Skaista pludmale, forša zaļa zona. Patika skats un apkalpošana!

Rakstīts: 9 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 8 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Kopumā ar atpū tu bijā m apmierinā ti, viesnī ca piemē rota ģ imenē m. Viesnī cā ir daudz ģ imeņ u ar bē rniem, veciem cilvē kiem.
Ir vē rts atzī mē t viesnī cas skaisto teritoriju ar ziediem, kokiem un apstā dī jumiem. Teritorijā ir skaistas vietas, kur atrodas soliņ i ar Egean View zī mē m, kur var stundā m sē dē t un apbrī not jū ru no augstuma, skaistu panorā mas skatu.
Pludmale patika, plata, vietas pietiek visiem pilnī bā , arī daudz sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem. Pludmale ar rupjā m smiltī m. Ieieš ana jū rā nav maiga, pē c 5 metriem vairs nekā pj dibenā . Ū dens ir krā š ņ s, dzidrs un spilgti tirkī zs. Ū dens temperatū ra jū nija sā kumā bija aptuveni 21 grā ds, veldzē još s, tieš i tā ds, kā du vē lē jā mies. Mē s devā mies uz Thassos salu ceļ ojumā , ko sauc par eksotiskā m pludmalē m un peldē jā mies vē l trī s skaistā kā s salas pludmalē s, bijā m ļ oti apmierinā ti)

Viesnī cas restorā nā ir svarī gs ģ ē rbš anā s kods, tā pē c, ja paņ ē mā t lī dzi tikai cī kstoņ a kreklu un ī sus š ortus, ziniet, ka tas nedarbosies.
Bā rā visi dzē rieni ir labas kvalitā tes un liela kokteiļ u izvē le, sā kot no standarta lī dz autora no paš iem bā rmeņ iem. Izmē ģ inā jā m visu, ī paš i patika kokteilis no bā rmeņ a vā rdā Apustulis (kaut kā ds paraksts, neatceros nosaukumu).
No animā cijas pieauguš ajiem kopā ar Alekseju apmeklē jā m ū dens aerobiku, forš i, ka tā notiek jū rā (viesnī cā , starp citu, nav baseina), ir arī tikai vingroš ana no rī tiem visiem. Pa dienu speciā lā laukumā spē lē jā m volejbolu.
Istabā bijā m iekā rtojuš ies pirms pulksten diviem, 12:30 jau bijā m iekā rtojuš ies un atpū tuš ies. Mē s dzī vojā m 212.  istabā , lieliski atjaunotā istabā bungalo blakus sporta zā lei. No mī nusiem tikai vā ja skaņ as izolā cija telpā s, tač u tas mū s ī paš i netraucē ja, jo kaimiņ i bija mierī gi.
No viesnī cas var iziet tikai kaimiņ u ciemata virzienā , nav slikti pastaigā ties, bet nekā ī paš a tur nav, skaistas villas un mā jas.
Vē los atzī mē t pā rstā vju darbu viesnī cā , trī s puiš i Irakli, Nikita un Karina, savas jomas profesionā ļ i, ierodoties mums sniedza lielisku prezentā ciju uz lielas plazmas, parā dī ja visu viesnī cas teritoriju, izrā dī ja uzmanī bu un aprū pi. Ekskursiju cenas pieņ emamas, brauktu citur, ja bū tu vairā k atpū tas dienu.
Apmierinā ts ar savu ceļ ojumu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu