo. daudzi atpū tnieki ierodas ar automaš ī nu. Jautā jums ir par ko mē s maksā jā m? Kurš iedeva mū su numuru? Mē s arī rezervē jā m istabu ar skatu uz jū ru. Kā pē c mē s nesaņ ē mā m to, par ko maksā jā m? Tie attiecas arī tieš i uz "suite" numuriem, kas atrodas tieš i virs ū dens. Mē s par tiem zinā m un nepretendē jam uz š iem numuriem, mē s vienkā rš i gribē jā m savu maksas istabu ar konkrē tu skatu. Ar š ā du attieksmi 6 braucienos uz Grieķ iju sastopamies pirmo reizi. Mē s visu laiku rezervē jam numurus ar skatu uz jū ru. Bija problē ma ar numuru citā viesnī cā , tā pē c mē s to mainī jā m daž as dienas vē lā k. Un š eit š ķ iet, ka viņ i to vienkā rš i notī ra. Ž ē l gan. Pilnī ga vilš anā s! Tā pē c, reģ istrē joties, ņ emiet vē rā , ka ne no visiem numuriem paveras skats uz jū ru.
Kas attiecas uz ē dienu, tad ē diens ir normā ls, viss garš ī gs, bet nepatikš anas ar augļ iem, persiki un nektarī ni ir pusgatavi, cieti, arbū zi un melones, kā svē tkos, tikai vakariņ ā s un tad kaut kā dā ierobež otā daudzumā .
Servisā uzliku 7, jo. Tā da sajū ta, ka darbinieki ir nedaudz slinki.

Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga lī dz pusdienlaikam. Pē c vakariņ ā m viņ š atnes atkritumus. Ieeja ir mazi oļ i, un tad smiltis, pā ris metru un dziļ i.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu